מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי, לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד I5 ולוח אם שתומך זכרונות DDR3. הוא רצה לשדרג כרטיס מסך והטכנאי בחנות אמר לו שלכרטיס מסך שהוא רוצה יש זיכרון DDR4 ולכן המחשב לא "ינצל" את הפוטנציאל של הכרטיס מסך. יש בכלל קשר בין הזיכרון בכרטיס מסך ולתמיכה של הזיכרון בלוח אם? זה לא קשור רק לזיכרון RAM? מרגיש לי שהוא בלבל את המוח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאמור, אני מעוניין לדעת מהם המודולים הכי טובים שניתן למצוא בכסף הזה. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, זה בסדר שיש שני סוגים של זיכרון במחשב, יש לי אחד של STAREX 512 ואחד 256 לא רשום חברה(הוא בצבע אדום) כי לפעמים המחשב מראה לי כאילו יש בעיה בזיכרון הוא מראה לי מסך כחל לשניה ואז מתכבה? החברה STAREX טובה ומוכרת? תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אין לי ממש מושג מדוע, אבל לאחר עדכון ביוס (ויכול להיות שינויים אחרים שנעשו תוך כך, מבלי לשים לב במודע), כרגע תוכנת הניטור AIDA מצביעה על תזמוני זכרונות באופן הבא: 11-11-11-30-CR2 זאת לעומת המצב הקודם, שם נכתב CR1 הייתי שמח לדעת מה המשמעות של הדבר תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! השאלה בכתותרת ועוד שאלה, יש לי אפשרות לקנות וניס 3500.....אני רוצה לעשות למחשב OC אבל אמרו לי שיש בעיות עם ה3500 ושהוא גם לא מציג תוצאות ראויות כמו האופטרון.... איזה מעבד אופטרון מותאם ביכולת ל3500? תודה ניב
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים קטנים לגבי לוחות האם החדשים שלה בעלי ערכת השבבים X99 שיושקו בקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%a0%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-x99/
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד הראשון בשוק שמבטיח תדר עבודה של 5GHz עבור שמונה ליבות פיזיות ידרוש תוספת של 25 דולר מעל לדגם המוביל הקודם מבית אינטל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
משפחת Cascade Lake-X לשוק הביתי צפויה להיחשף בסתיו הקרוב עם עד 18 ליבות עיבוד - וערכת שבבים מעודכנת בשם X299G לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כולם מדברים על הלוח הזה! אני לקראת קנית מחשב וקיבלתי לא מעט המלצות על הדגם הזה. מה מיוחד בו? מה מיוחד בצ'יפסט שלו? מה מבדיל אותו מהאחים שלו שמאוד מאוד דומים לו? המחשב שאקנה מבוסס על E8400 לשימוש כללי אמין ועריכה בפוטושופ של תמונות שאני מצלם. הכל בסביבות 2700 שקלים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון המחיר הקודם היה 119$ או 115$, ירידת המחיר הזו הייתה צפויה עקב ירידת מחיר כללית של רכיבי הזכרון בתקופה זו. מקור: http://www.crucial.com/ballistix/store/partspecs.asp?IMODULE=BL6464Z402
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשורות נהדרות לחובבי הגיימינג ששוקלים שדרוג בקרוב - לוחות אם המבוססים על ערכות השבבים B450 ו-X470 יזכרו לתמיכה רשמית בדור מעבדי ה-Ryzen 4000, בניגוד להצהרות המוקדמות בנושא לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין להגדיל את הזכרון שלי ל16GB בערון המעבד והכרטיס אינם תומכים בסטיקים של 8GB, האם למישהו יש את המעבד או לוח אם והצליח לעבוד עם סטיקים ש 8GB? http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz תודה, חזי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
https://www.tweaktown.com/news/60100/amds-new-ryzen-7-2800x-teased-12c-24t-up-5-1ghz/index.html TL;DR Ryzen 7 2700: 10C/20T @ 4.0/4.5GHz (replaces Ryzen 7 1700) Ryzen 7 2800: 12C/24T @ 4.4/4.9GHz (replaces Ryzen 7 1700X) Ryzen 7 2800X: 12C/24T @ 4.6/5.1GHz (replaces Ryzen 7 1800X) אם זה נכון...וואו!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=465961 במשחקים הקונרו ממש שולט...
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גיבשתי דיעה,והחלטתי מה אני יקנה. קראתי קצת על הלוחות פה בפורום, וקצת התבלבלתי... אני לא מתעסק עם OC... רק "מרים" את האחוזים בביוס של אסוס,בד"כ ל 20% (בכל המחשבים שלי,כולם אסוס). (במחשב אחד 30%). זה נחשב קטן ... 1. אני קונה מעבד 6300. ה 6400 מצדיק 300 שקל יותר? .2. הלוח שאני רוצה הוא P5B. (נעול רק על אסוסים...) הבנתי שאין בו חיבורי IEEE, ועדיף P5B E. אך האם שווה 300 שקל הבדל ביניהם? אם כבר לוקחים את ה E עדיף את הדלוקס ב 35 שקל יותר. מה דעתכם? הקנייה נעשית מLOGIC. P5B= עולה 775 ש"ח. P5B E = עולה 1034 ש"ח. P5B DELUC= עולה 1072 ש"ח. תודה
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש (כנראה מחר) ואני צריך בדחיפות לוח ל805D , 667DC כרטיס קול+רשת מובנה ציפ'סט 915G לפחות עכשיו בקשר למחיר כמה שיותר נמוך יותר טוב.... אני מכווה שיש משהו ב600שקל +- עכשיו זיכרון חשבתי על G.Skill DDR2 667MHZ 1G DC 5-5-5-15 האם הם יהיו מספיק טובים לOC קטן? איזה זיכרון טוב יש בסביבות ה600-700 שקל ? ( DC;1G;667 )
-
- 40 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שהבעייה שיש לי תתאים לפרום הזה. אז ככה לפני כמספר ימים התחיל לקפוץ לי חלון כחול כימעט כל הזמן. עכשיו הסיפור מתחיל רכשתי אז בקנייה הקבוצתית SSD ובילבלו אותי על הקשוחה ובעיית ההתקנה כי זה לא כונן רגיל. בכל זאת קניתי אותו ב500 שקל הדגם הוא C400 חיברתי אותו למחשב ואמרתי טוב נפרמט בהיזדמנות קודם נגבה את כל הקבצים מפה לשם רק היום עשיתי את זה, בזמן הזה גם קניתי ליפני יומים דיסק קשיח 2T של סוגייט. עכשיו הכל רץ חלק הכל טוב ויפה אחרי שחרשתי את האינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין איך אני מתקין תדבר הזה, הלוח אם שלי הוא של אשרוק פטאלטי P67 הביוס לא כלכך מובן אבל אפשר להוזיז שמה תעכבר שזה + ענק. לא הבנתי בדיוק את מה אני משנה אז לא נגעתי אמרתי אני יעשה את זה בהזדמנות בנת…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח הזה צד את עיני, ולשמחתי אני משתדרג מI5 (שאפילו לא זכיתי להרכיב ), לI7. חריצי הPCIE נותנים מספיק אפשרויות משחק עם כרטיסי מסך ופיזיקה, 10 חיבורי SATA שמאוד יעזרו לי והוא נותן תוצאות מאוד טובות בOC. יש אלטרנטיבות אחרות? עריכה: ראו פוסט חדש למטה צריך את דעתכם בנוגע לשילוש הרשום מטה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם אני יכול להשים מעבד Athlon MP על לוח Athlon XP? מבחינה של התושבת (סוקט) הם אותו הדבר, אבל השאלה עם הלוח יזהה את המעבד? ראיתי באתר Future-Mark שפעם נקרא Mad-Onion {נו אתם יודעים השוואת ציונים של 3D MARK} שמישהו עם מעבד MP 1800 שם אותו על לוח KX333 R של אביט {KT333}, הגיוני? או שזה סתם זיוף? ואיך יהיה ההבדל בביצועים? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש בלוח אם שלי אפשרות לחבר SSD בתצורת m-sata ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-