עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם יש אפשרות למהירות לוח 1333 ומעבד C2Q (8200) זה יהיה נחמד כל תוספת רק תועיל יש לי 2G זיכרונות וכרטיס מסך 4670 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש זיכרונות Corsair Dominator CMP6GX3M3A1600C7 ולוח אם GA-X58A-UD3R שתומך ב2200/1333/1066/800. השאלה: איך לקנפג את הזיכרונות האלה שיעבדו בצורה אופטימלית עם הלוח הזה? האם עדיף להוריד אותם ל1333 או להעלות ל2200? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום רב. החלטתי להרכיב מערכת HTPC קטנה על מארז ישן אך איכותי ששוכב אצלי כבר תקופה ללא שימוש. המארז הוא VOXBOX זהוב וגדול, שקניתי בזמנו בפלונטר, ומסוגל להכיל לוח ATX מלא אם ממש יצטרך. המערכת תתבסס על מעבד G620 של אינטל (300 ש"ח ב KSP). סטיק של 4GB ולוח מתאים. אשמח להמלצה על לוח מתאים ולא יקר, שיכיל יציאת סאונד דיגיטלית אופטית, ויציאת וידאו שתחובר לרסיבר. היות ולרסיבר שלי אין חיבור HDMI חיפשתי לוח עם יציאת וידאו מובנית, ולא מצאתי כזה. מישהו מכיר? אני מעדיף לוח שתומך ביציאה כזו, ללא צורך במתאם אקטיבי חיצוני. לא מתוכנן OC אבל אשמח לכמה שיותר יציאות SATA ןלפחות חריץ PCI אחד ישן וטוב. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by talvi8942,

שלום לכולם ! לפני שבוע בערך נהרס לי הלוח אם asus p8z68 v-pro לאחר שהיה במעבדה אצל ksp אמרו לי שהלוח אם נהרס וחייב להחליף אותו רציתי לדעת איך באמת אוכל לדעת אם הלוח אם נהרס וגם לקבל הצעות ללוח אם שווה ערך שאוכל לקנות הבעיה היא שהמעבד שלי הוא i7 2600k בסוקט של 1155 אשמח להצעות תודה מראש לעונים !!! לגבי המחיר שלא יעלה על 600 ש"ח אם אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. דור ה-HEDT החדש של אינטל מעניק לשוק הביתי כמות ליבות גדולה הרבה יותר מבעבר, אך נראה כי יש גם שינוי שרבים ממש לא יתלהבו ממנו לכתבה

6. אני מרכיב מפרט למחשב שכמעט ואין לו דרישות, לכן אני הולך על הזול. מה אתם אומרים AMD Sempron 64 (3200+) - [AM2]- RETAIL + GIGABYTE GA-M61VME-S2 (nForce 400) - ATX = פחות מ 700 ש"ח INTEL Pentium 4 (331) Celeron D - 2.66 64 bit - 533Mhz FSB - 775 + INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX = פחות מ 800 ש"ח (אבל בתור חלק מחבילה בסופו של דבר זה יוצא זול יותר) מה עדיף? איפה כדאי להוסיף עוד איזה 100 ש"ח בשביל לקבל שיפור לגוגמא ASUS M2V-TVM (K8M890) - mATX כאמור, אין ממש דרישות מהמחשב הזה מלבד גלישה, ואולי ממשק ל ipod

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום רב שמעתי שבקרוב מחליפם ליבה למעבדי AMD לי זה אבוד כי המחשב שלי בדרך כבר זה המעבד: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 אבל מה זה אומר על המעבד שלי? איזה ליבה יש לו? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אוקי השאלה שלי טיפה מסובכת, ולא יכולתי לקלוע בכותרת, אז אני אפרט: בעבר חשבתי שכרטיס המסך הוא תמיד השורה התחתונה כשמדובר בframe rate במשחק מחשב. כלומר, אם המעבד מספיק חזק כדי "לעמוד בביצועיו" של הכרטיס הגרפי- אז לא יהיה שום שיפור בקצב הפריימים גם אם אני אשים מעבד פי שניים יותר חזק. אבל, לאחרונה נתקלתי בבנצ'מרקים של משחקים, שבהם בודקים גם את הביצועים עם מעבדים שונים- אבל על אותו כרטיס(mid-high end). למשל הבנצ'מרק הזה של קרייסיס 3: http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-8.html כמו שאתם רואים, הם לקחו כרטיס חזק(אבל לא מאד חזק) ושמו אותו על מעבדים שונים. מתקבל פער משמעותי מאד בביצועים בין מעבדי הi7 החזקים לבין מעבד הi5 שהוא חזק כשלעצמו.…

9. קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אנוכי צריך שילוש(מעבד+לוח+זיכרונות) חדש. הכל התחיל מרצוני להתחיל להקליט ולערוך מוזיקה כמו שצריך, מה שדורש כמובן התעסקות בתוכנות כגון Cubase. אמרו לי חכמים ממני כי כדאי לי לשדרג את השילוש הנוכחי שלי. כמובן שאני גם "גיימר" ולכן שילוש חדש יעזור לי גם בנושא זה. השילוש הנוכחי שלי: Intel Pentium 4 Northwood C 2800Mhz MSI 875P Neo A-DATA 512Mb DDR 400 * 2 תקציב? כמה שיותר נמוך וכמה שיותר טוב... כלומר, אני מחפש כאן את היחס עלות/ביצועים הטוב ביותר... אני כבר איזה שנתיים לא מתעניין בכל הקטע של חומרה, ולכן אינני כ"כ יודע מה הם סדרי גודל המחירים של היום, אבל ראיתי(אם אינני טועה) שמוכרים מעבדים ממש טובים באיזה 500 ש"ח... אז התקציב יהיה, נראה לי, בסביבות ה1500, אולי עד 2000... …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אז מה עדיף 1066MHZ בתיזמונים 5-5-5-15 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 800MHZ בתיזמונים 4-4-3-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, המחשב שלי מראה סימני עייפות. לפעמים הוא עובד מהר כרגיל אבל לרוב כל מעבר חלון זה כמה דקות... הזיכרון (4 גיגה DDR3) נמצא על 90% רוב הזמן (WIN7). אני מעוניין להוסיף זכרון ואולי אף כונן SSD. וכאן השאלה אליכם, כי אני כבר מזמן לא מבין בכל זה אני מניח שמחקר וקריאת מאמרים במשך שבוע יספקו לי את התשובות אבל כבר חצי שנה אני מנסה ולא מוצא זמון א. האם אני יכול להוסיף או חייב להחליף זכרון? אני מעוניין בלפחות 8 גיגה. ב. איזה כונן SSD יתאים לי לחיבורי לוח האם שלי? מצורף מפרט מלא. המון תודה למי שיעזור. המון תודה - אורי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by shus2000,

שלום חברים, אני מחפש לוח אם שיכול לעמוד בטמפרטורה גבוהה בזמן עבודה.. מדובר שטמפרטורת חדר תהיה 45-50 מעלות... בכך שבתוך המארז הרבה יותר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yam_sh,

אהלן אנשים מה קורה רציתי לשאול משהו, יש לי מעבד P4 2400 והטמפ' הממוצעת שלו היא 50 מעלות. האם זה נורמלי?? מה אני יכול לעשות עם זה??י

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי חברה, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו ולדעתי שדרוג של הלוח+מעבד+זיכרונות יעשה את העבודה. אם אתם חושבים אחרת אז אשמח כמובן שתשתפו אותי. לא צריך שהמשחקים החדשים ביותר יראו מדהים, אבל כן אשמח אם הם יעבדו (כרגע המשחק היחיד שלי זה the secret world). המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה כל יום, וה8GB גRAM שלו כמעט תמיד מנוצל עד הסוף (2 גרסאות של פיירפוקס+כרום+אקספלורר, תוכנות עריכת קוד, לפעמים דברים של adobe, והמון דברים אחרים קטנים). אני משתמש במחשב גם כדי לראות סרטים דרך מקרן תלת מימד. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: AMD Phenom II x3 720 BE לוח אם: Biostar ta790gxe 128M זכרונות: לא זוכר את הדגמים בדיוק, אבל יחסית איכותיים 2GB*4 DDR2. (אם צריך אני אמצא את הדגמים) כרטיס גרפי: NVIDIA G…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה כדאי מבחינת יחס ביצועים/עלות ? Intel Pentium IV 2.4C GHz 800MHz או AMD Athlon XP 2800+ ???

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by oron,

שלום היו ברשותי :'( לוח אם גיגהבייט ומעבד AMD אטלון 1700XP שפשוט עלו האש! הלוח אם ממש חרוך ורכיבים בו התפחמו וכך גם המעבד. יש לי הגנה/מייצב מתח ADVICE AVR PRO 1200. למישהו יש נסיון עם מקרה דומה? אולי המאוורר של המעבד שבק חיים ואז היה עומס עד כדי שריפה של ממש?! חשוב לציין שמסך הLCD לא ניזוק, כך שלא נראה לי שמדובר במכת ברק. עוד שאלה, מה קורה הלאה? לפי מה שראיתי בכתב הקניה, יש לי אחריות על מעבד לכל החיים. אני יכול לפנות ישירות ליבואן לדרוש מעבד חדש? ואיך ההסדר הזה מתנהל, הרי מדובר במעבד ישן מלפני כ 5 שנים? תודה מראש לכל המגיבים אופיר

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. האם הרכבים הבאים טובים להרכבת מחשב: מעבד i5-7500 Kaby Lake לוח אם Gigabyte GA-H270-HD3 זיכרון Kingston 8GB DDR4 2133Mhz

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by xtx,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=483&Pname=KINGSTON או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2628&Pname=TWINMOS

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אינטל החליטה להוריד מחירים לפנטיומים למינהם ב21 בינואר: ב7 בינואר אינטל משיקה את .Q6600 2.40GHz, 8MB cache 1066MHz ב21 ינואר אינטל משיקה את E5300 ולE4300 עדיין אין תאריך אבל ברבעון הראשון של 2007 הוא יבוא http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35694

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gabbay,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז ככה יש לי עוד זמן לעבוד על מפרט שהכנתי בפורום מפרטים ולפי מה שהבנתי לא חיבים P35 לQ6600 אז ככה אני מחפש לוח של אסוס שמתאים לQ6600 \ ל4 גיגה זכרון \ולHD2900פרו-כרטיס גדול פיזית ללוח צריך להיות גם חריץ PCIE נוסף לכרטיס רשת אלחוטי זכרונות אני צריך 4 גיגה זולים שיתאימו לרכיבים האחרים לא מתוכנן OC לזכרונות ואני מתכנן לקנות מסקאי פי סי ככה שבבקשה תמליצו מישם בתודה קרירין

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. "That is actually the next thing we are planning on releasing. CAS 222 in the PC2700 and then hopefully 222 of the PC3000. Keep an eye on our website, we'll probably run a special on them once they're released. Please let me know if you have any more questions." זאת התשובה שהם החזירו לי כשאמרתי להם שהדגמי CAS222 שלהם פשוט מצויינים אבל כבר צריך משהו יותר מהיר.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99144 באמצעות T7400 מומהר ל3.27 תחת קירור מים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ההורים שלי החליטו לפנק את אח שלי הקטן במחשב חדש.. הם רוצים להשקיע במחשב כמה שפחות כנראה משהו ב1700 שקל. לי כרגע יש מחשב סבבה - E6300 2GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400W וחשבתי לעצמי - במקום לקנות E7400 ולוח אם רגיל, להוסיף קצת כסף מעצמי - ולקנות מעבד ולוח אם טובים לOC ולהביא לאח שלי במקומם את הE6300 + הלוח אם שלי (שאינו מתאים לOC) בעבר פחדתי לעשות OC. אבל אני יודע שבלי שינוי מתח זה אמור להיות ממש פשוט.. וכיום אני מעוניין לעשות זאת.. השימוש הוא למשחקים כבדים! התקציב - אני מוכן להשקיע בדבר שהכי שווה ביחס ביצועים/מחיר. אז איזה מעבד אתם ממליצים לי, איזה לוח אם, ואיזה זיכרונות? ואם צריך איזה מאוורר למעבד? המטרה להגיע לOC כמה שיותר גבוה.. בלי שינוי מתח, ובלי סיכון למעבד.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים