עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by God4U2,

אוקי קיום יש לי A7V266-E של אסוס עכשיו העיה הכי חמורה שלי איתו זה שאין לא נעילה של האפיקים AGP\PCIאני אפילו לא יכול לקבוע את המחלקים ... המינימום שאני אדרוש מהלוח החדש שלי זה זה ... אם מישהו יכול לפרק לי עוד על התכונה הזאת ובדיוק באיזה לוחות חדשים היא קיימת תודה רוי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מחיר של ה E6300 850 ש"ח זה מחיר טוב או שיש בפחות? יש חנויות זולות יותר שלא מופיעות בזאפ? וקניתי זיכרון של קינגסטון במחיר מאוד טוב רק שהוא CL5 זה גרוע?? ומי היצרן האמיתי של הציפים שלהם?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by גד :),

האם המעבד Pentium D 930 יכול להתאים ללוח Gigabyte GA-G41M-COMBO ? ( לדוגמא המעבד עובד על לוח gigabyte g41m-es2l )

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן המחשב שלי בזמן האחרון התחיל לפעול קצת לאט המפרט C2D 6850 1GIG KINGSTON DDR2 8500GT עכשיו אני בדילמה בנוגע להוספת זכרון כי בתכלס אולי עדיך לחסוף איזה 100-200 שקל ולהביא רק סטיק אחד של ג'יגה ? ( יש הבדל ביצועים בין 3 ל2 ? ) אם אפשר שתמליצו לי על זכרון בערך ב200שקל כרגע אני מתלבט בין קינגסטון סטיק אחד של 2 ג'יגה שעולה 180 לבין סטיק ג'יגה שעולה 90 שקל שניהם 800MHZ DDR2 מה אתם אומרים ? יש הבדל בין 2 גיג ל3 גיג ? אני רוצה לקבל שיפור בשימוש היום יומי במחשב באופן כללי שיפעל מהר יותר ובמשחקים שלדעתי זה גם אמור לשפר

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by erlich9,

מה המפרטים של שני המעבהדים הללו ומי יותצר טוב בכללי. אם יש השוואה מפורטת או הסבר טוב אז אני אשמח לקבל קישור. נ.ב בבקשה אל תגידו לי ש amd טוב למשחקים וההפך, אני רוצה הסבר עם פרטים ואפילו ניסיונות אישיים...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ido-nava,

יש לי בנייח קיט של Crucial 2x2gb , מדגם ct25664ba1339.m8fr, במהירות 1333mhz. לוח אם- http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67bl.html אני רוצה להוסיף עכשיו עוד 4 gb של זכרון, השאלה שלי היא אם אני קונה לדוגמא זכרון במהירות יותר גבוהה, אז הזכרון יעבוד אך יהיה על המהירות והתזמונים של הזכרון הישן נכון? וכך אם זכרון מהיר יותר יהיה יותר זול, אז אין לי בעיה לרכוש אותו? ועוד שאלה, עדיף לי לרכוש קיט של עוד 2x2gb ואז הזכרון יעבוד ב dual/quad channel או שאין את הדברים האלה יותר ואני יכול לקנות זכרון 1 של 4gb?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ? אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by EITANL,

כיום יש לי AMD1800 עם 512M מבוסס על 333MHZ וכרטיס גרפי של הרקולס 8500AIW נניח שיש לי תקציב עד 1500 ש"ח מה כדאי מבחינת ביצועים למשחקים (סימולטורים) לשנות ל XP2500-2800 או לקנות 9700 כלשהו????? או שיש אפשרות לשלב בין שתי האופציות???? תגובות ייתקבלו בברכה איתן

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הבעיה היא שיש תקיעות ב win בזמן שאני מעלה את הבאס... וזה לא המעבד כי הורדתי לו את המכפלה שישאר על אותו התדר. יכול להיות שזה קשר לתיזמונים? ועוד שאלה.. יש תוכנה שבודקת יציבות של זכרונות? תודה מראש לכל העונים...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by משיקומי,

אני מחפש לוח אם עם ציפסט P965 וזול (אבל לא חרא). בנתיים ברוב הדיונים או שמחפשים לוח אם 945 תקציבי או P965 שובר שיאים. אני מחפש לוח אםP965 כמה שיותר זול אבל עם יחס ביצועים חלקי כסף גבוה. אני חושב שאסוס DELUXE הוא יקר לשם השוואה ואני לא כל כך מתעניין בלוחות של גיגהבייט כי הם לא OCרים טובים וגם יש איתם לפעמים בעיות. אני קצת הסתכלתי לכיוון של האסוס P5B הרגיל. מנהלים, חיפשתי ואין עוד דיון כזה.

11. Started by sgsg,

שלום, מאחר שכבר די הרבה זמן לא בניתי מפרט חדש, ראיתי שמציעים מפרטים רבים עם 4GB זיכרון. אני זוכר שפעם היו בעיות שרק חלק מהזיכרון היה מזוהה או שלא תמיד כל הזיכרון תפקד. האם כמות הזיכרון כבר לא בעייתית גם עם ווינדוס 32 ביט? ויסטה וגם XP?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Evil_Mind,

היי מישהו יודע אולי מה ההבדל בין הזכרונות אצל הדובים Corsair CMX512-3200C2 ל Corsair CMX512-3200PT ??

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 יש למישהו הסבר?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה

17. Started by Yehudaa,

שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by 6kwar,

שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1) איך אני יודע לאיזה סוקט ה-AMD? זה לפי האות והמספר שרשום? (K8)? 2)איך אני יודע כמה MGH ה-AMD? אני רגיל לאינטל! 2.4 וכו' לדוגמא המעבד AMD 3400 K8 64BIT משתווה ל-INTEL 2.4..? כי אני רואה מוזר שזה רשום שם... http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=53 3)למה משתווה הסוקט 754 של AMD ל-INTEL LGA 775? 4)משתלם לי לקנות את ה-AMD S-754 ולא את ה-S-939? 5)למה אין לוח של AMD עם PCIEX? 6)והשאלה האחרונה מה עדיף AMD 3400 K8 64BIT על Intel P4 3.2 S-478? 7)מה זה ה-L2 Cache הזה? במה זה עוזר וכו'? 8)מה ואם אני קונה את ה-AMD 3400 K8 64BIT הוא בסוקט 754 ואם אני יקנה P4 הוא יהיה בסוקט 478 אז ניראה לי שה-AMD יותר טוב... אלה אם כן אני קונה את ה-Intel LGA 775 שזה מקפ…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]

21. Started by SixKiller,

שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by vladk,

אני מתלבט בין ההבאים, מה דעתכם עדיף ולמה: Asus A7V333 (קיים בישראל ?) Epox 8K3A+ (אין on board LAN) Gigabyte GA-7VRXP (האם העובדה שאין הגנה נגד התחממות יתר של המעבד מהווה בעיה?) (ואם אפשר ציינו מחיר של הלוחות בארץ) הדרישות שלי מהלוח הם: מיועד ל AMD תמיכה ב AMD ATHLON XP 2000 ויותר 3 ויותר מקומות לזיכרון תמיכה בזיכרון מסוג DDR 200/266/+ onboard 5.1chan sound onboard LAN 10/100 (רצוי מאוד) יותר משני חיבורי IDE זהו. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. חברי הפורום היקרים... שאלה בוערת מאוד עלתה בראשי בזמן האחרון ואשמח לקבל חוות דעת של חכמים ממניי... למה על פי הנתונים היבשים הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1234 עולים פי 3! מאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 - בהנחה שיש 2 ב Dual Channel יכול להיות שאני סתם הוזה הרי corasair זה מותג עולמי ו twinmos הם חברה "לא מוכרת"(לפחות בישראל) בבקשה אשמח לתשובה עריכה: השאלה היא למה זכרונות שהנתונים שלהם שווים כמעט - הפרש מחירם כל כך שערורייתי

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני הבנתי שתרומת הביצועים של ה DUAL DDR היא בערך ארבעה אחוזים, במקרה הטוב. למה לא ללכת ולקנות לוח KT400? האם הוא מנצל טוב יותר את משאבי המעבד למשל (NFORCE)?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, מקווה שהכותרת מספיק מפרטת את הבעיה יש לי כרגע במחשב שלושה סטיקים של 256 מגה כול אחד ורציתי לשאול האם ניתן להחליף אחד מהם לסטיק של 1 ג'יגה או 512 מגה לדוגמא? האם המחשב יקבל את זה ויפעל בלי בעיה? ??? (יש לציין שבכול מקרה אני מתכון מאותו סוג, במקרה שלי DDR 433 ) בתודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים