עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iveco,

זה מבלבל אותי העניין של ליבה פיזית ווירטואלית CORE THREADS יש מעבד למשל 3770 יש לו 4 ליבות ו 8 טרידס עכשיו כל מעבד בא עם THREADS אחד ו HT נותן 2 במקום אחד זאת אומרת מעבד למשל G2020 יש לו 2 ליבות פיזיות ועוד 2 טרידס זה לא אמור להיות כמו 4 ? וה 3770 מגיע עם 4 ועוד 8 טרידס בגלל ה HT זה לא אמור להיות 12 ? איך זה 8 ? למה סה"כ הליבות זה לפי הטרידס ? לא מחברים את הליבות הפיזיות + הטרידס ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Saharh,

מה קורה חברים, חשבתי להוסיף למחשב הנוכחי זיכרון, בזמן האחרון הוא מראה סימנים של האטה כנראה עקב הדרישות של התוכנות שמתעדכנות כל הזמן. אין בכוונתי לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, ולכן אמרתי שנעזר בעצת חכמים ממני שתוכלו לייעץ לי האם להוסיף זיכרון או לא : ) המחשב חמוש ב : מעבד - AMD Athlon II X4 640 זכרון - Kingston 2X2GB DDR3 CL9 10600 כרטיס מסך - NVIDIA GTX 460 768MB תודה על העזרה : )

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. צפוייה הורדת מחירים למעבדי כפולי ליבה, FXים ו OPTERONים של AMD... לפי מה ש THEinquirer אומרים, זה יהיה ב 23 בינואר... X2 4800 ירד ב 20% X2 4600 ירד ב 21% X2 4400 ירד ב 8% X2 4200 ירד ב 11% ואחרון חביב- X2 3800 ירד ב 8% FX-60 יעלה 1031$ FX-57 ירד ב 20% FX-55 כנראה שירד מהיצור... OPTERON 180 ירד ב 14% OPTERON 175 יתייקר ב 3% OPTERON 170 יתייקר ב 3% OPTERON 165 יתייקר ב 10%... http://www.theinquirer.net/?article=29095 מקווה שעזרתי למישהו

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nec_000,

חדשות טריות מהיום, AMD הולכת לעשות איזה refresh למעבדיה. האם טמון בהם איזה סוד כמוס שמאפשר לחלץ יותר ביצועים ? דגמי 3900XT ו- 3800XT וגם 3600XT בדרך לצרכן. עד ה- 16 ליוני נדע מה שונה בהם. אך בנתיים ניחושים/הערכות ברשת מדברים אולי על הוספת ליבות ותדרי פעולה בעקבות שפור הייצור. 3900XT יהיה (אולי) 14 ליבות, 3800XT יביא (אולי) 10 ליבות, ו- 3600XT יהיה (אולי) binned chip עם תדרים גבוהים במיוחד. *יודגש כי מדובר בהערכות בשלב זה. https://wccftech.com/amd-ryzen-9-3900xt-ryzen-7-3800xt-ryzen-5-3600xt-matisse-refresh-desktop-cpus-confirmed/ https://videocardz.com/newz/amd-to-announce-ryzen-9-3900xt-3800xt-and-3600xt-on-june-16th

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם לוח אם מבוסס צ'יפסט H81 כרגע מותקנת על המחשב יחידת זיכרון DDR3 בנפח 4 ג"ב במהירות 1600 עם תזמונים סטנדרטיים: 11,11,11,28. יש באפשרותי להוסיף יחידה נוספת במהירות 1600 עם תזמונים הדוקים יותר : 9,9,9 משהו בסגנון. האם זה אפשרי? או שהמחשב לא יעלה בגלל חוסר התאמה בין הזכרונות, אם המהירות תרד ל 1333 זה לא יפריע לי.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mj23,

היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ilay22,

איזה חברות הן איכותיות, ואיזה חברות לא כדאי לקנות?

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by demultiplexer,

פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר. אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות. אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה.. תודה מראש DEMULTI

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום חברים! אין לי הרבה ידע אבל זה הפרטים שמצאתי עליו באינטרנט אשמח בכל עזרה בפרט בהנחות של ה11.11 תודה. מותג Dell MPN 3NMF7A01 מזהה מוצר ב- eBay (ePID) 1328743208 תכונות מפתח המוצר דגם קו רוחב של Dell E4310 צבע אפור מאפיינים מצלמת אינטרנט מובנית, Bluetooth הקלד מחברת / מחשב נייד קו מוצר קו רוחב מהדורת מערכת הפעלה לא ישים סוג אחסון HDD (כונן קשיח) מערכת הפעלה לא כלול קיבולת SSD 4 גיגה בייט קישוריות חומרה USB 3.0, USB 2.0, חריץ לכרטיס SD סוג עיבוד גרפיקה משולב / על הלוח גרפיקה

11. שלום לכולם האם לוח האם של B150M-PLUS - ASUS זה הלינק - https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PLUS/ מתאים או כולל חיבור ל- SSD עם חיבור NVMe ואם לא אז מה כן אפשר לחבר אליו ? אם אפשר לתת דוגמא של SSD שמתאים לחיבור של לוח האם הזה . תודה

12. Started by shabib,

מהו המעבד עם הכי הרבה ליבות כיום?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by The_Byter,

אני רוצה לשתף אתכם בשרות המעולה של MUSHKIN היה לי 256MB PC2100 DDR 222 Green Hi Perf שחבר יקר התקין הפוך ושרף אותו (הזיכרון הגיע ל205MHz) הזיכרון ניקנה מפנדה ואחרי שעברה יותר משנה - אין עם מי לדבר. לכן שלחנו מייל לMUSHKIN ומתברר שהאחריות היא לכל החיים ! שלחנו את הזיכרון והיום הגיע שליח עם חבילה (fedex) עד הבית של החבר. וקבלנו במקום הקודם 256MB PC2100 DDR 222 Black Hi Perf Level II היום הוא יעבור בדיקות וגם הA-DATA PC4000 מגיע היום... בקיצור כל הכבוד לMUSHKIN ואל תחששו לפנות לאחריות אצל היצרנים בחו"ל. (כל זה כנראה מתנות ליום-ההולדת

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by big z,

שלום לכולם הרגע התקנתי XP עם הלוח החדש ושתי דברים מציקים לי. 1. אין דרייבר לUSB2 ואני גם לא מוצא מאיפה להוריד , אפילו באתר שלהם אין. 2. משום מה לוח כל כך מכובד לאוברקלוק והוא לא מגיע עם תוכנת ניטור לווינדוס לטמפרטורות והמאווררים אלא רק דרך הביוס האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדרייברים האלה ? ,או תוכנת ניטור שמתאימה ללוח בסגנון intel active monitor ? כל התשובות ייתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מכיוון שהסופרטלנט שלי (שהוצאתי הון עליהם) מאכזבים אותי קשות ב - OC ולא עוברים את ה - 970MHZ מה שמאד מגביל אותי באוברקלוק כי אני עובד ביחס של 1:1 ועם מכפלה נמוכה מאד של 7 (E6300 מה לעשות...). אז אני חושב להחליף אותם באחד מהקיטים האלו: 1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193&Pname=OCZ 2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188&Pname=OCZ 3) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה עדיף ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני כרגע מתלבט בין קניית מערכת מבוססת I7 לקניית מערכת CORE 2 QUAD משתלמת (יחסית). אני מחפש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל. המחשב יעבור O.C. , אני מעוניין בזכרונות DDR3 וכמובן מעבד QUAD.אין שום צורך בCF\SLI. אשמח להמלצות.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. חוות דעת על היצרן. וחוות דעת על הלוח הספציפי הזה...עלות 88$ ====> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB044# הבאסה שאין עליו PCIE OB . והכרטיס הכי זבל עולה 400 - 500 ש"ח עוד הוצאה מעצבנת.

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. למי שלא בא לו לפרק את הקירור, לנקות את מהמשחה התרמית ולמרוח מחדש... ממש לא מומלץ להשתמש בשואב אבק, כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולשרוף את המעבד. זה קורה לעתים רחוקות אבל ממש לא נעים כשזה קורה. מה לגבי שימוש בפאן לשיער, כשמשתמשים באוויר קר כמובן, והאוויר יוצא מהפאן החוצה (בניגוד לשואב שיונק אוויר), האם זה גם יכול לגרום לתופעה? ומה לגבי פחיות אוויר דחוס ייעודיות, שעולות 20-25 ש"ח? ולכמה פעמים הן מספיקות?

19. Started by tagada0071,

שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…

20. Started by CyberZero,

בס"ד שלום אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ל i5 8600k יש לי לוח אם Gigabyte H110M-DS2 וזכרון ddr4 2133mhz השאלות שלי הם: 1. ראיתי באתר של אינטל שיש דרישה לזכרון DDR4-2666 האם זה אומר שעם הזכרון שלי המעבד לא יעבוד ? 2.ובמידה הוא כן יכול לעבוד האם הלוח אם שלי מתאים לביצוע של oc למעבד בעתיד ? תודה רבה לעזורים :)

21. Started by bennnn,

שלום לכולם-ש לי אפשרות לרכוש את הזיכרון הזה: http://www.ebay.co.uk/itm/RAMOS-4GB-DDR3-1333MHZ-PC3-10600-COMPUTER-DESKTOP-PC-MEMORY-DIMM-RAM-UPGRADE-/130578826830?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item1e671ac64e RAMOS 4GB DDR3 1333MHZ PC3-10600 COMPUTER DESKTOP PC MEMORY DIMM RAM UPGRADE 2 שאלות כרגע יש לי 2 סטיקים מהזיכרון שבחתימה ונשארו לי עוד 2 סלוטים פנויים .מכיוון שהזיכרון ממש זול חשבתי לקנות 2 סטיקים. 1: האם הוא מתאים ללוח שלי?בחתימה מופיע הלוח. 2.האם הביצועים לא ייפגמו?כי הזכרונות שיש לי יקרים עם תיזמון נמוך. ואפשר לשים 2 מודולים של 2 גיגה ו 2 גיגה ו2 של 4 גיגה ו4 גיגה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tomerk25,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש וסגור על שאר הרכיבים. נותר לי להסגר על מעבד, לוח אם וזיכרונות. אין לי תקציב מוגדר מראש אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו שאין לו קשר לצרכים שלי. המחשב ישמש בעיקר למשחקים בשעות הפנאי, אינטרנט וכו'. הרכיבים שקיימים בינתיים במחשב: MSI 280X, מארז 300R, ספק 520W seasonic, דיסק קשיח 1TB BLUE, כונן SSD MX100 256GB. מעבד - חרשתי את הנושא רבות ואני צריך לפחות I5. במסגרת זו יש לי שאלה. מה נותן לי הכנה ל OC? האם זה פשוט מגדיל את ביצועי המעבד בעתיד ב10-20% ומקטין צוואר בקבוק עתידי? כי אני חושב שאם אני אגיע למצב שאצטרך להשתמש ב OC כדי להפוך את המחשב ל"עדכני" יותר אז יהיה עדיף להחליף שילוש חדש או מחשב חדש. לא? בהתחלה חשבתי לקנות I7 אבל אז הבנתי שזה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. "That is actually the next thing we are planning on releasing. CAS 222 in the PC2700 and then hopefully 222 of the PC3000. Keep an eye on our website, we'll probably run a special on them once they're released. Please let me know if you have any more questions." זאת התשובה שהם החזירו לי כשאמרתי להם שהדגמי CAS222 שלהם פשוט מצויינים אבל כבר צריך משהו יותר מהיר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה כדאי מבחינת יחס ביצועים/עלות ? Intel Pentium IV 2.4C GHz 800MHz או AMD Athlon XP 2800+ ???

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sergey_k,

שלום העם שתי חברות שונות של זיכרון נגיד SAMSUNG ו ADATA יכולות לעבוד ביחד באותו הזמן? איפה אפשר ליראות איזו חברה הזכרון שלי במחשב עם איזו תוכנה תודה מראש סרגיי

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.