עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mor_anter,

מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יש לי מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, איך אני יכול לדעת מה המעבד שלו? זה רשום? ניתן דרך הביוס?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לפעול קצת לאט המפרט C2D 6850 1GIG KINGSTON DDR2 8500GT עכשיו אני בדילמה בנוגע להוספת זכרון כי בתכלס אולי עדיך לחסוף איזה 100-200 שקל ולהביא רק סטיק אחד של ג'יגה ? ( יש הבדל ביצועים בין 3 ל2 ? ) אם אפשר שתמליצו לי על זכרון בערך ב200שקל כרגע אני מתלבט בין קינגסטון סטיק אחד של 2 ג'יגה שעולה 180 לבין סטיק ג'יגה שעולה 90 שקל שניהם 800MHZ DDR2 מה אתם אומרים ? יש הבדל בין 2 גיג ל3 גיג ? אני רוצה לקבל שיפור בשימוש היום יומי במחשב באופן כללי שיפעל מהר יותר ובמשחקים שלדעתי זה גם אמור לשפר

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Irena Dubkova,

היי, הלך לנו הלוח אם ואנחנו רוצים לרכוש לוח אם אחר במקום זה שהלך מבלי לשדאג את המחשב מצורפת תמונה עם הפרמטרים אשמח איזה לוח אם מתאים?

6. יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Oranili,

ה DUAL CHANEL משפיע הרבה על המהירות ? ומה עדיף 512 אחד או 2 של 256 ... ולמה ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. https://www.geektime.co.il/intel-faulty-patches/amp/ המשך יבוא, מן הסתם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אז ככה, יש לי אפשרות לקנות רק מ-KSP זכרונות ..אין ברירה. יש לי במחשב כבר זכרון 2GB בשני סטיקים של G.SKILL 2GB 800MHZ ככה שגם אם אני יקח יותר מהיר לא יעזור לי.. יש לי מספר אפשרויות : אף פעם לא הבנתי מה משנה ה-CL והLayer PCB . אם אפשר הסבר זה יעזור.. תודה רבה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אז מפאת תקציב מוגבל מתכנן לשדרג רק את השילוש כרגע בעתיד מתכנן לשדרג גם כרטיס מסך ומארז רכיבים שקיימים היום מעבד E8400 לוח אם P35DS3L כ.מסך HD 6870 ספק כוח COUGAR A660 דיסק קשיח ראשי SAMSUNG 840 PRO 256 כאמור כרגע מתכנן להחליך רק מעבד זכרונות ולוח בתקווה שהכרטיס מסך לא יהווה מגבלה בשדרוג אם הוא כן מהווה בעיה אז כנראה שאחליף גם אותו תקציב לשילוש הוא 2500-3000 לגבי OC כרגע לא מתוכנן אלא אם אהיה חייב (צוואר בקבוק וכו) מוכן לשלם על האפשרות של אוברקלוק כמה שקלים נוספים חשוב לי שיהיו בלוח הרבה פיצרים כמו WIFI ושאר ירקות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 יש למישהו הסבר?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by godisme171,

אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 7up,

היי כולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה לוח לבחור משניהם תוכלו לעזור לי?מה מומלץ יותר לדעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by FatherBoard,

קניתי כרטיס מסך חדש, ובאתי בניסיון לתקים אותו על לוח האם. הבעיה היא, שבמקום חיבור AGP סטנדרטי, מצאתי רק את המעגלים של החיבור (נקודות מתכת קטנות מסודרות בצורת פינים), אבל החיבור עצמו (הפלסטיק החום עם השקע לכרטיס), לא היה מחובר למעגלים. האם זה בסדר, או שאני צריך לפנות לחנות? יכול להיות שצריך לקנות את זה בנפרד?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by אור בנאי,

