מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
בגדול,אין לשוק המעבדים עוד לאן להתקדם נכון? ההתקדמות לא משמעותית.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמונה מודלפת עדכנית מתיימרת לספק לנו את כל מהירויות העבודה ונפחי זכרונות המטמון במעבדים המתקדמים מבית אינטל עם 14, 16 ו-18 ליבות עיבוד לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו הכותרת, הם עולים בערך אותו הדבר (תקנו אותי אם אני טועה) אז מה מביניהם יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו יש ברשותי 1 ג'יגה DDR2-667 בסטיק אחד. (TwinMOS) אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 1 ג'יגה בקרוב, לא סגור עדיין של איזו חברה. האם יש משמעות כלשהי לעבודה ב-Dual Channel אם אני משלב שני סטיקים של שתי חברות שונות? בנוסף, על אילו פירמות של זכרונות הייתם ממליצים? אני מחפש זכרונות DDR2-667 סטנדרטיים, לא מתוכנן שום OC.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
האתר extremtech פרסם כתבה על פרטי ה Barcelona ש AMD פרסמו. AMD כללו בתכנון הרבה תכונות חדשות המפורטות בכתבה בינהן תמיכה חזקה ב Virtualization. מידע נוסף: http://news.com.com/Quad-core+Opteron+faster+at+virtualization%2C+AMD+says/2100-1006_3-6124515.html?tag=nefd.top נתוח חזוי של הביצועים: http://arstechnica.com/news.ars/post/20061011-7961.html
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפי מה שנודע רק היום לספקי הלוחות מהסידרה החדשה של אינטל, קיים פגם במשפחת הצ'יפסט Cougar Point לפי אינטל, משמעות הפגם היא שעם הזמן ביצועי הפורט SATA2 שמחבר את ההתקן אל הלוח ירדו בהדרגה. המושפעים בעיקר יהיו אלו המשתמשים בפורטים לעבודה עמוסה, ולצערנו על מנת לתקן את הפגם יש צורך בתיקון סיליקון שכמובן רק היצרן יכול לספק! נכון להיום אינטל עוצרת את כל המשלוחים של הלוחות עד שהבעיה תפתר (צפוי עד אפריל - מאי). לאלו שכבר קנו לוחות מהסדרה ניתן יהיה לנצל את יכולת ההחלפה במסגרת האחריות, או לפי הנחיות החלפה של אינטל לספקי הלוחות (בעקבות המקרה) שטרם פורסמה לקהל הרחב... אלו שמתכננים קניה של מערכת מבוססת צ'יפסט חדש - מומלץ להמתין ולעקוב אחר ההודעות של אינטל! ניתן לקרוא ביתר פירוט כאן וכ…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מחשב שהפסיקו את השימוש בו, ותכננתי להחזיר אותו לחיים ולתת אותו לאחותי שיהיה לה בחדר, כשקיבלתי אותו גיליתי שהוא ללא זכרונות בתוכו, ולכן לקחתי 2 צ'יפים של זיכרון SDRAM ממחשבים ישנים שהיו לי פעם וכבר לא בשימוש וכשניסיתי להכניס אותם זה לא הלך, הSDRAM לא מתאים... איך אני יכול לזהות את סוג הזיכרון המתאים? מה שאני יכול לומר זה שיש רק מחיצת פלסטיק אחת (מה שמפריע לזיכרון להיכנס) בעוד שבSDRAM אני יודע שצריכות ליהיות 2 כאלה... לפי התמונה שראיתי עכשיו בקישור לכתבה באחד ה"נעוצים" למעלה, לדעתי זה DDR... כי יש לו רק כניסה אחת והיא לא בידיוק באמצע, כמו בלוח אם ההוא. אשמח אם תוכלו לעזור ! תודה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאוד טובה על מחשב Dual Xeon 2.4 עם 2 gb ram ddr ecc reg אני יודע שמפרט זה אמור לשמש כשרת, אך המחיר פה באמת טוב, רציתי לדעת אם לXeon ולecc יהיו ביצועים טובים גם כמחשב ביתי (קידוד וצפייה של סרטים, משחקים וכו'), האם פנטיום 4 כלשהו עדיף על מעבד Xeon בשימוש ביתי? ועוד דבר אחד, המחשב הנייד שלי שיש לי כבר איזה 5 שנים התקלקל לגמרה, לוח אם, כונן DVD, כמעט הכל חוץ מהכונן הקשיח. האם יש דרך להשתמש בו? אין בו חיבור לספק כוח אלא רק חיבור ללוח אם, מה אפשר לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני צריך זכרונות שיגיעו לבאס גבוה מאוד 280-300 וגם שיעלו בסביבות ה-800 שח (אפשר טיפה לחרוג עד 900 גג) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם של אסרוק מדגם קונרואקספייר, נכנסתי לאתר היצרן ועיינתי ברשימת הכרטיסי מסך הנתמכים ומשום מה שלי לא מופיע שם: http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 ברשותי כרטיס מסך מדגם asus eax800 הם משום מה פסחו עליו, האם לדעתכם הלוח תומך בו למרות שהוא לא ברשימה? *גם בעידכוני ביוס הוא לא מצויין בשום מקום
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום האם ביטול טכנלוגיית הHT במעבד פריסקוט 3.2 תניב תוצאות טובות יותר במשחקים ? או בכל דבר אחר אשר לא צורך MULTI TASKING ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
יש למישהו איזה שהוא מידע האם הדור הבא שיצא (ומתי הוא יצא) יהיה נקי מהבעיה הזאת ומכת הביצועים שהפתרון הנוכחי גורם לה ? בהמשך לדיון שהיה פה למה לא לקנות עכשיו מחשב - האם זו לא סיבה עיקרית ? שכל מה שנקנה עכשיו יאבד בין-10% ל-30% ביצועים בגלל כל מיני פטצ'ים ותיקונים לבאגים שגילו במעבדים של אינטל ? נראה לי שבעקבות המתנה של הציבור לדור הבא - תהיה ירידת מחירים מאסיבית במעבדים הנוכחיים, השאלה אם השוק מבין את האירוע הזה. תכלס רציתי לרכוש מחשב חדש, ועכשיו אני חושב אם לא כדאי לחכות לדור הבא שיצא "נקי" מהמפעל......
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי
-
- 17 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הזיכרון: CORSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz תזמונים: 2-2-2-5 תמונה(אם זה יעזור למישהו): http://img171.imageshack.us/img171/5739/corsair1nx.jpg ד"א אך הוא בOC? תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג מחשב ישן שהלוח שלו הוא אינטל cc820 (פנטיום 3- 550). יש לו שני חריצי זכרון ל-SDRAM. כרגע יש בו 128x2 PC100. הוא עובד די בסדר כי מריצים עליו Windows 2000 עם יישומים בסיסיים בלבד. אבל בכל זאת לא יזיק לשדרג אותו קצת, ל-512 מגה, תקרת הזכרון שלו. לפי המפרט של אינטל, הלוח מאוד מפונק בזכרון שהוא דורש: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/CC820/sb/CS-012766.htm Pc100, עם דרישות כאלו: 168-pin SDRAM DIMMs with gold-plated contacts 100 MHz SDRAM (only) Non-ECC (64-bit) memory 64 Mbit and 128 Mbit SDRAM component density (see table below) 3.3 V memory (only) Serial Presence Detect (SPD) memory (only) Non-ECC and ECC DIMMs (ECC DIMMs will…
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב הסתכלתי בKSP וראיתי מעבד כפול ליבה של אינטל 2.8x2 ב1560 שקל..ו3.0x2 ב1950 הכפול ליבה של AMD 3800+X2 עולה 2250 מה כדאי מבין כל אלה בהתחשב בהפרש המחירים ? האם האינטל שיחסית זול 2.8 כפול ליבה עולה בהרבה על הAMD 3200+ וניס ?
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ההבדל ביניהם הוא 300 ש"ח. לMAX3 יש תמיכה FSB800MHZ האם זה שווה את ההפרש? הלוח הוא עבור מעבד הוא AMD Athlon 64 3000.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם של asus אבל אני לא יודע מה בדיוק טוב למפרט הזה. לגבי המחיר בין 500 ל600 אבל אם יש בפחות שמתאים אז גם טוב תודה. המפרט מאתר www.skypc.co.il זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI צורב LG GSA-GH22N X22 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
למי שלא עוקב, בשנה האחרונה AMD תופסת תאוצה עם מעבדי ה RYZEN המוצלחים שלה ובשוק העיסקי עם ליין ה EPIC. הם מצליחים לתת מענה כמעט שווה לאינטל במחיר הרבה יותר נמוך, מה שכנראה העלה להם את הביטחון העצמי וגרר שטף של מודעות משעשעות כאלו: https://www.notebookcheck.net/AMD-trolls-Intel-yet-again-compares-Xeon-to-dinosaurs.318260.0.html
-
- 27 תגובות
- 18.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ניסיתי לעשות HOT FLASH עם הABIT (שנדפק לו הביוס) לבין לוח ASUS עם צ'פסט של VIA וזה לא הסכים לצרוב את הFLASH - הוא אמר שהחומרה לא מתאימה. האם אני יוכל לעשות את זה מול הEPOX ? (נראה לי ששניהם Nforce 2) תודה
-
- 8 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם במקום המתאים. יש לי מאוורר 140MM של אנטק שבא עם כפתור של מהירות הכפתור התפרק וחיברתי שני חוטים על מנת שהמוורר יעבוד בצורה מהירה חיברתי אותו ליציאת SYS FAN בלוח והחוטים של המהירות היו חשופים ונגעו איפה שהוא בלוח איך שהדלקתי שמעתי פיצוץ המחשב עולה רגיל היציאת SYS FAN לא עובדת יותר חיברתי ליציאה אחרת בלוח וזה עובד הקבל שליד היציאה חסר לו חתיכה אני מניח שזה מהפיצוץ או מהקצר שהיה האם אפשר לתקן את זה או פשוט להמשיך לעבוד עם זה ככה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-