עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Gil80,

אהלן. לפני יותר מחצי שנה עשיתי OC למחשב שלי כאשר השתמשתי ב- Offset voltage והמתח היה משתנה בהתאם למהירות המעבד. היום שמתי לב שהמהירות לא משתנה וגם המתח לא למרות שאין שום process שרץ ברקע. המפרט: Ivy bridge 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe המהרה ל- 4.5GHZ offset = +0.020v המתח אמור להשתנות מ- 0.92 עד 1.224 וולט במאמץ. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה קורה פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שלום לכולם, אם יש לי מפרט מיושן יחסית (לוח אם G45, מעבד E8500 וכרטיס מסך GTX470, זכרונות 4G 800H[שתי סטיקים של 2G]), ולכן אני חווה ביצועים חלשים במשחקים, האם שדרוג הזכרונות יעזור לי בשיפור הביצועים? עד כמה שאני יודע GTX470 הוא כרטיס לא יותר מסביר, שגם ממנו אני לא נהנה מספיק כיוון שיש לי מעבד ממש מיושן שגורם לי לצוואר בקבוק. העניין הוא שגם לוח האם יחסית מיושן, ובכל מקרה שדרוג אחד או יותר משלושת אלו זוהי כבר דרישת תקציב מוגזמת (גם כך הכרטיס מסך זה שדרוג שהרגע ביצעתי). מה שלא מוגזם מבחינה תקציבית זה להחליף את שתי הסטיקים שלי ל-2 סטיקים של 4G כל אחד, במהירות 1333 הרץ (המקסימלי שהלוח אם שלי מסוגל להריץ לפי האתר הרשמי של אינטל). השאלה היא האם השדרוג שווה את ה-300~ ש"ח, האם אכן …

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by afik zach,

סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by alex02,

acer aspire x1700 mcp73t-ad motherboard

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. עברתי על די הרבה ת'רדים כאן ואני רואה שבהרבה מהם 'בור ועם הספר' אומר שרוב הזמן המעבד בIDLE. IDLE הכוונה לכך שהמחשב מחכה (עם שומר המסך/מסך מכובה) או שגם עבודה רגילה (גלישה, טורנטים 24/7, אופיס ועוד...) זה IDLE? אם LOAD זה 100% מעבד עובד וזה צורך X , אני מניח ש33% CPU USAGE זה X/3? יש איזו תוכנה שיכולה לעקוב אחרי המעבד שלי לכמה ימים ולהציג לי גרף עבודה? תודה.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by uncommon,

-

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. שלום רב, פתחתי דיון עם פוסט פותח קצת ארוך מדי כאן אז שאלות רלוונטיות משם אני אשאל כאן : (אני באמת לא כ"כ בעיניינים בכל הנוגע למה שהולך היום) זיכרון: 1. עבור משחקים ופיתוח משחקים, האם 16GB זה "יותר מדי"? ראיתי מחירים של סטיקים של 16 והמצב לא גרוע כמו שהוא היה פעם ולדעתי שווה השקעה של 1x16 או 2x8 ב1600MHZ נראה לי משתלם ביותר. 2. קירור לזיכרון נראה לי מיותר, האם אני צודק? גם ככה לא נראה לי שתהיה תועלת רבה (תקנו אותי אם אני טועה) בלעשות OC לזיכרון שגם ככה רץ ב1600. ואם כן אז לעלות את המהירות בדרגה אחת, לא צריך להגיע ל4800 או מה שלא יהיה הגבול העליון. 3. ראיתי בעמוד מפרטים נים שהמליצו בו על תוכנה שהופכת את הזיכרון לHDD ושכל פעם צריך לטעון image בשבי…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב נייח עם 2 GB זיכרון DDR 2 עם מערכת הפעלה של XP, ומעבד 4 ליבות (לא מהסדרה החדשה, אלא מלפני 3 שנים). אני רוצה לשדרג אותו קצת ולהוסיף לו שיהיה לו 8 GB זיכרון, אחרי שאתקין בו WIN8. כרגע הזיכרון יושב על שני סלוטים ויש שני סלוטים פנויים. האם אפשר להוסיף בשני הסלוטים הנותרים שני זכרונות של 3GB כל אחד? אם אי אפשר - אז האם כדאי לקנות פשוט שני זכרונות של 4 GB ולשים בשני סלוטים או 4 זכרונות של 2 GB שימלאו את כל החריצים? עזרתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by yarin153,

בהתחלה הם הוציאו את זכרונות הוונג'נס שהיו ב290 וב390 ועכשיו אני לא מוצא גם סלוט רגיל אחד של 8 גיגה .. מה הקטע?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by someonewhy,

אהלן. אח שלי מעוניין לקנות מחשב עכשיו הוא מתלבט איזה לוח לקחת תושבת 1155 הוא כבר סגור על הלוחות שרשמתי..הוא מבין בOC כמובן ומעדיף לוח חזק לOC וGAMING אשמח מאוד אם תעזרו לי איזה לוח להציע לו תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  11. האם אפשר להרכיב את המעבד e6300 בלוח האם שתומך רק ב- FSB800 , כלומר בלוח האם הזה: P5VDC-MX - Intel LGA775 Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU - Dual-Core CPU - Intel Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready - DDR2 & DDR Combo - Integrated Graphics - PCI Express x 1 - Serial ATA 3Gb/s (RAID 0, 1, 0+1, 5 & JBOD) *Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor Add To Compare List Print

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. מה מקל יותר על המחשב כשעובדים עם 60 טאבים פתוחים בגוגל כרום: המעבד או הזיכרון? יש לי מעבד 3220 וזכרון של 4GB DDR3 מה יעזור לי לגלוש בנוחות עם 60 טאבים פתוחים? אני חווה כרגע עומס מאד מאד כבד על המערכת (חלונות 7) תודה!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  13. היי, כותרת. האם באמת שווה להוסיף 300 ש"ח על מנת לקנות את ה-3470 מרובע הליבות במקום את ה-3220 עבור משחקים (כ.מסך HD7970 עם ספק Corsair W520HX) ואולי אפילו שווה להשקיע כבר ב-3570? (לא מתוכנן OC, לוח-אם לא מתאים) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by djy69,

שלום חברי הפורום, יש לי דילמה לא קטנה בעניין של זכרונות. המחשב משמש לעריכת וידאו+מידול 3D התוכנות מסוגלות לנצל את כל הזכרון RAM האפשרי... אני מעוניין להתקין 24 גי'גה על המערכת הבאה: לוח אם : GA-X58A UDR3 מעבד: i7 950 סוקט 1366 WIN7 UL 64Bit 6 חריצי זיכרון יש תמיכה ב-XMP זכרונות 1600. להלן הבעיה: לא מוצא קיט של 24 ג'יגה טריפל צ'אנל [6 סטיקים] גם עניין של תאימות, הזכרונות החדשים בשוק הם 1.5V אשמח לעצתכם או הפנייתכם למקום שכן מוכר קיט כזה או איזו קומבינציה מתאימה ברמה הטכנית. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני . בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, לא ידעתי האם זה שייך לכאן או למערכות הפעלה. בכל אופן, אני אשמח לדעת האם העובדה שאני מעדכן את החומרה (לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך אך לא דיסקים קשיחים) אומרת שגם אצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאין סיבה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by yarin153,

שאלתי פה כבר בעבר אבל לא קבלתי תשובה אני רוצה לקנות את הלוח הזה ( אני עקשן קצת על ASUS ואני מודע לזה שאני מוסיף סתם בשביל השם לעומת GIGABYTE) Asus P8H77-V LE עכשיו .. במידע על הזכרון כתוב לי ככה: 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz Non-ECC בדגש על זכרון 1600 ... שעליו רשום (OC) מה זה בדיוק אומר OC ? אני חייב OC כדי להשתמש במהירות הזאת?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי (ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים ומדפסת) והמחיר הוא עד 2600 שקל המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית=גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים כתיבת עבודות אני מתכוון לרכיבים שעברו ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? השאלות שלי הם: מעבד: איזה מעבד עדיף אינטל או AMD ?(ביחס לדרישות שלי) אני מתכוון למעבד שעבר ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? איזה מעבד הכי טוב והכי משתלם מבחינת ביקורות ביחס למחיר וביחס לדרישות שלי? איזה מעבד הכי משתלם ונותן תוצאות ביחס למחיר ולדרישות שלי?, ואם אפשר לציין דגם של אותו מעבד, נגיד אם i3 אז לציין כמה מהירות ואת הסוג והכל.... i3/i5? לוח אם: אני מתכוון ללוח אם שעבר ביקורות באתרים של…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by ArielElia95,

שלום,זה המפרט של המחשב שלי: Intel Core i7 860@2.93GHz GIGABYTE GA-P55-UD3L Sapphire ATI Radeon HD5870 4GB RAM WesternDigital 1TB 650W SeaSonic CoolerMaster CM690 Windows 7 Ultimate x64 חשבתי על לשדרג (פעם ראשונה במחשב הזה אחרי בערך 3-4 שנים חח) את הראם של המחשב ל-16GB, כי אם כבר אני משרד אז אני אשדרג למקסימום שהלוח אם יכול.סוף סוף יש ב-KSP זיכרון 2x8 בזול יחסית: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..796..786.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16277&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הייתי רוצה שתגידו לי (תענו לפי המספרים בבקשה):1. האם זה מתאים ללוח אם שלי? (רוצה לוודא)2. האם זה זיכרון טוב? שווה לקנות?יש לי כרגע 2x2 ואני לא רוצה להוסיף עליהם (גם…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש אתר בחול להזמנת קיט של זכרונות corsair xms 2x8 1333 עוד שאלה, איזה מהבאים הוא קירור טוב יותר לזכרונות? http://www.ebay.com/itm/261131012806 http://www.ebay.com/itm/260993103388 ובכלל אם אני צריך את זה? הזכרונות שלי הם corsair xms והמארז שלי ממש מאוורר טוב.

• 45 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by YARONGT,

לא צריך תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by teh1archon,

שאלה שהיא כנראה קצת מטומטמת, אני תמיד נוהג לקנות כרטיס קול למחשב כי אני רוצה לשמוע באיכות טובה. האם זה עדיין רלוונטי קיום ואם כן מה לקנות (Creative עדיין זבל ככל שאני יודע)? יש לי עדיין מערכת 5.1 מהמחשב הקודם שחבל לא לנצל והיא צריכה 3 כניסות כדי לשמוע בכל 5 הרמקולים. יש לי גם אוזניות עם מקרופון שחבל לוותר עליהם בשביל זה. האם כל לוחות האם היום מגיעים עם כניסות קדמיות ואחוריות? האם יש איזה לוח-אם (תושבת 1155) ו\או מארז מומלץ (אני הולך להרכיב מחשב חדש בעצמי בפעם הראשונה)? בכל מקרה אני לא מוזיקאי ואני לא צריך חומרה להקלטת\עריכת מוזיקה אז אני לא צריך חומרה "מקצועית". תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BOSSS,

שלום יש לי את הלוח אם הזה ASUS M2A-VM והזיכרון הזה TRANSCEND 1GB DDR2 667 5-5-5 עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שני גיגה, השאלה שלי אם אלה מתאימים: http://www.ebay.com/itm/Samsung-2GB-DDR2-2x-1GB-PC2-5300U-667MHz-240-pin-Desktop-Memory-/160855625770?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2573be102a או בכלל עדיף את אלה: http://www.ebay.com/itm/1GB-DDR2-667-Kingston-Memory-/221153559523?pt=US_Memory_RAM_&hash=item337dc783e3 תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  25. Started by eliom,

ניתקתי בטעות את החוטים של של ההדלקה,הריסט,H.D.D lED באודיו איך בדיוק מחברים אותם? זה לוח האם שלי. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/ תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים