מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי המלצה ללוח אם עד 700 שקל לCF של 4870 חשבתי על הלוח הזה: ASUS P5Q PRO וגם הצבע שלו לא כחול כמו GB אלא שחור יפה ולמעבד שלא יהיה צוואר בקבוק לCF של 4870 מה אתם אומרים על E8400? הוא יספיק? ויהיה מספיק טוב לעתיד? תודה אריאל[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 22:09:29 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel's new Core i7-CPUs start in mid-October. They will launched between 13rd and 16nd October. While the flagship named Core i7 900 Extreme Edition (3.2 GHz, $999), the others are named Core i7 900 (2.93 GHz, $562) and - speculation - Core i7 800 (2.66 GHz, $284). http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=312944 http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2294&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המעבד יספק אותי למשחקים? עד שנהלם יגיע ואז אני ישדרג את המעבד? רעיון טוב? P45 יתמוך בנהלם? המפרט 4870 ep45 ds3r 4gb
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלוחות בגירסת הP35!!! האם לקנות את הDS3R בגלל התמיכה בDDR3 בעתיד או שאין הבדל ואפשר לקנות את הDQ6 עם DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם משחקים חזקים... Q6600 או E6850\E6750\E6600??? תודה לעוזרים!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב לירידת מחירים ביזכרונות האלו בכלל? או שזה המחיר הכי זול שיש היום? יש מצב שהמחירים שלהם יעלו כי הזיכרונות נהיים יותר נדירים? אני רוצה DDR2 667MHZ 2X 1GB KINGSTON CL5
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בשנה האחרונה הוחלפו לי במסגרת האחריות כשלוש לוחות אם. עכשיו המחשב בתיקון על בעיה שכנראה נובעת מהלוח ה"מתוקן" האחרון שהוחלף. לאחרונה נודע לי (מהרשת עצמה) שהרכיבים שהרשת מחליפה לי במסגרת האחריות הם "מתוקנים" ולא חדשים. שאלתי היא האם הרשת שממנה קניתי את המחשב מחוייבת להחליף לי ללוח חדש ואני יכול לדרוש זאת מהם או שהם יכולים להחליף ללוח "מתוקן". בתעודת אחריות של המחשב לא רשום על זה כלום, ואין לי תעודת אחריות נפרדת ללוח. החברה של הלוח היא MSI. והבעיה היא שאני לא יכול לפנות ל-"MSI ישראל" מכיוון שהרשת שממנה קניתי את המחשב הם הייבואנים של MSI והם למעשה MSI ישראל. (http://www.msi-israel.co.il/) תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לשקיע היום בלוח שמשלב תמיכה בDDR3 יחד עם DDR2, או שהוא יהיה פחות טוב מלוח שיתמוך רק בDDR3? חשבתי שאם אני קונה מחשב לכמה שנים אז שדרוג הזכרון בעוד שנתיים לDDR3 יוכל אולי להקפיץ את ביצועי המחשב ולתת לו עוד קצת חיים, מה גם שהיום אני לוקח 2GB של DDR2, ואילו שדרוג בעתיד לGB שלDDR2 יכול להיות יקר יותר מDDR3, בגלל בעיות זמינות כמו שקורה היום עם RDRAM וDDR400 למיניהם. האם נככון לחשוב לכיוון הזה, או שלוח עם צ'יפסט 965 יכול לעשות עבודה טובה מאוד גם בעוד שנתיים שלוש, עם זכרונות DDR2? לא מתוכנן OC לשנתיים הראשונות לפחות. רק עבודה נקיה בפוטושופ, סרטים פה ושם, ומשחקים מידי פעם. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שזו שאלה די בסיסית, אבל חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה. אני קונה מחשב חדש למשחקים, גלישה ועבודה משרדית. בפורום של המפרטים המליצו לי לקנות מעבד מרובע ליבות. השאלה היא האם לשימושים אלה המעבר ל4 ליבות מצדיק את התוספת במחיר? אין היום משחקים שמנצלים 4 ליבות, ואני פוחד שעד שיצאו משחקים כאלו הQ6600 של אינטל כבר יהיה מיושן. מישהו יכול להגיד לי כמה משמעותית תהיה התוספת בביצועים אם אני אקנה Q6600 על פני E6550 או אפילו AMD 5600+, ועד כמה לדעתכם ההשקעה הזו באמת תצא כדאית בעתיד? תודה, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי אצל 3 חנויות מחשבים וביררתי מפרט מחשב, ובכל חנות הציעו אמרו לי שהלוח אם שהציעו לי במקום השני לא יתמוך ואני כבר לא יודע מה צריך. אז ככה המעבד הוא E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB. ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק!!! באתי לחנות הראשונה ושם אמרו לי שאני צריך לוח G33. בחנות השנייה אמרו שזה בסדר. בחנות השלישית אמרו שהלוח הזה הוא עם כ.