עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני ראיתי שבעולם כבר התחילו למכור את 13400 ו 13500, מתי ניתן יהיה לרכוש אותם בארץ?

2. Started by tmpusr,

נכון, זה לא מעבדים אלא מיקרו-מעבדים... ובכל זאת, מישהו יכול לתת לי איזו נקודת יחוס להשוואה בין הביצועים שלהם מבחינת יכולות DSP בעיקר? על ה-cortex M4/M3 כתוב שהוא 1.25DMIPS/MHZ ואילו על ה-DSP של ה-OMAP-L138 מדגם C674x כתוב שהוא נותן בערך 3000MIPS. התרגום בין שני המספרים האלה כלל לא טרוייאלי כפי שמסתבר. מישהו יכול אולי לעזור כאן?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ***Upgrade-Kit*** ************************************************* Intel Pentium 4 3.0Ghz 1MB 800Mhz M.B. Intel 865PE,Dual Chanel DDR400,SATA,AGPX8 USB2.0,HT Support,FullATX,Sound 6CH 3D,Lan 10/100 ****************1144Shekel*** ***1Year Waranty*** ועוד אחת _____________________________________________ Intel Pentium 4 2.4Ghz 512KB 800Mhz M.B. VIA VT800 DDR400 SATA AGPX8 USB2.0 HT Support Full ATX Sound 3D Lan 10/100 ****************894Shekel *** 1Year Waranty***

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. נשרף לי הלוח אם שהיה של חברה בשם MATSONIC אם מישהו מכיר בכלל. בכל אופן הוא נשרף לי ועכשיו אני צריך להחליף אותו, תמליצו לי על לוח זול (כמה שיותר) אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף במשחב הזה כי אני הולך להחליף אותו. ועוד שאלה: אף פעם לא החלפתי לוח אם או פירקתי מעבד אז אם מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים על איך מפרקים את המעבד ומה עושים כדי להרכיב אותו ללוח החדש זה יעזור בהחלט. (ד"א, יש צורך להחליף מארז ?) תודה לכולכם. וכמובן שהזכרונות הם SDRAM 133 עריכה: אני אישית חשבתי על Gigabyte GA-8SDX SIS 645 Motherboard (Creative Sound מה דעתכם עליו ?, בבקשה תענו על השאלה שלי לגבי המעבד...(המעבד אצלי שוכב, לא כמו כרטיס כזה)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eylon951,

אני בהתלבטות מאוד גדולה כבר המון זמן מה עדיף ויעלה יותר את ה FPS ? איזה מפרט יותר חזק ? מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2070 Super GV-N207SWF30C-8GD או מעבד AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 2060 Super GV-N206SWF20C-8GD

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Guri,

בדקתי עם EVEREST את נתוני המחשב http://img36.imageshack.us/f/14434750.jpg/ לפי מה שהבנתי, רק 3 ליבות פועלות, כאשר הראשונה כל הזמן על 0% האם זה תקין, או שיש מצב שהמעבד תקול? מה ההסבר לכך? איך ניתן לבדוק פעילות הליבות, למשל תוך כדי משחק כדי לראות שכולן תקינות?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, אני בונה מחשב לגיימינג, ההנחה התיאורטית שהתקציב אינו מוגבל (תיאורטית, בפועל כ 8-10K). אני מתלבט מאוד בין מעבד ה 4790 שמומלץ באתר עם זכרונות DDR3 והצ'יפסט המתאים בלוחות האם, התומך ב DDR3, לעומת מעבדי ה 5820 וה 5830K על לוחות X99 וזכרונות DDR4. כמו שאמרתי, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. מה לדעתכם מומלץ יותר? אני בונה את המחשב בראייה של 5-6 שנים קדימה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב בין 4.5 שנים עם מעבד core 2 duo 6600 לוח הוא של אסוס שאני לא ס\זוכר את הדגם אבל הוא מקבוצת הדלוקס המחשב שלי הפסיק לעלות והוא מבקש דיסק סיסטם על ההתחלה בביוס אני רואה שהוא מזהה רק דיסק אחד מתוך 4 זה לא פעם ראשונה שהוא עושה לי בעיות עם ההארדיסקים וחלק גדול מחיבורי הsata לא מזוהים כבר הרבה זמן גם אם אני מחבר את דיסק הסיסטם לSATA שאמורה לעבוד הוא מבקש דיסק סיסטם... אני מניח שהלך לי הלוח ועכשיו אני מתלבט אם להחליף את הלוח או לקנות מחשב חדש והשאלה היא : א. איזה לוח עם איזה חיבור וצ'יפסט אני צריך בשביל מעבד כמו שלי? ב. יש עוד לוחות מהדור הזה? ג. האם שווה להשקיע במחשב חדש למרות הבעיות בצ'יפסטים החדשים שיש עכשיו או לקנות לוח אחר , לשלם על החלפה ולחכות ? תודה רב…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by golanc,

