עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?). אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אהלן, חשבתי לאחרונה לשדרג את המעבד במחשב. יש לי סוקט LGA1155 וכרגע המעבד הוא i5 2440. הבנת שהמעבד הטוב ביותר שאני יכול להרכיב הוא i7 3770. המחשב משמש לעבודה ולגיימינג והכרטיס הגרפי הוא gtx970. האם לדעתכם אני אראה הבדל בביצועים או שזה זניח ולא כדאי לשדרג? אודה מאוד לעצות. רונן

3. דגם ה-Core i7 הייחודי שיציין יום הולדת ארבעים ל-8086 האגדי ממשיך לקרום עור וגידים במהירות, לקראת ההכרזה המיועדת לכתבה

4. Started by בטיטi,

אשמח לסייוע בהבנה :-) 1. האם רכישה של Dual כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 2. האם רכישה של Quad כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 3. האם למספר המעבדים יש קשר ל 64 ביט / תמיכה ביותר זכרון ? 4. לאיזו מטרה לריבוי מעבדים תהיה נצילות גבוהה ביותר ? (עבודה משרדית, תכנות, גרפיקה, אחר ?) תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by hag911,

Asus blitz formula Vs gigabyte x38 DQ6 מה כדאי מבחינת הביצועים?!ובמה הם נבדלים?! הלוח מיעוד לOC, בתקווה ל3.8 לא לשים לב למחיר! תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by slider,

בבקשה תסבירו לי מה זה CTL, DTL, ומה ההבדל ביניהם... נ.ב. מה זה EDO ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by computer_freak,

אני מאוד מתלבט בין 4 לוחות אם ואני צריך לבחור אחד מהם בדחיפות 1. ASUS A8N-E 2. GIGABYTE K8N ULTRA-9 3. ABIT AN8 ULTRA 4. MSI K8N Neo4 Platinum העדפה שלי זה אסוס או ג'יגהבייט אבל אני פתוח להצעות ואם אפשר לדרג אותם זה יהיה טוב תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by benyben,

שלום. אני במשא ומתן עם מוכר לגבי מעבד. הוא מודה שהוא ביצע לו OC מקסימלי עבור מבחני Bench. השאלה שלי - האם יש סיבה שלא לבחור במעבד שעבר מבחנים כאלה? האם מעבד יכול לההירס מפעולה כזאת? אשמח לשמוע המלצתכם תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sufgi123,

יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p , ולא ברור לי מה bios איזה מתח מגיע לזכרונות . יש אפשרות להעלות את המתח בקפיצות של 0.05V. מישהו יודע איזה מתח מעביר הלוח לזכרונות ? זה קבוע בברירת מחדל או משתנה בהתאם לצריכה של הזכרונות ? יש תוכנה שבודקת את זה ? תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היום קיבלתי את המעבד 4600x2 הבעיה שהם לא רשמו בקופסה 65w אז המוכר הראה לי שזה ado אבל אני לא מסתמך על זה ב100% כי זה במדבקה יש איזו שהי תוכנה שאני יכל להיות בטוח שזה 65w ו ado

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by KF,

הזמנתי את הזכרונות האלו מאמזון למערכת חדשה שאקנה בקרוב . BL2K8G36C16U4B https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g36c16u4b האם עלולות להיות בעיות כלשהן מבחינת תאימות ללוח אם ? האם הם נחשבים לבסדר ? הם יתאימו לכל לוח אם שאקנה ? מתכוון לשדך אותם למעבד 5600/5800XT תודה

12. Started by A-10,

הנה לכם מבחן מקיף של לוחות אם עם הצ’יפסט האחרון של אינטל , לכל רמת מחירים - https://www.youtube.com/watch?v=GxzMtPmjG_M

13. Started by none,

INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by משיקומי,

אני מחפש לוח אם עם ציפסט P965 וזול (אבל לא חרא). בנתיים ברוב הדיונים או שמחפשים לוח אם 945 תקציבי או P965 שובר שיאים. אני מחפש לוח אםP965 כמה שיותר זול אבל עם יחס ביצועים חלקי כסף גבוה. אני חושב שאסוס DELUXE הוא יקר לשם השוואה ואני לא כל כך מתעניין בלוחות של גיגהבייט כי הם לא OCרים טובים וגם יש איתם לפעמים בעיות. אני קצת הסתכלתי לכיוון של האסוס P5B הרגיל. מנהלים, חיפשתי ואין עוד דיון כזה.

15. ga-ma785gm-us2h אני רוצה לדעת האם הלוח הזה תומך במעבד 720 be ,והאם אפשר לפתוח ליבה נוספת עם הלוח הזה ? (יענו עם יש לו acc ). ועם לא ,העם יש לוח שתומך באלו בטווח מחיר הזה . נ.ב ,עדיפות גבוהה ללוח שתומך ddr2 ולא 3 . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tascam,

IE7 920 VS AMD Phenom II X4 965 מי חזק יותר ובאיזה הפרש אני לפני שידרוג Q6600

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Thunder Storm,

שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by mwalker03,

מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות יד 2 או מוכר לוח אם אם מדגם ga945gcmx-s2 ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by huber,

כנראה יגיע ב 2022, עם DDR5, חריץ הרחבה PCI-E5 וייצור בטכנולוגיית מזעור של 5NM:

20. Started by Turbine,

מישהו שמע על המעבדים החדשים האלה שלהם? עם 2MB CACHE האם זה חזק ומהיר יותר ממעבד 64 AMD ?? והאם כל לוח LGA775 יכול לתמוך בזה???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ***Upgrade-Kit*** ************************************************* Intel Pentium 4 3.0Ghz 1MB 800Mhz M.B. Intel 865PE,Dual Chanel DDR400,SATA,AGPX8 USB2.0,HT Support,FullATX,Sound 6CH 3D,Lan 10/100 ****************1144Shekel*** ***1Year Waranty*** ועוד אחת _____________________________________________ Intel Pentium 4 2.4Ghz 512KB 800Mhz M.B. VIA VT800 DDR400 SATA AGPX8 USB2.0 HT Support Full ATX Sound 3D Lan 10/100 ****************894Shekel *** 1Year Waranty***

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by אביחי,

אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by bogdant,

תגידו מתי בידיוק ירדו המחרים של CORE2 E6600 אשר אמור לעלות 316$ש זה 1500שח או בכלל יש סיכוי שבארץ זה ירד ל לפחות 1600 עם כן אז מתי באוגוסט לא???

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הבוקר (24.6) החלטתי לבדוק האם האמת נכונה. אני כבר אומר לכם שמה שאני אגיד פה הוא בעירבון מוגבל כיוון שיכול להיות שיש השפעות לרכיבים נוספים כמו ספק זיכרון וכו, אז ככה, הרכבתי הבוקר מערכת הכוללת AMD ATHLON XP 1800 GIGABYTE VRXP REV 1.1 CORSAIR 256 PC-3200 LEADTEK A 250 GEFORCE 4 TI 4400 מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO קודם כל אני חייב לציין שאין בעית יציבות ולפי נסיוני אין בעיית דרייברים או התנגשויות. התקנתי את כל הדרייברים הקיימים גם של GIGABYTE וגם של LEADTEK ווואלה קסם, הכל עובד חלק ואין שום בעיה, ואז אמרתי לעצמי, או קיי בוא נריץ גם בדיקות יאללה מריך 3DMARK2001SE ניקוד 9488 תגידו מה דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by roadpc,

שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.