עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mnm,

האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Notter,

יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by oron,

שלום היו ברשותי :'( לוח אם גיגהבייט ומעבד AMD אטלון 1700XP שפשוט עלו האש! הלוח אם ממש חרוך ורכיבים בו התפחמו וכך גם המעבד. יש לי הגנה/מייצב מתח ADVICE AVR PRO 1200. למישהו יש נסיון עם מקרה דומה? אולי המאוורר של המעבד שבק חיים ואז היה עומס עד כדי שריפה של ממש?! חשוב לציין שמסך הLCD לא ניזוק, כך שלא נראה לי שמדובר במכת ברק. עוד שאלה, מה קורה הלאה? לפי מה שראיתי בכתב הקניה, יש לי אחריות על מעבד לכל החיים. אני יכול לפנות ישירות ליבואן לדרוש מעבד חדש? ואיך ההסדר הזה מתנהל, הרי מדובר במעבד ישן מלפני כ 5 שנים? תודה מראש לכל המגיבים אופיר

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום. האם קיים הבדל של ממש בין מעבד ה i7 920 לבין ה 950? מלבד מהירות השעון הנמוכה יותר (דבר שעליו ניתן להתגבר באמצעות OC צנוע), האם יש הבדל בין המעבדים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אם יש אפשרות למהירות לוח 1333 ומעבד C2Q (8200) זה יהיה נחמד כל תוספת רק תועיל יש לי 2G זיכרונות וכרטיס מסך 4670 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shibby15,

אני לרוב לא עושה יותר מידי עם המחשב בעיקר משחק (SOF2 GTA3 THPS3 וכו...)ובאינטרנט. אני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בלפחות AGP X4 ובגלל שאני לא רוצה להחליף לוח ולהשאר עם הP3 אני רוצה להחליף גם מעבד. יש לכם משהו להמליץ לי (מעבד+לוח) בעלות הכי נמוכה ועדיין שייתן תמורה נורמלית. תודה מראש רום

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by TZuKi,

"הרכבתי מפרט - בטוח לגבי כמעט הכל חוץ מהזכרון והמארז. אבל תביעו דעתכם. Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח S.B LIVE 5.1 306 ש"ח " זהו מפרט שהרכבתי. המליצו לי על המעבד הזה והלוח, אבל אמרו לי לא להסתמך רק עליהם. אני מתכנן OC, להשאר ככה, או לשנות?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מפרט: Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate - 64bit CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) - DUAL Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) ---------------------------- אני לא כזה משחק במשחקי מחשב מדיי פעם assasin creed ו- Prototype אבל לא יותר מזה... לרב אני מתעסק בתיכנות - Visual Studio 2012/3 ו- Eclipse. לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהוא תופס כ 70% מהזיכרון הנוכחי שיש לי. חשבתי להוסיף זיכרון. יש הרבה סוגים לזכרון ואני לא יודע מה ההבדל ב…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Black_Devil,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לזהות תושבת של מעבד על לוח האם? בכוונתי לשדרג את המעבד, ונאבדה לי החוברת של הלוח אם. יש איזה שהיא תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את התושבת? או דרך אחרת...?!?! תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום רב שמעתי שבקרוב מחליפם ליבה למעבדי AMD לי זה אבוד כי המחשב שלי בדרך כבר זה המעבד: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 אבל מה זה אומר על המעבד שלי? איזה ליבה יש לו? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Intel's new Core i7-CPUs start in mid-October. They will launched between 13rd and 16nd October. While the flagship named Core i7 900 Extreme Edition (3.2 GHz, $999), the others are named Core i7 900 (2.93 GHz, $562) and - speculation - Core i7 800 (2.66 GHz, $284). http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=312944 http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2294&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by demultiplexer,

פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר. אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות. אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה.. תודה מראש DEMULTI

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למישהי שמציירת בפוטושופ במטרה להדפיס על קנבסים גדולים. נאמר, לצורך הדיון, 2מטר על 1מטר ב300 dpi/ppl. ונאמר, שוב, לצורך הדיון, עד שלושה ליירים. שמירה בפורמט לוסלס (לא jpg). כמה זכרון צריך? האם דרוש מעבד עם שלושה ערוצי זכרון או שמספיק שניים? האם SSD ישפיע משמעותית על העבודה? האם דרוש כרטיס מסך או שאון-בורד מספיק? תודה רבה, סיון

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. האתר techspot העלה ביקורת השוואתית לביצועי מעבדים במשחק הפופולארי PUBG. באופן לא מפתיע מעבדי אינטל שלטו ללא עוררין בביצועים: עד פה אין שום דבר חדש או מרעיש... אבל בדיקה של אחוז הניצול מעבד מעלה שאלה מוזרה ביותר: % השימוש במעבדי האינטל גבוהה משמעותית ממעבד AMD בעל מספר נימים דומה (6/12 או 4/8) אפילו עם תדר נמוך יותר. יותר מזה, מעבד 4/8 כמו ה 1500X פועל בניצול של 35% בעוד מפלצת כמו 8700K פועלת בניצול 45% ומספקת הרבה יותר ביצועים, מעבד 4/8 של אינטל מגיע לניצול 70%) במילים אחרות מעבדי AMD מציגים ביצועים נחותים משמעותית (מיספרית, נתעלם מאם משמעותי או לא) לא בגלל שהם חלשים יותר פר ליבה או תדר אלא כי משהו במעבד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Ashand,

היי אני מחפש לוח אם עם בקר SAS מובנה (עדיפות לבקר LSI) שיחליף את הלוח שלי ויהיה בעל תושבת LGA775 תמיכה במעבד Q6600 וזכרונות DDR2 1066 כי אני רוצה להעביר הכל ללוח החדש (אם יש כזה) יש לכם לינקים לחנויות שמוכרות לוחות כאלו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. חוות דעת על היצרן. וחוות דעת על הלוח הספציפי הזה...עלות 88$ ====> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB044# הבאסה שאין עליו PCIE OB . והכרטיס הכי זבל עולה 400 - 500 ש"ח עוד הוצאה מעצבנת.

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

"ככה בשקט יחסי יצאה הודעה לפני יומיים שAMD מפסיקה לייצר מעבדים. חברה סעודית קנתה את כל מפעלי AMD וAMD הופכת לחברת FABLESS כלומר הם יתכננו את השבבים והחברה הסעודית THE FOUNDRY תייצר את השבבים עבורם. הכסף הסעודי בא בדיוק בזמן ומחלץ את AMD מלשקוע עמוק בחובות וגם הכסף יעזור לAMD לעבור לטכנולוגית ה45 ננו מטר שאינטל כבר נמצאת בא מזמן. לא ברור מה גרם לחברת ההשקעות מאבו דאבי לזרוק מליארדים שכנראה הם לא יראו חזרה אף אחד לא יודע אבל כנראה ככה זה שיש כסף מנפט שבא לך משהו אתה קונה אותו." -ציטוט של חבר פורום פול גז הנמצא בדזרדן. מישהו מהכתבינו המופלאים יודעים משהו בדבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by oriel,

שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי ניסתי להוסיף עוד 2 זיכרונות של 2 GB על הלוח, ברגע שאני מפעיל את המחשב זה מצפצץ ללא הפסקה ואין תגובה על המסך, הם אותם הזיכרונות בדיוק כמו הראשונים , האם הם תקולים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אוקי אז ככה יש לי כמה סוגים של ריבועים שהכנתי אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם הראשון dfi lanparty ultra-d (אין לי אפשרות להשיג 146) amd opteron 148 leadtek 6800gs gail one 1gb bh-5 השני dfi lanparty ultra-d amd 3200+ e6 (שיהיה זמני עד שיוחלף ל opteron כפול ליבה,בעתיד הקרוב) leadtek 7800gt gail one 1gb bh-5 השלישי והאחרון dfi lanparty ultra-d amd 3200+ e6 (שיהיה זמני עד שיוחלף ל opteron כפול ליבה,בעתיד הקרוב) leadtek 7800gt gail value 2gb לסיכום: שלושת המערכות הנ"ל עולות מינוס פלוס אותו דבר (לי אישית) המחשב הולך להיות לאובר קלוק ומשחקים כמובן במה כדאי לבחור? תודה לעוזרים cupra וליאור אני יעריך אם תתנו תגובה

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכו יש איזה תוכנה או משהו?? ואם אפשר גם קישור!!! נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx 6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ביצועים כבר אני אומר לכם אל תרשמו מכפיל את רוחב הפס כי זו טעות איומה תודה מראש ניר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Liran -,

היי, רכשתי לאחרונה מעבד Intel i3 2120 בתצורת Tray. כשפתחתי את המעבד גיליתי להפתעתי מדבקת ברקוד בחלקו התחתון של המעבד, בחלק עם הפינים שאמור להיכנס לתושבת. כמובן שלא כ״כ ניתן להסיר את המדבקה מאחר והיא דיי ״נקרעת״ כשאני נוגע בה. בחנות שרכשתי טוענים כי כלל המעבדים מגיעים עם מדבקה באופן זהה ואין עם זה שום בעיה, עליי להניח את המעבד כפי שהוא, למרוח משחה טרמית, להוסיף קירור והכל יהיה בסדר. מה אתם אומרים? לירן.

25. Started by --Shadow--,

לכתבה המלאה: http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Intel-Core-i9-Hands-on-test-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.