מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הזכרונות האלו: http://www.tms.co.il/product/12189 הם מוצעים במחיר די משתלם וטוב, הבנתי שהחברה הזו היא בת SAMSUNG, איך היא? הזכרונות יהיו טובים לגיימינג ולשימוש כללי במחשב? הם מהירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. AMD : מעבד : FX 8150 לוח : GA-990XA-UD3 זיכרון : G.SKILL 8GB 1600MHZ מחיר - 1725 שח INTEL : מעבד : I5 3470 לוח : GA-Z77X-D3H זיכרון : G.Skill 8GB 1600MHZ מחיר - 1710 . אז מה אתם אומרים ? מה יעשה ת'עבודה טוב יותר ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם שמתאים למעבד וזיכרונות 8 ג'יגה(לא חייב בחתיכה אחת) התקציב הוא עד 1300 שקל מהאתר tms או במקרה הצורך זיגזאג, אבל עדיפות לtms ולא חייב בכל התקציב אלא אם כן יש הבדלים משמעותיים ויש תמורה למחיר והשימושים הם: שימוש ביתי ומשרדי,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ושימוש באופיס . אשמח גם לקבל קישורים לקנייה או קישור אחד לשלושת הרכיבים מהאתר tms ואמשח גם לדעת אם בשימושים האלו יש עדיפות לאינטל או amd ?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הלכתי לרשת להתעניין במחשב פשוט לבית עבור חבר. מסתבר שאחד הלוחות שנמכרים שם בחבילות הוא של ASUS מדגם P8H61-M LX R2.0. נכנסתי לעיין במפרט שלו ואני רואה שיש לו עדיין יציאות PS2 פרלל וסריאל (!). מה הקטע? למה זה עדיין שימושי למישהו? אני מבין שהלוח לא כזה ישן, אז למישהו יש איזה הסבר למה הם עדיין מכניסים את זה ללוחות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת שתיבנה סביבו, תהיה לגיימינג .... זה יהיה I7 זה בטוח, לא יהיה אוברקלוקינג .... אני משיג כל מעבד בחצי מחיר, לכן אני שואל על 2000 .... אשמח לתשובה איכותית =] תודה !!!!!
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות מחשב חדש ורוצה לבצע בו OC קל-בינוני (לא משהו מטורף, לא נראה לי שהתדר המומהר יעלה על 4.2GHZ). עוד לא בטוח אם לקחת אחד מאלו או Gigabyte GA-Z77X-UD5H ואני אשמח לשמוע חוות דעת אבל נחזור לעיקר. Asus P8Z77-V PRO נגד Asus P8Z77-V הבדל של 285 ש"ח במחיר עבור עוד 4 Phase Power Design עבור הCPU, עוד חיבור USB 3 פנימי (2 מול 1) ועוד מחבר מאוורר למארז (4 מול 3), עוד מחבר USB 2 וeSATA. אז רציתי לדעת האם העוד פאזות האלו כ"כ חשובות לOC שצריך להוסיף כמעט עוד 300 שקל (כי חוץ מהדברים הנ"ל הלוחות זהים כמעט לגמרי)? מה זה חיבור eSATA ולמה הוא משמש? אני 99% לא אקנה קירור במים אז אני לא צריך כ"כ הרבה תושבות למאווררים וחשמל עבורם. יש סיבה לדווקא עוד אפשרות קירור? ואני גם ל…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק נואשות למחשב נייד נורמלי - שעובד קצת יותר מהר משלי . ולא נתקע כמוהו . (כעת אני עובד עם atom ) לפי הצרכים שלי יספיק לי intel i3 או i5 אבל הבנתי שמעבדי amd זולים הרבה יותר. האם יש מישהו מהמומחים כאן שיוכל לכתוב לי איזה מעבד ב AMD שווה ערך ל i3/i5 ? תודה מראש, חיים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד e8400 ולוח אם של גיגהבייט (מודל EP35-DS3L) עם מערכת הפעלה של Windows7 ו- 32Bit. הכרטיס קול שעל לוח האם נדפק. התקנתי כרטיס קול ישן שהיה לי (creative ct4810) אבל לא הצלחתי לנטרל את הכרטיס קול שעל לוח האם (נכנסתי ל- Bios ןשם הייתה אפשרות של Azula או משהו דומה שהפכתי ל- DisAble אבל שמערכת ההפעלה עלתה- הוא סימן לי X על הרמקול שבשורת המשימות). מערכת ההפעלה לא זיהתה לי באופן אוטומטי את הכרטיס הקול (אולי כי הוא ישן מדי?). ניסיתי להתקין את הדרייברים באופן ידני או אוטומטי ולא הצלחתי. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך לקנות מחשב למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). איך אני יכול לדעת אם הליבות הוירטואליות של i7 באמת יתנו יותר ביצועים בתוכנות הללו מאשר i5 (לאחר שכבר שכנעתם אותי שבמשחקים אין הבדל משמעותי)? או האם אפשר למצוא היכנשהו הוכחות שהתוכנות הנ"ל יצליחו להוציא מהi7 עוד בוסט בעתיד הקרוב? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, בטעות לחצתי על כפתור שרשום עליו memok בלוח אם ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך לא מכיב ואחרי 10-15 שניות המחשב מכבה ומפעיל את עצמו מחדש (וככה חוזר על עצמו כל הזמן). בשביל מה הכפתור הזה? ניסיתי ללחוץ עליו שוב כדי לבטל אבל שה לא תיקן את הבעיה... תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף שמותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 8 (פרו) במנהל ההתקנים כתוב DISPLAY ADAPTERS: Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) למיטב הבנתי מדובר בדרייבר של כ.מסך מובנה המערכת מזהה את הכ.מסך וערכי הרזולוציה תואמים את סוג מסך המחשב (LG) שגם אותו המערכת מזהה. לכרטיס מסך המובנה 2 יציאות ! ובמערכת הXP שהיתה מותקנת לפני היתה אפשרות להחליף בין המסך הראשי לטלויזיה או להראות את 2 המסכים באותו הזמן (במצב מראה). משום מה האפשרות לא קיימת במערכת חלונות 8, ניסיתי להוריד דרייברים אבל הם לא מתאימים למערכת ההפעלה. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מהרגע שאיפסתי את הביוס נתקלתי בתקלה מנורת ה״חשיבה״ של המחשב ( האדומה) נשארת דלוקה רצוף כל הזמן והמחשב עולה רגיל הכל בסדר
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אף פעם לא טרחתי ... זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3850#bios עכשיו ממה שהסתכלתי יש לי ביוס בגרסה F4, ואני רואה שיש הרבה שדרוגים שם לביוס. נתקלתי בעמוד הזה במקרה כשהורדתי דרייברים חדשים לווינדוס 8. אז יש טעם? ואם כן איזה גרסה לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או שצריך לוח שמיועד לOC
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן כרגע החלפתי מאווררים למעבד ולמארז, כולם זהים 1600 RPM. הגדרתי בביוס שליטה אוטמטית על המאווררים. ישנם שני מאווררי מארז ועוד אחד של המעבד. את כולם הגדרתי על LVL 3, מה שאומר בערך 1200 RPM. בעוד על המאווררים של המארז עצמו זה עבד, והלוח באמת הוריד את מהירות הסיבוב שלהם, על המאוורר של המעבד משום מה הוא לא מצליח לשלוט ולהוריד לו את המהירות. כמובן שהטמפ של המעבד מצויינת עומדת על 25-30 מעלות. מעלת יעד מוגדרת על 50. המאוורר שמחובר בעל 3 פינים, מחובר ליציאה CPU_FAN 1. דגם הלוח Asrock Z68 Pro3-M.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי Core i3 3220, והשתמשתי ב-Arctic Cooling Freezer 7 Pro מהמעבד הישן. מכיוון ששכחתי להצטייד במשחה טרמית, והיה לי חשוב להפעיל את המחשב בסופ"ש, חיברתי הכל כמו שזה (השארתי את שאריות המשחה על הקירור). האם הטמפרטורה, כפי שה-CPUID HW Monitor מציג, תקינה (לא במאמץ). תודה.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח אם הזה hp 460964-000 עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל אין לי מושג איפה לחבר את המתג של ההפעלה ואני לא מוצא באינטרנט כלום בקשר ללוח אם חוץ מכמה שמוכרים אותו בEBAY :\
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן חברים, מצורפת תמונה עם המפרט של המחשב שלי, סך הכל יש לי 2 זכרונות של 1024 כל אחד, DDR 2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים ואני לא יודע איזה זיכרון להתאים ככה שזה יעבוד על הלוח אם ביחד עם הזכרונות הקיימים, כאילו ברור שאני צריך לקנות DDR 2 אבל של כמה ג'יגה ואיזה מהירות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מהו לוח אם הכי זול למעבד: SL9QB) Intel Pentium D 945)? http://ark.intel.com/products/27520/Intel-Pentium-D-Processor-945-4M-Cache-3_40-GHz-800-MHz-FSB
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
רציתי לשדרג את הנייד מ4GB ל-8GB. הזכרון שלו הוא 1 סלוט של Hynix DDR3-1600 בתזמון של 11-11-11. חיפשתי באינטרנט חנויות שמוכרות בדיוק אותו זכרון hynix ולא מצאתי, בסוף ניגשתי לאיבורי ושם היה להם רק corsair 9-9-9, לקחתי בכל זאת כי לא היה משהו אחר. בבית לפני שהרכבתי אותו, הורדתי קצת את המדבקה וראיתי שלמרבה הפליאה הציפים שלו זהים בדיוק לאלה שיש לזכרון במחשב שלי (ציפ של hynix עם אותו SN על הציפ). השאלה שלי, איך זה שיש בדיוק אותם ציפים, אבל התזמונים שונים. האם זה עבודה בעיניים של corsair?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, ברשותי שני מחשבים עם מעבדים מתושבת 1155. לשני המעבדים קירור אוויר. אני מעוניין להחליף את המעבדים בין המחשבים, בלי לנתק את הקירור מכיוון שאין לי כרגע משחה תרמית וזה די דחוף... אז קודם כל, זה אפשרי? אם כן, יש איזושהי דרך מיוחדת או משהו מסובך? צריך להיזהר ממשהו? מישהו פה עשה את זה בעבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם מחפש המלצה לתוכנה אשר בודקת את רכיבי המחשב : מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, כונן קשיח דרך הבוט ונותנת לי דיווח על תקלות חומרה תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-