עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliranl,

אני לא מוצא לוח אם למעבד של אינטל עם SLI לא אמרו אז שNVIDIA תעבוד עכשיו עם אינטל וגם להם יהיה SLI?

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  2. בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה

3. Started by SilentBob,
    • 0 תגובות
    • 383 צפיות
  4. Started by valorien,

http://www.theinquirer.net/?article=28331 עכשיו ATI צריכה להתחיל לדאוג...

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by Mark.M,

האם ידוע למישהו אם הלוח הזה מיובא ארצה? NVIDIA® GeForce® 9300 motherboard GPU יש בכלל יבואן ללוחות NVIDIA? http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9300_mgpu_us.html תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. Started by berner,

חברים אני רוצה להכנס לנושא AMD ואבקש המלצה לגבי המעבד החדש XP2800+ לוח אם מתאים מסוג NFORCE2 מי יכול לתת לי המלצה ונתונים כולל הצורך באיוורור בברכה רא

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  7. אלו שתומכות בDDR3 ו1333MHZ FSB... מתי הם יוצאות? ויש תחזיות שהם יהיו טובים לOC? בקיצור, שווה לחכות להם?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by none,

אני רוצה לבצע OC לP4 יש לי תקציב של בערך 3200 ש"ח מה כדאי לקחת מעבד + לוח + זכרונות, אני רוצה להעלות את הבאס ל133

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=373008 וכל זאת עם לוח מאד בעייתי ל OC, ומערכת הפעלה עוד יותר בעייתית...חחחח זה מרגיש פה כמו גנון ממש ... ! שקט 8) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by zagreb,

מה ההבדלים למשל בין מעבד של אינטל 2.4@3.0 ל-מעב של אינטל 3.0? כנ"ל ב-AMD.. יש בכלל הבדלים? או שרק קירור או משהו.?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by Markis,

אני מתנצל מראש על הבורות, ובגלל הדחיפות לא חיפשתי לעומק בפורום: אם אקנה זיכרונות ddr2 667mh כאשר הלוח בעל צ'יפסט 965 והמעבד הוא e6300: מה יכולות האוברקלוק של זיכרון כזה ? בתודה.

• 19 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by elad76,

רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gadits,

מה הלוח הזול ביותר שיאפשר OC ל E6300 + זיכרונות 667MHZ ?!?!? האם אני חייב לוח עם צ'יפסט 965 או 975 בשביל להגיע לבאס 333? האם אני יכול להגיע לבאס 333 גם עם לוח 945? ואם אני לא יכול להגיע לבאס 333 עם לוח 945 ...כמה המקסימום שאפשר יהיה להגיע עם לוח זה?

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי E8400 עם לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון וקולר של גיגהבייט על המעבד מעוניין לעשות OC כרגע המעבד עומד על 23 מעלות מה את ממליצים???

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by tiger18,

לFמה מגה הרץ אני יכול להגיע אם אני יעשה OC ל E8500.?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by ToR,

מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by AcidPhase,

האם מעבדי Haswell (ליתר דיוק 4670K) באמת מפשלים בענק כשזה לידי ביטוי ב-OC? אני רואה הרבה אנשים שאומרים שהם לא מצליחים אפילו לעבור את ה-4.2Ghz, ואלה שכן מקבלים טמפרטורות מטורפות של איזה 90 מעלות... אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם: i5 4670k Corsair H110 MSI Z87-G45 ואני לא יודע אם שווה להוסיף כל כך הרבה כסף, כשבסוף יכול להיות שהמעבד שאני יקבל בכלל לא יעבור את ה-4.2... השימושים שלי הם רק גיימינג. ולפני שתגידו ש-OC למעבד לא עוזר בגיימינג, אז אני משחק הרבה ב-Arma 3 ו-Planetside 2 שזה שני משחקים שמאוד נהנים ממעבדים עם OC. וגם אני חושב על משחקים עתידיים, מי יודע, אולי יצא איזה משחק חדש מדהים שאני ממש ארצה לשחק בו והוא יהיה מאוד cpu demanding? אז מה אתם אומרים, שווה לי להשקיע כל כך …

• 42 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by Titan777,

לחבר שלי יש את המעבד הנ"ל השאלה אם עדיף לו לקנות קירור אוויר איכותי ולבצע OC למעבד או שעדיף כבר לקנות מעבד חדש טוב יותר? כמובן שהכל נדרש לשיפור ביצועים(משחקים בעיקר). תודה.

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by yotamavi,

האם אני יוכל להגיע איתו לבאס 400 בערך עם לוח אם 965-s3 וזיכרונות סמסונג 512X2 DDR2 667

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. Started by shdrthki1,

קניתי מחשב חדש שאני לא מתכנן לבצע לו OC אבל חשבתי בערך עוד 3 שנים שהמחשב יהיה חלש להתנסות בOC אז השאלה שלי היא אם זה ממש בלתי אפשרי לעשות OC למעבד ללא סיומתK וערכת שבבים H61 (אני מתכוון לOC קטן מאוד משהו בסביבות 300MHZ) אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by imac,

בכמה יעלה מהירות המעבד האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום!!! יש לי a64 3200 s.754 msi k8n neo platinum G.skill pc4400 le הבעיה שלי היא שכשאני שם את הזכרונות ב275mhz ומוריד את מכפלת המעבד ל8 כך שמהירות המעבד נשארת כשהייתה, המחשב כותב לי להחזיר בחזרה את ההגדרות הקודמות ולא נותן לי לעשות oc...... הכי רחוק שהצלחתי להגיע היה 220mhz ומעבר לזה, כולל 230 לא עבד.......... המתח שנתתי לזכרון בטוח הספיק.........2.8 אני לא מבין מה הבעיה? האם תוכלו לעזור לי? דרך אגב, אמרו לי שאולי הכונן הקשיח שלי שהוא s-ata מחובר לחיבור s-ata לא נעול......האם משהו יודע איזה חיבור על הלוח הזה הוא נעול??

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by bennash,

קראתי פה שיש דבר כזה רציתי לשאול כמה שאלות: האם זה אפשרי במחשב* שלי? ואם כן אז מה המהירות המקסימלית שאני יכול לשים זיכרונות במחשב*? אם חבל שקניתי את הזיכרונות** האלה? אם יש שיפור בביצועים? מה הCL שאהיה לי ואם כן אהיה לי CL גבוהה יותר ממיקודם אז זה יהיה יותר טוב ברמת הביצועים בהתחשב גם במהירות עצמה MHz? *מחשב: **זיכרונות: G.SKILL F3-1066CL9D-16BXL לוח: GIGABYTE GA-P55-UD3DL-TPM (UD= Ultra Durable)

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by amit22,

איך עושים oc לזכרונות ?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.