עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD Ryzen 3 1300X and 1200 Quad Core Processors Pricing Leaked – Landing On 27th July This Month http://wccftech.com/amd-ryzen-3-1300x-1200-quad-core-processors-pricing-leaked-landing-27th-july-month/ בעוד 10 ימים על מדפי החנויות יחל השיווק הרשמי של מעבדי ryzen 3 אשר הולכים להתחרות ישירות מחיר מול מחיר אל מול מעבדי i3 של אינטל. התמחור מצד AMD אגרסיבי, הם יספקו כבר בתחתית המחיר של i3, את מעבדי ryzne 3 , שבניגוד ל- icore של אינטל, מכיל 4 ליבות (פי 2) ומשכך מציב ביצועים טובים יותר משמעותית באותו סגמנט. מעבדי ryzen 3 למעשה מספקים ביצועים שקולים אחד לאחד אל מעבדי Icore 5 של אינטל הרצים באותו תדר. משמעו של הדבר הוא, שבאמצע…

2. Started by פבלו,

שלום, יש לי RAM של 32GB. בלוח אם הם יושבים כשני 16GB כל אחד. 2 x 16 - Corsair DDR 4 32 G 3200 תמיד ראיתי 32GB, כולל בפרימייר ואפטר אפקטס. אבל היום שמתי לב שאני רואה רק 16GB משום מה. אין לי מושג איך איבדתי 16GB של זיכרון. חומרתית הכול מחובר לפי מה שאני רואה. איך אני בודק את הנושא, ומה הדרך לפתור את זה? האם ייתכן שאחד הזיכרונות הלך לי? תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום, יש לי זיכרון 8GB בתדר 2400 ואני מעוניין לשדרג ל-16GB במהירות גבוהה יותר (3200-3600), הבנתי שההמלצה היא להשתמש ב-2 זיכרונות של 8GB ואז נהנים מביצועים טיפה יותר טובים. יש לי לוח אם - Gigabyte Z370P D3 בבדיקה שלי מול אנשי המעבדה בחנות הנציג אמר לי כי לוח האם שלי מיושן וכי הוא לא תומך במהירות מעבר ל-2400. עשיתי בדיקה ברשת ולפי מה שמצאתי הוא כן תומך בתדרים גבוהים יותר, כאן למשל: https://pcpartpicker.com/products/memory/?compatible_with=V9WfrH האם הנציג הטעה אותי? אני רוצה לוודא מה נכון ואם לקנות זיכרון בתדר גבוה יותר. ראיתי גם שרשום באתר של GIGABITE את זה? What is XMP? DDR4 memory modules are available at a stock frequency…

4. שלום לכולם, מחפש מעבד חזק בעיקר בשביל עריכת וידאו+קצת משחקים. זה קישור למעבדים הנתמכים - https://www.asus.com/supportonly/H81M-K/HelpDesk_CPU/ מפרט קיים- כרטיס מסך(אולי ישודרג בהמשך) GT 630 ווינדווס 10 תודה..

• אהבתי!
      • תודה!
    • 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by iveco,

יש לי אפשרות לרכוש ב 600 שקל או : אינטל H510+I3100F או AMD A320/520/B450 + 5500 יש לי אפשרות ל 3 לוחות עם ציפסט שונה אני יודע שהמעבדים יחסית ישנים אבל יש לי כרגע I3-7100 ואני רוצה לשדרג עד 600 שקל ובכל מקרה השידרוג יהיה משמעותי

