מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אז מה אני כן יודע שאני רוצה: 1. צ'יפסט של אינטל, לוח של אסוס (לא גרסאות E/M עם מעט סלוטים) 2. יותקן עליו הלוח q9450 ורדאון 4870 3. בלי CF ובלי אוברקלוקינג. 4. המחשב מיועד למשחקים 5. הזכרונות צריכים להיות לא יקרים: תיזמונים טובים אבל לא 1000 ש"ח לסטיק אחד של גיגה 6. תקציב כולל לזכרונות ולוח בסביבות 1500 ש"ח 7. קניה דרך זיגזג. עכשיו, אחרי שקראתי את הסטיקי, יצאתי יותר מבולבל כי אין תוצאות חד משמעיות איזה זכרונות לקחת? DDR3? DDR2? קראתי שעדיף זכרונות עם תזמונים טובים על פני DDR3 שביצועים טובים מושפעים יותר מהתיזמונים על פני שידרוג לDDR3 אם אני לוקח זכרונות DDR2 - איזה מהירות לקחת? להסתפק ב-800? אם אני לא עושה OC, יש טעם לקחת 1066? אם אני לוקח DDR3, מהי המהירות ה"סטנדרטית"? אנ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום יש לי AMD1800 עם 512M מבוסס על 333MHZ וכרטיס גרפי של הרקולס 8500AIW נניח שיש לי תקציב עד 1500 ש"ח מה כדאי מבחינת ביצועים למשחקים (סימולטורים) לשנות ל XP2500-2800 או לקנות 9700 כלשהו????? או שיש אפשרות לשלב בין שתי האופציות???? תגובות ייתקבלו בברכה איתן
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם ציפסט P965 וזול (אבל לא חרא). בנתיים ברוב הדיונים או שמחפשים לוח אם 945 תקציבי או P965 שובר שיאים. אני מחפש לוח אםP965 כמה שיותר זול אבל עם יחס ביצועים חלקי כסף גבוה. אני חושב שאסוס DELUXE הוא יקר לשם השוואה ואני לא כל כך מתעניין בלוחות של גיגהבייט כי הם לא OCרים טובים וגם יש איתם לפעמים בעיות. אני קצת הסתכלתי לכיוון של האסוס P5B הרגיל. מנהלים, חיפשתי ואין עוד דיון כזה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי הלוח שרשום בטופיק, מאחר ואני דיי חדש בכל העניין של הזכרונות, ואני דיי מתעצל להתחיל לחפש נושאים ישנים בנושא רציתי לדעת כמה פרטים על הלוח הזה- א. באיזה סוגי זכרונות הוא תומך, ובאיזה מהירויות? ב. האם ניתן פשוט לקנות סטיק זכרון אחד של 256MB DDR ולשים אותו במקום ה SD הקיים? ג.כנ"ל רק לגבי RDRAM, והאם יש חובה לקנות זוגות שלו? ד. אם אני קונה זוג RDRAM האם אני יכול לשים בזוג הסלוטים הנוסף זוג סטיקים של SDRAM? תודה מראש לכולם. :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהיחס בין הביצועים ברייזנים החדשים על כל הליבות לעומת ליבה בודדת שונה מעט מזה של האינטלים. למרות שבליבה בודדת האינטלים עדיפים רואים שאיכשהו הרייזנים מצליחים לגשר על הפער כאשר מריצים את כל הליבות. נדמה כאילו עבודה בריבוי ליבות יעילה יותר במעבדים החדשים של AMD לעומת ה-HT של אינטל. בדקתי את העניין (שטחי למדי) עם תוצאות של CineBench 15 וריכזתי את התוצאות בטבלה המצורפת. הנתון העיקרי הוא היחס בין תוצאה על כל הליבות לעומת תוצאה בליבה בודדת וכמובן החישוב באחוזים של תוספת הHT/SMT בנוסף על הליבות הפיסיות אפשר לומר שHT נותן באינטלים מרובעי הליבות משהו כמו רבע ליבה. הSMT ברייזנים אכן יעיל יותר (במקרה של CB) והוא עומד כ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רציתי לדעת מה עדיף מבחינת תצורה וביצועים לזיכרון בנפח 32GB: 16x2 או 8X4 המפרט הוא: AMD 5900X ASUS DARK HERO X570
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכל גולשי האתר! אני רק היום גיליתי את האתר ועל סף קנייה של מספר חלקים למחשב. כתוצאה מחוסר ידע בעבר קניתי חלקים לא טובים ולקראת הקנייה הבאה שתכלול זיכרון ראם לוח אם וכרטיס מסך אני מבקש בדרכה לאיזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות כמה כסף כדאי להשקיע מה עלי לדעת על לוחות אם ועזרה שתעזור לי למצוא פיתרון. אני לא יודע הרבה על לוחות אם אבל אני צריך מחשב שישמש אותי למשחקים חזקים וכבדים ושיחזיק לי מעמד להרבה זמן עם חלקים טובים ושלא יעלה לי הרבה כי אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך וצריך ועצה כמה כדאי להשקיע. אני על סף קניית המחשב בקרוב ומבקש את עזרתכם לפיתרון בחלק זה של הבעיה תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המפרטים של שני המעבהדים הללו ומי יותצר טוב בכללי. אם יש השוואה מפורטת או הסבר טוב אז אני אשמח לקבל קישור. נ.ב בבקשה אל תגידו לי ש amd טוב למשחקים וההפך, אני רוצה הסבר עם פרטים ואפילו ניסיונות אישיים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הכל טוב אבל מה ? KSP דפקו אותי כבר יותר מחודש שאין להם את הזכרונות של A-DATA שבניתי עליהם וחיכתי שהם יביאו אותם אבל כל שבוע הם דוחים שוב ושוב ושוב... עכשיו אני תקוע עם מחשב AMD64 3200 +R9800P ... אבל עם 256 מגה זכרון איטי וג'נרי מהמחשב הישן שלקחתי מימנו סטיק אחד הבעיה היא שה256 האלה תופסים לי את המחשב בביצים והכל זז לאט שלא נדבר על משחקים שיש מלא לאגים בקיצ-קוץ אני צריך 1 גי'גה זכרון 2x512 שהוא צריך להיות איכותי מאוד ,מהיר ושלא יעשה בושות ב OC ... יש לכם הצעה טובה ? שלא תחרוג יותר מידי מ 1500 שקל גם ככה אני לחוץ במזומנים כרגע נ.ב חשבתי אולי ללכת על ה PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 עם ה CAS Latency: 2-2-2-5 אבל הם יוצאים יקרים מידי בכל אופן מה אתם…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.obengware.com/uji/p4d805-p4d950.htm ב FSB 166 נותן ביצועים דומים ל 950.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAP יש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VM את תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבורים ופרטים בקישור הבא http://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד) כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורוד לאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה? יש שני ערוצים גם ב-SATA? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא שיש תקיעות ב win בזמן שאני מעלה את הבאס... וזה לא המעבד כי הורדתי לו את המכפלה שישאר על אותו התדר. יכול להיות שזה קשר לתיזמונים? ועוד שאלה.. יש תוכנה שבודקת יציבות של זכרונות? תודה מראש לכל העונים...