מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איך המעבד הזה? חבר שלי מחפש מפרט לגיימינג די זול (לא רציני מידי אבל שיריץ טוב) והיה שם את המעבד הזה.. אם זה חשוב, הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪450 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪136 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪321 כרטיס מסך: Ninja HD6850 1GB GDDR5 DVI HDMI Retail - …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לדעת אם שדרוג הזכרון מ4 ל8GB יתרום לי משהו בשימוש שלי השימושים שלי במחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט(הרבה טאבים , דפים עמוסים) , סרטי HD לעיתים רחוקות, מוסיקה השאלה שלי אם כדאי לשדרג ל8GB וכמובן לשדרג גם את ה windows ל 64bit המחשב כרגע עם מעבד i5 750 2.17 תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD פיתחה כונן וירטואלי על זכרונות RAM לא מצליח למצוא את הדף שלהם להורדה משהו זוכר איפה האתר להורדת התוכנה ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום מה עדיף מבינת מהירות ומבחינה כספית חיבור FIRE WIRE בלוח והאם יש לוחות עם חיבור כזה היום? או חיבור דרך כרטיס תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, פתחתי נושא בפורום מפרטי מחשב להמלצה על מפרט והציעו לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X10 USB3 + FSP 400W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪371 כרטיס מסך: Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪280 כונן אופטי: LG DVD-RW x…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, כניראה כמו רוב שואלי הפורום:-) החלטתי ללכת על מעבד AMD כי הוא משמעותית יותר זול מINTEL. אני צריך כח חישוב כי אני מריץ לפחות 2 OS בו זמנית (VIRTUAKL BOX) בגלל זה גם לקחתי 16 GB זיכרון ולא רק 8GB. העניין הוא שבהתחלה חשבתי ללכת עם לוח של GIGABYTE Gigabyte 990XA-UD3 AM3 שניראה לא רע בכלל. אבל אז בחנתי עוד אופציות ומצאתי שגם לוחות ASROCK לא רעים, חשוב לי עמידות בנפילות מתח וחשמל (ולכן לקחתי ספק של CORSAIR CX) וראיתי שלפחות לכאורה ASROCK ו ASUS יותר מוכנים ועמידים לכך מGIGABYTE.(מי שחושב ש UPS יעזור לו, רוב ה UPS במחיר מתחת ל 1200 שקל בארץ הם פח שלא נדע...). ראיתי רק ב PLONTER לוח של ASROCK ל AMD, ב KSP ו IVORY אין בכלל וב IQPC שראיתי שאמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, סרטים ב-HD, פתיחת חלונות מרובה בגלישה/סייר ומולטי טסקינג עם טיפה תוכנות קידוד וגרפיקה. חשבתי על מפרט שכולל, מעבד i5 3470; לוח אם ג'יגה בייט H77-DS3H, ההתלבטויות העיקריות הן בנוגע לזיכרונות, דבר ראשון בין; G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-2N ל-Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27, חוץ מההבדל של ה-CL יש הבדל גדול יותר בין ה-2N לזיכרונות 1N רגילים? חשבתי להוסיף קירור כמו המוגן 3, השאלה האם זה לא מיותר מכיוון שיש את ה-Turbo boost של אינטל ואני לא מתכנן אוברקלוק רציני ובכלל שווה אוברקלוק כזה ועדיף לעבור ללוח Z77 ומעבד 3570K שביחד זה כמה מאות שקלים? או לקחת רק Corsair XMS 8GB DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי וניצלתי כנראה בנס ממנו. היום פתחתי את החלק האחורי של המחשב לבדוק על אילו מאווררים אני יכול לשלוט לפני קניית בקר, וחשכו עיניי. לפני כמה חודשים הזמנתי מאיבי כבל מאריך לכבל של הספק של ה4 פין שהולך ללוח האם בכדי להעביר את הכבל מאחורי הלוח. רציתי להעביר את הכבל מאחורי הלוח מטעמי אסתטיקה, אז הזמנתי חיבור מאריך מאיבי(סיני). כנראה שכשחיברתי את זה ושיפצרתי את כל החוטים, מתחתי את הכבל וזה התכופף על זווית של המארז ונמס במשך הזמן. יצאתי בשן ובעין :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ו זכרונות במהירות של 2400 mhz השאלה אם הלקוח יתמוך בכרטסים האלו כי לפי את היצרן רשום שותמך עם o.c ?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us כבר המון זמן שאני עם הבעיה הזו... % השימוש במעבד נמצא בממוצע על 40 בזמן מנוחה כמעט מחולטת. הרצתי סריקת ווירוסים, לא נמצא כלום. מחקתי כל מיני תוכנות שהיו לי על המחשב ובדקתי את השימוש במעבד במנוחה מוחלטת, עדיין בסביבות ה40%. למה זה כ"כ גבוה? זה לא אמור להיות על 0-3% במנוחה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ASUS P6T X58 ויש לי עליו 3 GB זיכרון ב3 סטיקים שונים. אני מעוניין להגדיל ל6-8.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי מהאתר rsm.co.il? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
פשוט יש לי בעייה כבר לא יודע מה לעשות ? יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד i7 3930k זכרונות:gskill 2400 mhz כרטיס מסך :evga gtx 680 4gb קירור: h100 ספק: thermal take 1275w המחשב עובד נראה הכל תקין אבל אין תמונה במסך רק "no signal" לא יודע מה הבעיה נסיתי לשנות מקום של הכרטיס מסך,להשתמש בכרטיס זכרון אחד גם לא עזר. סמתי לב שלפעמים הספק עובד ו תקין ו לפעמים הנורה הראשונה מהוהות ו זהו לא נדלק,בלוח מופיע לי במסך טמפרטורה שעומד על 65? אני אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים, ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהלוח M שנמצא עליו כנראה "לא מנצל" את המעבד כמו שצריך וגורם לירידה בביצועים באופן משמעותי. זה דברים ששמעתי לפחות. רצתי לדעת אם אני אשדרג ללוח M מסדרה H או Z יהיה הבדל משמעותי? והאם כדאי בכלל שמא אני לא יהרוס לחלקים אחרים כרגע את החיבורים, המחשב בכל זאת בן שנתיים. ובמידה וכן, למה כדאי לשדרג, המחשב מיועד גם למשחקים. Mainboard : Gigabyte P55-US3L Chipset : Intel P55 Processor : Intel Core i5 750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא): מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר). ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו. מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין המעבד Intel Core i7 3770K 3.5Ghz לבין Intel Core i5 3570K 3.4Ghz למטרת משחקים. האם ההבדל ביניהם משמעותי וכדאי להוסיף 500 שח כדי לקחת את ה- i7 ? בנוסף אני מחפש לוח אם למשחקים: 1. שיתמוך במעבדים האלה (שניהם s1155) 2. שיתמוך בכרטיס מסך מסוג: Gigabyte GTX670 OC 2GB GDDR5 3. שיהיה איכותי עם שם טוב ושמיוצר ע"י חברה איכותית ושניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות. 4. שיהיה כמה שיותר זול אבל יעמוד בשאר התנאים קודם תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מתכנן בניה של שרת ביתי שירוץ במכונה וירטואלית במחשב שישמש בנוסף כמדיה סנטר. ה-raid שיהיה בשימוש הוא raid תוכנתי ולכן כנראה שיש חשיבות לחוזק המעבד (תקנו אותי אם אני טועה בזה). התקציב למפרט לא גבוה מדי (כ-1600 שח ללא כוננים). מאחר ואני לא מכיר את שוק המעבדים הנייחים אשמח לשמוע את דעתכם על ההבדל בין המעבדים הבאים לשימושים שלי: - AMD Trinity Quad-Core A8-5500 שעולה 420 שח - AMD Trinity Quad-Core A6-5400k שעולה 340 שח - מעבד אינטל i3 (כנראה 2120) שעולה כ-550 שח. עצתכם?