מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז היות וגם אני כמו רבים וטובים תקוע עם לוח בסוקט 939 עם מעבד מעט מיושן (AMD 3000+) וחשבתי שאולי כדאי לי לשדרג רק את המעבד ולחכות ל K10 כמובן שבארץ מעבד בסוקט 939 עולה בערך כמו 5600 או משהו דומה אז בדקתי בחו"ל מסתבר שבמחירים טובים ניתן להשיג אופטרונים בגירסאות 165/170 כמובן בדואל קור השאלה שלי האם שווה להשקיע בשדרוג כזה או שפשוט לסחוב עם מה שיש עד שיצא ה K10 הלוח שלי הוא GA-K8N-Ultra9 ועל פי האתר של גיגה בייט הוא תומך במעבדים כמובן עם עדכון הביוס האחרון המחירים שראיתי עבור האופטרונים נעים באיזור ה 650 שקלים כולל משלוח אשמח לקבל תגובות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המעבד שלי .... הלוח אם שלי ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) השאלה היא איזה מאבדי AMD יתמוך בלוח אם תודה ! המטרה היא ... לשחק בGTA IV המאבד (הישן) שלי AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2000 MHz לא יודע עם זה לפה אבל עם זה יעזור לכם להגיד לי מה לשפר בכדי לשחק ב-GTA IV אז המפרט שלי... AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 1998 MHz ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) 3GB RAM 800MHz serkale 9600GT 512MB תמונה של הלוח אם עם זה יעזור... תודה רבה לעוזרים .
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT ??
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש עם זיכרון של 4G והשוותי מחירים של כמה חנויות. נתקלתי במשהו מוזר, Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 שנמכר ב500 ש"ח (http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31075) לעומת 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 DDR III 1600Mhz שנמכר ב670 ש"ח בKSP http://ksp.co.il/gourl.php?uin=9214 . האם זה אותו מוצר? אם לא, מה ההבדלים ביניהם ובמה כדאי לי לבחור? האם הפרש המחירים הזה הגיוני נוכח זה שKSP אמורה להיות אחת החנויות הזולות ביותר וזה שpandas יקרה מKSP בכל שאר רכיבי המחשב? ובכלל, האם קנייה של המוצר הנ"ל משתלמת וטובה למחשב חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי מחפש לקנות את המעבד I7-3770K TRAY ? כל מי שמעוניין לעזור להרים מכירה קבוצתית ולפנות לחנויות מוזמן לפנות כאן 1. alon23
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב SDRAM וזה לא משו 133mhz חשבתי לעלות את זה ל DDR 400MHZ 512 עכשיו איך אני יודע עם זה יעבוד במחשב שלי? יש לי לוח אם MSI 661FM2 איך אני יודע עם זה יתאים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98164
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי AMD3200 NEWCASLE עכשיו יש הבדל בין הליבות האלה? כאילו הן ליבות שונות לגמרי או שרק תהליך הייצור שלהן שונה וכתוצאה מכך ההבדל היחידי בינהן זה פליטת חום אם יש הבדלים נוספים אשמח לשמוע אליהם...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אתר המראה את המעבדים הכי שווים בשוק של AMD ו INTEL תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם יש לי Dual Channel בבקשה תאזרו לי לבדוק. יש לי אכשיו 256MB 333MHZ אני רוצה לקנות עוד 512 האם אני יכול לקנות אחד של 400MHZ או שאני חייב 333MHZ ואם אין לי Dual Channel מה זה יעשה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל המחיר היקר של זכרונות הקורסייר שדילג לפני כשבועיים +- מ299 ש"ח ל345 ש"ח אני שואל אותכם כאן, האם העיסקה של Geil עדיפה ואיכותית יותר? שכוללת זכרונות 4GB באותה מהירות עם CL גבוה יותר. וגם..מה זה EPP? Geil 4GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 5-5-5-15 459 ש"ח Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 2x1024MB Dual Channel 4-4-4-12 With EPP 345 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה הלחצן לשחרור הgpu? בסופו של דבר אני צריך להוציא את הבטריה הסוכרת…
