עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by demultiplexer,

פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר. אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות. אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה.. תודה מראש DEMULTI

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. למי שלא בא לו לפרק את הקירור, לנקות את מהמשחה התרמית ולמרוח מחדש... ממש לא מומלץ להשתמש בשואב אבק, כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולשרוף את המעבד. זה קורה לעתים רחוקות אבל ממש לא נעים כשזה קורה. מה לגבי שימוש בפאן לשיער, כשמשתמשים באוויר קר כמובן, והאוויר יוצא מהפאן החוצה (בניגוד לשואב שיונק אוויר), האם זה גם יכול לגרום לתופעה? ומה לגבי פחיות אוויר דחוס ייעודיות, שעולות 20-25 ש"ח? ולכמה פעמים הן מספיקות?

3. יש לי זיכרון Kingston 256 MB SDRAM ופנטיום 3 האם זאת חברה טובה ? הזכרון יעמוד בשינוי FSB ? תודה ;D

4. Started by deso,

יש לי שאלה.... אני על סף קניית מחשב, ואני רוצה לדעת על המעבדים של intel אני חושב שבשבילי עדיף 32 ביט מעבד, בגלל שעדיין 64 ביט זו חומרה חדשה, ויש תוכנות שלא רצות עליו, אולי אפילו DOS ועוד כמה.. אני חושב שאפילו אם אני מריץ Windows 98 ב64 ביט, המעבד מתפוצץ אז אני רוצה לדעת, אם הכי טוב לקנות כיום 64 ביט או 32 ביט?.. תודה אופסססססססססססססססססססססססס סליחה, נראה לי הטרד הזה יעבור, שכחתי שיש את הפורום של לוחות אם, מעבדים וזכרונות אני מוכן להעברה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by felad,

היי סליחה על הבורות :-) יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים אני זוכר שאמרו לי שהוא תומך גם ב USB 3.0 אבל לא בטוח שזה נכון, איך אני יכול לדעת ? לוח האם שלי הוא : http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-13#ov התקנתי גם Speccy ( מצורפת תמונה ) אבל עדיין לא הבנתי מה יש לי.

6. כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 מהירויות שאפשר לבחור לזכרונות- safe, normal, fast, turbo, ultra. כרגע הזכרון נמצא על turbo. האם כדאי לי להשאיר אותו על המהירות הזאת או להוריד?? (האם הוא מתחמם יותר מדי\נשחק?) **הזיכרון הוא של samsung, 512mb 333mhz (2700)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Keman,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38710

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by menashe,

מעבד לצורכי מחשב ביתי מתקדם... AMD Athlon 64 X2 DUAL-CORE 6000+ Socket AM2 ( ADX6000CZBOX ) עולה לי 230 $... מה אתם אומרים, שווה? AMD טובים? מה עדיף AMD או INTEL?

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tagada0071,

שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…

12. Started by DrowNz,

Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by romi103,

בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Kfir2,

מה יותר טוב בשביל שרתים? ואיפה אני יכול למצוא חנות טובה שמוכרת מעבדי XEON כי לא מצאתי בשום מקום.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי ניסתי להוסיף עוד 2 זיכרונות של 2 GB על הלוח, ברגע שאני מפעיל את המחשב זה מצפצץ ללא הפסקה ואין תגובה על המסך, הם אותם הזיכרונות בדיוק כמו הראשונים , האם הם תקולים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מחירי מעבדי skylake i7k ובמיוחד לוחות האם Z170 DDR4 ( לא הסבירים שביניהם אלא אלה שמחירם 1000 וקצת ) , עדיין מאוד יקרים האם ידוע אם צפוייה בחודש חודשיים הקרובים ירידת המחירים שלהם לפחות ל200 - 300 שח פחות לכל רכיב ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by pro.surfer,

היי חברים אני חדש פה ויש לי מספר שאלות המפרט שלי הוא ככה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X2 GB DDR2 800MHZ CL5 SAMSUNG צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ספק- SWEEX 650W השאלה שלי היא כזאת בעבר היו לי התנגשויות חומרה של הזיכרונות עם הלוח אם לכם החלפתי לSAMSUNG שהסכימו לעבוד יפה אבל לאט עכשיו הזמנתי 4X2GB של OCZ גם כן DDR2 800MHZ אבל הפעם CL4 עם קירור TUBE הפחד שלי הוא ששוב הזיכרונות ידפקו הכול מה אתם אומרים ? בנוסף הזמנתי מאוורר של THERMALTEK מדגם V1 עבור המעבד מה אתם אומרים ? שכחתי לציין שאני עובד עם הויסטה ULTIMAT 64 BIT. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ggilon,

שלום רב ברשותי מחשב שמשמש למדיה (מחובר לTV דרך HDMI ) לוח אם asus p8p67-m, מעבד I3. מער' הפעלה 7 /64 ביט. בניסיון להדליק מחדש אותו לא עלה ביוס ולא היה וידאו. ניסיתי להחליף כרטיס מסך - ללא הועיל. בדקתי זיכרונות - תקינים. הוצאתי סוללה וביצעתי reset ל RTC-לא עזר. יש בפנים Dram led שמהבהב באטיות. חיפשתי ברשת וכולם מכוונים לבעיה כלשהי בביוס וממליצים לעדכן, אלה שאיך מעדכנים ביוס כשאי אפשר להיכנס אליו כי אין וידאו? האם למישהו יש פתרון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. היי אנשים, האם כדאי לקנות מעבד בגרסת TRAY ולוח אם בגרסת BULK כדי לחסוך כמה מאות שקלים ? תודה כרטיס מסך Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1100 ש"ח Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Reatail 1200 ש"ח מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray 1100 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Box 1470 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. ההורים שלי החליטו לפנק את אח שלי הקטן במחשב חדש.. הם רוצים להשקיע במחשב כמה שפחות כנראה משהו ב1700 שקל. לי כרגע יש מחשב סבבה - E6300 2GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400W וחשבתי לעצמי - במקום לקנות E7400 ולוח אם רגיל, להוסיף קצת כסף מעצמי - ולקנות מעבד ולוח אם טובים לOC ולהביא לאח שלי במקומם את הE6300 + הלוח אם שלי (שאינו מתאים לOC) בעבר פחדתי לעשות OC. אבל אני יודע שבלי שינוי מתח זה אמור להיות ממש פשוט.. וכיום אני מעוניין לעשות זאת.. השימוש הוא למשחקים כבדים! התקציב - אני מוכן להשקיע בדבר שהכי שווה ביחס ביצועים/מחיר. אז איזה מעבד אתם ממליצים לי, איזה לוח אם, ואיזה זיכרונות? ואם צריך איזה מאוורר למעבד? המטרה להגיע לOC כמה שיותר גבוה.. בלי שינוי מתח, ובלי סיכון למעבד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ksn1981,

שלום לכולם, נכנסתי לאתר של ASUS לשם השוואת לוחות.. והבחנתי בלוחות מבוססי צ'יפסט H61.. לא מצאתי מידע בפורום.. הלכתי לאתר של אינטל.. השוואתי ל-H67 וסידרתי לכם בטבלה (מצורפת) רק את השדות השונים.. נ.ב. כמובן שיצרניות לוחות האם יכולות לשחק (לטובה) במספר שדות.. כך לפחות ב-ASUS.. ולדעתי, היצרניות יחכימו אם לא יגזימו בתוספות, על מנת לשמור על הפרש מחיר "הגיוני" לעומת ה-H67 שיצדיק קיום צ'יפסט חדש זה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מחבר HDMI תמיד תואם HDCP, זאת דרישה של HDMI, לכן אין שום טעם להודיע על תמיכה בHDCP בנפרד לתמיכה בHDMI.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ooopsi,

ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. המעבד מוצע למכירה בשתי חנויות ובאותו מחיר כמעט ולייד המעבדים האחרים בותו שקע כך שהאפשרות לטעות נראית לא סבירה: חנות 1 - בסוף הדף למטה : http://www.etccomputer.ca/eShop/default.asp?categoryid=5 חנות 2: http://www.btecanada.com/catalog/product_info.php?cPath=86_120&products_id=1885 מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=543b706c6320ce22a731a501854cd5b7&showtopic=22900

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים