עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wizi,

שלום לכולם אז היות וגם אני כמו רבים וטובים תקוע עם לוח בסוקט 939 עם מעבד מעט מיושן (AMD 3000+) וחשבתי שאולי כדאי לי לשדרג רק את המעבד ולחכות ל K10 כמובן שבארץ מעבד בסוקט 939 עולה בערך כמו 5600 או משהו דומה אז בדקתי בחו"ל מסתבר שבמחירים טובים ניתן להשיג אופטרונים בגירסאות 165/170 כמובן בדואל קור השאלה שלי האם שווה להשקיע בשדרוג כזה או שפשוט לסחוב עם מה שיש עד שיצא ה K10 הלוח שלי הוא GA-K8N-Ultra9 ועל פי האתר של גיגה בייט הוא תומך במעבדים כמובן עם עדכון הביוס האחרון המחירים שראיתי עבור האופטרונים נעים באיזור ה 650 שקלים כולל משלוח אשמח לקבל תגובות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מחפש אתר המראה את המעבדים הכי שווים בשוק של AMD ו INTEL תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SubX,

איפה אפשר להשיג עדכון ביוס ללוח האם של אסוס דגם A7V266-E ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by EzX1,

אז ככה יש ברשותי 2 8800 אז ככה הלוח חייב להיות מבוסס סלי אני מעוניין בלוח תומך ריבוי כרטיסי מסך אם amd אז מערכת המבוססת על הציפסט 680a אם אינטל 680I אם קיים לוח שתומך ביותר מקואד אחד יש אפשרות לחריגה מהתקציב תודה לכול העונים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לאחר שהזמנתי את כל הציוד ההיקפי נשאר רק לבחור מעבד, לוח אם וזכרונות - מה חבל שאלו בדיוק שלושת התחומים בהם הידיעה שלי שואפת לאפס :'(. תקציב לשלושת המוצרים: 1800-2200 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, משחקים ועוד פעם משחקים (וגם דברים בסייסים כמו פיירפוקס,ת'אנדריברד והרדות באימיול ובעיקר בסבבהDC) רציתי קודם כל לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין ג'יגה זיכרון פנימי לג'יגה וחצי והאם איזשהו זיכרון, אם בכלל, יאפשר לי לשחק במשחקים הכבדים כאשר הסבבהDC זוללת המשאבים פועלת ברקע. מאחר ואין לי שמץ של מושג איזה לוחות אם ומעבדים קיימים בשוק ומה ההבדלים ביניהם אוכל רק להגיד כי אני מצפה שהמעבד החדש יתמוך ב-Windows Vista אם כי קשה לי להאמין בשלב זה שאחליף אליו. מבחינת כרטיס מסך אני מתכנן לרכוש לעצ…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K. ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב - 8GB זיכרון מספיק בהחלט - אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם - נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire. בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר. שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Evil_Mind,

היי מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT ??

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98164

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני לא יודע אם יש לי Dual Channel בבקשה תאזרו לי לבדוק. יש לי אכשיו 256MB 333MHZ אני רוצה לקנות עוד 512 האם אני יכול לקנות אחד של 400MHZ או שאני חייב 333MHZ ואם אין לי Dual Channel מה זה יעשה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hagaisar,

שלום האם זיכרון 800MHz DDR2 Non-ECC CL6 DIMM של KINGSTON מתאים ללוח אם Intel p35 הבנתי ש DIMM שייך ל64 סיביות והמחשב שלי הוא 32 bits זה משנה אם הזיכרון הקודם שלי איטי יותר תודה מראש חגי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by dolevm2,

מעבד, לוח וזכרונות בתקציב מירבי של 4k-5k. השימוש במחשב הוא בעיקר משחקים כבדים ושימוש יומיומי. קצת חקרתי ויצאתי מבולבל, שווה להשקיע בתושבת 2011-3 או שלגיימינג 1150 יספיק? חשבתי ללכת על i7 4790k ככה שגם תהיה יכולת לעשות oc אגב המחיר צריך לכלול קירור טוב ושקט (ביצועים ואז שקט אבל גם שקט חשוב מאוד, אפשרי קירור נוזלי) לגבי הזכרונות הייתי מעדיף שיהיה 16gb לשקט הנפשי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by swisaavi,

בזמן האחרון הגעתי למסקנה שהמעבד שלי (intel pentium 4 2.66ghz) מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך שלי (A7600GT), אז החלטתי לקנות מעבד שלא יגביל את הכרטיס מסך הזה. הלוח אם שלי זה asus p4s8x. אם אפשר שהמחיר לא יעבור את ה 1000 כי אני די מוגבל בתקציב אחרי שידרוגים אחרים.. ושהלוח אם שלי אכן יתמוך במעבד שאני לא סתם יקנה. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bluemail,

יש לי מחשב ישן מאוד מאוד p200 איזה מכשיר אפשר לבנות עם זה ... כפי שאתם רואים הוא לא שווה הרבה אז הייתי רוצה לעשות משהו מעניין נא להביא רעיונות אפקטיביים ותודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אנשים האם מישהו מכיר יודע פרטים על הזיכרון OCZ PC2-6400 Platinum XTC 2x2048MB CAS5-4-4??? האם הוא סביר סבבה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by none,

אם כן איזה לוח אם מומלץ? למעבד נורתווד

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Sp_RuS,

אני פעם ראשונה חש צורך להגיב על הביקורת שלכם של הלוחות אם.... ראיתי את התוצאות, תמונות של הלוח, ואני חושב שהמסקנות שלכם, נו... היו מעט לא הוגנות כלפי הלוח של MSI... :-\ חוצמזה שהוא הרבה יותר זול מהלוח של גיגבייט, הוא גם עקף אותו (אם כי במעט), בביצועים, אפילו נזניח את כמה שהוא עקף בנקודות ספורות.. ונגיד שהוא הציג אותם ביצועים ביכולות ובביצועים, אפילו שהוא הרבה יותר זול!!! אמרתם בעצמכם שהעיצוב כמעט זהה!!!!! ומעולה!!! Gigabyte P35-DQ6 יתרונות * עיצוב נעים לעין (איזה עיצוב ואיזה נעלים?! כמעט אותם צבעים יש להם.. טוב נו נניח.. על טעם ועל ריח נוותר..) * מערכת קירור מרשימה ויעילה * אוברקלוקר מצוין (אאמממ... אבל MSI ניצח בקצת.. =\ בכל זאת... ) * סידור לוח אידיאל…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב (המטרה עד ה10 לחודש), התקציב שלי הוא 4000 אבל כבר חרגתי ממנו. כעיקרון המליצו לי בפורום מפרטי מחשב את המעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ואני קראתי עליו קצת והוא ממש טוב אבל הבנתי שזה מעבד דור ישן כבר והוא רק 2MB cache לכן השאלה שלי האם שווה לי לחרוג בעוד 300 ש"ח ואני אכן ארגיש את השיפור בביצועים אם אני אקנה את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB Box שעולה 975 ש"ח האם השיפור ל4MB ו2.33GHz באמת יהיה מורגש ושווה את ההשקעה הנוספת של 300 ש"ח ? זה המפרט שאני מתכוון לקנות נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ¤ 685 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 650 מארזים Compucase HEC …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בצעד מעט תמוה ולא ממש צפוי החליטה אינטל להשיק רענון מוגבל למעבד ספינת הדגל שלה Core i9 9900K בשם Core i9 9900KS - למה יש לצפות? לכתבה

23. חברה שלום יש לי לוח GA-8IK1100 וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 RPO ליד כניסת AGP על הלוח יש כניסת מתח של 12V וגם על הכרטיס יש כניסה של 12V ואני לא יודע עם מותר לחבר את שניהם ביחד לספק הכח או אולי צריך רק אחד , ואם אחד אז איזה מהם ??? ??? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by QG001,

לא מצליח להפעיל רייד בלוחf2a88x-d3 הוא מראה לי רק 2.5 טרה חיברתי 8כוננים של 4 וגם אין לי בביוס אופציה gpt

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכם... המעבד שלי מגיע בשעות רגילות (לא בעת משחק והפעלת משאבי מערכת חזקים וקשים , אלא רק אינטרנט איסיקיו MSN ומוזיקה) ל50-54 מעלות ו4100-4350 RPM מהירות המאוורר... ובשעות העומס (בעת משחקים, תוכנות אנטי ווירוס כאלה ואחרות, ותוכנות כבדות כמו פוטושופ עריכת ווידיאו ועוד.. ) מגיע לי עד 59-60 מעלות עם 5200-5450 RPM מהירות המאוורר... יש לציין שהמעלות של המערכת (לוח אם ועוד..) היא מאוס סבירה ואף נמוכה למדי 42 מעלות באופן קבוע.. ובשעות העומס היא מגיע ל45-47 מעלות שזה בסדר... למעבד יש את המאוורר המקורי של AMD שצורף לקופסא של המעבד... המאוורר הזה הוא גם של 6000 מאוורר פשוט למדי עם 3 כבלי נחושת מתחתיו... השאלה שלי היא...: 1-האם כדאי להחליף מאוורר למעבד ? 2- מה המעלות הממוצעות למע…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים