מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. לפני כחצי שנה - שנה, כשתכננתי לקנות מחשב ולא יצא.. בניתי על לוח אם ASUS P5LD2. עכשיו שאני באמת מוכן נפשית (...וכספית) לרכישת המחשב רציתי לדעת האם להשאר בדעתי עם לוח אם זה? או שכבר יצאו אלטרנטיבות יותר טובות וחדשות יותר... נא עיזרו לי. תודה. חג שמח , והמשך יום נעים כמעט ושכחתי: הלוח אם לדברים הרגילים DUAL CORE 830 - מעבד... זכרון 1 GHZ.... וכאלה... אוברקלוק בעתיד בסבבה... וכאלה..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום. אני כרגע משתמש במפרט של: מעבד- i5-2500 זכרונות- 4 GB שיושבים על תצורת 2X2 כרטיס מסך- radeon 7950 HD שמתי לב שבהרבה משחקים לאחרונה אני מקבל צוואר בקבוק. בגלל שהכרטיס מסך חדש יחסית ושקניתי אותו הוא גם היה חזק למדי לא נראה לי שזה בגללו. כנ''ל המעבד. הזכרונות נקנו יחסית ממזמן כך שלגבי הDDR שלהם וכולי אין לי מושג. אז לדעתכם הבעיה נופלת בזכרונות? איזה סט חדש מומלץ לקנות? והאם כדאי להשאיר את הזכרונות הקיימים ולקנות רק עוד 4GB או לקנות סטיקים כפולים? כבר שכחתי איך זה הולך.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח פנימי 500 GB הבעיה היא שזה לא מתאים למחשב שלי השני שהוא ישן כ-5שנים אז אין לו SATA שמתאים לד.קשיח פנימי, מה אפשר לעשות ? להחליף SATA הישן לנוכחי כלומר חדיש ביותר ?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים איך אפשר לראות עם השני סטיקים שלי 2x512 עובדים במצב דואל אחרי שהם הוכנסו ל 1 ו3 המסומנים גם בכחול ככה שצריך להיות ממש במצב רע כדי לטעות. בכל מקרה אמרו לי עם התוכנה cpu-z אבל יש לי בעיה ..בעמודה של הממורי היא מראה לי רק את הכמות ! ושאני לחוץ על ה spd בסוף הוא אומר שאי אפשר למדוד . למישהו יש רעיון או דרך אחרת רק לראות שזה עובד בדואל וזה כל מה שאני רוצה כדי להיות בנאדם מאושר בתודה מראש דניאל :'(
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המעבד E6550 ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3. הורדתי את התוכנה Everest והיא מראה במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/6596/everesttemptr6.jpg ובמאמץ המעבד והלוח אם הגיעו ל- 80 - 90 מעלות. היה נדמה לי שאלו לא טמפ' נורמאליות, אז הורדתי את התוכנה PC Wizard ושם היא מראה לי במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/3489/pcwizardtempva4.jpg מסתבר שפה התמונה יותר גרועה והטמפ' גבוהות ב 10 - 20 מעלות מבתוכנה הקודמת... זה הגיוני? אני יודע שכרטיס המסך מסוגל לעבוד בטמפ' כאלו (יש לי 8800 GT), אבל המעבד והלוח אם? השאלה שלי היא האם הטמפ' הנ"ל הן נורמאליות, ואם לא, מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אמרו לי לעדכן את הBIOS כי יכול לה…
-
- 16 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי RAM של 32GB. בלוח אם הם יושבים כשני 16GB כל אחד. 2 x 16 - Corsair DDR 4 32 G 3200 תמיד ראיתי 32GB, כולל בפרימייר ואפטר אפקטס. אבל היום שמתי לב שאני רואה רק 16GB משום מה. אין לי מושג איך איבדתי 16GB של זיכרון. חומרתית הכול מחובר לפי מה שאני רואה. איך אני בודק את הנושא, ומה הדרך לפתור את זה? האם ייתכן שאחד הזיכרונות הלך לי? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הזכרון הזה עובד עם amd64... כי קניתי.. הוא עשה מלא בעיות (תקיעות כל הזמן) ופנדה נתנו לי 3200 האם יש הבדל ביצועים גדול?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יהיה הבדל משמעותי בין מחשב שהוא בעיקר לעבודהמ שרדית - גלישה , מסמכים וכו' וממש קצת משחקים שיהיה עם מעבד 3000D 2MB לעומת ה- 6300E האם יורגש הבדל ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד לא טוב עושה רעשים חזקים (ניסיתי ניקוי יסודי והכל) וגם המחשב זז לאט. שמעתי יש ירידת מחירים ואני רוצה להחליף את הפנטיום 4 שלי לפנטיום D, החיבור ללוח אם זהה בשניהם? מה עדיף לקחת 4 או D מחיר עד 450 ככה הכי משתלם וטוב?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. האם העין האנושית במחינה בהבדל בין 32 ל64 ביט? במה זה מתבטא? 2.בכמה מיקרון יוצר הATHLON64 ? 3.ידוע לי שלמעבד יש בקרי זיכרון ולכן בלוחות התומכים בו לא יהיה גשר צפוני. אז מי יגשר בין הזיכרונות (הפיזיים) למעבד ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ומתלבט איזה מעבד לקחת ... השאלה אם AMD טובים בניידים..
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
200-230 דולר חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032 אני צריך זיכרונות שגם יגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק... אבל גם יעבדו בתזמונים נורמאליים במהירויות נמוכות נדב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל ביקורת על הלוח DFI LanParty NF3 ULTRA-D האם הוא לא עושה בעיות עם ליבה כפולה והאם הוא חזק וטוב, ובכלל האם החברה DFI טובה? **** אני לא מחפש לקבל המלצות על שום ASrock למיניו בעל AGP ו PCI Express יחד!!
-
- 16 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום ! כיום יש לי מעבד E6600 2.4GHZ. הלוח אם שיש לי Asus - P5WDH ואני מרוצה ממנו, מבסוט למרות שהוא כבר קצת ישן... הוא אחלה ואני לא מעוניין להחליף. זכרון : 4GB (בפועל רק 3, אבל מעוד שבועיים אני אתקין Windows 7 64bit ויהיו לי או 6 או 8 ג'יגה). כרטיס מסך : בימים הקרובים אני הולך לקנות HD5770 1GB. כונן קשיח : WD Green 1T (עוד שבועיים יצטרף עוד כונן כזה). פשוט המחשב התחיל להיות איטי - אז שאלתי היא כזו - יש צורך להחליף מעבד...? אם כן ואתם מחזקים את דבריי, לאיזה מעבד כדאי שיתאים לי ללוח אם ? לא מתכנן איזה OC או משהו כזה, לא מבין בזה.. רוצה מחשב שיעבוד חלק, במהירות, בזריזות וביעילות. כל המלצה תתקבל בברכה - תודה ענקית לכל עוזר
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! שמי שמרית.. קניתי לא מזמן מחשב נייד dell-inspiron-15-7559 לצורכי גרפיקה. אני מעוניינת לשדרג את הזיכרון, אמרו לי שלא כדאי לעשות לבד כיוון שצריך לעשות בדיקת תאימות?! איך אני עושה את הבדיקה הזאת? כשאני מסתכלת על המפרט של המחשב מופיעים לי הפרטים הבאים: 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz (8GBx1) אני רוצה לקנות כרטיס נוסף של 8 ג'יגה על מה אני צריכה להקפיד לבדוק לפני שאני קונה? מן הסתם על הDDR3L... גם על CL? MHZ? תודה לעונים..
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 או שעדיף להוסיף קצת ולקחת את אילו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 שקצת חורגים מהתקציב ואם יש המלצה לזכרונות אחרים 2GB עד 1200
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המעבד CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU צריך דעה אם הלוח אם הזה טוב או שיש משהו אחר טוב יותר אבל לא יקר Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) זה הזיכרון Memory : DDR-RAM 512MB 400 מארז פשוט..שמתאים.. ואני צריך ספק כוח אני לא יודע איזה..אם אפשר שם חברה גודל או משהו שיעזור לי תודה !! (BUNNY) שלח אותי לפורום זה ועזר לי בבחירת החלקים..צריך דעות נוספות..
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בלוח האם שלי יש שני סלוטים לDDR1 ושני סלוטים לDDR2. מצאתי 512 מגה DDR1 [זוג סטיקים של 256] במחיר מעולה, ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש בהם ובזיכרון הנוכחי שלי בו זמנית. תודה, un|que
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך שילוש חדש למחשב משרדי (לוח, מעבד, זכרון). הלוח לא צריך לכלול כ. מסך או כ. קול מובנה. תודה מראש! נדב.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קיבלתי היום בשעה טובה AMD 3800X2 אבל משום מה הוינדוס לא מזהה אותו....ואותו הדבר בבאנצים אני מקבל ציון של חד ליבה... מה לעשות?. תודה לעוזרים! נ.ב cpu-z מזהה אותו
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כיום יותר טוב המעבדים של INTEL או של AMD? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם?? כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1x ASUS P4T-533-C INTEL P4 2.26GHZ 0.13 128MB X2 PC800 1x Tsunami Virgo bLUE for P4 350W אה והמעבד תומך ב-533 סך הכל:3,614ש"ח את כל שאר החלקי יש לי כבר זה כדאי? והלוח אם הזה טוב? והאם הוא מהיר? המארז מספיק בשביל הלוח אם? והאם הוא טוב? והוא בא עם ספק של 350W?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כבר פתחתי פה דיון לפני זמן קצר.. והיום כשבררתי גליתי שמה שאני מחפש לא נמצא ב SKYPC ... שם אני קונה את המחשב, המערכת להיה מורכבת מ Q9450 ולוח Asus P3E5 Primium wifi עד עכשיו התלבתתי אילו זכרונות ובסוף החלטתי ... OCZ Reaper 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 ואם לא OCZ Platinum 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-7-24 עכשיו בסקיפיסי אמרו לי שהם לא מחזיקים אותם ושהם לא יציבים ויש להם בעיית תאימות קשה.. ואמרו לי ללכת על Mushkin 2x2048 1600 Mhz CL 7-7-6-18 שעולים 250 ש"ח יותר ... האם כדי ...ואהם זה בכלל נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-