6. המפרט בחתימה רוצה לשדרג את ה ram בעיקר ל 32 כי ההבדל במחיר בין 16 ל 32 לא כזה גדול. את הסיבה למה תשאירו בשבילי. אשמח להתמקדות בעלות מול תועלת, חברה אמינה שהכי תואמת למפרט שלי. הבנתי שהלוח אם שלי b450 תומך עד 3200gh אלא אם אבצע אוברקלוק. על איזה מהזכרונות הייתם הולכים והאם יש המלצה למשהו אחר, כרגע לא מעניין אותי RGB VENGEANCE LPX DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16-20-20-38 1.35V Intel AMD Desktop Computer Memory - Black (CMK32GX4M2E3200C16במחיר של 55 דולר באמזון או G.SKILL Trident Z RGB Series (Intel XMP) DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3600MT/s CL18-22-22-42 1.35V Desktop Computer Memory UDIMM (F4-3600C18D-32GTZR)המחיר דל 65 דולר PNY XLR8 Gaming 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3…

7. שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין המעבדים האלה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2521 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=927 השימושים שלי הם משחקים כבדים(פה ושם), סרטים(רובם בHD), מעט קידודים, אינטרנט, מוזיקה, אופיס. אשמח גם שתביאו לי באנצ'ים המוכיחים את דעתכם.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. שלום לכולם! תהיתי מה ההבדל בין שניהם? אמרו לי שיש ליבות ופיזיות ולוגיות, ולא כל כך הבנתי איך זה בא לידי ביטוי בביצועים, או מה הכוונה בליבה לוגית, והאם ל-i5 יש 4 ליבות, או 2. אני אישית קניתי את המעבד שלי בשלהי 2008, כאשר הייתי תמים, והלכתי על מעבד 2 ליבות במקום 4.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני סך הכל רוצה לדעת בפשטות מה ההבדל בין הלוחות P67 H67 Z68 מה כל כך שונה בהם? אני רוצה לקנות לוח אם וכל אחד אומר לי דגם אחר אני רוצה רק הסבר קצר מאוד אפילו בכמה מילים מה ההבדל בינהם תודה לכל החכמים שיעזרו לי!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב וחשבתי לקחת את לוח האם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E :ומעבד Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray הבעיה שתושבת המעבד בלוח האם לא תואמת לזה של המעבד 1155 ו 1366 ?האם זאת בעיה או שהם יעבדו בלי בעיות :שאלה נוספת איך הזכרונות מבחינת ביצועים ואמינות(לא מכיר את החברה) : DDR3 1333Mhz 3x4GB Mushkin Blackline Edition Triple Channel 998972 תודה לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הי, אשמח לקבל המלצה ללוח הטוב ביותר למערך SLI. עדיפות ללוח של GIGABYTE. חשוב שחריצי ה- PCI-E, יהיו כמה שיותר מרוחקים אחד מהשני. קראתי גם שלוחות מבוססים בקר NF-200 מוצלחים יותר למערך מרובה כרטיסים, האם זה נכון? אין הגבלת תקציב, חשוב לי הביצועים מכוון שאני מתכוון לעבוד עם מסך מינימום 27" ומעלה. תודה מראש, דני

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן. אני כבר שבוע שלם בבירורים איזה לוח אם לבחור... gigabyte, asus המוכרים לי או asrock שלא מוכר לי אבל חוסך לי בקניית קירור חדש בגלל תאימות תושבת ל-775. האבדון נובע כי אני לא יודע לאיזה פרמטר להתייחס. יש PCI3.0 יש PCI2.1 יש לג'יגהבייט לוח אם עם iSSD יש עם תמיכה ב-crossfire X16 ולא X8 לאסוס יש p8p67 pro או p8z68-v pro במה זה בא לידי ביטוי? מה כדאי? אני מעוניין בלוח אם שגם יאפשר לי שידרוגים עתידיים בתמיכה בכרטיסי מסך שיצאו בעתיד. שיהיה מן הסתם עם חיבורים של USB 3 וגם Sata3 ... קיצר... טבעתי בים של אפשרויות מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל בלוח אם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום,בצאתו של המשחק MW3 אני צריך להחליף מעבד האם אני צריך להחליף גם את ספק הכוח חשבתי לקחת את המעבדAMD X4 FX-4100 AM3+ (3.6GHz) - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8722 במחיר של כ595 שח התקציב למעבד הוא כ600 שח ולספק על 250 תוכלו להמליץ לי על ספק אם נחוץ אחד חדש ואם המעבד שבחרתי הוא הבחירה הטובה ביותר לתקציב שלי? AMD Athlon 64 X2 5600+ MSI MCP61 4ram DDR2 Evga GTS450 EZCOOL 450W

