מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
כמו שאתם רואים יש לי מעבד בסוקט 478 ואני מחפש לו חבר חדש הלוח הזה זה אחד הלוחות היותר גרועים לאוברקלוק שפגשתי בחיים שלי אז אני מתכנן כנראה להחליף אותו. עכשיו לשאלה איזה לוח במחיר נורמלי (בלי הגבלת מחיר לא שלוחות לסוקט 478 צריכים לעלות 1000 ש"ח...) אפשר למצוא כמובן כמו שציינתי מקודם אני מחליף את הלוח הקיים בגלל יכולתיו העלובות באוברקלוק ככה שמומלץ לוח נחמד לאוברקלוק. איזה לוח מומלץ? הבנתי שהלוחות של אסוס בדגמים הקודמים שלהם הכי מומלצים אבל אולי יש משהו אחר? כמובן שיהיה אפשרי להשיג אותו איפשהו לא כמו ה- p4p800 se אם אני לא טועה, שאי אפשר להשיג אותו בשום מקום. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש השוואה בין 2 המעבדים, ראיתי ששניהם מאוד מומלצים בפורום מפרטים ומאוד קשה להחליט ניסיתי להעזר במגה-בנצ' שיש בסטיקי אבל הוא מאוד כולל ולא ממוקד, אני מחפש השוואה יותר ממוקדת על מעבדי ה-Mid-end בסביבות 800-1200 שקל תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לידידה שלי שיש מחשב ישן שהיא משתמשת בו רק לאינטרנט וMSN. הלוח אם ישן מאוד, והיא רוצה לקנות זיכרון חדש, כדי שלפחות XP ירוץ עליו בצורה נורמלית.... חשבתי שכדי אז שהיא תקנה סטיק אחד של 1 ג'יגה... אבל.... אין לי מושג באיזה זיכרונות הלוח אם משתמש, ואם בכלל עדיין מוכרים זיכרונות שתואמים ללוח אם... הלוח אם הוא MS-6385. מישהו יודע איזה זיכרון צריך לקנות לו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם מסוג Asus P5LD2 אך נתקלתי במספר סוגים: P5LD2 P5LD2-VM P5LD2-V P5LD2 SE P5LD2 Deluxe --------------------------------------------------- כל הסוגים מפורטים בלינק הבא באתר הבית של ASUS. http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=P5LD2 מה ההבדלים בניהם ובסופו ש דבר מה לרכוש? אני רוכש DUAL CORE 3. כרטיס מסך 7600 GT. 1 GIGA זכרון 200 HD...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2738&p=1
-
- 16 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני כחצי שנה - שנה, כשתכננתי לקנות מחשב ולא יצא.. בניתי על לוח אם ASUS P5LD2. עכשיו שאני באמת מוכן נפשית (...וכספית) לרכישת המחשב רציתי לדעת האם להשאר בדעתי עם לוח אם זה? או שכבר יצאו אלטרנטיבות יותר טובות וחדשות יותר... נא עיזרו לי. תודה. חג שמח , והמשך יום נעים כמעט ושכחתי: הלוח אם לדברים הרגילים DUAL CORE 830 - מעבד... זכרון 1 GHZ.... וכאלה... אוברקלוק בעתיד בסבבה... וכאלה..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות לגבי לוחות האם השונים עבור מעבדיי אינטל , יש הבדלים בביצועים בניהם , או שזה רק אפשרות להרכיב על לוחות P43 יותר זיכרון ראם מ4 GHZ , או צפיפות רכיבים על הלוח של G31 ? רוני
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box? לאיזה מעבדים בסדרת אינטל הוא משתווה? האם הוא סובל מבעיות(חום, באגים) כלשהן? ובכללי מזאת הסדרה הזאת... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש עם מעבד Q9550 זה קצת מבאס שכל כך מהר יצא ה i5 עם ביצועים עדיפים במחיר דומה.. השאלה כמה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השימושים שלי הם אינטרנט מוזיקה משחקים ואני משתמש בתוכנות מוזיקה - פרוטילופס וקיובייס.. אני משתמש גם בשביל לראות טלויזיה בכרטיס TV ... אשמח עם תעזרו לי לבחור דגם
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את המעבד E8500 כפול ליבה, כל ליבה במהירות 3.16GHZ. יצא לי להתקין את ויסטה מספר פעמים ובאחת מהפעמים כשהסתכלתי על ה-properties אני ראיתי שמהירות אחת הליבות ירדה ל-3.0GHZ והשניה נשארה באותה המהירות. הורדתי כלי של אינטל שבודק את הליבות ומבחינת הכלי הכל בסדר. חשבתי באמת שזו בעיה בויסטה. התקנתי ווינדוס 7 וגם שם אותה הבעיה. ליבה אחת איטית יותר מהשניה. מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לקנות את המפרט הבא: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 450W - RETAIL ₪226 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2634 המפרט הורכב ב- www.IQPC.co.il אך הובא לתשומת לי…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח אם שתומך מעבדי 4 ליבות שייתן סאונד טוב בסביבות 1000 ש"ח עם יציאה אופטית. מה אתם אומרים על הלוח אם הבא: לוח אם Asus Maximus II Formula ¤1214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31215 שווה את הכסף???
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 512 כמה יעלה לעלות לגיגה או אפילו 2? וצריך תכנאי שיסדר את זה או אני יכול ומאיפה קונים חוץ מאינטרנט
-
- 16 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני ישדר מתישהו את המחשב וחשבתי ליקנות מעבד ולוח אם טוב לאינטל אבל חשבתי בימקום לשדרג לאינטל להשאר ב AMD וליקנות פנום 2 ששמעתי שהוא ממש טוב אז האם PHENOM 2 יעבוד ב EPOX MF4?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למחשב תקציבי לשימושי אינטרנט, אופיס, משחקים קלים איזה לוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) עדיף: לוח המבוסס על ציפסט אינטל G-31 כגון: GIGABYTE GA-G31MF-S2 או: לוח המבוסס על NFORCE 630I -GPU?7100 כגון: ASUS P5N-EM HDMI 775 שניהם במחיר כ 400 ש"ח האם יש עוד אלטרנטיבות? של חברות אחרות (עם פיצ'רים רבים יותר) או צ'יפסטים אחרים, בתחום סביבות המחיר הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ההורים שלי החליטו לפנק את אח שלי הקטן במחשב חדש.. הם רוצים להשקיע במחשב כמה שפחות כנראה משהו ב1700 שקל. לי כרגע יש מחשב סבבה - E6300 2GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400W וחשבתי לעצמי - במקום לקנות E7400 ולוח אם רגיל, להוסיף קצת כסף מעצמי - ולקנות מעבד ולוח אם טובים לOC ולהביא לאח שלי במקומם את הE6300 + הלוח אם שלי (שאינו מתאים לOC) בעבר פחדתי לעשות OC. אבל אני יודע שבלי שינוי מתח זה אמור להיות ממש פשוט.. וכיום אני מעוניין לעשות זאת.. השימוש הוא למשחקים כבדים! התקציב - אני מוכן להשקיע בדבר שהכי שווה ביחס ביצועים/מחיר. אז איזה מעבד אתם ממליצים לי, איזה לוח אם, ואיזה זיכרונות? ואם צריך איזה מאוורר למעבד? המטרה להגיע לOC כמה שיותר גבוה.. בלי שינוי מתח, ובלי סיכון למעבד.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אח שמתגורר בארה"ב ,הוא חוזר לביקור של חודש ב21 למאי, אני רוצה לנצל את זה ולקנות מעבד חדש שירים לי את המערכת קצת, כמה שאלות: 1. האם הבדלי המחירים כאלה גדולים ששווה בכלל? 2. מכס? משהו? יש בעייה עם זה? אני צריך רק את המעבד עצמו. 3האם הלוח שלי יגביל אותי? ראו מפרט בצד. אז איזה מעבדים מומלצים? ד"א, כפי שציינתי בכותרת, התקציב אינו מוגבל, אחי לא ראה אותי כמה שנים ,אפשר לנצל אותו ,הוא מרגיש חייב . תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שאני מחבר את האוזניות שלי לחיבורים בלוח אז אני שומע בעוצמה מסוימת אבל שאני מחבר את האוזניות למאז אז אני שומע הרבה יותר חזק... מישהוא יודע למה....?? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-