מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אם אני מזמין לדוגמא מעבד מNEWEGG האם אני מחוייב במיסוי אם הוא פחות מ200$ ? חן
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד G2020 של אינטל יתמודד ללא תוספת כרטיס מסך (הרי קיים בו מעבד גרפי פנימי) עם סרטים 1080p, גלישה באינטרנט ומוזיקה באותו הזמן? -המחשב לא נבנה לשמש כמחשב למשחקים או כל פעולה אחרת חוץ מסרטי FHD וגלישה באינטרנט. הבנתי שהוא יותר חזק ממעבד זול של I3 באותו טווח מחירים 270 ש"ח +\- תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צהריים טובים לכם,אשמח לקבל עזרה,אני קצת מבולבל בנושא של הזיכרונות. ??? איזה זיכרונות יש ואיזה ולאיזה מעבדים ולוחות הם מותאמים? אילו הטובים ואילו הפחות טובים? תודה רבה לכם על העזרה. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע המערכת שלי היא כזאת: מעבד: Q9550 זיכרון: 2 סטיקים של 2GB 800MHZ לוח: G43 של אסוס כ.מסך: RADEON HD5850 אני שוקל להחליף את המארז ל-ATX, ועל הדרך את הלוח ל-P45 איזה דגם של לוח הייתם ממליצים כאידיאלי למפרט הנ"ל?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת (אם אפשר כמה שיותר במפורט) למה קיימים ברוב לוחות האם חיבורי SATA 2 בנוסף ל3. אני מודע לכך שקיימת בעיה בנוגע לחיבורי הUSB במערכות, שלרוב הם מתקשות לפעול בהפעלה הראשונית של המערכת ועוד כמה מספרים לא מבוטלים של תקלות, בגלל הבקרים ששונים בד"כ אחד מהשני (אפשר לומר ש2 פשוט יותר יציב מ3). רציתי לדעת אם המצב דומה בנוגע לחיבורי הSATA גם כן, ואם לא אז למה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות זכרונות טובים וזולים לOC, חשבתי על הADATA ויטסטה שיש בKSP...(שני מודלים של 256 כי זה פשוט יוצא יותר זול מאחד של 512:|) רציתי לדעת האם הזכרונות האלה TCCD?? האם הם שוים קניה או שיש זכרונות אחרים עדיפים ובאותו המחיר אולי גם מחנות אחרת...? האם למישהו יש אותם?אפשר להגיע איתם רחוק? מה התזמונים שלהם? הלוח שלי הוא ASUS p4p800se לא יהיו בעיות נכון? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך R9 270X למחשבי אבל התברר שנוצר לי צוואר בקבוק. הנני רוצה לשדרג את הלוח אם, מעבד וזיכרון אני מחפש שידרוג שיחזיק לאורך זמן יחסית ארוך התקציב שלי הוא כ1000 אך אם זה לא יספיק אני מוכן להיות גמיש במחיר תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני כותב בפורום המתאים. בבעלותי המפרט הבא, שקניתי לפני חודש: AMD 720BE על קירור סטוק Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ספק כוח Enermax Noisetaker 420W מארז Tempest המחשב ללא שום OC. בחודש האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים, התחלתי להריץ בדיקות: * הרצתי בדיקת שטח על שני ההארדיסקים שהראתה שאין בעיה * הרצתי את memtest במשך כשעתיים והוא החזיר כמה שגיאות במבחן השלישי (אחרי כשעה וחצי) * קראתי שאחרי עדכון BIOS ייתכן וכמה הגדרות בלוח אם (שקשורות לזיכרון או למתחים) יקבלו ערכים לא מתאימים, ומומלץ לעשות Clear CMOS * אחרי שעשיתי Clear CMOS, הרצתי שוב את memtest למשך של…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איאלץ לוותר על "האיכות הגרמנית": http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4875 ולבחור אחד מבין אלה: 1. GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ב-1885 ש"ח 2. PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 X2 - ב-1440 ש"ח 3. SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4 - OC MEMORY + HEAT SINK ב-1760 ש"ח אני לוקח E6400 + DS4 ומתכנן OC בינוני. אגב, האם לנסות להשיג את ה-Cellshock בכל מקרה? האם האלטרנטיבות פה מספקות? תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לוח אינטל עבור מעבד i5-3550. הדרישות הן תמיכה בזיכרונות ב-1600mhz, תמיכה ב-SATA 3 ועדיפות ל-USB 3. אין צורך בכ. מסך מובנה (יצורף לו GTX660TI). לא יבוצע OC והמחשב ישמש בעיקר לגיימינג. רצוי שהתקציב יעמוד על כ-500 ש"ח פלוס מינוס. מקווה שזה ריאלי. אפשר גם המלצות ללוחות אחרים שעומדים בדרישות אבל עדיפות ראשונה לאינטל, כי ייתכן ואוכל להשיג הנחה עבורו. חשבתי על הלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121601
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש בייתי מבוסס מעבד i3-4160 איזה מבין הלוחות הבאים הכי כדאי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה בלא מעט דיונים ומפרטים שממליצים על הלוח GA-P55A-UD3. כשנכנסתי לאתרים של חנויות בשביל להרכיב מפרט, ראיתי שמציעים גם לוחות אחרים של Gigabyte, למשל: GA-P55A-UD4P. כשהשוויתי בין שני הדגמים באתר של Gigabyte, ראיתי שהם יחסית דומים, חוץ מכמה יתרונות בולטים ל-UD4P. עם זאת, הדגם הזה לא הוצע פה באף דיון (0 תוצאות בחיפוש בפורום). אני תוהה, למה בעצם? האם אני מפספס פה איזה חיסרון משמעותי של ה-UD4P?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או קיי מדובר במחשב 1700 XP עם לוח של EPOX 8RDA ו RADEON 9700 PRO עכשיו הזכרון ששמים עליו זה ככה או שני סטיקים של OCZ של PC2700 של 256MB שזה יוצא 512MB RAM.(CAS 2.5) או סטיק אחד של CORSAIR במהירות של 3200 אבל רק סטיק אחד שזה יוצא 256MB RAM. (CAS 2 מה יתן לי יותר יציבות וביצועים טובים יותר במשחקים!? וכמובן ב 3D MARK 2001 SE?! אז העקרון פה...יותר RAM איטי או פחות RAM מהיר... אין לי כסף להרבה RAM מהיר.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ASUS ---A8N SLI DELUXE סוקט 939 תומך במעבדי כפולי ליבה ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי קצת חוות דעת על הלוח הזה: Asus P8P67-M הבנתי שהוא מצויין לגיימינג והוא גם לא יקר ממש, אבל הוא לא תומך SLI (רק CF) וזה מה שעושה לי להתלבט עליו יש לכם לוח אחר שתומך SLI בסביבות המחיר של ה- ASUS עם צ'יפסט ?P67
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכמה שנים בערך לוח אם שקניתי היום יהיה רלוונטי לשדרוג (נגיד שקניתי את הלוח אם הכי מתקדם והכי יקר למשתמש הביתי לא לשרת) אני מתכוון ברמה של דור מעבד נגיד שהלוח שיש היום מתאים לדור 10 אז שנה הבאה שיהיה דור 11 זה כבר לא רלוונטי ? שמעתי שיש הבדל בין פלטפורמה של intel ל amd אבל אני שואל לשני הפלטפורמות כיוון אחר האם לוח אם שתמך בgtx יוכל לתמוך ב rtx כל כמה זמן יש ddr חדש ובקיצור אם קניתי לוח אם הכי חדיש לכמה שנים קדימה אני יוכל לשדרג אותו עד שכבר החומרה באותה תקופה לא תתמך בלוח האם הזה כמובן שאני יודע שאי אפשר לדעת איזה טכנולוגיות צופן העתיד אבל בהסתמך על שנים קודמות כל כמה זמן יש שינוי מהותי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
[table][tr][td]Q10.[/td][td] Can PCI frequency be divided by 5 when CPU clock set to 166?[/td][/tr][tr][td]A10.[/td][td]Yes, since the CPU clock set to 166, PCI would be auto divided by 5. (166/5=33 MHz)[/td][/tr][/table] ועוד דבר, VRXP על FSB של 200 מגהרץ
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שהבעייה שיש לי תתאים לפרום הזה. אז ככה לפני כמספר ימים התחיל לקפוץ לי חלון כחול כימעט כל הזמן. עכשיו הסיפור מתחיל רכשתי אז בקנייה הקבוצתית SSD ובילבלו אותי על הקשוחה ובעיית ההתקנה כי זה לא כונן רגיל. בכל זאת קניתי אותו ב500 שקל הדגם הוא C400 חיברתי אותו למחשב ואמרתי טוב נפרמט בהיזדמנות קודם נגבה את כל הקבצים מפה לשם רק היום עשיתי את זה, בזמן הזה גם קניתי ליפני יומים דיסק קשיח 2T של סוגייט. עכשיו הכל רץ חלק הכל טוב ויפה אחרי שחרשתי את האינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין איך אני מתקין תדבר הזה, הלוח אם שלי הוא של אשרוק פטאלטי P67 הביוס לא כלכך מובן אבל אפשר להוזיז שמה תעכבר שזה + ענק. לא הבנתי בדיוק את מה אני משנה אז לא נגעתי אמרתי אני יעשה את זה בהזדמנות בנת…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתברר שעשו בדיקה בתום http://www.tomshardware.co.uk/turbo-boost-turbo-core-six-core,review-31958.html מעלה שאין יתרון יחסי לאינטל למעט היתרון היחסי בעליות לרעת אינטל תקנו אותי אם אני טועה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדאי כיום להשקיע ולקנות 1 או עדיף מרובע ליבה ?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד I5 ולוח אם שתומך זכרונות DDR3. הוא רצה לשדרג כרטיס מסך והטכנאי בחנות אמר לו שלכרטיס מסך שהוא רוצה יש זיכרון DDR4 ולכן המחשב לא "ינצל" את הפוטנציאל של הכרטיס מסך. יש בכלל קשר בין הזיכרון בכרטיס מסך ולתמיכה של הזיכרון בלוח אם? זה לא קשור רק לזיכרון RAM? מרגיש לי שהוא בלבל את המוח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בקרוב אתחדש במחשב חדש, אך שמעתי שיצא דור חדש של מעבדים לחברת אינטל. רציתי לשאול מה צפי ירידת המחירים למעבדים הקיימים בשוק היום ובכמה מחירם יירד? האם כבר המחירים ירדו ומורגשים היטב? תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-