מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי קיט של OCZ 2X2GB DDR2 PLATINUM 1066 וזיכרון AENEON DDR2 800 המתח של הזיכרונות בביוס מוגדר על 1.8 זה בסדר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. יש הבדל בין הCORE I3 3220 ל3225 חוץ מהמנוע הגרפי? 2. אם כן, עד כמה ההבדלים משמעותיים? בהנחה שנניח עוד שנה וחצי שנתיים בכל מקרה ארכוש כרטיס מסך ולא אשתמש במובנה. 3. האם ישנם היום מעבדים שתומכים בכלל במהירות זכרון של מעבר ל1800MHZ(ידוע לי שאלו שציינתי תומכים עד 1600). 4. מה המקבילה בAMD לשני המעבדים שציינתי ואיך המנוע הגרפי שלהם בהשוואה, והאם העלות של הקירור ולוח אם תואמים לא מתקזזים בסופו של דבר מבחינת מחיר? אני צריך לציין שהמחשב שאקנה הוא לא בדיוק לגיימינג, אלא מחשב שאני מעוניין לטווח של לפחות 5-6 שנים. ככל הנראה אני לא מתכוון לרכוש מסך חדש אלא להשאר עם מסך CRT אבל כן מידי פעם לחבר אותו לLCD בסלון לשחק פיפא או משו פעם ב.... לכן המנוע הגרפי הוא אפשר להגיד שולי עבורי. הש…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחדשתי בi5 3470 בשילוב עם לוח אם H77-D3H Rev1.0 וזיכרונות Vengeance® Low Profile 8GB (2X4GB) 1600MHz blue edition, ויש תופעה מאוד מוזרה של "Cold Boot loop" מה שקורה הוא שאם לדוג' כיביתי הרגע את המחשב ואני מדליק אותו אחרי שתי דקות הוא מתחיל להדלק,נכבה,נדלק שוב מראה POST ומסך כחול וריק של הUEFI ומשם מתכבה ונדלק שוב ומגיע לווינדוס ,לפעמים כשאני מדליק אותו מה שקורה הוא שהוא נדלק אחרי שתי שניות מתכבה ונדלק שוב והווינדוס עולה ולא נראה שיש בעיות , מה שמעניין הוא גם ששמתי שאם כיביתי את המחשב בלילה והפעלתי בבוקר הוא נדלק "כרגיל" ממה ששמתי לב .. כדי לנסות לבודד את הבעיה ניסיתי לעשות את הדבר הזה : להוציא את הזכרונות (כדי לנסות לשלול שהם הגורם של הבעיה) להדליק את…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין MHz ל GT/s ? (אם יש) מה ההפרש בין המהירויות האלה? 1066 MHz 5 GT/s
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם בלוח אם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
האם בלוח האם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי I7920 שנתיים וקצת, הוא עגלה ברנדרינג. אופציית שדרוג אחת היא שני מעבדי XEONX5890 שאמורים לתת לי הבדל של 400% מהמעבד שיש לי עכשיו. והאופציה השניה היא לחכות ל I7 החדשים. אופציה שלישית היא אולי לקנות 2600K ולעשות לו אוברקלוק מאוד רציני? כמה אחוזים נוספים זה יתן להפרש של בערך 30% שכבר קיים ? שני XEONS זה בסביבות ה 20 אלף שקל עם לוח וזיכרון, בעוד שהמעבדי I7 החדשים יהיו במחיר סטנדרטי כמו שתמיד היה, 1500 פחות או יותר. החודש בזבזתי 4 יממות עבודה בגלל רנדרינג של רצף פיימים, אם הייתי מבזבז רק יממה אחת זה הבדל משמעותי. אבל נניח יגיעו I7 חדשים מהירים פי לא יודע כמה ממה שיש לי כרגע, אולי לא שווה לי ללכת על ה XEONS. מה ידוע על המעבדים החדשים של אינטל ? כמו מתי הם יצאו, מה הבד…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הי האם מישהו מכיר את בזיכרון הזה? http://www.tms.co.il/product/10392 [table][tr][td] Kingston 4GB 1600[/td][/tr][/table] כוונתי לרכוש ארבעה כאלה סכ"ה 16G עבור מחשב לעריכת ווידאו קצת מוזר לי שאים דגם ספציפי שאפשר לקרוא עליו בביקורות אם לא אשמח להמלצות אחרות (צריך להיות מ TMS כי שם רכשתי את שאר החלקים) תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול רכשתי את הזיכרונות האלה G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 מKSP. הכל עובד פיקס רק שבביוס רשום שהם עובדים בתדר 1333. איך זה יכול להיות? מה אני אמור לעשות כדי שהם יעבדו בתדר 1600? תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אם מסתכלים בעמוד הזה, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors#.22Ivy_Bridge.22_.28quad-core.2C_22_nm.29 רואים שכמעט על כל סדרה של מעבדים, יש: Standard Power Low Power Ultra Low Power בחצי התחתון של העמוד, מוזכרים גם "Mobile processors": והשאלה: מתי בעצם(או באיזה מחשבים) משתמשים ב-ULV CPUs ומתי ב-Mobile CPUs? ULV בד"כ נפוצים ב-Ultrabooks. אז איפה יהיו Mobile CPUs? תודה card
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כיום יש לי G Skill F2-6400CL4-2GBPI 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) אני רוצה להרחיב ל-4 נוספים , האם הזכרונות הבאים יתאימו לי? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=8612&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלומות חבר'ס, אני רוצה להחליף את המעבד במחשב ל4 ליבות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. המפרט מצורף. אודה לכם מאוד, תודה שפיצים!! וחג שמח!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, שלום.. חג שמח אנשים.. ניתקלתי בבעיה שמשגעת אותי.. התחיל בזה שאני מקוה שזה הפורום המתאים לאשכול מהסוג הזה ואם לא אז קבלו את סליחתי מראש , ואם אפשר בבקשה מנהלים תעבירו לפורום המתאים.. טוב אז ככה: למחשב שלי מחובר עם כרטיס TV איכותי וידאו בחיבור קומפוננט לקחתי על עצמי להמיר לכל המשפחה את כל קלטות הוידאו הישנות של כל האירועים המשפחתיים לקיבצי מחשב (AVI) מה שאני עושה זה, מקליט את תוכן הקלטת וידאו למחשב בקובץ MPEG עכשיו קובץ הוידאו נוצר בנפח עצום של כמה ג'יגות (שעה וחצי סרט = בערך 20 ג'גה) אני משתמש בתוכנה GordianKnot כדי לקודד ולהמיר את הקובץ לAVI בגודל נורמלי של כמה מאות מגה עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ועבד בסדר , זאת אומרת שסרט שאורכו היה שעה וחצי לקח לקודד …
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=16375 כתוב בפרטים למטה את הצ'יפסטים הבאים: Z77 / P67 / Z68 / P55 / AMD7xx / 8xx / 9xx Series / FM1 אפשר הסבר למה הוא לא עובד באחרים? זה מהסיבה שאחרים לא יודעים לקרוא זכרון אחד של 8GB או שזה משהו בזכרון עצמו?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כאמור מדובר בכרטיסי זכרון QUAD CHANNEL העניין הוא שערכה של 32GB 16000MHZ וערכה של 16GB 2400MHZ יעלו אותו הדבר. כאמור יש את עניין הOC ללוח האם כשמדובר ב2400 אך את זה כרגע נשאיר בצד. מה יבואו יותר לידי ביטוי בשימושים שלי כמות האחסון של הכרטיס או המהירות שלו? מחשב רב תכליתי חזק במיקוד על גיימינג כבד ועריכת אודיאו I7 3820 מעבד ASROCK X79 CHAMPION לוח אם
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#sp רשום שהוא תומך SATA 3Gb/s ולפי מה שהבנתי זה SATA 2.. אז מה הלוח שלי לא תומך? איזה זבל של לוח אם לא =/
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme ברצוני לדעת לאיזה מעבד הוא שווה ערך מבחינת ביצועים כיום?: ???
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ASROCK x79 fatal1ty champion הוחלט-זה לוח האם שלי בבקשה תעזרו לי למצוא איפה מוכרים אותו,אני לא מצליח למצוא בשום מקום!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום כולם תקציב:2500(אני מעונין למצוא משהו עם האיכויות של הטובים ביותר אבל עם גודל פיזי קטן יותר ואז להוריד במחיר) אז ככה: -חובהX79 SOCKET 2011 FSB כמה שיותר גבוה pci express 3 (לא אשתמש ביותר מ2 כרטיסי מסך) תמיכה במהירות כרטיסי הזיכרון ככל שיותר(אני יודע שיש כיום 3000) ,עד 32GB מספיק לי THUNDERBOLT-חובה רצוי שיהיה חיבור HDMI וכאמור רכיב תומך ווינדוס 8.. תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי,ברשותי מחשב ישן וחשבתי על להוציא את השילוש ולקנות ספק+מארז ולבנות HTPC(במידה והשילוש מספיק להרצת תכני FULL HD על טלויזיית 42". השילוש : Pentium D 925 3Ghz Asus P5L-MX 1GB DDR2 800mhz כניראה אוסיף עוד זיכרון RAM,האם השילוש מספיק להרצת תכני HD?או שמא יש לקנות כרטיס מסך יעודי?(לא ניתן להשתמש בכרטיס המובנה בלוח?) תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם p55a-ud3 של Gigabyte, ועליו זיכרון 2X2 GB של Patriot, עם 1600 מגה הרץ ו- cl 7-7-7-20. אני רוצה להוסיף עוד כרטיס 1X4 GB עם 1600 מגה הרץ או 2X2, לא קריטי. בחנות ksp בה אני מעדיף לקנות את הזכרונות, אני לא מוצא זיכרון Patriot שעונה על הקריטריון של 1600 מגה הרץ, ורציתי בין השאר לדעת אם זה אמור להפריע שהזיכרון לא יהיה מאותה חברה, בנוסף, כל הזכרונות למכירה בעלי cl 9, האם הדבר עלול להתנגש עם הזכרונות הקיימים שלי? אם התשובה לאחת מהשאלות היא כן, אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג זכרון שכן יענה על הקריטריונים?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
היי, ברשותי שילוש מבוסס פנום 2 מרובע ליבות(מפרט מלא בחתימה) וברשותי כ1600 ש"ח לרכישת שילוש חדש,האם שילוש חדש מבוסס I5+8GB יביא לי שיפור ביצועים ניכר? אם כן,אשמח להצעות.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש חיה כזאת במקום כלשהו או שזה כבר "כל כך ישן" שלא מוכרים? (איזה מעצבנים האינטל האלו @%^!@%!%)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-