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי כיום 8GB ואני שוקל לשדרג ל-16GB. השאלה היא האם תהיה בכך תועלת של ממש. לכאורה דפוס השימוש שלי במחשב דורש הרבה זכרון, אבל בפועל הוא עובד די מהר לטעמי. קצת יותר פרטים לגבי הצרכים. אני משתמש בשני דפדפנים בו זמנית (לא חשוב כרגע למה), כשבכל אחד מהם פתוחים בו זמנית עשרות טאבים ולעיתים יותר ממאה טאבים. אני משתמש בתוכנות גרפיות כמו PaintShop Pro X7 ו- DxO Optics Pro 10. אני משחק במשחקי מחשב, אבל רובם לא מאוד דורשניים (עקרונית לא קונה משחקי AAA לפני שהמחיר שלהם יורד מתחת ל-10 דולר, כלומר לפחות בני שנתיים~שלוש). לא משתמש כמעט במכונות ווירטואליות, אבל כן מתכוון להשתמש בהן לעיתים יותר קרובות. לוח האם שלי הוא ASRock Z87 Extreme4, המעבד הוא i7-4770K וכרטיס המסך הוא HD7850 2GB. די…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1) איך אני יודע לאיזה סוקט ה-AMD? זה לפי האות והמספר שרשום? (K8)? 2)איך אני יודע כמה MGH ה-AMD? אני רגיל לאינטל! 2.4 וכו' לדוגמא המעבד AMD 3400 K8 64BIT משתווה ל-INTEL 2.4..? כי אני רואה מוזר שזה רשום שם... http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=53 3)למה משתווה הסוקט 754 של AMD ל-INTEL LGA 775? 4)משתלם לי לקנות את ה-AMD S-754 ולא את ה-S-939? 5)למה אין לוח של AMD עם PCIEX? 6)והשאלה האחרונה מה עדיף AMD 3400 K8 64BIT על Intel P4 3.2 S-478? 7)מה זה ה-L2 Cache הזה? במה זה עוזר וכו'? 8)מה ואם אני קונה את ה-AMD 3400 K8 64BIT הוא בסוקט 754 ואם אני יקנה P4 הוא יהיה בסוקט 478 אז ניראה לי שה-AMD יותר טוב... אלה אם כן אני קונה את ה-Intel LGA 775 שזה מקפ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם המעבד הספציפי הזה, יתמוך בלוח האם הבא: M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#CPUS (ניסיתי להסתכל ברשימת מעבדים הנתמכים, אבל לא מצאתי את דגם המעבד הספציפי ברשימה). תודה. מצורפת תמונה, של דגם המעבד שכרגע מותקן במחשב אחר. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לסייוע בהבנה :-) 1. האם רכישה של Dual כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 2. האם רכישה של Quad כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 3. האם למספר המעבדים יש קשר ל 64 ביט / תמיכה ביותר זכרון ? 4. לאיזו מטרה לריבוי מעבדים תהיה נצילות גבוהה ביותר ? (עבודה משרדית, תכנות, גרפיקה, אחר ?) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 יש למישהו הסבר?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מה אומרים עליו אנשים שקנו http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Striker+Extreme&SLanguage=en-us מה אתם אומרים לוח גרוע או לקנות בכל זאת? חשובה לי תמיכה ב FSB של 1333 למעבדים עתדיים אחרת הייתי לוקח משהו יותר פשוט
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצירה הבלתי צפויה של אסוס שכוללת שמונה ליבות עיבוד פיזיות מגיעה אל החנויות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לפעול קצת לאט המפרט C2D 6850 1GIG KINGSTON DDR2 8500GT עכשיו אני בדילמה בנוגע להוספת זכרון כי בתכלס אולי עדיך לחסוף איזה 100-200 שקל ולהביא רק סטיק אחד של ג'יגה ? ( יש הבדל ביצועים בין 3 ל2 ? ) אם אפשר שתמליצו לי על זכרון בערך ב200שקל כרגע אני מתלבט בין קינגסטון סטיק אחד של 2 ג'יגה שעולה 180 לבין סטיק ג'יגה שעולה 90 שקל שניהם 800MHZ DDR2 מה אתם אומרים ? יש הבדל בין 2 גיג ל3 גיג ? אני רוצה לקבל שיפור בשימוש היום יומי במחשב באופן כללי שיפעל מהר יותר ובמשחקים שלדעתי זה גם אמור לשפר
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-