עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…

2. רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם יש בלוח אם שלי אפשרות לחבר SSD בתצורת m-sata ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי מעבד I7-7700K ושמתי לב בהשוואה כאן שהתושבות הם אותו הדבר בין שני המעבדים, זה אומר שהלוח שלי Asus z270f gaming מתאים לזה? ואם כן, עלי רק להחליף זכרונות או שגם זה לא? תודה רבה

5. Started by T-Flash,

מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. איך הלוחות של ASrock חוץ מזה שהם זולים? הרכיבים איכותיים הלוח עצמו איכותי?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by b127,

שלום בסוף הזמנתי אצל נועה את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אבל זה יקח עשרה ימי עבודה אז שזה יהיה בארץ תזרקו שמות של חנויות שיש סיכוי שיש להם את זה.

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AMIT1024,

קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות קניתי: לוח FATALITY AN8 ABIT זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים. פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH מארז:THERMALTAKE SHARK צורב DVD 3520A NEC צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD ספק כוח ENERMAX 535W VER2 מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם. ומה דעתכם על …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב? איזה שיטות אני יכול לנסות? תודה לעוזרים טל

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Ev,

שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כנראה שאני אלך על ההופציה של Intel Core i5 4590 שיצא בשנת May 2014 עפ מהירות 3.3 Ghz לעומת הישן Core i3-4130 עם מהירות 3.4 GHz שיצא ב-September 2013 האם כדאי? ומה ההבדלים? יש לציין שהשינוי הוא לצורך הפעלת משחקים

14. המעבד הקודם היה AMD ATHLON 3500 AM2 המעבד מקורר באמצעות AC פריזר מרחתי משחה טרמית חדשה של זלמן. טמפ' במנוחה - 45-48 במאמץ 50-54 האם אני אמור לדאוג מהטמפ' הנ"ל. יש משהו לעשות בנידון,אולי שינוי ה RPM של המאוורר זה המעבד: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אשמח לעזרה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני צריך עזרה... קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. השאלה בכותרת

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by orlupo,

ביבואן המחשבים מור לוי יש כבר את ATLON XP 4000 ב-4580 שקל ואת ה- FX-55 ב-5200 שקל. אלו המחירים שנועה יקנו אותם מהיבואן אז אל תצפו למחירים כאלה... בכל מקרה המחירים מחושבים בשער דולר של 4.5 שקל.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הסלרון יושב על לוח שאין לי מושג איך אני יודע של מי החברה, והפנטיום3 יושב על לוח של אינטל. ויש לי 2 כרטיסי מסך, אחד GEFORCE 32MX הישן ואחד ATI נדמה לי 2. אז איזו קומבינציה תתן לי את המחשב הכי טוב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by bati6,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את זה. אני רוצה להבין משהו ואני משתגע, כל הmb gb מה ההבדל בין גודל ומהירות? נגיד כרטיס מסך המהירות שלו היא 1700 ג'יגה וכרטיס זיכרון הגודל שלו הוא 16 ג'יגה, זה אותה משפחה אז למה פה מדברים על מהירות ופה על גודל? או למשל מהירות של מעבד וכו'...... אני קצת לא יודע להסביר מקווה שהבנתם, אשמח להסבר למי שיש כוח או לפחות לאיזה מדריך נורמלי כי לא מצאתי באינטרנט

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by שמנואל,

שלום ושנה טובה. כבר נהיה לי בלגן שלם: יש לי לוח אם asus p4c800 e deluxe שעל פי כל הבדיקות שעשיתי הוא תומך SOCKET 478. אבל יש לי צ'יפסט : I875P של אינטל - שאם הבנתי נכון (כנראה שלא...) אז הוא תומך :LGA775 האם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ? תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by x-dude,

הי חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,זכיתי במכרז ב Netaction לפני איזה המממממ חצי שנה משהו כזה,ואני עדיין בספק לגבי איזה סוג הלוח אם שלי,מישהו בטוח יודע זה P-4 1.6Ghz כל מה שאני יודע שזה SiS 650 שאני מפעיל את Sandra אז מוצג בפני שהלוח הוא ECS ניסיתי לגשת לאתר של ECS כדי לעדכן ביוס אבל יש שם הרבה סוגים. למישהו יש איזשהו מושג ? אני צריך לדעת בדיוק איזה סוג הלוח אם שלי תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by SABONIS,

אז ככה: אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.antec.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=90510# יש לי לוח אם של אינטל INTEL D845PESV. בדף של המארז http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html רשום בלוחות אם STANDARD ATX, האם זה אומר שהלוח אם שלי לא יתאים? הלוח אם צריך להיות במידה של ATX? אני מפחד שהברגים לא יתאימו במארז ללוח אם שלי... איך אני יכול לדעת שהם מתאימים? ובכלל, האם כל לוח אם מתאים לכל מארז? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. AMD מציעים להורדה תוכנת שירות לשיפור הביצועים של המעבדים כפולי הליבה שלה. אתם מוזמנים לנסות http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32790 שם יש לינק לאתר של AMD: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/TscSync.zip

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. גיבשתי דיעה,והחלטתי מה אני יקנה. קראתי קצת על הלוחות פה בפורום, וקצת התבלבלתי... אני לא מתעסק עם OC... רק "מרים" את האחוזים בביוס של אסוס,בד"כ ל 20% (בכל המחשבים שלי,כולם אסוס). (במחשב אחד 30%). זה נחשב קטן ... 1. אני קונה מעבד 6300. ה 6400 מצדיק 300 שקל יותר? .2. הלוח שאני רוצה הוא P5B. (נעול רק על אסוסים...) הבנתי שאין בו חיבורי IEEE, ועדיף P5B E. אך האם שווה 300 שקל הבדל ביניהם? אם כבר לוקחים את ה E עדיף את הדלוקס ב 35 שקל יותר. מה דעתכם? הקנייה נעשית מLOGIC. P5B= עולה 775 ש"ח. P5B E = עולה 1034 ש"ח. P5B DELUC= עולה 1072 ש"ח. תודה

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

למשחקים,סרטים,מהירות ולא OC

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.