עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ארז ש,

היי יש לי מחשב עם לוח אם Asus p5g41t mlx שמאפשר מקסימום של 8gb זיכרון. יש בו 2 סלוטים של זיכרון שכרגע רק אחד מנוצל, 2gb DDR3. אוכל להוסיף זיכרון, עד 8gb, למרות שהמעבד הוא 2 core? כי הבנתי ממוכר באייבורי שבשביל שדרוג הזכרון, אני חייב מעבד extreme ולא כמו שכרגע יש. קישור ללוח אם ולמפרט: http://www.asus.com/il/Motherboards/P5G41TM_LX/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמבוסס על מעבד Ivy Bridge i7-3770. בנוסף אני מעוניין ב USB3 ו USB2 רבים ככל האפשר (גם לחיבור למארז). משיטוט בחנויות יצאתי מבולבל . הבנתי שגם CHIPSET ישנים מסידרת ה 67 מתאימים ולא חייבים 77. על איזה CHIPSET אני צריך ללכת בכדי לקבל תמורה מלאה מהמעבד אך מצד שני לא לשלם כסף מיותר. וגם איזה לוח אם הכי מתאים? אני לא זקוק ל OC כפי ששמתם לב מדגם המעבד.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by jetman,

אני מתכוון לקנות חלקים מפרט על i3, ולא סגור על החפירה, ללכת על הדור הראשון על 1156, או לקנות,sandy bridge? או בכלל לחקות לivy bridge? יש עוד חנויות שמוכרות לוחות h55, אני צריך מחשב לשימושים כללים, כמו גלישה, מוזיקה, קצת סרטים, אבל לרוב פשוט לגלישה, כך שלא נראה שזה משהוא שישפיע עליי, על מה הייתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום רב, ברשותי לפטופ ישן מדגם DELL Inspiron 3437. ברצוני לשדרג את הזכרון של המחשב ואת הכונן הקשיח לצורך שיפור מהירות המחשב. במפרט באתר DELL, קישור. לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית האם יש 2 סלוטים לבניית DUAL CHANNEL של זכרון פנימי? והאם הזכרון הוא מסוג DDR3 או DDR3L? מה ההבדל בעצם? ראיתי בחניות שיש מבחר גדול של DDR3L ולא DDR3. בנוסף, איזה כונן SSD פשוט יתן מענה ויתאים למחשב זה? איזה דגם? בתודה מראש.

5. פנטיום 4 2.4... 256 Ram אני חושב כרטיס מסך ג'יפורס 4.. ואולי אני משדרג ל6600 fx .... איזה כרטיס אתם ממליצים לי.. לא יקר מידי

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אוקיי אז כולם אומרים שאינטל הם קצת יותר חזקים מAMD ויש את המעבד הזה Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz ויש את זה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM הAMD הוא טריפל ובכל זאת הוא יותר זול מהINTEL. איך זה יכול להיות? הרי הAMD יותר חזק, לא?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לכבוד מנהלי הפורום וגולשי האתר אני גולש באתר הזה מזה יומיים והאתר באמת מלא תוכן .מה שאני לא מבין זה שכמעט כל הפלטפורמות שאתם ממליצים עלהם הם פלטפורמות AMD בעוד שהמצב בחניות המחשבים בד"כ שונה לחלוטין . אם יש מקום בו אתם ממליצים על פלטפורמות של אינטל אנא צרפו קישור אשמח לקבל התיחסות להודעה בכבוד רב, קובי

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום ברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAP יש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VM את תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבורים ופרטים בקישור הבא http://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד) כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורוד לאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה? יש שני ערוצים גם ב-SATA? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. AMD's "tsunami" of products to change competitive picture http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39385

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ga-ma785gm-us2h אני רוצה לדעת האם הלוח הזה תומך במעבד 720 be ,והאם אפשר לפתוח ליבה נוספת עם הלוח הזה ? (יענו עם יש לו acc ). ועם לא ,העם יש לוח שתומך באלו בטווח מחיר הזה . נ.ב ,עדיפות גבוהה ללוח שתומך ddr2 ולא 3 . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, מחר אני הולך לקנות לוח אם חדש לאחר שהלוח הקודם נשרף לי, הלוח הוא Intel DG43RK. וגם אני צריך לקנות לו זכרון DDR 3 בנפח 4 ג'יגה. האם הזכרון הבא יתאים ללוח?: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14162&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. עם אני שם סטיק של גיגה אז יהיה לי גיגה של זיכרון?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by EITANL,