מסך מובנה ואני צריך את ASUS P5K. עכשיו אני לא יודע מי מהחנויות צודק! ואם יש לכם הצעה ללוח אם זול וטוב עם FSB 1333 אז אני אשמח. ותגידו לי איזה חנות צודקת... ודבר אחרון. אמרו לי שאני צריך זכרון של 800MHZ כי אם זה יהיה 667 אז זה יוריד לי מהמהירות של המעבד... זה נכון?? או שאני יכול 667MHZ?? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס nforce 2 שעדיין נימצא במסגרת האחריות . לאחרונה הוספתי לו עוד סטיק של mb512 ,אולם כל נסיונותי להגיע למצב שבו נעשה שימוש ב-dual channel ניכשלו (נעשה שימוש בשני סטיקים זהים והם הוכנסו לשני הסלוטים בצבע זהה שתומכים ב-dual ddr ) בסופו של דבר נאלצתי לשים את הסטיק השני בסלוט שאינו תומך ב-dual ddr , כך שאומנם הצלחתי להגדיל את הזכרון ל-1024 ,אולם לא בצורה אופטימלית היות והמערכת לא רצה ב-dual ddr . יש לציין שבמצב זה המחשב עובד מצויין . האם לדעתכם זאת סיבה מספקת להחלפת לוח אם בן שלוש שנים (האחריות מסתיימת עוד כחודש ) ? קשה לי להאמין שבכלל ימצא בידי היבואן \ החנות לוח אם זהה להחלפה . (ככל הידוע לי יצורם של לוחות אלו הופסקו כבר לפני כשלוש שנים ) ברור מאליו שהזכרונות…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 ואני רוצה לבטל סופית את הEIST. ביטלתי אותו דרך הביוס,אבל אחר כך הוא חוזר להיות פעיל משום מה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בזמן האחרון חושב לקנות מחשב חדש ובגלל התקציב המוגבל אני חשבתי ללכת לכיוון לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הבעיה שאני לא מבין כלום בנושא הזה ורציתי לדעת איך הביצועים של כרטיסי המסך האלו לעומת הכרטיסים הרגילים? איזה לוחות אם יש עם כרטיסים טובים? (אני לא כל כך משחק במשחקים אבל אם מדי פעם אני ארצה לשחק במשחק האם זה יהיה סביר מבחינת ביצועים?) כמו כן קראתי שבקרוב אמור לצאת ל INTEL שבבי G35 עם כרטיס מסך מובנה של GMA X3500 האם היציאה של השבב קרובה? והאם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותרמאלו שקיימים היום? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאור העובדה שההורים שלי עומדים לקנות מחשב חדש החלטנו שהמחשב החדש יעבור אלי והם יקבלו את המחשב הישן שלי לאור העובדה כי התקציב מוגבל לאזור ה 2300-2500 ש"ח רציתי לברר מספר דברים 1. אני חשבתי על מעבד E4400 ,האם זו בחירה טובה ? לפי מה שקראתי זו בחירה תקציבית די טובה מה המעבד המקביל של AMD שמספק ביצועים ברמה שלו ? 2. זכרונות, בחנות שבה הורי רוצים לקנות (רק עליהם הם סומכים), אני יכול לקנות או 1 GB של זכרונות במהירות 800 של AENON או 1 GB של זכרונות במהירות 667 של קינגסטון/TRANSCEND מה מבין האופציות עדיפה ? 3.לוחות אם, הלוח אם שמוצע שם כברירת מחדל הוא INTEL NEWBERRY LAKE D945GCNL לפי מה שראיתי הלוח אם הזה פחות טוב ממה שיש אצלי כרגע - INTEL 946GZIS האם זה נכון ? לכן אני ח…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לאחי מעבד E6320 ובעת הפעלת המחשב רשום שהוא רץ ב1.40 במקום ב1.86 שבו הוא אמור לפעול מה עושים כדי לתקן את הבעיה הזו
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו כיוון שהמשחקים הכבדים לא פועלים אצלו ________________________ מעבד - INTEL P4 DUAL CORE 3.0GHZ 800MHZ 2X2MB 64BIT (925) LGA775 TRAY כרטיס מסך - GEFORCE 7300LE 256MB לוח אם - GIGABYTE GA-945GZM-S2 64BIT 800MHZ זיכרון - CL5 1024MBX2 800MHZ ______________________ השאלה שלי היא , אם אני מחליף לו את הכרטיס מסך ב-8800GT , האם המעבד והלוח אם מספיקים בשביל זה? או שחייבים גם להחליף אותם ? אני לא יודע איזה ספק כוח יש במחשב , איך אני בודק ? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם למחשב חדש מומלץ לקנות 4GB בהנחה שמערכת ההפעלה היא XP 32bit? האם XP יודע לזהות ולהשתמש בכל ה-4GB?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מסך "22" של DELL והרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. האם כדאי לי לקנות לוח אם עם הצ'יפסט החדש של AMD ה780G, או לקנות לוח אם בלי כרטיס גרפי מובנה ולקנות גם כרטיס גרפי נפרד? ביקורת של הצ'יפסט עם ה780G: http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/ יש לציין שאני רוצה להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך אך לאו דווקא ברמות הכי גבוהות (כמו COD4). אשמח לתגובות. אורן.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-