מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, רק הייתי מעוניין לוודא שלא עבדו עליי ושאכן מדובר בלוח אם ברמה שווה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 CL5 X2.[כלומר 2GB זכרונות.2 סלוטים של 1GB.]. לפני 3 חודשים המחשב לא עבד,ובדיקה שעשו לי העלתה שהזכרונות תקולים. קניתי אז זכרון: Samsung DDR2 2048MB 800MHZ .[לא זוכר אם זה CL5- או CL6]. לפני יומיים שוב המחשב לא עובד[מסך שחור]ומתברר ששוב הזכרון תקול.מה עושים?יש משהו במחשב שגורם לזכרונות לההרס? בתודה מראש שי נ.ב-אלו זכרונות מומלץ לי עכשיו לקנות.אני רוצה 2GB.
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם המפרט הזה: מעבד: AMD athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM היו לי זכרונות של חברת :TWINMOS 1GB 667 MHZ DDR2 X2 .כרגע הזכרונות לא עובדים. השאלה היא אני יכול לשדרג לזכרונות מסוג DDR3?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יצא לי קצת להסתקל באתרים של חנויות מחשבים (לדוג' KSP) וראיתי שיש DDR3 בעל נפח של 4 ג'גה(2X2GB) יותר זול מ DDR2 בעל אותו נפח (2X2GB) אם מישהו יודע מה ההסבר לזה השמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חשבתי לקנות זכרונות למחשב ואני לא יודע כלכך באיזה זכרונות הלוח אם תומך..אשמח לעזרה בנושא
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בZ77 D3H, יש 2 כניסות של SATA3 ו4 של SATA2, ההגיון הפשוט שלי אומר שלא יכול להיות רווח מלחבר לSATA3 כי ההארדיסק לא תומך, אבל בכל אופן אולי מישהו יודע משהו שאני לא יודע ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מערכת חדשה עם מעבד AMD A-10 5800K. שאני בודק טמפ' עם התוכנה HWMonitor, ניראה לי שהטמפרטורה של המעבד יחסית גבוהה... במצב רגיל (ללא מאמץ) בסביבות 45-55 מעלות, ובזמן מאמץ מגיע ל 80-100 מעלות. שאר הרכיבים בטמפ' תקינה. כרטיסי מסך בסביבות ה 30 מעלות ללא מאמץ, ובמאמץ בסביבות ה 40-50 מעלות. הארד דיסק בסביבות ה 20-25 מעלות. הלוח אם בסבובות ה 20-30 מעלות. יש לי קירור למעבד Arctic freezer 13 pro, וכמובן שהשתמשתי במשחה טרמית (של Zalman). סידרתי חוטים, ויש מספיק מאווררים. http://uploads.upng.co.il/f8aef1504cd18641c94cdd.jpg http://uploads.upng.co.il/38d6677737cab9df0186d5.jpg יש מצב שזאת טמפרטורה תקינה למעבד הזה?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי SSD חדש (סמסונג 840) על לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-P55A-UD3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp ה SSD הותקן כמובן על בקר ה SATAT6 המבוסס על שבב Marvell 9128. על ה SSD הותקן ווינדוס 8 נקי וכמובן שבביוס אותחל ה ACHI. לצערי אני חש בקפיאות מידיי פעם גם ב SSD וגם בשאר הדיסקים שמחוברים לבקר של אינטל. התופעה קורית בפעם הראשונה שאני מנסה להיכנס חאיזושהי סיפרייה באיזשהו כונן. במקום להכינס מיידית יש דיליי די ארוך. כמובן שנכנסתי לגוגל וחיפשתי דרייברים לבקרים הללו, אך ללא הצלחה (לא באתר של Marvell ולא באתר של אינטל). ווינדוס 8 זיהה את הבקרים הללו בהצלחה, אך הדרייבר שבשימוש (מתוצרת מיקרוסופט) מאוד מיושן - משנת 2010 עפ"י מנהל ההתקנים. ניסי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, האם הלוח של Asus P8Z77-V מומלץ למערכת למטרת Gaming שכוללת מעבד 3770K וכרטיס מסך יחיד ATI 7970? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ביום ראשון אני הולך לרכוש את הלוח הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=47 ובקרוב אני הולך לחבר לו את המעבד החדש 3770K, איזה זיכרונות אתם מליצים לקנות עד 400 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, האם יכול להיות שהלוח אם מהדגם הנ"ל עבר שינוי חומרה מאז שיצא לשוק (שזה פחות משנה) ? אני מתיחס ליכולות של ה- USB עם המהירות החדשה. וכן גם התאמה לתמיכה של ה- WIN8 מבחינת תוכנה ? או שמה בוצע שינוי באתר אסוס ביגלל ה- WIN8 שיצא חדש ותו לא... איך ניתן לדעת ?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם המחשב שלי מורכב מהלוח אם של אסוס ובמארז של הקרוסר. הבעיה שלי היא כזאת: במארז יש מאוורר עליון ומאוורר קדמי עד אתמול המאוורר העליון הוציא אוויר והקדמי הכניס אויר לתוך המארז. אתמול השתמשתי/הפעלתי את התוכנה של ASUS - FAN Xpert 2 שהיא באה בבקרת השליטה של הלוח ונותנת אפשרות שליטה על המאווררים לפי מאמץ עבודה ברכיבים. לאחר סריקה אוטומטית שעשתה התוכנה , היא הפכה לי את הכיוונים של המאוררים, עכשיו העליון מכניס אויר למארז והקדמי מוציא אויר. איך אני הופך בחזרה את כיווני המאוררים ??? עזרתכם....
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov GA-P55-UD3R (rev. 1.0) ביחד עם 2 זכרונות 2GB 1333 אני מעוניין להוסיף זיכרון כך שיהיה לי לפחות 8 GB (וכניראה אני לא אשתמש ביותר מ8) מה האופציה הכי טובה לעשות זאת כך שייתן לי את מרבית הביצועים: להוסיף עוד 2 של 2 . להוסיף עוד 2 של 4 (במהירות 1600). להחליף ל2 של 4 במהירות יותר גבוהה (1600). מה ייתן לי את מרבית הביצועים? תוך התחשבות בDUAL CHANNEL ובמהירויות הזיכרון? מחשב לשימושי גיימינג ואינטרנט? מעבד I5, INTEL SSD330 וכו' וכו'
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נתקע לפתע וכל פעם כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל עם נורה אדומה דלוקה ב HDD. ניסיתי לנתק את הכרטיסי זיכרון והדיסקים והיא עדיין דולקת. אז ההשערה היא שכנראה הלוח M לא תקין. הלוח הנוכחי שלי הוא MSI 7592. אני לא מעוניינת להשקיע הרבה אבל רוצה שיעבוד כמו שצריך... מה ההמלצות לאחד חדש?.. אגב יש לי עליו 2 כרטיסי זיכרון של DDR 2 המעבד intel core 2 quad q8300 2.5 GHZ כרטיס מסך GTX560 TI 1G GIGABYTE
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנו מעוניינים להרחיב את הזכרון של השרת (כנירא אנחנו צריכים להחליף את כל ה "raiser") אנחנו צריכים זיכרון מסוג DDR2 בנפח 128GB סה"כ אם אפשר לקבל גם הצעת מחיר בנוסף נשמח לטיפים (פרטים טבניים) שעליהם עלינו שלים לב תודה נ.ב. יש לנו שני "Raisers" עם 8 סלוטים
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול החלפתי את המעבד E7400 במחשב שלי לQ8200. זאת פעם ראשונה שהחלפתי מעבד אבל מרחתי משחה טרמית (טיפה באמצע) בכמות מספקת והמאוורר מוצמד היטב למעבד. אבל עדיין שאני בודק בתוכנות מדידה (SpeedFan,Core Temp) אני מקבל במנוחה 40-50 במאמץ קל 60 ובמאמץ כבד 90+. שיחקתי BF3 והליבות הגיעו לטמפ' של 90 בערך אבל הוא לא קורס לי באמצע עבודה. אני די בטוח שזה לא טמפ' נורמלית למעבד לכן אני שואל אם יש סיכוי שמרחתי משחה לא כמו שצריך או שדווקא המאוורר שהוא פשוט, לא בנוי לקרר את המעבד הזה היטב מכיוון שקראתי שהE7400 פועל עד 65W והQ8200 עד 95W. תודה מראש. מפרט: Intel Core2 Quad Q8200(2.33Ghz) MSI G31M2 V1 קירור: Alpine 11 GT Rev. 2 (מלפני 3 שנים). ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent FSP350-60…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי 2 סטיקים של 2GB כל אחד בתצורה של Dual, כאשר אלו הנתונים שלהם: General Module Information Module Number: 1 Module Size: 2048 MBytes Memory Type: DDR2-SDRAM DIMM Type: Regular Unbuffered (UDIMM) Error Check/Correction: None Memory Speed: 400.0 MHz (PC2-6400) Module Manufacturer: GeIL Module Model: CL4-4-4DDR2800 5 Serial Number: 150994944 Manu…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך עזרה איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך מסוים יעבוד עם לוח האם שלי . הכוונה היא שאני רוצה שאני יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס הזה
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם M2N-E ומעבד AMD 4600x2 אני רוצה לשדרג את המעבד, אבל הבנתי שכדי לשדרג אותו אני גם אצטרך לשדרג את הלוח אם. מה אני יכול לקנות ככה שהקנס לא יהיה גדול מדי, אבל משהו שגם יהיה יעיל? חשבתי להשקיע בכל העסק הזה 1,000-1,200 אה, ויש לי 2GB RAM. כדאי לשדרג?
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
במידה ויש לי כרגע במחשב סטיק אחד של KINGSTON 4GB DDR3, ואני רוצה להרחיב ל-8GB, אני יוכל לקנות עוד סטיק אחד של יצרנית אחרת? זה כן יוכל לפעול, אך האם זה מומלץ ולא יגביל את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. אני נוסע בעוד כחודש לתאילנד. חשבתי לנצל את ההזדמנות לשדרוג המחשב. האם אתם ממליצים? אם כן אילו רכיבים יוצר כדאי להביא משם ועם אילו עדיף שלא לקחת את הסיכון? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בנוסף לכרטיס המסך, יחובר כרטיס טלוויזיה ללוח האם, כנראה לחיבור PCI רגיל.. בנוגע ללוח MSI H77MA-G43, כרטיס הטלוויזיה יוכל להתחבר לאפיק PCI-E השני? במידה ולא, מה בנוגע ללוח GIGABYTE H77M-D3H? תודה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-