כיום יש לי AMD1800 עם 512M מבוסס על 333MHZ וכרטיס גרפי של הרקולס 8500AIW נניח שיש לי תקציב עד 1500 ש"ח מה כדאי מבחינת ביצועים למשחקים (סימולטורים) לשנות ל XP2500-2800 או לקנות 9700 כלשהו????? או שיש אפשרות לשלב בין שתי האופציות???? תגובות ייתקבלו בברכה איתן

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050120140538.html עד היום היה ניתן להשיג את המעבדים עם EMT64 בעיקר רק עם קניית מחשב מוכן מראש (ע"י יצרניות מחשבים)... כפי הנראה, ביפן התחילו למכור את המעבדים בחניות מחשבים רגילות כמעבדים בנפרד ממערכת מחשב מוכנה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by balash-,

מה המעבד פנטיום 4 סוקט 478 הכי חזק שקיים? אפשר לקנות כזה? מה השווי שוק שלו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bogdant,

תגידו מתי בידיוק ירדו המחרים של CORE2 E6600 אשר אמור לעלות 316$ש זה 1500שח או בכלל יש סיכוי שבארץ זה ירד ל לפחות 1600 עם כן אז מתי באוגוסט לא???

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by london22,

היי, שאלה לגביי מחשב נייד)לא מצאתי פורום של מחשבים ניידים). אפמישהו שמע על powerpc הם מוכרים נייד חזק https://www.pcpower.co.il/workstations/laptops/superbook.html מישהו מכיר?

18. Started by --- The King ---,

שלום, איזה מעבד יהיה יעיל יותר למחשב גיימינג? (i5-6600 או i7-6700) האם הi7-6700 שווה את המחיר? (זה בערך 400 שקלים הפרש). אני לא מעוניין בגרסאות ה-K, אני לא מתכנן לעשות OC.

19. שלום, עיינתי בפורום ויש משהו שאני לא מבין. בשאלות הנפוצות שלכם רשום שאין שום יתרון ל DDR3 על פני השני, אך בויקיפדיה רשום כי הוא מהיר פי 2. יכול להיות שפשוט לא הבנתי את הכוונה שלהם. http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM DDR3 SDRAM is an improvement over its predecessor, DDR2 SDRAM, and the two are not compatible. The primary benefit of DDR3 is the ability to transfer at twice the data rate of DDR2 (I/O at 8× the data rate of the memory cells it contains), thus enabling higher bus rates and higher peak rates than earlier memory technologies. In addition, the DDR3 standard allows for chip capacities of 512 megabits to 8 gigabits, effectively enabling a maximum memory modu…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Naor2231,

זאת המחשב שלי כרגע, בנוסף יש בדרך אליי - מארז - Antec GX1200 כונן - Samsung 256 850 Evo SSD קירור נוזלי - AuraFlow 240 Rgb ובחמישי לחודש שיצאו המעבדים החדשים למכירה(אני מקווה) אני מתכנן לרכוש את הI7-8700. עכשיו ידוע לי שבשביל זה אני צריך להחליף לוח אם וראם ורציתי לקבל ממכם המלצות. יש לוח אם טוב שתואם למעבד החדש שאני יכול לקנות כבר עכשיו? אם לא אז איזה לוח אם ומתי הוא יוצא? ואותה השאלה לגבי ראם(מתכנן על 16)

21. AMD מבטיחה מעבדי APU היעילים פי 25 מדור המעבדים הנוכחי עד שנת 2020 לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%99%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%9c-apu/

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by aloneg,

שלום. אני רוצה לדעת איך אני יכול לדעת את מהירות הזכרונות המותקנים אצלי. קניתי לא מזמן כרטיס זכרון של 1 ג'יגה בנוסף לזה של ה-256. החדש פועל ב667 MHZ אבל הישן לא ידוע, ויש מצב שמעט אז החדש. אז איך אני בודק את זה, ואם זה אכן זכרון יותר איטי???, האם כדי להוציא אותו על מנת לקבל מהירות גבוה יותר???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כרגע יש לי Amd athlon 64bit 3200@2750mhz 1Gig ocz 2-2-2-5 Ddr1 Dfi Lanparty ut ultra-d אבל המערכת כבר באמת מיושנת ואני משתגע מזה, והמחירים מגוכחים עכשיו אז רציתי לקנות משהו חדש. התקציב לא מזהיר, משהו כמו 1800 שקל בלחץ. עצות? אני מתכוון לעשות אוברקלוק!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בפנדה\זיגזג\כל חנות רשת אחרת בישראל...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. חברת ivory החליפה לי ללא ידיעתי לוח אם מh81m-e33 של msi לh81m-hd3 של gigabyte, רציתי לדעת מה יותר טוב אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו אם מישהו יוכל לשלוח לי סיקורים של שני הלוחות אם, בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.