מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אני משדרג פנטיום III 500 (שאר הפרטים במפרט). אני מעוניין להשקיע כ 1000 ש"ח (מקסימום!!) בעניין. השידרוג יכלול אך ורק לוח אם ומעבד...(ואולי גם ספק כח אבל רק בעוד כמה חודשים). אני לא אתעסק באוברקלוקינג בכלל (מיציתי את העניין עם ה 575@500 ב 2.05v האחרון ). העניין היחיד שמעניין אותי הוא יציבות\אמינות ורצוי גם ביצועים עדיפים. האם משהו יודע איזה לוח הוא המתאים ביותר למעבד הנ"ל...?? נ.ב : יש לי בקר Promise שמאפשר עבודה ב ATA 66. תודה מראש HF
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE 8IK1100 875P שיש לו DUAL BIOS. מה זה? למה זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היה לי מעבד 1700+ והוא נשרף ( לא משנה איך) ואני לא יודע אם לקנות מעבד 2500+ 333FSB או מעבד 266FSB אם אני יקנה 333FSB אני יאלץ לקנות לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 כדי להחליף את הלוח גם? מעבד 2500 333FSB יתן לי ביצועים יותר טובים? יש לכם המלצה על לוח עד 600 שקל?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן מתי מגיע סאן דייגו ווניס לארץ? סאן דייגו זה 1 מגה קאש וווניס זה 512K נכון? איזה דגמים יהיו לכל ליבה? (יעני 3000+,3200+.....) המחירים יעלו?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע מערכות 32 ביט למשל XP 32 או VISTA 32 מזהים 4 ג'יגה רק כ 3.25 ג'יגה עקב מגבלות תכנוניות. השאלה שלי היא כזאת: מי מכם התנסה בזה: לוח P5K עם ארבעה סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון מהסוג הזה, או משהו דומה ? לקוח שלי רוצה לקנות שני סטים כאלה ולקבל 4 סטיקים ולשים אותם ביחד. האם ישנה בעיית תאימות כי למשל לוח ה ABIT שלי לא מזהה ולא עולה בכלל עם 4 סטיקים ואני יודע שבלוחות רבים זה כך http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=829&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33& אני הרכבתי כבר למישהו מערכת עם לוח P5K DELUXE עם הסט הזה של רק שני סטיקים של 2 ג'יגה וזה זיהה הכל באופן מושלם כאמור הנ"ל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני לוחות בעלי ערכות שבבים שונות כייון שאני לא יודע מה הכי מתאים לי ומה רצוי. הלוחות הם: ASUS MAXIMUS FORMULA בעל ערכת שבבים X38 ASUS P5Q DELUXE בעל ערכת שבבים P45. ההיתרונות בלוח המקסימוס הם: מערך קרוס פייר ברוחב פס X16, פאזות נפרדות לזכרון, כרטיס קול מקצועי, מסך LCD לבקרה על המערכת ואוברקלוק מצויין- מחיר 1150 ש"ח ההיתרונות בלוח ה-Q הם: מערכת חלוקת כוח, אקספרס גייט שזה איזו מערכת לינוקס שיש על הלוח לא בדיוק הבנתי מזה ולמה זה טוב- מחיר: 820 ש"ח השאלה: מה לקחת ולמה? המחשב מיועד לעבודה גרפית. בעל מעבד מרובע ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס מסך חזק של ATI.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel 975XBX Motherboard unmodded, no bios mods. Vapochill LS Modded by Chilly1 Memory @ 3-4-3-9 @ 1:1 Vcore @ 1.565v FUGGER שמוכר מהפורום XS שבר את ה 4GHZ בקונרו פשוט מדהים. יש מצב ל 5GHZ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי עדיף ולמה ? מה אתם אומרים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה קטנה לפני כמעט שנה המחשב שלי הפסיק לעלות המאווררים עבדו יש אור רק הוא עלה תמונה פתחתי אותו וראיתי כי המאוורר של הכרטיס מסך לא זז וכנראה הזמן עשה את שלו והוא נשרף לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי כי גם הלוח אם וגם הכרטיס מסך נשרפו ובגלל זה קניתי כבר מחשב חדש ונשאר לי 3 חלקים (2זיכרונות שכל אחד 2GB RAM DDR3 ומעבד I3 530 )השאלה שלי אם הלוח אם נשרף יש מצב שהוא גם שרף את החלקים האלו ? \תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי השילוש הבא: הלוח אם שלי התקלקל, ואני שולח לאינטל השבוע ואקבל אחד מתוקן/חדש כנראה. אם אני כבר מפרק את הלוח אם חשבתי לשדרג כבר את המערכת. כמו שאפשר לראות, המעבד שלי הוא K אבל הלוח אם הוא H לכן לא תומך ב OC. חשבתי על האפשרויות הבאות: 1. לקנות לוח חדש כן תומך ב OC, למכור את הלוח הישן ולעשות איזה OC כדי לסחוט קצת מהמעבד (אני מריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל בד"כ והייתי שמח לעוד כח) 2. להישאר עם הלוח, למכור את המעבד ולקנות מעבד חדש יותר איזו אפשרות תתן לי את היחס הביצועים/מחיר? אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, נגיד עד 500. אשמח גם להמלצות על לוח/מעבד, ולשמוע כמה המעבד/לוח שווים היום בשוק היד2. ועוד שאלה על הדרך. הלוח שלי הוא H67 ולכן גם יש לו כרטיס מסך מובנה. יש לי 2 …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב במפרט הבא: לוח אם: gygabyte k8nspro s-754, gbl, f/fire זיכרונות: יש לי 2 ג'יגה (2 של 1) ddr2 400 כרטיס מסך: Redeon 9800 pro מעבד: AMD ATHLON 64 3000 הלוח אם התקלקל... ואני צריך להחליף אותו אבל הוא ממש ישן ולא מצאתי מקום לקנות אותו.. בכל מקרה זה ממש זול, אז רציתי לדעת אם יש לוח אם שיתאים למפרט ויהיה יותר טוב? הרי במחירים האלה אפשר להשקיע עוד טיפה לשיפור משמעותי.. אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש ככה שרק זה מה שאני מתכנן להחליף- ואם מישהו ימליץ לי לקנות גם מעבד איתו בלא הרבה כסף שייתן שיפור גדול ויתאים לכל שאר הרכיבים אני אוכל גם לקנות עם הלוח אם מעבד קצת יותר טוב.. אני חושב שכל השדרוג הזה לא צריך לעלות על 600 שקל.. ככה שזה בערך התקציב.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היא הוכרזה כבר לפני חודשיים (?), נכון שבהתחלה התגובות היו קרות אבל אחרי שראינו סטפינג יותר מתקדמים ראינו שיש למעבד הזה פוטנציאל לאוברקלוקינג, הוא יכול להגיע יותר גבוה, לוקח פחות חשמל ופחות חם. זה לא דיון על העם הליבה הזו זה משהו חסון או לא. אני רק רוצה לשאול מתי נראה אותה בחנויות... בארה"ב כבר ניתן לקנות אותה? אני לא מדבר רק על ה XP 2200 אלא גם על 1600/1700 עם הליבה הזאת. תודה
-
אני חייב לדעת עד סוף השבוע, איזה לוח לקחת- GIGABYTE GA-7VRXP או EPOX EP-8K5A2 האם שניהם תומכים בבאס החדש (333) של המעבדים החדשים של AMD? אני כמעט בטוח שהאפוקס כן, אבל מה בדבר הVRXP??
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או קיי מדובר במחשב 1700 XP עם לוח של EPOX 8RDA ו RADEON 9700 PRO עכשיו הזכרון ששמים עליו זה ככה או שני סטיקים של OCZ של PC2700 של 256MB שזה יוצא 512MB RAM.(CAS 2.5) או סטיק אחד של CORSAIR במהירות של 3200 אבל רק סטיק אחד שזה יוצא 256MB RAM. (CAS 2 מה יתן לי יותר יציבות וביצועים טובים יותר במשחקים!? וכמובן ב 3D MARK 2001 SE?! אז העקרון פה...יותר RAM איטי או פחות RAM מהיר... אין לי כסף להרבה RAM מהיר.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת מבוססת מעבד core i7 ויש לי שאלה לגבי הזכרונות, איזו תצורה עדיפה יותר, 3x1gb בטריפל צ'אנל או 2x2gb בדואל צ'אנל? האם ההבדלים זניחים בין 3gb ל 4gb בתצורות הנ"ל? אני עומד להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט לפחות בזמן הקרוב כך שבמילא לא אוכל לנצל את ה 4gb במלואם. בנוסף, המחירים של ה-3gb וה-4gb די זהים כך שזה לא שיקול של מחיר. בנוגע לשידרוגים עתידיים, אני מניח שאם אקנה את הדואל צ'אנל הנ"ל אוכל בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2gb וליהנות מ 6gb בטריפל צ'אנל, ולעומת זאת אם אקנה את הטריפל אני מניח שלא יהיה לי שימוש בהם כאשר ארצה לשדרג את הזיכרון. אשמח לחוות דעתכם. תודה ושבת שלום.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעשו לי קצת סדר: א. i7-9XX תושבת 1366 צ'יפסט X58 ב. i5-7XX + i7-8XX תושבת 1156 צ'יפסט P55 ג. i3-5XX + i5-6XX תושבת 1156 צ'יפסט H55, H57, Q57 מה אמור SandyBridge להחליף? ומה לגבי השאר? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלומות, אנוכי צריך שילוש(מעבד+לוח+זיכרונות) חדש. הכל התחיל מרצוני להתחיל להקליט ולערוך מוזיקה כמו שצריך, מה שדורש כמובן התעסקות בתוכנות כגון Cubase. אמרו לי חכמים ממני כי כדאי לי לשדרג את השילוש הנוכחי שלי. כמובן שאני גם "גיימר" ולכן שילוש חדש יעזור לי גם בנושא זה. השילוש הנוכחי שלי: Intel Pentium 4 Northwood C 2800Mhz MSI 875P Neo A-DATA 512Mb DDR 400 * 2 תקציב? כמה שיותר נמוך וכמה שיותר טוב... כלומר, אני מחפש כאן את היחס עלות/ביצועים הטוב ביותר... אני כבר איזה שנתיים לא מתעניין בכל הקטע של חומרה, ולכן אינני כ"כ יודע מה הם סדרי גודל המחירים של היום, אבל ראיתי(אם אינני טועה) שמוכרים מעבדים ממש טובים באיזה 500 ש"ח... אז התקציב יהיה, נראה לי, בסביבות ה1500, אולי עד 2000... …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שהבעייה שיש לי תתאים לפרום הזה. אז ככה לפני כמספר ימים התחיל לקפוץ לי חלון כחול כימעט כל הזמן. עכשיו הסיפור מתחיל רכשתי אז בקנייה הקבוצתית SSD ובילבלו אותי על הקשוחה ובעיית ההתקנה כי זה לא כונן רגיל. בכל זאת קניתי אותו ב500 שקל הדגם הוא C400 חיברתי אותו למחשב ואמרתי טוב נפרמט בהיזדמנות קודם נגבה את כל הקבצים מפה לשם רק היום עשיתי את זה, בזמן הזה גם קניתי ליפני יומים דיסק קשיח 2T של סוגייט. עכשיו הכל רץ חלק הכל טוב ויפה אחרי שחרשתי את האינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין איך אני מתקין תדבר הזה, הלוח אם שלי הוא של אשרוק פטאלטי P67 הביוס לא כלכך מובן אבל אפשר להוזיז שמה תעכבר שזה + ענק. לא הבנתי בדיוק את מה אני משנה אז לא נגעתי אמרתי אני יעשה את זה בהזדמנות בנת…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שהרבה משחקים רוצים 1G ולי יש 959 מגה RAM, רציתי לשאול אם זה באמת משמעותי. שאלה נוספת: איך אני יודע איזה סוג ראם יש לי? האם יש כזאת אופציה בeverest או תוכנה אחרת?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי אתמול מעבד I3 2100 (מספיק בהחלט לצרכים שלי בהתחשב בזה שאני עם מערכת של 6 שנים כבר עם מעבד AMD ATHLON 4200 2.2 GHZ אך הוא מקרטע לאחרונה) והייתי שמח לקבל המלצה לגבי לוח אם תושבת 1155, זיכרון 4GB וקירור הכי משתלמים. ראיתי בדיון המוצרים המומלצים שני לוחות אם שנראים מספקים אך תהיתי אם יש משהו אחר שאולי לא פורסם שם. זכרונות יש לי כיוון אבל שוב הייתי שמח לשמוע את דעתכם וכנ"ל לגבי קירור שהאמת אין לי יותר מדי מושג מה נחשב הכי משתלם בימינו. התקציב: 500-600 מקסימום. המארז FRACTAL DESIGN R3 עם ספק SEASONIC 512W. חנויות במרכז בלבד בבקשה. תודה רבה מראש, זאב.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ענקית השבבים נתנה לנו הצצה קטנה לעולם 10 הננומטרים האישי שלה בתערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר - הכירו את הדור הבא של מעבדי ניידים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-