שלום, יש לי מחשב ישן – מעבד AMD Athlon 64 3000+ (1.80Gh) M512 זיכרון DDR 400Mh כרטיס גרפי Radeon X600 (לדעתי עד M512, אבל לא זוכר ממש) לוח אם Asus A8N-E מ.ה. Win7 (שמסתבר שעובד על הפלטפורמה הזאת הרבה יותר טוב מ XP!) המחשב עמד בצד הרבה זמן, ועכשיו הוא הולך לשמש HTPC. למחשב היה עוד M512 זיכרון, אבל הזיכרון התגלה כלא תקין. כרגע הוא עובד סביר, אבל ליותר ממשימה אחת מגיב די לאט (כצפוי מכמות הזיכרון) ואני שואל - 1. אם אני קונה זיכרון – האם לקנות כבר עוד G1, או רק M512 ? האם עוד G1 ינצל כראוי את ה Dual-Channel , או שהרכיבים צריכים להיות באותו גודל ? (ההבדל בינהם במחיר לא כזה נורא) 2. האם כדאי לקנות כרטיס מסך חדש כדי לראות כמו שצריך HD ? (ה 720p עובד כמעט בסדר, למעט ריצודים קל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ישבנו לדו-שיח עם מי שידוע ככוכב הרוק של עולם המיקרו מעבדים, מר ג'ים קלר המוביל את הנדסת הסיליקון כיום באינטל לעתיד חדש ומעניין לכתבה

13. Started by montana,

בס"ד יש לי לוח אם של אינטל מעבד וזכרונות של אינטל איזה מהם הדרייבר של הלוח אם ואם אפשר לינק לדרייבר זה יהיה מצויין , השם גם טוב... לינק לפירוט המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.siz.co.il/down.php?i=gdtwzmmayzb5.htm

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by bluemail,

יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by HeroesCut,

שלום ותודה מראש, אני מחפש לוח אם טוב שיש לו יכולת OC הכי גבוהה שאפשר למחיר של 600-800, נא לנסות כמה שפחות אבל לא על חשבון הביצועים. מעבד I5, עדיפות ללוח עם CF וSLI

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Nirkaw,

שלום, אני רוצה לקנות את הלוח אם : ‏MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, אבל מה שמוזר לי זה שאפילו שרשום AM3 ( כאילו תומך בכניסת מעב AM3) בפרטים טכנים רשום : 1. Support for Socket AM2+/ AM2 processors: AMD Phenom™ FX processor/ AMD Phenom™ x4 processor/ AMD Phenom™ x3 processor/ Athlon™X2 processor/ AMD Athlon™ processor/ AMD Sempron™ processor (Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer ''CPU Support List'' for more information. שכאילו אם אני יכניס לשם מעבד AM3 הכוח לו ירד או משה…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Sp_RuS,

אני פעם ראשונה חש צורך להגיב על הביקורת שלכם של הלוחות אם.... ראיתי את התוצאות, תמונות של הלוח, ואני חושב שהמסקנות שלכם, נו... היו מעט לא הוגנות כלפי הלוח של MSI... :-\ חוצמזה שהוא הרבה יותר זול מהלוח של גיגבייט, הוא גם עקף אותו (אם כי במעט), בביצועים, אפילו נזניח את כמה שהוא עקף בנקודות ספורות.. ונגיד שהוא הציג אותם ביצועים ביכולות ובביצועים, אפילו שהוא הרבה יותר זול!!! אמרתם בעצמכם שהעיצוב כמעט זהה!!!!! ומעולה!!! Gigabyte P35-DQ6 יתרונות * עיצוב נעים לעין (איזה עיצוב ואיזה נעלים?! כמעט אותם צבעים יש להם.. טוב נו נניח.. על טעם ועל ריח נוותר..) * מערכת קירור מרשימה ויעילה * אוברקלוקר מצוין (אאמממ... אבל MSI ניצח בקצת.. =\ בכל זאת... ) * סידור לוח אידיאל…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by NIRAN,

אז ככה יש כמה לוחות אם שנראים מצויינים אבל איזה עדיף אני לא יודע ולכן אני שואל אותכם, כמו כן אשמח אם תציינו מדוע לוח אחד עדיף על משנהו תודה ASUS P6T Deluxe http://www.skypc.co.il/pl_product~31300~10~0.htm DFI LanParty UT X58 MSI X58 Platinum או Eclipse http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2385&CatCode=411 GIGABYTE GA-EX58-UD5 (EX58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_886&products_id=8842 כבר הזמנתי מסך, כרטיס מסך וספק כוח: Gecube Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro Asus 22" LCD VW222U זה אוברקיל לעכשיו אבל לא לעוד כמה שנים, ולכל אלו שממליצים לשדרג בעתיד ולקנות עכשיו כרטיס פחות טוב אני לא א…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105125

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם . שמי ניר וזה עתה שדרגתי ל64 ביט מעבד : 3200+ (939) לוח : K8N NEO2 PLATINUM עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך ולאן מחברים את הזכרונות ? למה אני מעלה כאן את הבעיה כי עד עכשיו ניסיתי להפעיל את המחשב ואיך שמסתיימת טעינת הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו ושוב ושוב בודדתי חלק חלק עד שמצאתי כי שני הזכרונות הם הבעיה וכרגע אני עם כרטיס זכרון אחד *אודה למשתמש שיש לו את אותו לוח שיאמר לי איך הם מסודרים אצלו ....

• 35 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Godmoney,

כרגע יש לי ג'יגה זכרון (מורכב משני צ'יפים של Take MS של 512 מגה). אני משתמש ב Vista. הצ'יפסט שלי הוא nforce 4. עד כמה אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב אם אני אוסיף עוד ג'יגה זכרון למחשב? והשאלה החשובה - האם ה nforce תומך ב-4 צ'יפים של 512 בכלל?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי אנשים האם מישהו מכיר יודע פרטים על הזיכרון OCZ PC2-6400 Platinum XTC 2x2048MB CAS5-4-4??? האם הוא סביר סבבה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי אנשים בגלל נסיבות שהפעם לא תלויות בי (התברר שהמארזים שרציתי חסרים בארץ) קניית המחשב שלי נדחתה. קראתי את הידיעה הזו: http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798/ לפיה נראה כי במחירי המעבדים שכעת אני רוצה?E6550 / E6750 כלומר באזור ה- 1K ש"ח אוכל לקבל ברגע שיצאו החדשים מעבדים טובים הרבה יותר או לחילופין (אם יהיו) לקנות מה שאני רוצה כעת אבל במחיר נמוך יותר.. אולם כתוב בה "המעבדים שמופיעים בטבלה ככל הנראה יצאו ברבעון הראשון של 2008" היות ואני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי ללפחות 3 שנים ללא החלפת רכיבים בסיסים כמו מעבד ולוח ועם תאימות לתוכנות ושדרוגים עתידיים אני תוהה מה לעשות שווה בכלל לחכות ככה בלי מחשב? מה אתם אומרים, הם יגיעו לארץ במקסימום ינואר-פברואר או שאם אחכה אאלץ להתיי…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים