מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
גיבשתי דיעה,והחלטתי מה אני יקנה. קראתי קצת על הלוחות פה בפורום, וקצת התבלבלתי... אני לא מתעסק עם OC... רק "מרים" את האחוזים בביוס של אסוס,בד"כ ל 20% (בכל המחשבים שלי,כולם אסוס). (במחשב אחד 30%). זה נחשב קטן ... 1. אני קונה מעבד 6300. ה 6400 מצדיק 300 שקל יותר? .2. הלוח שאני רוצה הוא P5B. (נעול רק על אסוסים...) הבנתי שאין בו חיבורי IEEE, ועדיף P5B E. אך האם שווה 300 שקל הבדל ביניהם? אם כבר לוקחים את ה E עדיף את הדלוקס ב 35 שקל יותר. מה דעתכם? הקנייה נעשית מLOGIC. P5B= עולה 775 ש"ח. P5B E = עולה 1034 ש"ח. P5B DELUC= עולה 1072 ש"ח. תודה
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד עם מעבד Intel® Core™ i5-1035G1 Processor. בעל 8 ליבות. חשבתי לפי המפרט שהתדר שלו הוא 3.6 אבל עכשיו אני רואה שהתדר שלו הוא 1.0 ורק בטורבו הוא מגיע ל 3.6 והרי התדר זה נתון משמעותי מאוד פי3.6פיולות בשניה! מה זה אומר בדיוק תדר בסיס ותדר טורבו(ושההפרש בניהם כה גדול)? שהמעבד רוצה לחסוך בחשמל אז הוא בתדר נמוך ואם יד צורך הוא מאיץ אוטומטית? כי פתאום ראיתי את המחשב עם דפדפן עם כרטיס אחת שהגיע כמעט ל 80 אחוז cpu ,זה כיוון שהמחשב לא ראה צורך להאיץ לטורבו?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב למשחקים ,קצת פוטושופ ועריכת ווידאו,בעיקר משחקים. הרצת סרטי HD. המפרט המתוכנן הוא Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪212 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 :Bonus Just Cause 2, יחידות 1 ₪1234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2006 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plu…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איזה לוח אם טוב יותר? אני לא עושה OC Asus P5QL PRO (עולה בפוקס פיסי 450) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=411 Gigabyte GA-EP43-DS3L (עולה בפוקס פיסי 505) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1729&CatCode=411 אני לא קונה באייבורי מי יתן לי ביצועים טובים יותר ? אם זה משנה אז אני יתן את המפרט שלי.... פשוט ללכת על מה שיותר זול ? אני קונה בפוקס פיסי וההתלבטות היא רק בין שתיי אלה רק הם בתקציב אז בבקשה לא לתת משו אחר שטוב יותר (אין להם P5QL-E) ראיתי שיש להם כרטיס קול שונה , של מי טוב יותר? וראיתי גם שג'יגבייט מציעים 8 יציאות USB אבל בתכל'ס אני לא צריך כלכך הרבה אז תעזרו לי , אני פשוט לא מבין בזה כלכך ..... זה בכלל משנה מה אני…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מעניין אותי לדעת מה יותר טוב שני זכרונות של 8 ג'יגה כל אחד? שזה 16 בכללי או ארבע זכרונות של ארבע 4 ג'יגה כל אחד שזה 16 בכללי מה עדיף??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום פירסם האתר Fudzilla נתונים חדשים אפשר לומר קצת מדאיגים על זיכרונות הדור הבה DDR3 זיכרונות אלו אמורים להגיעה לתדרים גבוההים בהרבה מDDR2. האתר מדווח על תיזמונים של הזכרונות החדשים 800Mhz =5-5-5 /6-6-6-* 1066Mhz=7-7-7-* 1333Mhz= 8-8-8-* 1600Mhz=9-9-9-* כמו שאפשר לראות זיכרונות ה1600Mhz יעבדו על 9 CL! בשורה זאת בהחלט בשורה לא משמחת ואף מדיאגה יחד עם זאת מגיב האתר כי הוא בטוח שחברות כמו OCZ וCorsiar ישפרו העתיד את תיזמונים אלו. אך השאלה כמה זמן יקח להם עד שהם יצליחו לשפר את התיזמונים?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב על משחקים (HL2) בלי בעיות, שיסתדר עם קידוד סרטים ומערכת הפעלה (לא משהו מיוחד... אבל שלא יהיו בעיות עם זה) אבל בעיקר אני רוצה אותו למשחקים... כמו שאמרתי התקציב הוא בערך 2000 שקל (פלוס מינוס)
-
- 40 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון פשוט הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של GIGABYTE מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדע…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה 2 קאש ל4 קאש במעבדי קונרו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד I5 ולוח אם שתומך זכרונות DDR3. הוא רצה לשדרג כרטיס מסך והטכנאי בחנות אמר לו שלכרטיס מסך שהוא רוצה יש זיכרון DDR4 ולכן המחשב לא "ינצל" את הפוטנציאל של הכרטיס מסך. יש בכלל קשר בין הזיכרון בכרטיס מסך ולתמיכה של הזיכרון בלוח אם? זה לא קשור רק לזיכרון RAM? מרגיש לי שהוא בלבל את המוח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז AMD ממשיכה להוציא מעבדים חדשים. המעבדים מהסדרה הזאת כמובן פחות רלוונטיים למשתמשי קצה ומיועדים לשרתים אבל כמובן , מתבססים על אותה הארכיטקטורה החדשה שלהם, כמו RYZEN ולפחות לפי המודגם בסרטון הזה, הביצועים גם בתחום השרתים מצליחים מאוד אל מול המעבדים של אינטל, גם החזקים ביותר. הכרזה על מעבדי NAPLE של AMD והשוואה למעבד Intel Xeon E5-2699 V4
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מ SIMPELTECH ATHLON 1700 PLUS לו GIGABYTE GA-7VRXP והחום של המעבד 61 מעלות ו SYSTEM TEMP = 45-47C !!!! למה? האם זה סביר למצב מנוחה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני לוחות בעלי ערכות שבבים שונות כייון שאני לא יודע מה הכי מתאים לי ומה רצוי. הלוחות הם: ASUS MAXIMUS FORMULA בעל ערכת שבבים X38 ASUS P5Q DELUXE בעל ערכת שבבים P45. ההיתרונות בלוח המקסימוס הם: מערך קרוס פייר ברוחב פס X16, פאזות נפרדות לזכרון, כרטיס קול מקצועי, מסך LCD לבקרה על המערכת ואוברקלוק מצויין- מחיר 1150 ש"ח ההיתרונות בלוח ה-Q הם: מערכת חלוקת כוח, אקספרס גייט שזה איזו מערכת לינוקס שיש על הלוח לא בדיוק הבנתי מזה ולמה זה טוב- מחיר: 820 ש"ח השאלה: מה לקחת ולמה? המחשב מיועד לעבודה גרפית. בעל מעבד מרובע ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס מסך חזק של ATI.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת מבוססת מעבד core i7 ויש לי שאלה לגבי הזכרונות, איזו תצורה עדיפה יותר, 3x1gb בטריפל צ'אנל או 2x2gb בדואל צ'אנל? האם ההבדלים זניחים בין 3gb ל 4gb בתצורות הנ"ל? אני עומד להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט לפחות בזמן הקרוב כך שבמילא לא אוכל לנצל את ה 4gb במלואם. בנוסף, המחירים של ה-3gb וה-4gb די זהים כך שזה לא שיקול של מחיר. בנוגע לשידרוגים עתידיים, אני מניח שאם אקנה את הדואל צ'אנל הנ"ל אוכל בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2gb וליהנות מ 6gb בטריפל צ'אנל, ולעומת זאת אם אקנה את הטריפל אני מניח שלא יהיה לי שימוש בהם כאשר ארצה לשדרג את הזיכרון. אשמח לחוות דעתכם. תודה ושבת שלום.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר לראות בחתימה שני סטיקים של 256MB זכרון שכל אחד מהם עובדים על 400Mhz אני רוצה להוסיף עוד סטיק זכרון של 512 ולהשלים לג'יגה..... ופה באה השאלה..... הזכרונות שלי עובדים ב Duel channel אני רוצה לדעת אם שווה לבטל את זה בתמורה לעוד 512 MB או שלא... תודה לכל מי שעונה...... :yelclap:
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מעבד טוב בשביל משחקים.. המפרט שאני מרכיב הוא כזה (ללא המעבד): SeaSonic 560W gold x-series Gigabyte GA-x58-usb3 או ASUS P8P67 B3 (תלוי במעבד שתציעו) WD1002FAEX דיסק קשיח 1TB G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1333MHz LG SATA DVD X22 ASUS GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 איזה מבין המעבדים הוא הכי טוב (אם תוכלו לדרג לי) core i7 960 3.2GHz core i7 2600 3.4GHz core i7 2600K 3.4GHz ומה בערך הפרשי מחירים ביניהם??
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אחליף בקרוב את הE5200 שלי לQ8400 שאני משיג מחבר. בדקתי שהלוח אם תומך 45 NM. המעבד יגיע בלי מאוורר, אפשר יהיה להשתמש בזה של הE5200? בנוסף, אני לא מתכוון לפרמט, האם יש צורך להסיר את הדרייבר של אינטל והלהוריד חדש או שזה אותו הדרייבר? ושאלה אחרונה, הפעם האחרונה שהרכבתי מעבד היה לפני די הרבה זמן, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על התהליך או שלראות סרטונים יספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-