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות. אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או איך מחברים את הצלעות האלה?? את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שעל הלוח שלי ישנה כניסה שנקראת CNR ולו אין יציאה מאחור המחשב, הוא כאילו תקוע אי שם באמצע המחשב ועד היום לא ראיתי שום כרטיס שאפשר להכניס אליו ורק כעט מצאתי באתר מכירות ברשת כרטיס תוספת לכרטיס הקול ולא ממש הבנתי מה זה עושה (אם תוכלו להסביר לי הנה הכתובת http://www.gold.co.il/lamir/asg/Category_12.html. שאלתי היא: למה מיועדת אותה כניסה? והאם ישנם כרטיסים נוספים שניתן לחבר אליו במקום לחריצי ה PCI שאותם כבר סימתי (רק שלושה במחשב שלי)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם : Motherboard CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Asus P4PE-X/SE (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Intel Brookdale i845PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (08/26/03) הטמפרטורה של לוח האם היא בסביבות ה - 31 מעלות צלסיוס והמעבד כל הזמן בסביבות ה - 50 מעלות צלסיוס. לאחרונה, כשאני מפעיל תוכנות כבדות המחשב עושה Reboot פתאומי כשזה קורה המעבד הוא בסביבות ה - 53 מעלות. האם זה גבוה למעבד הזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הברור לי שINTEL מבחינת הקירור וההתחממות שלו. AMD מתחמם יותר. אני מבין ש 2.2GHZ של אינטל לא אותו דבר כמו 2.2GHZ של אי.אמ.די עכשיו אני רוצה לקנות מעבד INTEL שיתאים בכוח למעבד של AMD לא בהבדל מחירים גדולים. אני רוצה לקנות את המעבד הבא: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& גיבור נט חנות זולה. האם אתם יכולים למצוא לי מעבד של INTEL באותה חנות שיתאים לביצועים של המעבד של AMD שמעל?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם משהו מכיר לוחות ל-Haswell שתומכים בשני ערוצים של X16 (ששומרים על הקצב ולא יורדים ל-X8 ?) המליצו לי על לוחות עם CHIPSET כפול, האם יש כאלה לשוק הרחב, או שצריך ללכת על פתרון HIGH END ? תודה, דני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם מעבד Intel i3 2120 ולוח אם H61M-P20 (G3) MSI - כרגע יש לו סטיק אחד של Micron Rendition 4GB DDR3 -1333. בעקרון אני רוצה להרחיב את הזכרון כי לפעמים המחשב קצת איטי כשיש הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית או תוכנות שהן יותר כבדות. הבנתי שאם שמים שני סטיקים אז מומלץ שהם יהיו זהים, אבל אני לא חושב שאפשר לקנות את הדגם שיש לי עכשיו. בכל מקרה, אני לא חושב שאני צריך יותר מ8GB, אבל אני אשמח לקבל המלצות והצעות מה הכי כדאי לעשות. תודה רבה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח אם האולטמטיבי לCore i7? בכתבה הבאה תגלו הכל רוצים להריץ קרייסיס ב60FPS? כדאי שתבדקו את EVGA X58 SLI CLASSIFIED אשר מציע אוברקלוק ל4.2GHZ ב90 שניות ומבטיח חד משמעית - "שום פנטום 2 מצד AMD לא יתקרב לביצועים שלי" לכתבה: http://www.guru3d.com/article/evga-x58-sli-classified-review/1
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד אינטל i5 3.2 GHz עם 8GB זיכרון בסטיק בודד ויש לי סלוט לסטיק נוסף, השאלה אם שווה לקנות עוד זיכרון של 8GB- האם זה ייתן לי ערך מוסף איפשהו? יש לי Windows 7 עד כמה שאני מבין (ויש מצב שאני לא מבין מספיק) הוא לא מסוגל לנצל אפילו את כל ה 8 במלואם, ורק עם Windows 8 אפשר להגיע לניצול של 128GB ואפילו יותר.. אם אני נשאר עם Win7 האם ארגיש שיפור עם 16GB לעומת 8? ואם אני משדרג ל Win8? פרטים (שאולי חשובים) נוספים: כרטיס מסך Sapphire 7870 XT 2GB DDR5 , יש לי גם SSD של 128GB וגם קשיח של 2TB, לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לוח Asus p5b-VM עם 4 מודולים של זיכרון 1GB. בהגדרות הרגילות של הלוח מופיע במערכת שיש 2808MB של זיכרון. לאחר שינוי הגדרה ב Bios שנקראת משהו כמו PCI Remap מופיע לי ב BIOS גם 4088MB אבל אני מקבל הרבה שגיאות ב Memtest והמחשב מבצע Reset. הבנתי שזה משהו שקשור לזיכרון שהמחשב שומר לחלקים אחרים. מדובר אבל בהמון זיכרון 1.2GB, איך אפשר לבטל אל זה? דרך אגב על הלוח אין כרטיסי PCI או מסך, הכל מובנה. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-