יש לי תקציב של 4800 שקל שלפי מפרט מדוייק ומחושב מאוד נכנס לי i5 6600 עם 8 ג'יגה ראם ולוח אם עם DDR4 וכרטיס מסך GTX970 שתכלס זה אחלה מפרט לשנתיים - שלוש הקרובות ובעתיד אני רק יוסיף סטיק של 8 ג'יגה נוספים ובטח ישדרג כרטיס מסך ,אבל אני רוצה להבין עד כמה ואם בכלל כדאי לקחת סקיילק ולא ללכת על ה4690 וDDR3 הרבה אומרים שאין ביניהם הבדל אז אם זה נכון למה בכלל הוציאו אותם ? ומה ההבדל בין DDR 3/4 ? השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקי רשת מידי פעם משחקים "כבדים" כמו סימס 4 וGTA ועוד מעט שיצא NFS 2015 ופוטושופ חובבני. אז מה כדאי לי לקחת ? לא לשכוח שמבחינת מעבד וזכרון זה ל3 שנים הקרובות.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, חשבתי לשדרג מעבד בקרוב. יש לי את המעבד 6700K עם הלוח gigabyte ga-z170x gaming 3. ראיתי שהמעבד הנוכחי שיש לי עדיין עולה לא מעט כסף באתר של TMS. האם זה הגיוני? מדובר במעבד ישן יחסית. ולגבי שדרוג, איזה מעבד הכי טוב לשדרוג ללוח אם הזה? והאם כדאי לשדרג גם את הלוח? תודה.

17. שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kafi,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מסתכל על המעבדים של אינטל באתר הרשמי שלהם. הסתכלתי על מעבדי i7 דור חמישי וראיתי שיש להם 6MB בזיכרון הcache... אני רציתי להשוות את זה למעבד שיש לי כיום שהוא intel i5 760 2.80Ghz וראיתי שיש לו 8MB ב-cache... זה לא נראה לכם טיפה מוזר שמעבד מלפני חמש שנים מחזיק ביותר cache? -נכון שהליתוגרפיה שלו בטוח פחות טובה וכל שאר הפרטים שבאים מסביב אבל אני לא כל כך מבין בזה ולא רואה את הסיבה שיהיה להם לפחות אותו cache למעבדים יותר מיושנים מסדרות שהם גם פחות חזקות כביכול... *כדי להיות ספציפי המעבדים שמופיעים לי באתר של אינטל הם אלה - http://ark.intel.com/products/87718/Intel-Core-i7-5775R-Processor-6M-Cache-up-to-3_80-GHz http://ark.intel.com/products/8…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by EITANL,

כיום יש לי AMD1800 עם 512M מבוסס על 333MHZ וכרטיס גרפי של הרקולס 8500AIW נניח שיש לי תקציב עד 1500 ש"ח מה כדאי מבחינת ביצועים למשחקים (סימולטורים) לשנות ל XP2500-2800 או לקנות 9700 כלשהו????? או שיש אפשרות לשלב בין שתי האופציות???? תגובות ייתקבלו בברכה איתן

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Omri Salem,

הייי. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בעקרון השימוש של המחשב בעקר לאחסון תמונות אבל אני משחק בו 2 משחקיי רשת והם DOTA 2 ו CS:GO שני המשחקים לא כלכך רציניים אבל עדיין בזמן האחרון המחשב שאיתי מעל 5 שנים מתחיל להראות סימני זקנה. בכל מקרה צירפתי תמונה של המפרט והייתי שמח לדעת מה הייתם משפרים קודם, בעקרון מה שהומלץ לי זה SSD אם יש מישהו שיודע להגיד לי שזה יתאים ללוח אם והאם באמת כדאי לקנות דווקא SSD אני אשמח. תמונה של המפרט שלי מצורפת

22. Started by God4U2,

אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shibby15,

יש לי לוח 7VRXP והשאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי 3 סטיקים של זיכרון במחשב 2 של 4 ג'יגה ואחד של 8 ג'יגה כולם באותה המהירות 1600mhz והמחשב מזהה שיש לי 16 ג'יגה משום שהטסק מנג'ר מראה שיש לי רק 12 (ראו תמונה) למה זה ככה ולאן נעלמו ה-4 ג'יגה החסרים? http://jpg.co.il/view/550b4d5b4592e.jpg/ תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים