מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
-
לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)? השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום פירסם האתר Fudzilla נתונים חדשים אפשר לומר קצת מדאיגים על זיכרונות הדור הבה DDR3 זיכרונות אלו אמורים להגיעה לתדרים גבוההים בהרבה מDDR2. האתר מדווח על תיזמונים של הזכרונות החדשים 800Mhz =5-5-5 /6-6-6-* 1066Mhz=7-7-7-* 1333Mhz= 8-8-8-* 1600Mhz=9-9-9-* כמו שאפשר לראות זיכרונות ה1600Mhz יעבדו על 9 CL! בשורה זאת בהחלט בשורה לא משמחת ואף מדיאגה יחד עם זאת מגיב האתר כי הוא בטוח שחברות כמו OCZ וCorsiar ישפרו העתיד את תיזמונים אלו. אך השאלה כמה זמן יקח להם עד שהם יצליחו לשפר את התיזמונים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בעקרון רוצה לקנות מחשב לאחי אך התקציב מוגבל, מתלבטים בין יד2 לבין חדש מחנות. איך המעבד Q9550 בהשוואה ל-i3 2100? ואיך הוא בהשוואה ל- i3 4160? אני יודע שה-i3 חדיש בהרבה, אבל מי עדיף בכל זאת למשחקים למשל? q9550 תומך ב-DDR2 נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מעניין אותי לדעת מה יותר טוב שני זכרונות של 8 ג'יגה כל אחד? שזה 16 בכללי או ארבע זכרונות של ארבע 4 ג'יגה כל אחד שזה 16 בכללי מה עדיף??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון. השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz? הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז בלוג'יק יש כל כך הרבה חברות לזכרונות ואני לא כל כך יודע מה הכי אמין ולא מבין בתזמונים וביחסי העלות\מחיר של זכרונות אילו מהבאים הכי יתאים לי למחשב AMD בלי OC: מחיר\חברה A-DATA - 540 GEIL - 545 KINGMAX SUPERRAM - 549 KINGSTON - 577 PDP - 541 HYNIX - 515 SAMSUNG - 535 SUPERTALENT - 569 TWINMOS - 585 טוב הייניקס הכי זול השאלה אם הם אמינים והבנתי שיש כרטיסים של חברות מסויימות עם מאפיינים מיוחדים האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי... הבנתי למשל שלזכרון של גייל יש קירור(???) כל הזכרונות הנ"ל הם 512מב ו400מהצ... כאמור אני לא עושה אובר קלוק דעות עצות חוות דעת ותגובות מנסיון אישי הכל יתקבל בברכה תודה
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הוא עם 4 ליבות ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי כאן באתר שהם מוכרים לוח Gigabyte GA-Z170M-D3H DDR3 ב250 ש"ח. לא האמנתי שהוא יכול להיות כזה זול ומיהרתי לקנות. כשהלוח הגיע (תוך יום עם UPS) שמתי לב שהוא DDR3. לא שמתי לב לפני כן. השאלה יש הבדל משמעותי בין הלוח הזה ללוח כזה בעל זכרונות DDR4 ? האם זה מצדיק "לגלגל" את הלוח הלאה ולקנות אחד חדש עם DDR4? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בדיקות חדשות שבדקו בהן את ה-AMD 64BIT עם WINDOWS XP 64BIT ה-BETA החדש מראות שיפור ניכר בביצועי זיכרון, קיבוץ, פיענוח, שימוש בקודקים וכדומה, אך הן גם מראות שהביצועים במשחקים הופכים לגרועים בהרבה מ-WINDOWS XP רגיל. אז למתלבטים בין INTEL ל-AMD64BIT לעתיד שיחשבו פעמיים גם אם זאת גרסה ראשונית של XP 64BIT. לאחר PRESCOTT שלא שיפר כלום, לאחר PCI EXPRESS שלא שיפר כלום כל כך קיוויתי שאיזה טכנולוגיה תצליח כבר אבל לא, גם זאת לא, טוב נו לי יש INTEL! 8) הנה הבדיקות: http://www.anandtech.com/systems/showdoc.html?i=1961&p=4
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, המפרט שלי זה לוח אם MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K זיכרון g skill trident z cl16 3200 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI האם כדאי לשדרג ללוח gigabyte z370 aorus gaming 7 ומעבד I7 8700K יש טעם המחשב הוא בעיקר למשחקים תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין ה 2 קאש ל4 קאש במעבדי קונרו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם של abit sl לabit-s? איך ניתן למצוא את ההבדל פיזי בניהם? כי קניתי sl והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו s
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי היום את העדכון , איך מתקינים אותו ? בעזרת @bios של גיגהביט ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 על מחשב ישן שלי ומערכ ההפעלה windows 7 ultimate בעברית לא מזהה את כרטיס הקול שנמצא על לוח האם. לוח אם ASUSP4P 800 SE. חיפשתי באתר של ASUS.. אין דרייברים לאודיו למערכת ההפעלה ווינדוס 7 עזרה בבקשה? אולי אפשר להתקין דרייבר אחר ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. השאלה לא כל כך אובייקטיבית, אבל מעניין אותי מאוד לשמוע (כמתחילן) מה אתם מוצאים הוא הסדר ה"נכון" להרכבת הרכבים הללו. האם הרכבת כל המערך מחוץ למארז, ואז הושבתו פנימה? או אולי עדיף להתחיל עם לוח האם, ומשם למעבד, ואז לזכרונות.... וכן הלאה. לבטח הניסיון מלמד דבר או שניים על ההליך הראוי - ואשמח לשמוע את דעתכם (בפעם האחרונה שבניתי מחשב, סיימתי את כל העובדה, והמחשב אפילו נדלק - אבל מייד עם הכנסת העכבר גיליתי ששכחתי להרכיב את ה I/O Shield
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בשאלה אני רוצה לדעת איזה כרטיס זיכרון יש לי אני יודע שיש לי שתיים של 128 ואני לא יודע אם זה אס די או די די ואני רוצה לדעת מה ההבדל בינהםכי אני רוצה לקנות 256 DDR 400MHG ואני לא יודע אם כדאי לי
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת מבוססת מעבד core i7 ויש לי שאלה לגבי הזכרונות, איזו תצורה עדיפה יותר, 3x1gb בטריפל צ'אנל או 2x2gb בדואל צ'אנל? האם ההבדלים זניחים בין 3gb ל 4gb בתצורות הנ"ל? אני עומד להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט לפחות בזמן הקרוב כך שבמילא לא אוכל לנצל את ה 4gb במלואם. בנוסף, המחירים של ה-3gb וה-4gb די זהים כך שזה לא שיקול של מחיר. בנוגע לשידרוגים עתידיים, אני מניח שאם אקנה את הדואל צ'אנל הנ"ל אוכל בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2gb וליהנות מ 6gb בטריפל צ'אנל, ולעומת זאת אם אקנה את הטריפל אני מניח שלא יהיה לי שימוש בהם כאשר ארצה לשדרג את הזיכרון. אשמח לחוות דעתכם. תודה ושבת שלום.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה כפי שחלקכם יודעים ווילי (P4 Williamette 1.5GHz) החזיר נשמתו לבורא, כנ"ל גם הלוח שלו הזכרון הוא RDRAM שנתרם לשכן שלי בתקווה ש-512MB RDRAM יעזרו למחשב שלו לסחוב בינתיים לי יש את ה-Sempron שלי, אבל הרעיון הוא להעביר לאחותי במקום הווילי, את המעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך (שתהנה) לי נפלה הזדמנות אחת ויחידה לקבל A64 3200 S-939 עם Abit AN8 32X (כתבתי על הדגם הנ"ל ביקורת לגבי כרטיס מסך כנראה שזה יהיה 7300GT/7600GS פשוט ונחמד (אחרי הכל אני לא משחק ממש) הצעות ל-DDR 2GB (לא חובה שיהיו אוברקלוקרים טובים) במחיר סביר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב יותר? אני לא עושה OC Asus P5QL PRO (עולה בפוקס פיסי 450) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=411 Gigabyte GA-EP43-DS3L (עולה בפוקס פיסי 505) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1729&CatCode=411 אני לא קונה באייבורי מי יתן לי ביצועים טובים יותר ? אם זה משנה אז אני יתן את המפרט שלי.... פשוט ללכת על מה שיותר זול ? אני קונה בפוקס פיסי וההתלבטות היא רק בין שתיי אלה רק הם בתקציב אז בבקשה לא לתת משו אחר שטוב יותר (אין להם P5QL-E) ראיתי שיש להם כרטיס קול שונה , של מי טוב יותר? וראיתי גם שג'יגבייט מציעים 8 יציאות USB אבל בתכל'ס אני לא צריך כלכך הרבה אז תעזרו לי , אני פשוט לא מבין בזה כלכך ..... זה בכלל משנה מה אני…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-