עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Guri,

בדקתי עם EVEREST את נתוני המחשב http://img36.imageshack.us/f/14434750.jpg/ לפי מה שהבנתי, רק 3 ליבות פועלות, כאשר הראשונה כל הזמן על 0% האם זה תקין, או שיש מצב שהמעבד תקול? מה ההסבר לכך? איך ניתן לבדוק פעילות הליבות, למשל תוך כדי משחק כדי לראות שכולן תקינות?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני בונה מחשב לגיימינג, ההנחה התיאורטית שהתקציב אינו מוגבל (תיאורטית, בפועל כ 8-10K). אני מתלבט מאוד בין מעבד ה 4790 שמומלץ באתר עם זכרונות DDR3 והצ'יפסט המתאים בלוחות האם, התומך ב DDR3, לעומת מעבדי ה 5820 וה 5830K על לוחות X99 וזכרונות DDR4. כמו שאמרתי, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. מה לדעתכם מומלץ יותר? אני בונה את המחשב בראייה של 5-6 שנים קדימה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by asilic,

הי ראיתי את הזכרון GEIL 256 MEG PC2700 במחיר די קורץ. רציתי לדעת אם הזכרון הזה יוכל לעבוד ב CAS2? ואם לא יהיו בעיות כי הלוח שלי תומך רק עד PC2100 ועוד שאלה אחת קטנה האם GEIL יותר טובה מ WINBOND? וכמה יעלה לי WINBOND 256 MEG PC2700?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by efee123,

שלום, לאחרונה חשבתי על משהו לנוכח ירידת המחירים המשמעותית של הזכרונות. בעתיד יתכן מאוד שאצטרך יותר מ4 ג'יגה והשאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 4 עכשיו כשהמחיר נמוך או לחכות עוד קצת ולקחת סיכון שהמחירים יעלו?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום חברים מחפש לוח אם טוב למחשב חדש שאני רוצה לקנות. כרגע לא החלטתי על המעבד(ככל הנראה E8400 או Q8400) אני רוצה לוח אם טוב בלי OC והמליצו על אחד מהשניים. מישהו יכול לומר לי איזה מהם עדיף? ומה בכלל ההבדלים ביניהם !?!?? תודה רבה. סילחו לי על הטעות: שניהם של ג'יגבייט. אבל אני רוצה לדעת מה ההבדל?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DXT,

מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ובעיקר הכוונה ללוחות קטנים . וכן האם כל לוח אם מתאים לכל כרטיס מסך ולהיפך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sagi_10,

אני מתכוון למכור את הלוח שלי וקנות לוח חדש לאובר קלוק חזק מאוד אבל אני עוד לא החלטתי איזה לוח.... האם עדיף לי lanparty או infinity ??? האם ההפרש בינהם שווה 230 שח??? בתודה שגיא

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by EzX1,

אז ככה יש ברשותי 2 8800 אז ככה הלוח חייב להיות מבוסס סלי אני מעוניין בלוח תומך ריבוי כרטיסי מסך אם amd אז מערכת המבוססת על הציפסט 680a אם אינטל 680I אם קיים לוח שתומך ביותר מקואד אחד יש אפשרות לחריגה מהתקציב תודה לכול העונים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני עובד עם הרבה ישומים כבדים ולפעמים אני שם לב שלמחשב טיפה קשה לסחוב... [אל תמליצו לי על דברים כמו בדיקת וירוסים, רג'יסטרי, וכאלה כי בזה המחשב שלי הוא 100%] בזמן שאני מפעיל משחקים שנחשבים טיפה כבדים.. לדוגמא סימס 2 על הגדרות גבוהות... אני מסתכל בTask Manager ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ... וזאת לא בעיה שלו... אבל אני שם לב שנשארים לי רק 40 - 20 מ"ב פנויים בזיכרון RAM ... כרגע הזיכרונות שלי הם שתי סלוטים של 256 מ"ב ... לפי CPU Z כל אחד מהם פועל על 200 מגהרץ, ככה שבכללי יש לי זיכרון 512 מ"ב במהירות 512 מגהרץ... DDR 1 אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זיכרון... DDR2 .. שתי סלוטים של 512... בלי לזרוק את הזיכרונות הישנים.. השאלה היא איזה מהירות כדאי לי לקחת? האם הזיכ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.techpowerup.com/151949/AMD-FX-Series-Processors-Up-For-Pre-Order.html

