עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by romi103,

בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Keman,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38710

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ooopsi,

ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי עכשיו שני זכרונות של 512X2 של TwinMOS במהירות 667 בעצם יש לי רק ג'יגה אחד של ראם רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד ג'יגה עד כמה זה זה ישפר את הביצועים ואם זה באמת דבר קריטי, ואם אני קונה אזאקנה סטיק אחד של 1GB, ככה שייהיו לי 2GB ראם הבנתי שרצוי שהוא יהיה בדיוק כמו הזכרונות האחרים שיש לי על המחשב זאת אומרת גם במהירות 667 ורצוי של TwinMOS זה משנה אם זה חברה אחרת או שעדיף לגמרי אותו מהירות ואותה חברה של הזיכרונות הקיימים במחשב? תודה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ניתן רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ברגע שאני מבצע ריסט הוא מראה לי קוד 00 ב DEBUG ואין כלום על המסך. רק בביצוע כיבוי מלא והדלקה מחדש הכל עובד בסדר. תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. למי שלא בא לו לפרק את הקירור, לנקות את מהמשחה התרמית ולמרוח מחדש... ממש לא מומלץ להשתמש בשואב אבק, כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולשרוף את המעבד. זה קורה לעתים רחוקות אבל ממש לא נעים כשזה קורה. מה לגבי שימוש בפאן לשיער, כשמשתמשים באוויר קר כמובן, והאוויר יוצא מהפאן החוצה (בניגוד לשואב שיונק אוויר), האם זה גם יכול לגרום לתופעה? ומה לגבי פחיות אוויר דחוס ייעודיות, שעולות 20-25 ש"ח? ולכמה פעמים הן מספיקות?

11. Started by Dimer,

פירסמתי את המודעה בפורום אודיו אבל אף אחד לא ענה.... לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה? אני יודע ש-ALC850 לא מפענח DTS אבל הוא לא אמור לפשוט להעביר אותו הלאה לרסיבר??

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by tagada0071,

שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…

14. היי אנשים, האם כדאי לקנות מעבד בגרסת TRAY ולוח אם בגרסת BULK כדי לחסוך כמה מאות שקלים ? תודה כרטיס מסך Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk 1100 ש"ח Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Reatail 1200 ש"ח מעבד: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray 1100 ש"ח Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Box 1470 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. ההורים שלי החליטו לפנק את אח שלי הקטן במחשב חדש.. הם רוצים להשקיע במחשב כמה שפחות כנראה משהו ב1700 שקל. לי כרגע יש מחשב סבבה - E6300 2GB 8800GT ENERMAX LIBERTY 400W וחשבתי לעצמי - במקום לקנות E7400 ולוח אם רגיל, להוסיף קצת כסף מעצמי - ולקנות מעבד ולוח אם טובים לOC ולהביא לאח שלי במקומם את הE6300 + הלוח אם שלי (שאינו מתאים לOC) בעבר פחדתי לעשות OC. אבל אני יודע שבלי שינוי מתח זה אמור להיות ממש פשוט.. וכיום אני מעוניין לעשות זאת.. השימוש הוא למשחקים כבדים! התקציב - אני מוכן להשקיע בדבר שהכי שווה ביחס ביצועים/מחיר. אז איזה מעבד אתם ממליצים לי, איזה לוח אם, ואיזה זיכרונות? ואם צריך איזה מאוורר למעבד? המטרה להגיע לOC כמה שיותר גבוה.. בלי שינוי מתח, ובלי סיכון למעבד.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי חבר'ה! רציתי להיתיעץ איתכם על שני מעבדים, על ה-i7 3770K וה-i7 3930K. האם אתם יודעים מה פחות או יותר ההבדל בביצואים עם עבודה ב-WMware ובגיימינג וכמובן האם זה שווה את ההשקעה הכספית? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kondor,

חברים שלום, ברצוני לשפר קצת את המחשב, האם תוכלו לתת המלצה לשיפורים הבאים: 1. זכרון (נפח כמה שיותר גדול אשר מתאים ללוח האם הנוכחי). 2. כונן SSD. 3. סוג של מנגנון קירור? 4. לשפר את כרטיס המסך? 5. שיפור מעבד\לוח אם? או המלצות למה ניתן ואיך לשפר את התצורה הנוכחית. אני מצרף בתמונות את הפירוט של המחשב הנוכחי שנוצר דרך CPU-Z. כרגע יש לי כונן ראשי מסוג SSD בגודל 120 ג'יגה ונותרו בו כ17 ג'יגה פנויים:\, כונן משני בגודל 600 ג'יגה וכונן נוסף בגודל של טרה בייט. השימושים העיקריים של המחשב: * תכנות - אני עובד עם מספר IDEים וחלקם כבדים - למשל VS2015. * גלישה * טורנט * צפיה בסרטים. תודה על…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. איזה זכרונות כדאי יותר לקחת? ראיתי שבנועה המחירים שלהם ממש זולים לזכרונות שם, עכשיו זה רק שאלה של מחיר. מה כדאי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 הם אמינים ה Team Xtreem האלה? כדאי לקחת אותם בשביל 80 שקל פחות? תודה לעונים

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. : :

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by eden bar,

יש לי את לוח אם : gigabyte x58a-ud3r/ מעבד : intel i7-920 ספק : 620W כרגע יש לי כרטיס מסך GTX760 ואני מעוניין להשתדרג בGTX960 (יש מבצע ב150 שח בEBAY). השאלה אם המערת תסחוב לי ולא יהיה לי צוואר בקבוק מבחינת המעבד(שבאוגסט הזה חגג 7 שנים...) חשוב להדגיש כי יש לי גם SSD שמפעיל את המחשב והמחשב חיי ובועט !

22. Started by avi12641,

בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. כצפוי, יש משמעות מעטה בלבד, אם בכלל, להבדל אם המעבדים יושבים על אותו die או על שניים שונים. Anandtech: AMD's native quad-core needs about 76ns to exchange (L1) cache information. That's not bad, but it's not fantastic either as the shared L2 cache approach of the Xeons allows the dual cores to exchange information via the L2 in about 26-30ns. Once you need to get information from core 0 to core 3, the dual die CPU of Intel still doesn't need much more time (77ns) than the quad-core Opteron (76ns). The complex L1-L2-L3 hierarchy might negate the advantages of being a "native" quad-core somewhat, but we have to study this a bit further as it is quite a complex matter. …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by natanbs,

של P55 מול H67 ? השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מחירי מעבדי skylake i7k ובמיוחד לוחות האם Z170 DDR4 ( לא הסבירים שביניהם אלא אלה שמחירם 1000 וקצת ) , עדיין מאוד יקרים האם ידוע אם צפוייה בחודש חודשיים הקרובים ירידת המחירים שלהם לפחות ל200 - 300 שח פחות לכל רכיב ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים