עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כותרת, תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by PriStol,

כותרת, כבר הזמנתי את המחשב ככה שזה דחוף מאוד !! תודה לעוזרים!!!

3. איזה מעבד אינטל מומלץ יותר ? Sandy Bridge או Ivy Bridge ? ובאיזה סוג המעבד (Sandy Bridge או Ivy Bridge) יש את הטכנולוגיה החדשה ביותר ?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  4. בס"ד בוקר טוב. יש לי מחשב שהלוח אם שלו של חברת ביוסטאר דגם g31-m7 te נשרף ואני מעונין לקנות לוח אם חדש שיתאים למעבד Intel Core 2 due E7300 שהיה מותקן בו , אחרי שיטוטים ברשת מצאתי 2 לוחות אם - אחד G31 והשני G41 עכשיו מה ההבדל ביניהם? אם אני אקנה את הלוח אם של הG41 המעבד עלול לא להתאים? הבנתי שהלוח אם G41 יותר טוב מהG31 . תודה על העזרה.

5. שלום, שאלה זריזה.. כרגע יש לי 3X2GB של DDR2 800MHZ הגיע הזמן להחליף אינטל E6300 + לוח אם שמתחיל לפקשש עם BSODים למיניהם. השאלה היא האם הזכרון DDR2 הקיים יתאים לקונפיגורציה החדשה, והאם זה כדאי? דוגמת: לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד Intel Core i3-3220 Tray דרישות: משחקים בלי דרישות יותר מידי גבוהות (starcraft 2 על מסך 19", כרטיס מסך HD4850) פוטושופ עריכת וידאו מידי פעם תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by ktgw,

שלום, ברשותי מעבד Core i7 3770K, לא O.C עם גוף קירור הכולל מאוורר (לא המקורי שמגיע עם המעבד). אני מחפש קירור שקט למעבד, בלי מאוורר (קירור פסיבי), האם קיים בכלל דבר כזה? טמפרטורות העבודה שלו הם בסביבות 40 מעלות ובעבודה גרפית קופצות ל - 60, והמאוורר עובד מהר יותר. האם יש גוף קירור מומלץ שקט שאתם מכירים ללא מאוורר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Torian,

האם ההבדל מהותי? האם שווה לחכות למעבד החדש יותר במידה והוא באותו המחיר?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by veladis,

קניתי לפני כמה ימים לוח אם חדש שהוא DZ68BC ובשבילו כמה כרטיסי זיכרון 1600Mhz שזה מה שהוא דורש עכשיו השאלה שלי היא כזאתי האם אני צריך לקנות מעבד שעובד גם על 1600Mhz או שאני יכול לקנות 1333 שמותאם ללוח אם כמובן

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. שלום לכולם יש ברשותי מארז ANTEC 200 צורב, ספק SEASONIC 430 דיסק קשיח וכרטיס מסך ישן Nvidia NX6200TC. אני מעוניין לרכוש: 1. מעבד עם קירור ( לא משנה לי כל כך אם הוא סטוק) במידה ואין BOX ארכוש קירור עד 100 ש"ח. 2.לוח אם תואם המכיל לפחות 4 יציאות USB 2 וכן 2 * USB3 , וכרטיס קול שישה ערוצים 3. זיכרונות בהרכב של 2*2GB במהירות של 1333 לפחות מסוג DDR3. השימוש במחשב יהיה למטרות OFFICE, MOVIES, VISUAL STUDIO, INTERNET שמעתי כי בחלק ממעבדי AMD הנוכחיים יש כרטיס מסך מובנה וזו נשמעת אופצייה לא ראה בהתייחס לכרטיס הנוכחי שיש לי : NX6200TC. חשבתי על I3 2120, A10-5800K , A8-5600K ,FX-6100 הרכישה תתבצע בחנות KSP או IVORY. אשמח לעצתכם בנושא .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by swisaman,

היי, בקרוב אני משדרג את המעבד לI5 3570K ואת הלוח אם ללוח תואם מן הסתם. את שניהם אני קונה מIQPC. ההתלבטות המרכזית היא בין הZ77 PRO4 לEXTREME4. מה ההבדלים ביניהם והאם הם שווים את ההבדל במחיר(סביבות ה200 ש"ח)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by avraham711,

שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הזכרונות האלה:2 כאלה : http://www.tms.co.il/product/103921 כזה : http://www.tms.co.il/product/11866אשמח להסבר עליהם שניהם מתאימים ללוח אם שאלה נוספת והכי חשובה נאמר לי שהHYPER X עובד במתח לא טוב ולכן לא כדאי לקנות אותו האם זה נכון ובאמת יש איתו בעיות מסוימות? ודבר נוסף הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם הבא: Gigabyte GA-Z77-DS3H לא יבוצע מערך כרטיסים אך יבוצע OC למעבד (3570K) Gigabyte GA-Z77-DS3H אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. כיסוי מברזל שפעם ראשונה אני רואה על זיכרונות שאלתי היא אם כן , האם צריך להוריד את הכיסוי מברזל הזה או להשאיר אותו?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. השאלה בכותרת. לפי ההיגיון התשובה היא לא, אך אשמח לדעת מה באמת המשמעות של זה... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  14. חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RoiShacham,

יש לי ווינדויס XP עם: כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8500 GT לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan) מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2000 MHz (6 x 333) אני רוצה לקנות זיכרון חדש, כרגע יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כזה כדי שיהיה 4 ג'יגה. החיבור של הלוח אם הוא DDR2(וכתוב שיש 4 כאלה, זה הגיוני?) כמה שאלות: 1.איך אני בודק איזה סוג זיכרון יש לי כרגע? 2.האם 4 ג'יגה אמור להספיק לי עם המפרט הזה? 3.האם הדגם הזה מתאים ללוח אם: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2123&catcode=32&AdCat=&parentid= 4.מה המהירות אומרת?(800MHZ לדוגמא). תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by curdi1,

למשל בין - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3810 לבין - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3696 לשניהם פחות או יותר אותם יציאות/חיבורים וההפרש במחיר הוא מעל 100 ש"ח ? מדוע ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idani1983,

הלך לי הלוח אם, אני מחפש לוח אם שיתאים גםלמעבד הישן וגם לחדש שיגיע בעתיד. המעבד הישן הוא e8400 ובעתיד מעבד מסדרת i. כם אפשר מעבד שמתאים גם לזכרונות ddr2 ddr3 אין חשיבות לאובר קלוק, לא סגור על התקציב כי אני לא יודע כמה עולה. משהו בדירוג ביינים הכי חשוב אמין

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. לפני כמה חודשים, יתכן ובעקבות הפסקת חשמל פתאומית, המחשב שלי החל לא להידלק (דיסקים מסתובבים, אין תצוגה ואין עיבוד), לפעמים לאחר כמה נסיונות הוא עלה ולפעמים כיבה את עצמו והדליק עצמו מחדש ואז עלה. בנוסף, אחת לכמה דקות מהירות הסלד של קירור המעבד זינקה ואחרי כמה שניות של הונמכה חזרה. טמפרטורות תקינות הוחלף קירור סטוק לקירור KATANA הוחלף חומר תרמי הוחלף כרטיס מסך לבדיקה מגעים נוקו זכרונות פנימיים הוסרו חלקית ונעשו נסיונות על הסלוטים השונים התופעות עדיין קיימות. המצב כרגע בשיאו - המחשב לא עולה כלל גם לאחר נסיונות רבים. התופעה במדוייק: 1. לחיצה על כפתור ההפעלה 2. נשמעת התנעת דיסקים 3. נשמע צפצוף שגרתי בודד 4. מאווררים מסתובבים 5. המסך נשאר במצב שינה ואין פעולת כתיבה/קריאה 6. *לפע…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ZXY1,

I3 3225 BOX HD4000 Gigabyte GA-B75M-D3H (מידות הלוח שאני צריך מקסימום 24x24) Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED ( איך הלוח מבחינת עלות/תועלת? יש טובים/זולים יותר? הלוח מתאים ל- OverClock )

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מדוע שני המודולים הללו לא יכולים לעבוד על אותו לוח אם (לא ביחד, אחד עובד והשני לא...) מה ההבדל ביניהם, מלבד הנפח והמהירות?...

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by mic3mic4,

שלום, יש לי 4 סלוטים של זכרון על לוח האם. יכול לקבל בסה"כ 16GB. כרגע יש לי 4 כרטיסים של 1GB. האם אני יכולה לשים בשני סלוטים 2GB ובשני האחרים 1GB. (כלומר 6GB סה"כ) - כאשר כל הארבעה הם ddr2 800Mhz. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7, 64bit

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by maimon_y,

שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. פרסמתם מבדק ללוח אם שבכלל לא קיים בישראל http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula קראתי ,פניתי לחנויות , אין בכלל לוח כזה בישראל , לא הגיע לוח כזה מה הטעם בביקורת ללוח שלא קיים בישראל למה לא כותבים בביקורת הלוח לא מישראל ואין יבוא לזה .

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by aonanaw,

היי חברים, הלוח שלי (אינטל P43TF) כנראה סיים את תפקידו ואני מעוניין לקנות לוח אם שתואם את החומרה הקיימת שלי: מעבד אינטל Core2Quad Q8200 ארבעה זכרונות 2GB SDRAM DDR2 ספק Enermax Modu 82 כרטיס מסך שקר כלשהו PCIE 16 אני מעדיף לוח חדש אך אני רואה שההיצע מאוד דל... עצות? המלצות?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by tidan26,

מה אתם אומרים על הטמפרטורות הללו בזמן מנוחה? ???

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים