עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by benyben,

שלום. ברור שזאת שאלה מאוד כללית, אבל מה היתרונות של לוח אם יקר לעומת לוח אם רגיל? לאחד שלא מבצע OC, השאלה עוד יותר תקפה, לא?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש וחזק מאוד. בשביל לשחק משחקים כבדים. שמעתי מיקרוסופט לא תתמוך בחלונות 7 ו-8 עם מעבדים חדשים Skylake, האם זה נכון? יש לי בבית חלונות 7 64BIT. לפני שאתקין על מחשב החדש. האם חלונות 7 יעבוד על מעבד Skylake לאורך כמה שנים? אני לא מיתכוון תמיכה טלפונית. בתודה מראש!

3. Started by xpl0it,

כל מה שאני יודע שזה הדור הבא של המעבדים מ-AMD, שזה גם ארבע ליבות ושזה אמור להוות תחרות קשה לאינטל. אני מחפש אבל פרטים כמו - לאיזה שוק זה מיועד ? איזה דגמים יצאו ? באיזה מחירים ? והאם שווה לחכות במקום לקנות עכשיו אינטל (למשל E6600 או Q6600) ? תודה לעונים

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בגלל המחיר היקר של זכרונות הקורסייר שדילג לפני כשבועיים +- מ299 ש"ח ל345 ש"ח אני שואל אותכם כאן, האם העיסקה של Geil עדיפה ואיכותית יותר? שכוללת זכרונות 4GB באותה מהירות עם CL גבוה יותר. וגם..מה זה EPP? Geil 4GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 5-5-5-15 459 ש"ח Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 2x1024MB Dual Channel 4-4-4-12 With EPP 345 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אז מה אני כן יודע שאני רוצה: 1. צ'יפסט של אינטל, לוח של אסוס (לא גרסאות E/M עם מעט סלוטים) 2. יותקן עליו הלוח q9450 ורדאון 4870 3. בלי CF ובלי אוברקלוקינג. 4. המחשב מיועד למשחקים 5. הזכרונות צריכים להיות לא יקרים: תיזמונים טובים אבל לא 1000 ש"ח לסטיק אחד של גיגה 6. תקציב כולל לזכרונות ולוח בסביבות 1500 ש"ח 7. קניה דרך זיגזג. עכשיו, אחרי שקראתי את הסטיקי, יצאתי יותר מבולבל כי אין תוצאות חד משמעיות איזה זכרונות לקחת? DDR3? DDR2? קראתי שעדיף זכרונות עם תזמונים טובים על פני DDR3 שביצועים טובים מושפעים יותר מהתיזמונים על פני שידרוג לDDR3 אם אני לוקח זכרונות DDR2 - איזה מהירות לקחת? להסתפק ב-800? אם אני לא עושה OC, יש טעם לקחת 1066? אם אני לוקח DDR3, מהי המהירות ה"סטנדרטית"? אנ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. אני מתכוון לקנות Radeon X1800XT, ורציתי לדעת האם Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core יהווה בקבוק צוואר עבור הכרטיס וייתכן מצב שהוא לא ינוצל במלואו? 2. איך זה שה-3800+ הוא המעבד כפול הליבה הכי זול של AMD והוא מצליח להתחרות ב-4800+ ללא בעיה אחרי OC של 240MHz? 3. איך כפולי הליבה במשחקים?

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Godmoney,

כרגע יש לי ג'יגה זכרון (מורכב משני צ'יפים של Take MS של 512 מגה). אני משתמש ב Vista. הצ'יפסט שלי הוא nforce 4. עד כמה אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב אם אני אוסיף עוד ג'יגה זכרון למחשב? והשאלה החשובה - האם ה nforce תומך ב-4 צ'יפים של 512 בכלל?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dowi,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש לעבודה מאומצת בעיבוד תמונה. התקבעתי על מעבד - 2600k (או i7 2600 אבל ההבדל ממש זניח במחיר אז למה לא k ? ) עם 16 גיגה ראם לפחות בלי כרטיס מסך - יש ליבה גראפית במעבד שתספיק כאן. אבל אולי בעתיד אקנה.. לא מתכנן OC. איזה לוח אם Z68 מומלץ ? דרישה אולי ייחודית מלוח האם היא שאני אוכל לחבר 2 מסכים. (כמובן רצוי usb3,sata3) תודה רבה!, דובי

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם האם יש אפשרות בלוח אם הנל Gigabyte GA-B75M-D3H לכבות דרך הביוס את הטעינה דרךUSB? כלומר שה USB יעביר רק מידע ,ללא טעינה ? אני אמור לחבר dac חיצוני בחיבור USB ומומלץ שלא יעביר מתח טעינה כזה או אחר תודה רבה שי

11. Started by shay33,

ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם THINKPAD E550. המחשב מחובר באמצעות כבל DVI למסך DELL WA2209, והכל עובד טוב. עד כה היו לי 8GB זיכרון, 2 סטיקים של 4GB כל אחד. קניתי 2 סטיקים של 8GB כל אחד כדי לשדרג ל-16GB זיכרון. הזיכרון הוא 12800, CL11, 1.35V - והמחשב מזהה ועובד בסדר עם ה-16GB זיכרון ואין בעיות איתו. אבל - המסך החיצוני, הדל, מהבהב ונכבה ונדלק לסירוגין כל כמה שניות. כל סטיק בנפרד של 8GB שאני מנסה להפעיל בנפרד גורם גם כן לאותה בעיה. החזרת הזיכרונות הקודמים פותרת את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? במסך או בזיכרונות? ואיך אני פותר אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. לא צריך OC, אבל קריטי שהזיכרון יעבוד בלי שום בעיות, כלומר שזה יהיה זיכרון מאושר (Guaranteed-Compatible ) ללוח הזה מבחינת יצרן הזיכרון.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ספיידרמן 3 אז ככה יש לי לוח ASUS ו512 זיכרון וכרטיס מסך ATI 300X ואני רוצה את הכרטיס מסך וזיכרון הכי פשוטיים וזולים שיספיקו לספיידרמן 3 אני צריך 1GB וכרטיס מסך מספיק טוב אי רוצה כרטיסים פשוטים אבל טובים לא מזויפים ושעושים בעיות הציעו לי את http://kst.co.il/Product.asp?productid=121 ואת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 אבל אתם חושבים שיש כרטיס מסך קצת פחות יקר למרות שזה לא נחשב יקר שיספיק לספידרמן 3 צריך ATI 1300X ויותר נראה לי תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by waltobc6,

הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי, ובגלל שהלוח אם ישן ולא קיים יותר בשוק אני צריך לקנות לוח אם חדש, אשמח אם תוכל להמליץ לי על לוח אם זול שיתאים גם לכרטיס מסך למעבד ולזיכרונות שלי: המפרט של המחשב הזה הוא: מעבד - QX6700 כרטיס מסך -4870X2 -דורש PCI EXPRESS 2.0 סלוט אחד של 16 זיכרונות - 2 של גיגה, ועוד 2 של 4 - סך הכל 6 גיגה - אני צריך 4 סלוטים DDR2 ספק - 700W של OCZ וזהו... תוכל לתת לי לוח אם זול שיתאים למפרט של המחשב הזה? והאם הלוח אם של Intel G43 יש לו PCI EXPREE 2.0?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מחפש אתר המראה את המעבדים הכי שווים בשוק של AMD ו INTEL תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by EzX1,

אז ככה יש ברשותי 2 8800 אז ככה הלוח חייב להיות מבוסס סלי אני מעוניין בלוח תומך ריבוי כרטיסי מסך אם amd אז מערכת המבוססת על הציפסט 680a אם אינטל 680I אם קיים לוח שתומך ביותר מקואד אחד יש אפשרות לחריגה מהתקציב תודה לכול העונים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yair.,

אתם המלצתם לי על- NF7 (nForce2)lan,usb2 אבל באיזה מאמר ראיתי ששתי אלו יותר טובים 7N400L1 (nForce2) lan 8RDA3I (NForce Dual) איזה יותר מומלץ בגלל הביצועים? ואיזה הכי מומלץ בגלל האובר קלוקינג? ואז הכי מומלץ בכלליות? ואני אשמח לדעת גם למה מה שאמתם יותר טוב ??? תודה רבה לכל העוזר דרך אגב מעבד amd 2500 512 זיכרון וספיר רדון 9600 אקס טי

• 42 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by rost1k,

מזה המעבדים האלה ? O_O הם יותר טובים מהPHENOM 2?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Tom vilozni,

שלום רב מה הלוח אם הכי חזק שקיים היום למשחקים? ( תושבת שמתאימה לכרטיסי NVIDIA ומעבדי INTEL) תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by or,

אבל על כל הסוגים לא רק raid 0

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yudku,

אהלן חברה, אני רוצה לשדרג את המחשב לצורך משחקים, כרגע המפרט הוא: i3 540 MB: H55M-S2H G.skill 2Gb x 2 sticks 1600 mhz (סה"כ 4 גיגה) כרטיס מסך נוכחי Geforce 240 HD 500gb 5400 rpm ספק 450 (חברה לא מוכרת) אני מבין שיש צורך בכרטיס מסך חדש אבל השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק... האם כדאי לשדרג גם את המעבד ל i5 האסוול (או כל מעבד אחר שתמליצו) או לחכות לדור הבא? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. לאילו שימושים מעבדי אינטל עדיפים על פני המקבילים שלהם ב AMD? (פה בפורום ממליצים בעיקר על AMD ) 2. לגבי טכנולוגיית ייצור 32 ננומטר: עפ"י הבנתי - הטרנזיסטורים בסיליקון הרבהיותר גדולים מ 32, 45 ואפילו 90 ננומטר - אז מה כן מיוצר ב 32 ננומטר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.