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין מעבד I5 דור שלישי ללוחות האלו DH67BL וגם H67M-GE ???? כרגע מותקן מעבד I5 דור שני בכל לוח אתמול ניסיתי להתקין באינטל ונשמעו ציפצופים .... נבהלתי והחזרתי הכל לקדמותו .... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש ספילטר לHEADER של המאוורר מערכת ואני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו בארץ יש לכם איזשהו מושג מאיפה להפליץ כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוורר של הקירור למעבד שלי שבק. אני רוצה לרכוש מאוורר חלופי. האם כל מאוורר PWM יעשה את העבודה? האם אני חייב חיבור של 4 פינים? חיבור של 3 פינים עם מתאם גם כן יתן שליטה של הלוח על מהירות המאוורר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה טיפה לשפר ביצועי מחשב שלי וחשבתי להוסיף זכרון כרגע יש לי 8 GB עם שתי זכרונות של 4GB של חברת CRUCIAL (זה מה שכתוב על האריזה 4GB DDR3 - 1333 PC31060 UDIMM 240 PIN) השאלה ראשונה האם בכלל זה ישפר לי ביצועים? ואם אני יצטרך לשנות משהו בהגדרות בשביל זה? ומחר אני בדיוק יהיה בKSP, אז איזה זכרון טוב ומשתלם אתם ממליצים לי לקנות. שתיים של 4GB או אחד של 8GB? לינק לזכרונות http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99..103..785..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תמליצו לי בבקשה מה כדאי לי לעשות ולקנות תודה מראש! פרטים של מחשב שלי חלונות 7 64 ביט לוח ASROCK H67M-GE מעבד I5-2500 CPU 3.30GHZ
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול שאלה שבטוח נשאלה כאן (אך לא מצאתי אותה בחיפוש). מה ההבדל בסיומות של דגמי המעבדים השונים של אינטל? U. M, QM וכד'. בעיקרון באתר של אינטל מופיע שלכולם יש את אותו זיכרון cache (למרות שלמעשה מצאתי מחשב עם מעבד 3517U i7 ולו זיכרון מטמון בגודל 4MB. מה ההבדל למעשה בין הסוגים השונים? תודה רבה! עדיאל
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 3570K שיעבור אוברקלוק עוד 3 שנים בתום האחריות (אם אני לא אקנה חדש) וGTX 660. כרגע יש לי זוג זכרונות 2GB 1333MHZ 9-9-9-27 של קינגסטון (2X2GB). לקחתי אותם מהמחשב הקודם שלי, ועם אחד מהם יש בעיה שלפעמים המחשב פשוט לא נדלק איתו בלי להוציא ולהכניס כמה פעמים ולנסות מחדש. עם המחשב החדש זה קרה לי רק פעם אחת , וכשלקחתי את הזכרון הדפוק לנסות במעבדה של אייבורי כשקניתי לא עלה להם גם המחשב עם הזכרון הזה. אבל כמו שציינתי אין איתו בעיה במחשב החדש. הרצתי MEMTEST ויצא תקין. בכל אופן אני קצת חושש מהזכרון הזה ולא בא לי לזרוק את הכסף על עוד זוג של 2GB ולגלות שהזכרון ההוא דפוק, ככה שאם כבר אני קונה אז אני אקנה סט 2X4GB 1600 1.5V 9-9-9-24 של קרוסאיר ב435 ש"ח. הPAGEFILE אצלי …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני אמור לשלוח לחברה על חשבוני זוג זכרונות שרופים של CORSAI ואמור לקבל חזרה מהם זוג חדש...האם זה שווה את הטרחה והכסף..?-מכס,מע"מ ואני לא יודע מה עוד ידחפו כאן בכניסה לארץ.הם גם רוצים את המשלוח מאובטח דרך UPS..מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזכרונות זהים, מדובר על סט של 2*4GB ב340 וסט של 4*4GB ב530. שום שימושים מיוחדים, בזמן שאני משחק אני לא פותח תוכנות כלשהן, ולא מתעסק בעריכות וידיאו או גראפיקה .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-