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שבוע טוב חברים, אני צריך לקנות מחשב ויפה שעה אחת קודם (הנוכחי עומד להחזיר את מעבדו לבורא כל רגע), לפני כמה ימים קראתי כאן על ההשקה של המעבדים החדשים של אינטל, (כתבה כאן) ואני תוהה אם יש טעם שאחכה שיגיעו לארץ או לקנות מה שיש כבר עכשיו. מה דעתכם ? הייתם מחכים במקומי ? שבוע טוב..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MokoLoko,

שלום, אני קונה את ה2500K והמוגן 3 בתור קירור ואני מתכנן אוברקלוק בינוני. אני לא מתכנן אובר קלוק תחרותי אלה יותר משהו שאני יעשה שהמעבד יתחיל לעבוד לי לאט אם תוכנות (בעוד שנתיים-שלוש ככה) אני יתן לו "בוסט" כדי לשפר ביצועים. חשבתי על הלוח אם הזה: http://tms.co.il/product/10288 הבנתי שהעיניין של החשמל בגיגבייט הוא לא הצד החזק שלהם בלוחות בינוניים (כמו זה).. הוא יספיק לדרישות שלי ? (שאני יפעיל את האוברקלוק אני מניח שהוא יפעל 24/7...אני לא מכבה את המחשב...) אם הוא מספיק טוב, כמה אתם חושבים שאני יכול "לדחוק" ? יש לכם המלצה ללוח אם אחר שאני יכול לקנות באותו מחיר (אולי אסוס או משהו אחר...)

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by arikm,

למכרה שלי יש מחשב ישן ASUS P5VDC-MX עם חצי גיגה זכרון 533Mhz. הלכתי לחנות ושאלתי את המוכר אם הקינגסטון 1G 667Mhz מתאים למחשב. פתחתי את האתר של ASUS עם הלוח בחנות, הראיתי לו והוא אמר לי שכן - הזכרון יוריד מהירות ויתאים את עצמו למחשב. כשהכנסתי את הזכרון החדש למחשב שום דבר לא השתנה - עדיין רק חצי גיגה למחשב. השארתי את הזכרון החדש לבד, ניסיתי בשני הסלוטים ועדיין רק חצי גיגה. בסוף החזרתי את הישן והוא משום מה לא עובד יותר - המחשב מצפצף ולא מאתחל. (בחיפוש באינטרנט הבנתי שכנראה צריך כרטיס שבנוי מ-16x64 ולא 8x128 - לא שזה עניין שם מישהו). עכשיו חזרתי לחנות דיברתי עם המוכר שמסתבר שהוא בכלל טכנאי! והוא אמר לי אין לעשות, שתקנה מחשב חדש. דיברתי עם עוד נציג מכירות והוא אומר בעי…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ראדון,

אני לא יודע איזה אפשרויות יש לי כבר על הלוח אם אבל אולי בכל זאת אפשר להביא מעבד טוב שיתאים לדרישות שלי אז ככה,אני חובב משחקי מחשב כבדים וכידוע לכם צריך מחשב מפלצת בשביל להריץ אותם בצורה טובה אבל,המחשב שלי לא מפלצת הוא בסה''כ הכל מחשב פשוט שצריך שידרוגון קטן. אני צריך מעבד טוב שיתאים למשחקים כבדים כמו BF3 וכדומה הלוח אם שלי זה FOXCONN G41MXE/G41MXE-K מותקן על הלוח 2 סטיקים של RAM כל אחד 2GB וקיים המעבד E6600 וכרטיס מסך GTS450 המעבד שיש לי עכשיו מאוד מגביל אותי ביחס לדרישות שאני צריך,ולכן אני צריך מעבד חדש כדי שיספק אותי ויתאים לדרישות. אשמח עם תענו.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום, המליצו לי בפורום מפרטים על לוח האם MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset ברשותכם כמה שאלות: 1) האם ה OC המובנה (או איך שאמורים להגדיר את זה שבא עם הלוח) של לוח האם הזה עובר את הגבול המותר במעבדי ה IB החדשים של אינטל? 2) האם הלוח תומך בליבה הגרפית המובנית של מעבדי ה IB ? 3) האם הלוח תומך בטכנולוגיית הסמרט ריספונס? 4) האם ניתן להוציא מהלוח הזה חיבור USB3 לפאנל הקדמי של המארז? 5) האם בכלל הלוח הזה נחשב כטוב (בלי לזלזל כמובן בבחור שהציע אותו אני פשוט רוצה חוות דעת נוספת)? תודה מראש מישהו

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. תקציב בסביבות ה-800-900 אבל לא קשיח. * אני מעוניין בלוח ASUS כי יש להם תוכנת OC אוטומטית שמניסיוני עובדת מצויין. * לצרכי פיתוח יש צורך ב-UART והרבה יציאותצ USB. כמה שיותר יותר טוב. נכון שיש מפצלי USB וגם ממירים מ-USB ל-UART אבל אם ניתן אני מעדיף להמנע מהם. * יש טעם להעדיף לוחות תואמי IVY BRIDGE מאיזו סיבה? תודה. ד"א - יש איזושהי סיבה להעדיף I5-3750K על I5-2500K בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nimrod5,

מה כיום יותר טוב המעבדים של INTEL או של AMD? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 השימוש למחשב זה משחקים כגון BF3 SC2 HON וצפייה בסרטי DVD האם שווה לי לשדרג את המעבר למעבד חזק יותר ? ואם כן איזה מעבד עד 700 ש"ח כדאי לי לקנות ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by hadarK,

בזמן האחרון מצאתי את עצמי יותר ויותר מתעניין בקשר לחלקי מחשב (מכיוון שאני מעוניין לקנות מחשב בקרוב) עכשיו הבנתי ש ערכת השבבים Z77 היא שדרוג קל של Z68 והייתי רוצה לדעת האם עדיף לרכוש לוח אם למחשב Z77 מתוך מחשבה לעתיד (תמיכה ב-USB3). אז מה עדיף? ובנוסף הייתי רוצה המלצה כל לוח אם שתומך ב-XMP, + הסבר מה טוב בו בתודה הדר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי את הקיט הזה gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR2 שהוא בעל זרם נמוך 1.25 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=390 אני מוסיף קיט נוסף RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL עם זרם 1.5 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=355 ואני לא ידעתי שיש הבדל בזרם שהזמנתי ורק עכשיו ראיתי רשום על שניהם שיש תאימות ללוח שלי (ASRock Fatal1ty P67 Professional) ושניהם אותו תיזמון ראיתי הזיכרון עוד לא הגיע. רציתי לדעת עם יש סיכוי שהם לא הסתדרו ביחד? או יגרם נזק? תודה רבה שנה טובה =] עדכון:בסוף הבאתי זיכרון סנייפר נוסף שם מתח זהה של 1.5 ושמתי אותם ביחד והכל בסדר את הסנייפר ה1.25 הוצאתי והוא מתוכנן לשימוש במחשב אחר שיהיה בבית.. תם ונישלם

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by swisaman,

היי, בקרוב אני משדרג את המעבד לI5 3570K ואת הלוח אם ללוח תואם מן הסתם. את שניהם אני קונה מIQPC. ההתלבטות המרכזית היא בין הZ77 PRO4 לEXTREME4. מה ההבדלים ביניהם והאם הם שווים את ההבדל במחיר(סביבות ה200 ש"ח)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by MINIME,

אם אני קונה 512 SDRAM זה שווה ל256 DDR. אם כן אז כן אם לא אז תסבירו בבקשה. תודה מראש MINIME.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.