מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
לפי מה ששמעתי איכותי זה 24bit.. אבל לא רוצה שזה יהיה יקר מדי, בערך שיעלה 600-900 ..[ ואם אין, אז באיזה מחירים? ואיזה עוד כרטיס קול איכותי Onboard יש? וכמובן שיוכל לתפקד על 5.1.. כי יש לי כרגע 5.1 של Winner, ואחד מהם פשוט לא עובד בגלל שהלוח אם מעפן וישן.. ד"א לשואלים עשיתי חיפוש וזה לא מצא כלום..
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא צריך את p5w dh deluxe אני צריך משהו בסיסי, זול, אני לא עושה אובר קלוקינג (לא שאני יודע מה זה) וכל זה. בקיצור מישהו יכול להמליץ לי, עד 800 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש צריך המלצה ללוח עם כוונה לעשות OC קל (עד 3GH) הבנתי שה- GIGABYTE משתלמים מבחינת OC/מחיר איך ה- P35-DS3L ???
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הכל רשום בכותרת אבל למען אלו שאין להם כח להזיז את העיניים לשם: אני מחפש לוח שהוא נחמד לאוברקלוק (לא משהו רצחני... משהו לאובקלוקר המתחיל) לסוקט 478 עם אפשרויות שדרוג בעתיד (SATA 4 SLOTS OF MEMORY...) בתקציב של 500+ - רצוי שהוא יהיה ב KSP... המעבד שאמור להתלבש על הלוח הוא P4 1800 (פשוט עם הלוח הנוכחי בלתי אפשרי לעשות אוברקלוק!) תודה רבה לכם!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
סדרת ה 600 של אינטל היא בעצם פנטיום 4 פרסקוט עם תאימות לתקן AMD64 והגדלת זכרון מטמון ל 2 מ"ב. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cp...ntium4-6xx.html הערה: לא כל כך משנה אם המעבד הזה טוב או רע, אם מישהו לא קונה AMD מקורי אז שלפחות יקנה מהסדרה הזאת ולא מסדרות קודמות של אינטל, בעיקר בגלל התאימות לתקן AMD64 ובקרת פעילה על המעבד. תקציר הסקירה: קודם כל, אין בשם המעבד איזכור של גיגה הרץ ולא במקרה, אינטל נוטשת את טירוף הגיגה הרץ ומכינה את את ציבור הלקוחות שטוף חנטריש הגיגה הרץ לעולם נטול גיגה הרץ בדרך להפיכת ליבת הפנטיום M למעבד המרכזי של אינטל. אז מה היה לנו שם (עמודים 1-3): א. זכרון מטמון L2 של שני מגה בייט (בניגוד ל 1 מ"ב בפרסקוט). ב. תמיכה בתקן AMD64 (זכרון מעל ל 4 גיגה…
-
- 104 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
- אחריות לכל החיים - CL 2 - PC3200 - 1G (בדואל) - אפשרות חריגה\נסיגה של 200 שח * לבדיקת תאימות : מעבד ווינצסטר 3200+ לוח MSI NEO2 P * לא מיועד לאוברקלוק
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2012
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק והמחיר לא חשוב כרגע. תביאו לי סיבות אחרות למה הוא לא טוב ולא שווה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תסביר בבקשה על שני מעבדים האלה למה המחיר גדול בניהם. AMD AMD ATHLON 64 X2 FX-62 DUAL CORE AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB מהירות HYPER TRANSPORT 2000MT/s HT מהירות SOCET AM2 סוג חיבור 90NM ארכיטקטורת 1 : AMD HYPER TRANSPORT TECHNOLOGY 2 : TECHNOLOGY AMD 64BIT 3 : 3DNOW! PROFESSIONAL TECHNOLOGY 4 : SSE, SSE2,MMX. 4 : DUAL CORE טכנולוגיית מחיר ========> 3.5K ש"ח --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 5600+ AM2 דגם מעבד 2.8GHZ מהירות מעבד L1 128KB זיכרון מטמון L2 1MB X2 זיכרון מטמון 2000MHZ FSB…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מבין שיש לוחות שתומכים במעבדי AMD או אינטל. למה צריך יותר מדי דגמים? הרי בכולם יש כ. מסך, קול ורשת ומי שרוצה יכול להרחיב. אז למה יש בלגאן גדול? ומה זה צ'יפסט?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה ליקנות מחשב דבר ראשון מעבד ולוח אם איך אני יודע איזה מעבד מתאים לאיזה לוח אם אני תמיד בוד ק מחירים וזה תמיד זה מבלבל אותי כול הגיפים ללוח ה socket
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני, כמו שכתוב בכותרת, זקוק לעזרה בעדכון הביוס שלי. ובכן, אז מה שעשיתי עד עכשיו זה לבדוק את הדגם המדויק של הלוח אם שלי, (Aopen ax3sp pro) (כן, ישן, אני יודע...) נכנסתי לאתר של Aopen, וחיפשתי עידכוני ביוס... ומצאתי... 7 עדכונים... ובשלב הזה אני קצת הסתבכתי... דבר ראשון שרציתי לדעת זה האם אני חייב להתקין את כולם לפי הסדר? הדבר השני הוא, איך מתקינים? קיבלתי 7 קבצי RAR (אחד לכל עדכון) ובתוך כל אחד יושב קובץ BIN אחד וקובץ EXE אחד... מה אני אמור לעשות? בכל מקרה, מה שאני בעצם מבקש, זה מדריך כמה שיותר מפורט לגבי מה עושים ואיך, מתי, מי נגד מי, כמה כמה... וכו'... תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחשב חדש ורציתי עזרה ממכם בשר למה יותר חזק ,אני מתלבט בין אלה : 1)AMD ATHLON XP 1900 + מארז 300 וואט + G-FORCE 4 TI 4200 או 2)AMD ATHLON XP 2000 + מארז תותח 400 וואט,chientec + G-FORCE 4 MX 440-128DDR או 3)AMD ATHLON XP 2100 + מארז רגיל + G-FORCE 4 MX440 -128 DDR איזה זיווג הכי מתאים??
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
כנסו למפרט ותראו שרק הזיכרון מפריד ביני לבין הביצוים של המחשב שלי!!! תציאו לי מה כדי לעשות!!! לקנות עוד 256 זיכרון או לקנות 512 מה יותר כדאי!!!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
האם שאני מוציא את הבטריה מהלוח ומחזיר לאחר כמה דקות האם הביוס של המחשב יחזור לי כמו שהוא היה לפני העדכון שעשיתי לו..?
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קראתי את המדריך באתר על מריחה נכונה של חומר טרמי על המעבד, די הבנתי את הכל חוץ מדבר אחד: במדריך הייתה המלצה למרוח גם משחה טרמית על ההיטסינק של המעבד. 1) על כל תחתית ההיטסינק למרוח משחה? (כל השטח הענקי הזה?) 2) חשבתי שעל המעבד צריכים למרוח משחה רק על הליבה שלו. מריחת משחה על ההיטסינק לא תעביר גם משחה על כל שטח המעבד כשנשים את ההיטינק על המעבד? זה לא יגרום לנזק?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם שיענה לדרישות: שיהיה 5 סלוטים של PCI כרטיס קול מובנה, לא משנה איזה (2.1, 5.1.....) 2.0 USB לפחות 2 סלוטים AGP X8 כרטיס רשת מובנה מתאים ללוח שלי ולמעבד P 4 2.4 סוקט 478 בסביבות ה 500 שקל.. ןשכמובן נמכר בארץ בחנויות אינטרנט תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
צריל לוח socket a (462) למעבד amd athlon
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש ביציאות הקידמיות שיש לי וחאוריות גם זה אפשרי .? ועם כן איך אני מפעיל תקידמיות כי כרגע הם מנוטרלות
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין לוחות האם gigabyte intel 945 ps3 לבין gigabyte 945GZME-RH ? ההפרש הוא 180 ש"ח, האם שווה? מעבד intel core2 duo e6300 תודה.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
למה לקנות היום Z68 ולא P67? שתיהם מתאימים לי. כאן אפשר לראות את ההבדלים. חוץ מצ'יפ Z68 מול P67 ל-EXTREME6 ישנם 2 USB3 ו-2 SATA3 יותר. אני לא חייב קידוד וידיאו והפרש במחיר מבחינתי הוא זניח. אני גם לא מתלהב מ-SRT, ו-VIRTU (נכון להיום) לא מפגינה יתרונות ממשיים. אבל בכול הסקירות שקראתי ההמלצה (אם אתה בונה מחשב חדש) לקחת את Z68. האים פספסתי משהוא?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-