עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by erezdafna,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני רואה שיש כאן תותחים אמיתיים אני עומד לקנות לוח מעבד זכרון ומארז אני מתלבט מאוד בנושא הלוח והמעבד אינטל או AMD וכן לגבי הזיכרון האם 266 או כבר 333 (להבנתי לא קיים עדיין עם אינטל) אשמח אם תציגו לי יתרונות וחסרונות וכן התייחסות לגבי אוברקלוק בשתי האופציות המון תודה ארז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Omri4u,

אוקי אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה בעיות בבחירת החלקים: מעבד- בחרתי את ה INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 292$ (1,691ש"ח) ויש לי עליו הנחה של 10-5 אחוז. רציתי בהתחלה לקנות מערכת מבוססת Amd אבל המעבד הזה של אינטל הוא אחלה מעבד הוא מהיר וה Fsb שלו הוא 533 והשאלה שלי היא כזאת? אם אני יבצע לו O/C אז לאיזו מהירות אתם חושבים שאני יגיע איתו אגב אני שם עליו Hsf רצחני זה מהסדרה של זלמן ועד לכמה אני יוכל לעלות לו את הFsb? לוח אם-בעבר רציתי לקנות מערכת מבוססת Amd והחלטתי לקנות את GigaByte-Ga7vrxp אבל מכיוון שאני קונה מערכת מבוססת אינטל עוד לא החלטתי על לוח כי עוד לא בחרתי את הציפסט קראתי כמה ביקורות על כמה ציספטים ונתקלתי בבעיות אני מעוניין לקנות ציספט שתומך ב Agp 8x A…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי אני רוצה לקנות מעבד Celeron 1Gz ולהתקין אותו בלוח היחסית ישן שלי (שנה - שנתיים) SpaceWalker BX 100Mz (שהיה בו P3 450Mz) האם המעבד יתאים ללוח ? ואם כן תהיה איזה שהיא ירידה בביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אתמול הייתה לנו הפסקת חשמל בגבעתיים כשחזר החשמל היה פיצוץ ובגלל שהמחשב הנ"ל אינו בחדרי חשבנו שזה מהשנאי של ח"ח בבוקר גלילתי שהלך לי ההרד דיסק וכשנסעתי לחברת המחשבים שמענו כאילו בורג מטיייל במארז מבדיקה שזה לא היה בורג שמתי הרד דיסק חדש והדלקתי את המחשב ויצאה להבה מהספק!!!! הלכתי וקניתי ספק חדש ואז גיליתי שכתוצאה מההדלקה של המחשב לאחר החלפת ההרד דיסק נשרף לוח האם!!!!!! (הפעלתי את הלוח בלי אף כרטיס ובלי זיכרון ולא שמעו ציפצופים מהPC PSEAKER שחסר זיכרון

• 42 תגובות
    • 6.8k צפיות
  7. Started by udicol,

לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. דווקא עכשיו בגלל שאינטל שולטים בגלל הבאס 533 והזכרונות המהירים, AMD צריכים עם המעבד לT-BRED לעבוד לבאס 400MHz ואז יהיו גם מכפלות קטנות יותר.... הרבה יותר. הרי כבר יש בשוק מיליון זכרונות DDR 400MHZ PC3200.... אז למה לחכות..... זה כל כך ברור שעכשיו עד שHAMMER יצא אז תמיד AMD יהיו בפיגור אחרי INTEL.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. מה החנות הכי זולה לזכרונות DDR 128 אני רוצה ליקנות לוח חדש אבל יש לי זכרונות של PC-133

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איזה לוח יכול להתאים לזכרונות PC-133 כמובן לAMD ואני רוצה לשים עליו ATHLON XP 1600

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by benor,

יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Vortex,

קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני שמח שהפורומים כאן חזרו... ועכשיו לעניין: קניתי לוח אם של ECS , דגם P4VXASD2 , אחלה לוח (תמונה מצורפת) וגם מעבד Pentium 4 1.7GHz Socket 478 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by PeaS,

למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by se7en,

תציצו רגע ודפדפו בין הדפים. זו רשימה של המעבדים הכי אוברקלוקרים מסידרת Athlon XP. אם תסתכלו היטב (ואני לא מדבר כרגע על צורת הקירור כי כולם שם עם קירור מאסיבי) תראו שבכלל לא משנה איזה Athlon XP יש לכם, כולם מגיעים לאותם מגהרצים. אז למה לקנות XP2100 אם אני יכול להגיע לאותה רמת אוברקלוק עם XP1600?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by MDK,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לחכות ל- athlon xp t-bred העניין הוא שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ואני רוצה מעבד שיהיה חזק כי אני לא הולך לקנות מחשב חדש לאחר זה במשך הרבה זמן... האם כדאי לי בכלל לקחת אינטל?! כרגע מחירי המעבדים דומים אבל אני ראיתי שב27 במאי תהיה ירידת מחירים מסיבית למעבדי AMD... האם T-BRED ידרוש עדכון רציני ?! אין לי תקציב מוגדר אך תקחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על מעבד - כי אני לא ביל גייטס, ואני רוצה לקנות מחשב קומפלט כולל מסך, אין לי כמה מליונים עודפים להוציא על RDRAM 1066 ומעבד Intel Pentium 4 2.26 ... תודה מראש, MDK

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by idanashh,

שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי זכרונות 3*64 PC-133 אבל אני חושב שאני יסתדר עם זה יש לי רק 1200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by idanashh,

[glow=red, 2, 300]שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) [/glow] אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי רק 1200 ש"ח

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Ewingum,

פעם (עד לפני כמה חודשים) מעבדי AMD היו הקנייה המומלצת... אני גם המלצתי לאחרים בכל הזדמנות. אבל, מעבד הולך ומעבד בא, וINTEL יצאו עם סדרות חדשות של פנטיום 4, שאני בטוח שכולכם תסכימו שהם לפחות מרשימות (זה שיש את השאלה למה זה לא היה ככה מקודם, זה נושא אחר). בקיצור, לגבי מחשבים חדשים, מה הייתם ממליצים לאנשים לקנות, מערכת מבוססת AMD או מבוססת INTEL? נגיד נחלק לשלושה קבוצות, משתמשים משרדיים, משתמשים ביתיים (כולל גיימרים), ואוברקלוקרים. אני פשוט נמצא בדילמה כזו כשאני ממליץ לאנשים, אם בפורומים ואם לחברים, מכרים וכו'.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. קודם כל, אני שמח ליהיות הט'רד הראשון! דבר שני, תעזרו לי להחליט כדאי לי את ה Epox 4BDA2 (SiS chipset) 147 $ Epox 4BDA (intel chipset) 154 $ ?? תודה מראש

• 50 תגובות
    • 7k צפיות
  21. האם לוח של אסוס A7V266-E יכול לתמוך ב T-BRED ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hagai,

שמעתי הרבה אנשים אומרים להתקין את זה ללוחות מבוססים VIA, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק? ואולי מאיפה מורידים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by S_pitts,

אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Nirvana,

שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים