עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני לוקח את הרזולוציה נה"ל בתור המקרה הכי כבד - אין לי צורך ב 3D או 4K. האם זה משנה אם אני מוסיף למערך גם כרטיס מסך 8800GT? בכמה זה יכול להוזיל?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. אהלן. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המעבד שלי, המיפרט רשום בצד. שימושים עיקריים של המחשב הם משחקים מהשנים האחרונות בעיקר 2006-2010 ובעיקר משחקי RPG כמו: Oblivion, Fallout, Metro 2033,The Witcher וכו'. אני משחק על רזולוציה של 1440x900על הגדרות גבוהות ובלי אפקטים. אני לא מחפש שם של מוכר או קישור למכירה אלא שמות של דגמים שיהוו שדרוג משמעותי למערכת. התקציב שלי הוא 300 למעבד יד-שנייה. ועדיפות גבוהה למעבדים עם יכולות אוברקלוקינג מוכחות. בנוסף חשבתי גם למכור את 3 הסטיקים שלי ולקנות 2 חדשים עם תזמונים טובים, שיעבדו בדואל צ'נאל וישפרו את יכולות האוברקלוק של המערכת. השקעה של 75-50 ש'ח בכולל. האם לדעתכם זה שווה את זה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by yaniv20,

שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?

4. Started by ghreg,

יש לי לוח asus p8z68 vpro עים כרטיס nvidia 680 gigabyte OC הכרטיס או הלוח גורמים לדרייבר לשחזר את עצמו עדכנתי ביוס ללוח דרייברים כיוונתי מערכת על ביצועים גבוהים יש מישו הלוח הזה עשה לו בעיות כי גם עים GTX 560TI הוא עשה לי את זה המלצות לפני אני מסיים ללוח את חייו הלוח PCI2.0 הכרטיס 3.0

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by romansah9,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מדגם dell xps l702x (מפרט בצד). בזמן האחרון- לאחר פירמוט מחשב, במהלך משחק באטלפילד 3 המערכת מתריעה על זכרון מועט. לכן החלטתי לשדרג זכרון ram. למחשב יש 4 סלוטים של זיכרון שתומכים עד 4 גיגה כל אחד במהירות 1333 Mhz. שתיים מהם תפוסים בזכרונות של 3 גיגה (6 גיגה סה"כ). השאלה שלי היא: אם אני הוסיף עוד שתי סטיקים של 4 גיגה (באותו התדר כמובן), זה לא מתכון לבעיות? או שכבר עדיף פשוט להחליף וזהו? אם אפשר את התשובה כמה שיותר מהר-armored kill בדרך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Frequency,

אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיות כגון אוטוקד. הבנתי שבאופן כללי, יותר ליבות יותר טוב מכיוון שהאוטוקד מנצלת טוב את הליבות. מכאן בא לי הרעיון אולי לקנות מעבד AMD עם 6 ליבות למשל: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX שמחירו באזור ה 720 שקל. הבנתי שיש הפרשים דיי משמעותיים בין המעבדים של אינטל ו AMD, אבל מעבד כזה הוא לא תמורה טובה יותר למחיר? בנוסף, על איזה לוח אם אתם ממליצים? (באזור ה 350 שקל) אני מניח שכבר בהתחלה אני אשים 8GB. יכול להיות שכדאי לשים כרטיס אחד של 8 ולקנות לוח אם רק עם 2 חריצים? תודה רבה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי, ראיתי את שני הזכרונות האלו http://www.tms.co.il/product/10392 http://www.tms.co.il/product/10059 ההבדל הוא 1333 לעומת 1600. במקרה של קנית מחשב חדש ותמיכה של הלוח בשני הזכרונות. מה השיקול לקחת זכרון של 1333 (אני רואה שהמחיר הוא אותו דבר אז אני מניח שיש חסרון ל 1600) ?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by MOFRA,

נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by swisaman,

שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by andrei21,

שאלה קצת קשה , יש לחבר לוח Albatron k8nf4u והייתי רוצה להחליף לו קבל שנשרף איפה אפשר למצוא מפה טכנית של הלוח והרכיבים האלקטרוניים שלו כדי לדעת איזה קבל אני צריך או האם יש דרך אחרת לדעת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ZXY1,

אני מחכה למעבד החדש I3 עם כרטיס גרפי 4000 ששמעתי שזה מספיק ל - HTPC וגם קצת משחקים בינוניים מתי תכלס היה אותו בחנויות? ומה המחיר שלו? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by jackbh,

שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by uziliv,

שלום יש לי מחשב dell latitude d630 ואני רוצה להוסיף לו זיכרונות - 2X2gb. ראיתי שבעיקרון הזיכרון שלו הוא pc2-5300 אבל אפשר להוסיף לו גם pc2-6400. להבנתי ה-6400 בכל מקרה ירוץ במהירות של ה-5300, ולא אמור לשפר את המצב. שאלתי היא האם ה-6400 יכול להיות בעייתי במחשב הזה? הסיבה שאני שואל היא שיש מקומות (כמו בלינק למטה) שאומרים שהם ישלחו 5300 או 6400, לפי מה שיהיה להם במלאי. http://www.ebay.com/itm/New-4GB-2X-2GB-Memory-DDR2-SODIMM-RAM-for-Laptop-DELL-LATITUDE-D630-/370579166853?pt=US_Memory_RAM_&hash=item56483d5685#ht_3769wt_936 תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. כרטיס טלביזיה או קול שעושים שימוש בסלוט של PCIe 2.0 x1, יכולים לשבת על הסלוט השני למשל, של PCIe 2.0 x16 ( אני יודע שהסלוט השני הוא X8 )?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by moshepsh,

שלום יש לי לוח אם אסוס p8z68 deluxe/gen3 אני מחפש זיכרונות ddr3 cl7 איכותיים עם גוף קרור נמוך 2 יחידות של 4GB מישהו יכול להמליץ?? בברכה ותודה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  18. Started by Msys,

שלום, הכנסתי זיכרון לאחד הסלוטים על הלוח אם, ולאחר מספר שניות החלו מסכים כחולים והתרסקות של WIN , שבסופו הזיכרון לא עבד יותר, בהכנסת זיכרון אחר לאותו סלוט המחשב עובד יפה, מה יכולה ליהיות הסיבה לעיניין זה ומה ניתן לעשות עם הזיכרון הנ"ל?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by sza,

האם אפשרי לשים על cfx כרטיסי מסך של nvidia? והפוך, האם ניתן לחבר לsli 2 כרטיסי מסך של ati? המטרה היא לא ביצועים, אלא עבודה מרובת מוניטורים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by ofeky1,

שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by oren12,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם שלי, הוא לא תומך DDR3 ולא מבסוט עליו כ"כ, ומוגבל במהירות DDR2 - בקיצור ישן. הדגם שיש לי הוא P35-DS3L של חברת ג'יגבית אני מעוניין לקנות לוח אם חדיש עד 300-400 ש"ח, שראיתי שאלה המחירים היום. אני בעל Q6600 G0 יש לי קירור Thermaltake כרטיס מסך נוכחי 8800GT ישודרג ל 6770 כנראה. ספק ז'נרי 400W Corsair זיכרון נוכחי 2 ג'יגה, ישודרג ל4 ג'יגה מסוג 1GBx4 DDR2 800Mhz מסך 22''

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by abenami1,

שלום אני צריך המלצה לזכרון מומלץ ללוח אם של ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 (rev. 2.0)תודה

24. Started by SerenB,

שלום לכולם, קיים ברשותי כרגע מחשב בן כ-3 שנים, שכרגע עובד עם 2GB זכרון בסלוט אחד. לפי הרצת תוכנות בדיקה לרכיבים הבנתי שיש לי עוד סלוט אחד פנוי (סה"כ 2), והנפח המקסימלי לכל סלוט הוא 4GB. בנוסף סוג הזכרון הוא DDR2. ביצעתי במשך השבוע האחרון חיפושים אחר חיפושים של שני זכרונות 4GB מסוג DDR2, אך ללא הועיל. אשמח לקבל עזרה בנושא, אם במציאת מקום בו מוכרים זכרונות כאלה או בהמלצה חלופית - אולי כדאי לי פשוט להוסיף 2GB וזהו? זו כרגע המגבלה היחידה במחשב הזה, שאר הרכיבים עדכניים ולמעשה ה-RAM מפריע לצורך העיקרי של המחשב - משחקים. שוב תודה לכל המגיבים, אשמח לפתור את הנושא כמה שיותר מהר

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. אתמול יצא מעבדי ה-I3 מסדרת ivy bridge, וכבר מופיעים בחנויות בכ-100 שקל יותר מהדור הקודם. רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יוצאת הסדרה של הפנטיומים (g-2120 לדוגמא). חשבתי שהם יצאו יחד...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים