עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sonic,

שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום בקורב יגיע אלי 1800+ ואני מתלבט בין לוחות אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק לFSB אבל לא רוצה לאבד את האחריות אז אני צריך לוח שפותח את המכפלה אוטומטית חשוב שלוח יהיה NFORCE 2 או KT400 ושמחירו לא יעלה על 700 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by master,

היי אנשים, ASUS A7V333 או LEADTEK NFORCE 2PRO ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי לפני 4 חודשים מחשב עם DDR333 ואני לא בטוח שזה אכן 333 איך אני בודק כי אין מדבקה על הזכרונות (נ.ב. יש לי SANDRAאם זה עוזר). שאלה נוספת מה זה CAS והאם יש תמיכה בו בלוח שלי בפרט ובשאר הלוחות ככלל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי לוח אם מ*דיין של MSI (המפרט בצד) והוא... אהמ... זבל... אני רוצה לקנות לוח אם חדש, עד 750 שקל, עדיף nForce 2 שינצל את ה 2 סטיקים של הזיכרון שיש לי. כמו כן גם שיהיה אוברקלוקר מעולה, שיהיו יציאות USB 2, עדיף FireWire וכרטיס רשת בילטאין, ו... זהו. הצעות בבקשה. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני זקוק לשילוש הקדוש בשביל להפעיל משחקים כבדים מאוד: UNREAL 2 , DOOM 3,BF 1942. ועוד שאלה איזו חברה יותר אמינה AMD או INTEL ??? תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lipa,

קניתי זכרונות של סמסונג 3200 DDR CL3 השאלה אם זה טוב , פחות טוב ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by nicirnTAL,

הלוח שלי הוא: Intel D850GB. אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים. הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ). עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tom123,

נראה שהם מתחילים להיכנס בשוק חזק... פעם ראשונה אני רואה במכרז של המדינה AMD ;D וגם בכל מיני עיתונים... אני אישית לא הכרתי את ה- AMD עד שלא ראיתי באינטרנט.....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Xenomorph,

אני ממש צריך עזרה פה, מזמן לא התענינתי בתחום ואני לא בעניינים, אני רוצה לקנות מעבד+HSF ולוח. איזה מעבד הכי מומלץ לקנות כרגע ואיזה לוח, רציתי לציין שאני לא מתעסק עם OC בכלל אז זה לא חשוב לי, פה ושם משחקים ויצירת מוזיקה זה הכל. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by rampel,

קניתי (זכיתי ב "נט אקשן") פי סי AMD מעבד XP 2600 זכרון 256/333 קיבלתי אותו עם כרטיס מסך שיושב על לוח האם ולא בחריץ של ה - AGP כשאני בודק את ביצועי המערכת אני רואה שהכרטיס "סוחב" 32 MB זכרון מהזכרון הכללי כך שנשאר לי 224 MB . שאלתי: אם אשתול כרטיס מסך אחר ב - AGP האם גם הוא ימשיך לסחוב זכרון? (לי נראה שלא מכיון שהמסך יהיה מחובר אחרת)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by cousinIT,

האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A... באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....

• 14 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 6000 - 7000 שקל. וראיתי שיש מלא מעבדים שלא שמעתי אף פעם. מה זה INTEL CENTRINO PENTIUM M ? מה עושה אותו כל כך יקר מפנטיום 4 ללפטופ? מה עדיף CENTRINO או פנטיום 4? או בכלל סלרון? וגם ראיתי לפטופים עם מעבד של AMD ATHLON XP-M. כדי לקנות ? המחשב ישמש למולטימדיה ומשחקים. יש לכם על מה להמליץ לי ? DELL, HP, IBM???? תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התקציב הוא 1300 לא יותר...הוא צריך לוח,מעבד,זיכרון ומארז כנראה... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by Fontana,

אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Tzion,

אני הולך לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף מבין שלושת לוחות האם הבאים: GIGABYTE 7N400L ABIT KB7A ABIT NF7S ABIT NF7SL מה ההבדלים בינהם בביצועים אמינות ופיטשרים ובעיקר מה ההבדל בין שני הלוחות האחרונים NF7S ו-NF7SL ואם למישהו יש איזה ביקורות או דעות עליהם זה יעזור. זה די דחוף לי, כי אני צריך להחזיר תשובה ולסגור על המחשב ;D תודה!!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by hagay21,

מה עדיף ב 3000 ש"ח 64 ביט +לוח אם של אביט או אינטל 3 ג'יגה + לוח של אביט + קירור מים ?

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by guy a,

שלום, אני חדש בפורום והוא נראה לי די טוב רציתי לשאול אותכם אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? הסיפור שלי הוא ארוך והולך ככה: כבר בערך שנה וחצי יש לי כרטיס מסך GF Ti 4200 ולוח אם של אינטל. במשך השנה הזאת הכרטיס נהרס והייתי צריך להחליף אותו 6 (!!) פעמים (בלי תשלום, יש אחריות). אז זה נמאס ורציתי לתקן את הבעייה הזאת סופית+ שדרוג המחשב. אז רניתי Radeon 9800 Pro של PowerColor ועדיין לא חיברתי אותו מכיוון שהבנתי שהבעייה בקלקול הכרטיסים היא הלוח אם, אז אני מחליף אותו ורק שיגיע לי הלוח אם החדש אני יחבר את הראדון. אז תוכלו להמליץ לי על לוח אם? התקציב פחות חשוב כאן מכיוון שאחרי שהחלפתי כרטיס מסך 6 פעמים חשוב לי הפעם אמינות, איכות ושהלוח יהיה טוב מאד. המליצו לי על הלוח אם ASUS P4…

• 14 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Nullity,

אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by TermiNal,

אני רוצה להזמין מחו'ל חלקים חדשים, Jab Tech שולחים לארץ את זה אני יודע, כמה עולה משלוח לארץ? ואתם מכירים חנות חומרה שיש בה גם חלקים לא כמו ב-Jab ושתשלח לארץ? קיים כזה דבר? בחו'ל יש A-DATA PC4000 512 אני מתכוון לקנות 2 כאלו לOC חזק ביותר, שווה?

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה בקרוב מאוד מאוד להזמין שילוש מ-newegg. חשבתי על הדבר הבא- Barton 2500+ אני מתלבט, מה אתם אומרים לקחת Mobile ? זכרונות - ADATA 512 PC4000 X2 ולוח - המממ אין לי מושג, תנו משהו חזק לOC.. עכשיו יש לי שאלה שקצת לא קשורה אבל... יש לי כרגע 9600XT וראיתי בTradeZone מישהו שמוכר 9500 פרו ב700 שקל של הרקולס אנלא יודע אם כדאי לקנות כי ה9600XT שלי רק בן חודש.. מה אתם אומרים ? או בכלל לחכות לכרטיסים היותר טובים ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by playaa,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 2500, אבל ראיתי בחנות מסויימת את המעבד הזה: AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz CPU OEM AMD Athlon XP 2400 Mobile CPU Speed: 2.0 GHz Bus: 333 MHz 45W הוא יותר טוב לאוברקךוקינג או מה? אני מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל לא חזק כי אין לי את הזכרונות שמתאימים לאחד חזק. אז אם אני מתכנן לעשות OC קל, אתם ממליצים לי לקנות את המעבד הזה או את הרגיל? ודרך אגב, אם שמתם לב זה מעבד AMD2400, ובכל זאת מבחינת מהירות וכו' הוא דומה בדיוק ל-AMD 2500. איך זה יכול להיות? ואפילו עוקף את ה-2500 מבחינת ה-SPEED שלו (GHZ).

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  25. יש לי Abit nf7-s ואחרי שאני מתקין את הדריברים שלו אני רואה שלא את הכל הוא מזהה מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.