עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Eyal-Style,

למה אין אף לד חיווי על הלוח ? אני מתכוון ללד שדולק כשיש מתח\כשהמחשב פועל. ב - איך מאפסים את הביוס,דרך אחרת חוץ מלהוציא את הבטריה ? למה אין JUMPER ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המעבד הקודם היה AMD ATHLON 3500 AM2 המעבד מקורר באמצעות AC פריזר מרחתי משחה טרמית חדשה של זלמן. טמפ' במנוחה - 45-48 במאמץ 50-54 האם אני אמור לדאוג מהטמפ' הנ"ל. יש משהו לעשות בנידון,אולי שינוי ה RPM של המאוורר זה המעבד: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אשמח לעזרה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by SubX,

נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by milgy,

מי עדיף ולמה ? מה אתם אומרים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Av_Killer,

אני מסטרים על 720/30FPS בלי בעיה האמת כך שזה לא כל כך רלוונטי לי, ובמשחקים גם ככה עובד כמו טיל, אבל בגדול הביצועים של 5820K בSTREAMING נניח ב1080\30 או 720/60 (כי 1080/60 אני לא יכול גם ככה מבחינת אינטרנט) משתפרים משמעותית? הייתי יכול תכלס להוסיף לתקציב עוד איזה 1500 שקל ולהביא לוח של MSI ו5820K ועוד DD4 מהפשוטים, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש הבדל רק ברינדור כבד - אמת?

6. איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב? איזה שיטות אני יכול לנסות? תודה לעוזרים טל

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AMIT1024,

קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות קניתי: לוח FATALITY AN8 ABIT זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים. פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH מארז:THERMALTAKE SHARK צורב DVD 3520A NEC צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD ספק כוח ENERMAX 535W VER2 מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם. ומה דעתכם על …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. AMD מציעים להורדה תוכנת שירות לשיפור הביצועים של המעבדים כפולי הליבה שלה. אתם מוזמנים לנסות http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32790 שם יש לינק לאתר של AMD: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/TscSync.zip

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מה ההבדל ומה עדיף לקחת לצורך מחשב עבודה עם עומס תוכנות ומערכת הפעלה וינדוס 7 פרו או אולטימט בין מעבד ‏Core i3 540, 3.06GHz, s1156 ל - ‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155 חוץ משינוי מהירות שעון ומספר פינים התושבת (גם בזה מעניין פין אחד פחות איזה הבדל יקרה) שאלה שנייה לגבי לוח אם עם צי'פסט H67 יש כאילו שרשומים B3 ויש כאילו שלא משום מה הבנתי שה B3 זה גירסה המעודנכת לביות שהיו בלוחות עם ה SATA שאלה שנייה על הלוח באתר גי'גהבייט רשום שהתצוגה יחד עם הצ'פסט ככה > Integrated in the Chipset מה זה אומר שלצי'פסט יש בקר תצוגה כמו בקודמים , או שרק יציאת חיבור ה DVI/VGA מחוברים אליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by -Tal-,

היי, איך אני יכול לבדוק את הכוח של המחשב ברגעי מאמץ ושהוא משתמש במלוא המפרט שלו? המפרט שלי Core 2 Due E7500 2.93Ghz זיכרון G.skill F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2 - X2 סה"כ 4GB לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L איך אני יכול לבדוק את זה? תודה

13. כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה

14. Started by GeforceFX,

אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by itaysk,

איזה לוח הכי כדאי ל P4 (RDRAM) ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by maor0247,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך GEFORCE GT240 512MB GDDR5 וכשהתקנתי אותו במחשב.... בהתחלה זה הראה תצוגה ,אבל על חלק מהמסך (יש לי מסך FULL HD) ואחרי שהתקנתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט למחשב..... המחשב מעלה את הוינדוס עד לפני ה LogOn ואחרי זה נתקע (ועושה ריסטרט שוב). רציתי לשאול האם הלוח אם שלי אמור לתמוך כרטיסים מסוג זה??? קישור: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by hck,

היי, ברשותי מחשב בן כ7.5 שנים. לוח אם Gigabyte Z370 HD3P, עם מעבד I7-8700 ו64GB זכרון SSD שלSamsung 960 evo בנפח 250GB + כרטיס מסך GTX 1060 6GB. המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות. שקלתי לשדרג אותו בגלל שתוכנות העריכה PS, LR, Topaz נהיו ממש כבדות ואני מרגיש שהמחשב נהיה איטי. בגלל שעלות מחשב חדש וחזק היא מאוד גבוהה שקלתי כרגע לפרמט את המחשב ולהגדיל את הSSD בכדי שהכל ירוץ עליו במקום על כונן SSD רגיל וככה למשוך עוד חצי שנה- שנה. האם יש כרטיס SSD NVMe PCIe 3 שהוא יותר מהיר *משמעותית* מה960 EVO שלי? האם התוכנית לפירמוט המחשב והגדלת הSSD שווה את ההשקעה ואכן ארגיש שיפור בביצועים?

19. Started by yonni,

מי ייתן ביצועים טובים יותר. בעיקר בכל הקשור לעבודות גרפיקה, וידאו ואנימציה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. גיבשתי דיעה,והחלטתי מה אני יקנה. קראתי קצת על הלוחות פה בפורום, וקצת התבלבלתי... אני לא מתעסק עם OC... רק "מרים" את האחוזים בביוס של אסוס,בד"כ ל 20% (בכל המחשבים שלי,כולם אסוס). (במחשב אחד 30%). זה נחשב קטן ... 1. אני קונה מעבד 6300. ה 6400 מצדיק 300 שקל יותר? .2. הלוח שאני רוצה הוא P5B. (נעול רק על אסוסים...) הבנתי שאין בו חיבורי IEEE, ועדיף P5B E. אך האם שווה 300 שקל הבדל ביניהם? אם כבר לוקחים את ה E עדיף את הדלוקס ב 35 שקל יותר. מה דעתכם? הקנייה נעשית מLOGIC. P5B= עולה 775 ש"ח. P5B E = עולה 1034 ש"ח. P5B DELUC= עולה 1072 ש"ח. תודה

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ענקית השבבים נתנה לנו הצצה קטנה לעולם 10 הננומטרים האישי שלה בתערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר - הכירו את הדור הבא של מעבדי ניידים לכתבה

22. Started by integral,

http://www.burntware.com/dc/ נחמד, הגיע ל 3.6 על מתח סטוק. עלה ל 3.9. ה 3800 ב 2.5 גיגה. תזכרו, חצי מחיר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by itaysp,

שלום, ברשותי השילוש הבא: הלוח אם שלי התקלקל, ואני שולח לאינטל השבוע ואקבל אחד מתוקן/חדש כנראה. אם אני כבר מפרק את הלוח אם חשבתי לשדרג כבר את המערכת. כמו שאפשר לראות, המעבד שלי הוא K אבל הלוח אם הוא H לכן לא תומך ב OC. חשבתי על האפשרויות הבאות: 1. לקנות לוח חדש כן תומך ב OC, למכור את הלוח הישן ולעשות איזה OC כדי לסחוט קצת מהמעבד (אני מריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל בד"כ והייתי שמח לעוד כח) 2. להישאר עם הלוח, למכור את המעבד ולקנות מעבד חדש יותר איזו אפשרות תתן לי את היחס הביצועים/מחיר? אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, נגיד עד 500. אשמח גם להמלצות על לוח/מעבד, ולשמוע כמה המעבד/לוח שווים היום בשוק היד2. ועוד שאלה על הדרך. הלוח שלי הוא H67 ולכן גם יש לו כרטיס מסך מובנה. יש לי 2 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מעבד Octa-Core (מעבד בעל 8 ליבות) של AMD-ATi ריבוי הליבות במעבדים הראשיים היא המצאה שדחפה ותמשיך לדחוף את הסטנדרטים של הביצועים כלפי מעלה. יכולת העיבוד המקבילי של מעבדים מרובי ליבות יעילה ביותר עבור משתמשים שמרבים להשתמש בכמה תוכנות כבדות בבת אחת או לתוכנות אשר מנצלות את ריבוי הליבות לצורך הפקת ביצועים טובים יותר. מעבדים בעלי שתי ליבות עיבוד כבר נפוצים מאוד (מעבדים כגון Athlon X2, Pentium D ו-Core 2 Duo) ואף מעבדים בעלי 4 ליבות מתחילים לכנס אל השוק, אך כנראה זה לא מספיק. כבר במחצית הראשונה של השנה הבאה AMD מתכוונת להוציא לשוק את המעבד-Shangai, מעבד המבוסס על שיפור מיקרוארכיטקטורת ה-K10 ומיוצר בטכנולוגיית ייצור של 45NM. נפח זיכרון ה-Cache L3 ומהירות השעון של המעבד יוגדלו.…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. האם הלוח P5E64 WS Evolution תומך בדיסקים קשיחים בממשק SAS? ואם כן, ישנה תמיכה ישירות על הלוח או שצריך בקר חיצוני שישב על אחד מה-PCIe? ואם זה בקר חיצוני, איזה בקר צריך שם? קישור לאתר היצרן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=640&l4=0&model=2131&modelmenu=1

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.