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by swisaavi,

בזמן האחרון הגעתי למסקנה שהמעבד שלי (intel pentium 4 2.66ghz) מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך שלי (A7600GT), אז החלטתי לקנות מעבד שלא יגביל את הכרטיס מסך הזה. הלוח אם שלי זה asus p4s8x. אם אפשר שהמחיר לא יעבור את ה 1000 כי אני די מוגבל בתקציב אחרי שידרוגים אחרים.. ושהלוח אם שלי אכן יתמוך במעבד שאני לא סתם יקנה. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mrraz,

אני עומד להרכיב מחשב חדש ומתלבט כמה זיכרון לקחת המעבר מ 256 ל 512 היה קל ופשוט מכיוון שמאוד קל לזהות ש XP ו 256 לא הולכים ביחד עכשיו אני מנסה לברר עם 512 זה טוב או ש 1024 זה יותר טוב מישהו חקר את הבעיה ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by none,

אם כן איזה לוח אם מומלץ? למעבד נורתווד

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בגלל המחיר היקר של זכרונות הקורסייר שדילג לפני כשבועיים +- מ299 ש"ח ל345 ש"ח אני שואל אותכם כאן, האם העיסקה של Geil עדיפה ואיכותית יותר? שכוללת זכרונות 4GB באותה מהירות עם CL גבוה יותר. וגם..מה זה EPP? Geil 4GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 5-5-5-15 459 ש"ח Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 2x1024MB Dual Channel 4-4-4-12 With EPP 345 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by OR2OOO,

היי, אני מרכיב מחשב לקרוב משפחה וזו הפעם הראשונה שאני נמצא במצב שבו אני מתכנן מחשב עם מעבד Ryzen. זכור לי שמעבדי אינטל כדוגמת I7 8700K היו עושים בעיות על לוחות זולים מבחינת התחממות VRM. רציתי לדעת האם צריכה להיות בעיה ללוח הזה (GIGABYTE B450M DS3H) להתמודד עם ה-Ryzen 5 2600 במצב סטוק? תודה.

20. חברת ivory החליפה לי ללא ידיעתי לוח אם מh81m-e33 של msi לh81m-hd3 של gigabyte, רציתי לדעת מה יותר טוב אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו אם מישהו יוכל לשלוח לי סיקורים של שני הלוחות אם, בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by avi-g2005,

מה זה CL? ומה יותר טוב CL 2.5 -או- CL 3 ולמה?(הכוונה בזיכרון RAM)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. דבר ראשון צריך לעדכן ביוס או שהוא מגיע עם ביוס בסדר? האם הטמפ שהוא קורא נכונות? דרך אגב אני ממש מרוצה מהכרטיס קול אין מה להשוות ל CMEDIA\SOUNDMAX שהיה לי לפני.. סוף סוף שומעים איכות ב ATP3 לוח ממש סבבה והמאורר של ה NB לא מרעיש כמו שחשבתי משום מה המאורר של ה CPU פועל ב200סלד יותר לאט מהמאורר השני, שתיהם אותו סוג מאורר ושתיהם חדשים מהקופסא

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by asili,

יש לי מחשב XP 1700+ 256 PC2100 CRUCIAL GIGABYTE 7VTHX+ המחירים של 256 עומדים על כ 350 שקל חשבתי אם כדאי להשקיע כבר בעוד זכרון לביצועים יותר טובים מה אתם אומרים כדאי או כדאי לחסוך את הכסף? אני משחק הרבה גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות לא כל כך כבדות אין בארץ זכרונות של קרושיאל נכון? אני רוצה 2 זכרונות מאותו סוג

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by michabb,

שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים