עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bright Moon,

פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by ELDAN RENT A CAR,

יש יבואן שמוכר את הזכרונות האלה ... www.micron.com יש להם אתר מסודר מישהו מכיר אותם ? זכרונות ממש זולים http://www.skak.co.il/Product.aspx?productid=1130

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by eyahalom,

שלום לכולם, מדובר בDDR 400Mhz. המחירים דומים. במה לבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by -LosNir-,

שלום, אני מעוניין לדעת איפה אפשר לקנות לוחות כאלו. כמובן כ"מ מובנה + כרטיס קול. שהמעבד יהיה מובנה או בסוקט 478. תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by arkadur,

אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gal.w,

יש לוחות mini-ITX (כמו הלוח שהתשמשו בו במוד של מארז הפרספקס המואר) ששוים משהו? משהו עם תמיכה ב-AGP והתקנים מתקדמים כלשהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by iakovl,

מישהו יודע אם מוכרים בארץ mini-itx?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  8. Started by NI4NI,

היי אני מנסה לעשות סקר שוק לפני קניית מעבדי mobile xp (לא כל כך משנה לי אם זה 2400, 2500 או 2600) וקצת מתקשה. האם ידוע למישהו על חנויות בארץ שמחזיקות אותם חוץ מהדובים ולמיר ? האם יש בארץ את המעבדים עם 35W ? תודה נ.ב כמובן שבחו"ל ניתן להשיג בקלות, אבל לפי החישוב שלי כולל משלוח ומע"מ זה לא יוצא כדאי.

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

היי, כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים? אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים... שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18? אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by ccc,

מה המכפלה באס דיפולט שלו?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by abc2007,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מאוד מבולבל מההצעות לגבי מעבדים. קראתי שיש מעבדי 2 ו-4 ליבות. העניין הוא שאני לא ממש מצליח להבין.נגיד ניקח את הפירוט הבא Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V – 1.3625V כתוב שהמהירות כי 3GHZ.זה המהירות של שתי הליבות ביחד או של כל ליבה בנפרד? באיזו מהירות כל ליבה עובדת? כי ראיתי שאלה של 4 ליבות למעט ה-I5 וה-I7 גם לא עוברים את ה-3GHZ מהירות שעון אז מה ההבדל בעצם? אני פשוט רוצה מחשב שיריץ לי את …

12. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. הדגמים שמסופקים בתאריך המוקדם ביותר הם האתלון 64 3800+ וה 4000+ בגרסאות OEM, ב 22 לחודש 4. בכלל, גרסאות ה OEM מסופקות מוקדם יותר מגרסאות ה BOX. מקור: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=AMD64 יש גם אתלון 64 3700 בשקע 939, 2400 מגה הרץ, עם 1 מ"ב זכרון מטמון אבל HT של 1600, עוף מוזר. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120273&Category_Code=AMD64

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by OCer,

אני שומע את המושג הזה הרבה כשאני קורא על Sandy Bridge ואני קצת מתקשה למצוא הסבר נורמלי על המושג הזה. אני ישמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי למקור מידע בנושא.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by benyben,

למי שמתעניין http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-CPU-LGA-1155,14106.html#xtor=RSS-1811

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by danielhasan,

Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM- הלוח אם הנ"ל יתמוך? (8800GT)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by Anonymous1,

שלום רב, חברי הפורום. ראיתי שלוח אם עם USB 3.0 קדמי ומספר כניסות אחוריות מכובד, עולה יקר. רציתי לדעת, אם יש צפי לזמן שיהיו לוחות רק עם USB 3.0, ובמחיר סטנדרטי יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SixKiller,

לאן אני יכול לחבר את הסאב... יש אפשרות אחרת חוץ מהחיבור האופטי?... נורא חשוב לי כרגע... תודה עריכה: בעיקרון אני רואה שיש לי פה 2 אפשרויות... ששתיהן לא טובות... 1.חיבור אופטי.. יש לי 3 מגברים שונים... 2.לחבר את הCenter ואת הSubWoofer לחיבור של המיקרופון.. ואני צריך את המיקרופון... השאלה שלי.. אם מישהו יכול להציע לי אפשרות אחרת...(חייב להיות משהו אחר...) :\ תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  19. טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by Venom_IL,

אני יודע שאני קרציה אבל אני מתווכח עם גורמים *אהמ* קצת עקשנים, שמאמינים לאתר העלוב הזה motherboards.org שנותן ל MSI 645 Utra, אני לא האמנתי - 4 מתוך 15 בביצועים !! שקרנים עלובים !! ב tomshardware הוא היה הכי מהיר מבין כל ה SIS שנבדקו, וזה ידוע שה SIS לוקחים את אינטל. אז מישהו יכול לתת לי כמה אתרים (לא הצלחתי למצוא) שמראים פעם אחת ולתמיד שהצ'יפסטים של SIS יותר טובים ויותר זולים מאלה של אינטל ? מן השוואה ראש בראש בין, הכי עדיף בין שני הלוחות שציינתי בכותרת, או משהו דומה אני רוצה לסיים סופסוף את הוויכוח האדיוטי הזה אני כבר מתייאש אנשים, בבקשה תעזרו לי !! תודה קישורים לספציפיקציות של הלוחות : http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?mode…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by BENNY-L,

הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by mitch,

שלום לכולם אני מנסה לשדרג את המחשב שלי והלכתי על הלוח אם המומלץ שלכם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 הבעיה היא שבחנות שאני רוצה לקנות אין את הלוח הזה אלא את הלוח המקביל של MSI: MSI 760GM-P33 ראיתי שלשניהם אכן יש את אותו 760G+SB710 :CHIPSET השאלה היא האם יכול ללכת על MSI בלב שלם?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה חבר שלי שואל אותי איך הוא הוא מחשב עם הלוח הזה לפני שבוע והוא רוצה לדעת אם הוא עשה את הקנייה הנכונה MSI 775 INTEL915P COMBO-F ATX מי שיודע שיגיב תודה חברה

24. Started by gshhar,

שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  25. Started by a_nuke,

אני צריך לדעת איך נועלים את השעון של הAGP/PCI על 66/33 כי כשאני מעלה את הבאס של המעבד זה מעלה לי גם אותם וזה עושה לי בעיות מישהו יודע איך לנעול בלוח אם הזה? תמונות בשביל להמחיש את הבעיה (להעתיק ולשים בדפדפן) לפני: planet.nana.co.il/alon887/DSC00001.JPG אחרי: planet.nana.co.il/alon887/DSC00002.JPG תודה רבה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.