עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dana_s,

על התכונות הבאות: (ובכלל לא חשובים לי יכולות OVERCLOCKING כי אני לא אשתמש בזה) 1. זול ויציב (שלא יתקע לי לעיתים תכופות) 2. לפחות 4 יציאות USB אחוריות ו- 2 יציאות מקדימה 3. עדיף (אבל לא הכרחי) תמיכה ב SATA 4. כמה שיותר אחריות יצרן 5. השימוש של המחשב יהיה גם למשחקים (גם לתלת מימד - אם כי לא תלת מימד כבד. כרטיס המסך שארכוש (ראו בהמשך) יהיה GIGABYTE RADEON 9200 6. סוג המעבד - עדיין לא נקבע - תלוי בלוח. אני אוהבת אינטל אבל ברור לי שעדיף AMD כי הוא זול יותר כלפי הביצועים שלו הערות: 1. לידיד שלי יש לוח אינטל איסטון. הלוח מצויין. הוא לא נתקע אבל הוא כבר מיושן. הלוחות החדשים של אינטל מאוד יקרים יחסית. האם כדאי להשקיע באינטל בכל זאת? 2. מאחר שחשובים לי יציאות VIVO אז תודות ל…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ 1066MHZ מה אתם אומרים על אלו אני מתכוון לקנות חדשים... אולי יש לכם הצעות אחרות במחיר הזה בערך?.... ואני בעיקרון גיימר אז אני מחפש משהוא יחסית טוב... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5639

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

כרגע יש ברשותי i3 2100 + 8GB RAM + HD 7970 המחשב בעקרון בסדר גמור למשחקים, מריץ כל משחק כיום בצורה נחמדה ביותר והגדרות בסדר. ידוע לי שהמעבד לא להיט כאן והשאלה היא האם מומלץ בחום להחליפו לגבי גיימינג עכשווי ועתידי? במידה וכן, אצטרך גם להחליף לוח.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by carew,

שלום. כרגע המחשב שלי עובד על 2 סטיקים של 1GB DDR3, סה"כ 2GB. הלוח אם שברשותי הוא: gigabyte ga-p35c-ds3r והוא תומך ב : בעקבות התחלת עבודה עם תוכנות כמו סולידוורקס ומטלב אני שוקל לשדרג את הזכרון. האם יש טעם בכלל? אם כן מה מומלץ? (במסגרת מגבלת תקציב של 500 ש"ח) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם אני יכול להשים מעבד Athlon MP על לוח Athlon XP? מבחינה של התושבת (סוקט) הם אותו הדבר, אבל השאלה עם הלוח יזהה את המעבד? ראיתי באתר Future-Mark שפעם נקרא Mad-Onion {נו אתם יודעים השוואת ציונים של 3D MARK} שמישהו עם מעבד MP 1800 שם אותו על לוח KX333 R של אביט {KT333}, הגיוני? או שזה סתם זיוף? ואיך יהיה ההבדל בביצועים? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. במהלך מפתיע ולא ממש צפוי, מוסיפה אינטל למעבדי מותג הפנטיום התקציבי שלה את תכונת ה-HyperThreading, אשר היוותה בעבר את ההבדל המשמעותי העיקרי בינם לבין דגמי ה-Core i3 בעלי תגי המחיר הכפולים לכתבה

8. Started by CrashZone,

היי, אני רוצה לקנות זכרונות טובים וזולים לOC, חשבתי על הADATA ויטסטה שיש בKSP...(שני מודלים של 256 כי זה פשוט יוצא יותר זול מאחד של 512:|) רציתי לדעת האם הזכרונות האלה TCCD?? האם הם שוים קניה או שיש זכרונות אחרים עדיפים ובאותו המחיר אולי גם מחנות אחרת...? האם למישהו יש אותם?אפשר להגיע איתם רחוק? מה התזמונים שלהם? הלוח שלי הוא ASUS p4p800se לא יהיו בעיות נכון? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Yoav,

האתר Guru3d מדווח על כך שמחירי הקונרו יורדים: E6600 יעלה לנו 313 דולרים E6700 יעלה לנו 494 דולרים ואילו ה-X6800 יעלה לנו 924 דולרים.. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4451

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום. יש לי 1GB שעובד בדואל צ'אנל של שניים 512MB.. תדר 667. והזכרון הזה נשאב בהורדות HTTP וגם בהורודות דרך תוכנות שיתוף, כמו כלום! בנוסף לזה במשחקים זה נשאב גם כן עד 0. ואני מדבר על משחקים כמו CALL OF DUTY, GHOST RECON וכו'. הגיוני?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Hoobastank,

האם הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5491#ov בסדר למעבד i7 6700? אם הבנתי נכון ללוח יש 6 שלבי ייצוב מתח והמעטפת חום של ה-i7 6700 היא כמו של i5 6500, ככה שלא אמורה להיות בעיה, נכון? אני יודע שH170 תהיה בחירה נבונה יותר אבל מדובר בהוצאה גדולה יותר שלא ממש משתלמת, לא מקבלים פיצ'רים ששווים את האקסטרה כסף(לפחות מהלוחות mATX שראיתי שנמכרים בארץ). וZ170 מיותר כי זה לא מעבד לOC. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד i7 920 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P כרטיס מסך GTX260 896MB OCX של BFG אני מתלבט בין הזיכרון הזה OCZ OCZ3G1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL8 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2976 לבין זה OCZ OCZ3P1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL7 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3182 מה ההבדל? ומה עדיף? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shai265,

החלפתי למחשב שלי מעבד : ורציתי לדעת איך אני בודק אם הוא מזויף???

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב על משחקים (HL2) בלי בעיות, שיסתדר עם קידוד סרטים ומערכת הפעלה (לא משהו מיוחד... אבל שלא יהיו בעיות עם זה) אבל בעיקר אני רוצה אותו למשחקים... כמו שאמרתי התקציב הוא בערך 2000 שקל (פלוס מינוס)

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ברשת מאמינים כי מעבד מתומן ליבות למיינסטרים מבית מובילת השוק יוצג כבר בתחילת החודש הבא לכתבה

16. שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כאמור, אני מעוניין לדעת מהם המודולים הכי טובים שניתן למצוא בכסף הזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. רכשתי מחשב נייד עם מעבד Intel® Core™ i5-1035G1 Processor. בעל 8 ליבות. חשבתי לפי המפרט שהתדר שלו הוא 3.6 אבל עכשיו אני רואה שהתדר שלו הוא 1.0 ורק בטורבו הוא מגיע ל 3.6 והרי התדר זה נתון משמעותי מאוד פי3.6פיולות בשניה! מה זה אומר בדיוק תדר בסיס ותדר טורבו(ושההפרש בניהם כה גדול)? שהמעבד רוצה לחסוך בחשמל אז הוא בתדר נמוך ואם יד צורך הוא מאיץ אוטומטית? כי פתאום ראיתי את המחשב עם דפדפן עם כרטיס אחת שהגיע כמעט ל 80 אחוז cpu ,זה כיוון שהמחשב לא ראה צורך להאיץ לטורבו?

19. חייב לנקות את המעבד עם אלכוהול 70% ? (את המשחה טרמית שלו) אין משהו אחר? אפשר לנסות עם ערק או משהו? :-X או אציטון לפי מה שידוע לי,ערק מעל 70% אלכוהול :lol: הא? מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ptyahoo,

ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Yuvky,

מצאתי קומבינה שכוללת החלפה של המעבד שלי (E8500)+ הוספה של 700 ש"ח בשביל להשיג QX9650 מה אתם אומרים? הכסף באותה מידה יכול להיות מושקע בדברים אחרים כמו עוד הארד מהיר יותר או החלפה של קירור למעבד

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Tzion,

אני חייב לדעת עד סוף השבוע, איזה לוח לקחת- GIGABYTE GA-7VRXP או EPOX EP-8K5A2 האם שניהם תומכים בבאס החדש (333) של המעבדים החדשים של AMD? אני כמעט בטוח שהאפוקס כן, אבל מה בדבר הVRXP??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yonni,

מי ייתן ביצועים טובים יותר. בעיקר בכל הקשור לעבודות גרפיקה, וידאו ואנימציה.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by bati6,

ראיתי היום בחנויות מחשבים שמציעים מעבדי m-5y וכ'... היה להם כל מני סוגים, נראה לי היה אחד m-5y710 לא בטוח, אבל בכל מקרה הם התחילו בm-5. אז השאלה שלי, איך המעבדים האלה? זה מעבד חדיש זה יותר טוב מ i7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים