עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hagay21,

מה עדיף ב 3000 ש"ח 64 ביט +לוח אם של אביט או אינטל 3 ג'יגה + לוח של אביט + קירור מים ?

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by free fraek,

למה הצבעים שלהם שונים יש 2 בצבע כזה ושניים בצבע כזה..

3. יש לי לוח עם בעיה כזאת: הפלסטיק השחור שמחזיר את הקירור(TR2) נשבר בחלק של הפינים. ראיתי שהפלסטיק מחובר ב2 ברגים, סימן שניתן להוריד אותו. האם אוכל להחליף אותו, או שאפשר לומר שלום ללוח? :-[

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  4. שלום, בלי הרבה הקדמות: ב- BIOS הזכרונות נעולים על 1333MHZ, ולעומת זאת ב- CPUZ וב- AMD OVERDRIVE אני רואה שהזכרונות רצים על 667MHZ. מה ניתן לעשות? זה נשמע פשוט, מכיוון שזה כך... אם יש עוד משהו שאתם צריכים לדעת אימרו לי, תודה מראש ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by free fraek,

קניתי זכרונות של קינגסטון 2 גיגה 667 מגהרץ.. וכשבדקתי עם CPU-Z הוא הראה לי שהם פועלים רק 335 מגהרץ.. למה זה? ואיך אני יכול לסדר את זה? הם פועלים בדואל אם זה משנה.. והלוח הוא M2N SLI DELUXE של אסוס..

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  6. שלום, האם כדאי לשדרג Athalon x2 400 ל AMD Athlon II x2 240. ב150 ש''ח? אני מתכנן על OC, וראיתי אנשים שהגיעו לתוצאות של 3.4~ שימוש עיקרי משחקים קלים+. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by Bori4ka,

שלום יש לי מחשב ישן AMD עם מעבד סוקט 939 אני צריך לוח אם בשבילו הכי זול שיש מאיפה אני יכול לקנות ואיזה דגם? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by zombie,

האם במישחקים ישנים נגיד מ2005 ומ2006 שהם לא תומכים בריבוי ליבות....אני יקבל 2?או 1? והאם זה מספיק?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. הלוחות המדוברים הם: 1. GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2. ‏P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio‎ האם ההבדל הוא מהותי? או רק במהירות? ובזכרון? תודות על תשובות מהירות! רון

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

יש לאשתי מחשב המבוסס על מעבד I3 4160, אני יכול להחליף את המחשב לאחד כזה שמבוסס על I5 2400, כל החומרה (למעט הלוח והמעבד כמובן) תועבר ל מחשב I5. האם כדאי? היא עובדת הרבה עם פוטושופ ושאר יישומים משרדיים רגילים - אופיס, אינטרנט וכו. מה עדיף לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SharonSx,

כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by msa90,

איזה לוח אם עדיף p35 ds3 או p35 ds3L ???? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by hfg666,

יש לי לוח אם ומעבד ישנים.. וקניתי כבר 1024 ראם וכרטיס מסך 512mb ati radeon x1600 pro שעלה איזה 1100 שקל.. בקיצור.. המשחקים עדיין לא עובדים הכי משהו.. והגעתי למסקנה שזה הלוח אם והמעבד.. זה הדבר היחיד שלא החלפתי במחשב אז שאלתי מישהו ב IRC.. ואמרתי לו מה יש לי.. ואז הוא המליץ לי על זה: http://secure.newegg.com/NewVersion/shopping/AddtoCart.asp?Submit=ADD&itemList=N82E16813157097|1,N82E16819103539|1&preitemList= עכשיו.. את המעבד אפשר למצוא בארץ ב1000 שקל בערך.. ולא הצלחתי למצוא את הלוח אם.. זה הבדל ממש גדול בכסף.. מה אתם חושבים על החלקים האלה? האם הם טובים? והאם הם יתאימו לראם והכרטיס מסך שלי? שוב, יש לי ati radeon x1600pro 512mb gecube וראם 1024 MB (PC3200 DDR SDRA…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  16. בתהליך בניית מפרט. מנסה לבנות מחשב שקט עבודה ככל הניתן. לוח שתומך עד 2666 מהץ , ללא אובר קלוקינג. מנסה למצוא את הקומבינציה של המהיר ביותר בתדר הסטוק המירבי לוח עם cl נמוך יחסית. יש ביניהם שעובדים עם המתח הבסיסי 1.2 וולט ואחרים, שכנראה הומהרו אל ידי היצרן, עם 1.35 וולט. ראיתי כאלו עם 1.35וולט עם cl נמוך יחסית ל 2666. ממה שקראתי ככל שהמתח גבוה זה מעלה במקצת את החום של הזיכרון. היות ואני מחפש מחשב שקט שזה גם אומר פחות חום בתוכו אני בדילמה סביב הנושא. כלומר האם ללכת על 1.2 וולט ולהפסיד קצת ב cl , או להיפך. אשמח להבהרות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by summer69,

אני מעוניין לקנות את הזכרונות הבאים למחשב החדש: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 המטרה שלי היא להגיע ל400X7 עם E6300 השאלה שלי היא האם הזכרונות האלה יאפשרו לי? כי אני לא ממש מכיר זכרונות NQ אצל G.Skill.... אני מכיר רק NR או HZ גם המחיר נראה לי קצת חשוד 1350 נראה לי קצת זול בשביל 2 ג'יגה 800MHZ

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. זאת ועוד בסקירת לוח האם החדש של DFI (הוכרז השבוע) - DFI LANParty UT RDX200 מבוסס ערכת השבבים ATI Radeon Xpress200 CrossFire. מקור הסקירה : AnandTech עמוד המוצר : אתר DFI [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by asaf16,

מה התוכנה הכי פשוטה זריזה לבדוק את הטמפרטורה במחשב? (חינמית+לינק) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אינטל מדווחת על עוד רבעון כלכלי מוצלח למרות כל האתגרים - ומכריזה על יעד (רחוק יחסית) שאמור להיות הסופי בהחלט לבואם של דגמי הדור הבא לכתבה

21. Started by dorbh,

שלום יש לי לוח אם של חברת גיגהבייט דגם GA-8I945PL-G באתר של החברה כתוב: Supported RAM speeds 533 MHz 400 MHz וגם Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM האם זה אומר שהלוח אם לא יעבוד אם אתקין זיכרון נגיד במהירות 667?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by benor_21,

אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה וגם מה מתאים ללוח אם שלי?? אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  23. יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  24. אז ככה אני קונה A64 3000+ ליבת ה-Venice וזיכרון TwinMOS PC3200.. נעשה את זה מסודר, 1-2-3.. 1) יש לי כבר GeForce 3Ti200 ונבעה שאלה מאחד הת'רדים שבמקרה קראתי קודם לכן, השאלה היא האם בInfinity NF4 ULTRA של DFI יש כניסה של AGP או דווקא PCI-E? כי בת'רד הקודם דובר על לוח מבוסס הצ'יפסט המדובר של nVidia. 2) העניין הוא שמחיר SATA-II כלומר 300Mbps (אגב זה MBps או Mbps?) זהה ובמקרים מסוימים אפילו זול יותר מכוננים קשיחים בתקן SATA150.. זה פאקין מוזר כי אני מניח שזה יותר מהיר, ועוד יותר מוזר לי הוא היעדר של לוחות אם התומכים בזה.. לפחות באתרים של חנויות, PCH וכאלו. הסבר כלשהו? 3) אני תוהה לגבי משהו שראיתי באחד האתרים לגבי המעבד. ראיתי אותו עם סטפינג ספציפי שכנראה טוב יותר לאוברקלוק…

25. Started by Sargon,

איך יודעים איזה USB Controller יש לך? מצאתי את הדף הזה: https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005622/software/chipset-software.html אבל אני לא סגור אם הקונטרולר שלי הוא באמת של INTEL או רק תואם. הסיבה שאני שואל זה שיש חומרה למפתחים שלא עובד עם קונטרולרים לא של אינטל או עוד חברה אחרת. למשל KINECT.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.