מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מעבד יכול להידפק כתוצאה מריבוי(ואני מתכוון לזה) הפסקות חשמל? כי אחרי ההפסקה שהייתה לי עכשיו הוא פשוט הפסיק לעבוד......(אני עכשיו עם הפנטיום 3 של אחותי... :-\) אני מדבר על 2/3 הפסקות בכל יום.......כבר הלכו לי 2 הרדיסקים בגלל זה ולוח+ספק.......החלפתי אותם ועדיין יש לי אחריות עליהם אבל אני מנסה להדליק את המחשב והמחשב בכלל לא נדלק יש מצב זה מהמעבד? ועוד שאלה לא פחות חשובה מה יכול ללכת לי בכללי מתוצאה של הפסקות חשמל?.תודה!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום שהמםרט שלי עבר למעבד amd (4600) אני צריך לוח לamd. עד עכשו עם הקונורו שתיכננתי בניתי על ה945p ועכשיו אני מחפש לוח amd ברמה שלו..שמתאים לצרכים שלי. איך הלוח הזה? הוא מתאים לצרכים שלי? הוא ברמה של ה945p? (m2n-e) המערכת שלי היא: amd 4600 320 8800gts 2 ג'יגה בייט g.skill.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי לפני כמה ימים לוח אם GA-P67A-UD4-B3 - נכנסתי ל BIOS והבנתי שיש אופציות בשם הזה Extreme Memory Profile (XMP) הובן לי מהחוברת שקיבלתי במארז של הלוח אם שהאופציה הזאת משפרת את הביצועים ומגדילה את המהירות של כרטיס הזיכרון המותקן בלוח אם (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ובו יש 3 אפשרויות אפשרות א' : DISABLED אפשרות ב' : Profile1 אפשרות ג' Profile 2 - הפרופיל הזה לא זמין ב BIOS אצלי וזה נראה לי מוזר ואסביר רכשתי 8 GB של כרטיסי זיכרון של חברת Patriot G2 במהירות 1600MHZ ורשום במפרט הזיכרון שהכרטיסים תומכים באפשרות XMP READY , כמו טלוזיות שמגיעות עם HD READY כרגע ההגדרה המסומנת היא DISABLED , אבל כאשר ההגדרה הזאת מוגדרת ב BIOS אני רואה מתחת לזה בשורה Memory Fr…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה פנטיום 3 היייתם אומרים משתווה בביצועים לדיורון 1200? (אולי מישהו גם ראה אתר עם בנצ'מרקים דיורון נגד פנטיום 3?)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות זכרונות טובים וזולים לOC, חשבתי על הADATA ויטסטה שיש בKSP...(שני מודלים של 256 כי זה פשוט יוצא יותר זול מאחד של 512:|) רציתי לדעת האם הזכרונות האלה TCCD?? האם הם שוים קניה או שיש זכרונות אחרים עדיפים ובאותו המחיר אולי גם מחנות אחרת...? האם למישהו יש אותם?אפשר להגיע איתם רחוק? מה התזמונים שלהם? הלוח שלי הוא ASUS p4p800se לא יהיו בעיות נכון? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)? השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי כאן באתר שהם מוכרים לוח Gigabyte GA-Z170M-D3H DDR3 ב250 ש"ח. לא האמנתי שהוא יכול להיות כזה זול ומיהרתי לקנות. כשהלוח הגיע (תוך יום עם UPS) שמתי לב שהוא DDR3. לא שמתי לב לפני כן. השאלה יש הבדל משמעותי בין הלוח הזה ללוח כזה בעל זכרונות DDR4 ? האם זה מצדיק "לגלגל" את הלוח הלאה ולקנות אחד חדש עם DDR4? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שהרבה משחקים רוצים 1G ולי יש 959 מגה RAM, רציתי לשאול אם זה באמת משמעותי. שאלה נוספת: איך אני יודע איזה סוג ראם יש לי? האם יש כזאת אופציה בeverest או תוכנה אחרת?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי קומבינה שכוללת החלפה של המעבד שלי (E8500)+ הוספה של 700 ש"ח בשביל להשיג QX9650 מה אתם אומרים? הכסף באותה מידה יכול להיות מושקע בדברים אחרים כמו עוד הארד מהיר יותר או החלפה של קירור למעבד
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע מערכות 32 ביט למשל XP 32 או VISTA 32 מזהים 4 ג'יגה רק כ 3.25 ג'יגה עקב מגבלות תכנוניות. השאלה שלי היא כזאת: מי מכם התנסה בזה: לוח P5K עם ארבעה סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון מהסוג הזה, או משהו דומה ? לקוח שלי רוצה לקנות שני סטים כאלה ולקבל 4 סטיקים ולשים אותם ביחד. האם ישנה בעיית תאימות כי למשל לוח ה ABIT שלי לא מזהה ולא עולה בכלל עם 4 סטיקים ואני יודע שבלוחות רבים זה כך http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=829&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33& אני הרכבתי כבר למישהו מערכת עם לוח P5K DELUXE עם הסט הזה של רק שני סטיקים של 2 ג'יגה וזה זיהה הכל באופן מושלם כאמור הנ"ל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב מדיה עם לוח GA-B75M-D3H, לפני כמה ימים נראה שהמחשב נכנס לסוג של boot loops (המאווררים נדלקים לכמה שניות ואז נכבים ונדלקים שוב), ניסיתי את העצות שמסתובבות באינטרנט כדי לפתור את הבעיה (להוציא את הבטרייה, לנתק מהחשמל, לעשות reset...) אבל לא ממש עזר. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הלוח הזה ? כנראה שאצטרך להחליף אותו, למישהו יש המלצה על לוח דומה שיעשה את העבודה עם שאר החומרה (I5 DDR4 )?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת Cascade Lake-X לשוק הביתי צפויה להיחשף בסתיו הקרוב עם עד 18 ליבות עיבוד - וערכת שבבים מעודכנת בשם X299G לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מהם הציפים הכי טובים כיום של זכרונות הראם? איזה דגם? ואיזה זכרון בנוי עליהם? אני צריך דוגמה אם עדיך מהאתר הזה WWW.NEWEGG.COM תודה טל
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי ייתן ביצועים טובים יותר. בעיקר בכל הקשור לעבודות גרפיקה, וידאו ואנימציה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33265 מדובר בשמועה כמו ש AMD מתכננת לקנות את ATI. העניינים מתחילים להתפתח
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין דגם gigabyte GA- Z170- HD3P שמחירו 674 בksp , לבין דגם gigabyte GA- Z170X- UD3 ( שעליו המליץ smalul ) ומחירו 882 בksp ? הדגם השני איכותי וטוב יותר בהרבה מהראשון שציינתי ? לציין בקשה מה ההבדל מלבד שאר אפשרויות וחיבורים , בדגש על שלבי ייצור מתח למעבד ופרמטרים נוספים שקשורים לאריכות חיי לוח האם ועמידותו
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש בלוח אם שלי אפשרות לחבר SSD בתצורת m-sata ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הוא עם 4 ליבות ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשות אבי מחשב דיי ישן ולו לוח אם Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3. אני מעוניין להוסיף ללוח כרטיס מסך על מנת לאפשר למחשב להריץ age of empires definitive edition. האם ניתן להוסיף כרטיס מסך ללוח האם? במידה וכן, לאלו פרטים ומגבלות יש לשים לב ברכישת כרטיס זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש 4 יום 22, כלומר בעוד 4 חודשים בערך, כל קווי המוצרים יוזלו כאשר הירידה היחסית הגדולה ביותר למרובע הליבות Core 2 Quad Q6600, מ 850$ ל 530$, מצד שני ה E6300 יימכר ב 163$. יצאו באותו יום גרסאות חדשות של ה 6300 ו ה 6400 עם 4 מ"ב זכרון מטמון. ה E4300 (אם אני לא טועה באותו תאריך, בכל אופן ברבע השני) יעלה 113$. הידיעה המלאה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=735045&starttime=0&endtime=0
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האתר Guru3d מדווח על כך שמחירי הקונרו יורדים: E6600 יעלה לנו 313 דולרים E6700 יעלה לנו 494 דולרים ואילו ה-X6800 יעלה לנו 924 דולרים.. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4451
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-