עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן. הבעיה קשורה ללוח אם של PS3, אבל אני פותח את הדיון כאן כדי לקבל עזרה בנושא הכללי של לוחות האם. בחנות שבה הבאתי את המכשיר שלי לתיקון, נאמר לי, ואני מצטט: "לצערינו , התקלה התבררה כמורכבת יותר , כאשר הכשל הוא לא בספק אלא בלוח אם." מאז שקניתי את המכשיר, היו לי בעיות עם כונן הBLURAY, הוא תקע לי דיסקים כל שבוע. האם לוח אם שאינו תקין יכל לעשות נזק לכונן? נאמר לי שבתיקון יחליפו לי את לוח האם עם כל הרכיבים, חוץ מהכונן והמארז. הבעיה שהאחריות שלי נגמרת תוך חמישה חודשים, ולהחליף כונן עולה חצי ממכשיר עצמו.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by shlomom,

Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by abcdjkh,

מה מבינהם עדיף יותר? GIGABYTE GA-P35-DS3 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...

5. האם הפחתת המחיר עבור דגם הגיימינג המצליח עם טכנולוגיית ה-V-Cache הייחודית יסייע למפתחת השבבים לשמור את הראש מעל המים עד להגעתם של דגמי X3D חדשים בתחילת 2023?לכתבה

6. Started by hezi508,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש למחשב החדש לוח אם עם תושבת 1156 ושיהיו לו יציאות USB3 אני הולך לחבר שני כרטיס מסך ללוח האם לצורך צפייה בריבוי מסכים הבנתי שאם אני מחבר שני כרטיסי מסך ל PCI E של הלוח אם יציאות USB 3 לא יעבדו במהירות שהן צריכות לעבוד האם יש לוח אם שיכול לתמוך בשני כרטיסי מסך ויציאות USB 3 במהירות גבוהה תודה חזי

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by רועי 100,

מחשב נופל כל כמה ימים ללא סיבה - יש צלצול שיש בעיה שעולה כאילו חלק לא תקין או בעיה של ביוס או דרייבר 1. כל כה ימים המחשב שמזיז את העכבר נופל מסך שחור ורעש של מאוורר חזק מהמחשב לא יודע אם של CPU או כרטיס מסך . 2. מבצע מספר הדלקות של המחשב ללא הצלחה להגיע לביוס יש צילצול מהמחשב שנדלק שמשהו לא תקין . 3. אני לא יודע מאיפה הבעיה אני זוכר שיש בווינדוס אפשרות לראות הסבר על נפילות מחשב וסיבה אבל לא זוכר איך להגיע לראות איפה הבעיה שווינדוס מגלה ? 4. היום כדי להדליק מחשב - הוצאתי את הבטריה במחשב שעשה ריסט לביוס והמחשב נידלק הבעיה שזה לא מתקן כלום ועוד יום או יומיים זה יקרה שוב בביוס הפעם לא שינתי זכרון RAM ל 3800 והשארתי 2600 - והמחשב עלה תקין אולי זה קשור או לא ? למישהו ראיון …

8. Started by alias,

לסוקט 939 עדיף שיהיה טוב לoc ועדין לא החלטת אם לקחת לוח אם עם חיבור pcie או עם agp צריך תדעה שלכםםם ומחיר עד 650 תודה רבבבה ותתנו כמה הצעות ותסברו למה הוא טוב תתתוודה

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  9. המחשב של...פתאום נכבה ומאז הוא עובד עם הזיכרון רק בסינגל.... היה לי מסך כחול.. עשיתי CLR COMS אבל לא עזר... החלפתי את הזיכרונות לDIMM אחרים.. את המפרט אפשר לראות במפרט ולא בחתימה...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. היי, הוריי קונים לאחי מחשב חדש (הוא בכיתה א' אבל משחק אובליביון, COD4 אבל לא מעבר לזה ). הם קונים לו מחשב במטרה שיריץ את המשחקים הללו אבל אפילו על low. בכל מקרה רציתי לדעת אם ה Pentium E של אינטל שלפי מה שהבנתי מיוצרת בטכנולוגיה של C2D תהיה טובה למחשב מהסוג הזה. היא עדיפה על AMD בתקציב הזה? (350 ש"ח למעבד)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by ofer_shm,

איך המפרט הה? הזכרונות האלה טובים? המארז והספק יחזיקו לי את המערכת? אתם ממליצים לשנות משהו? בעקרון אף פעם לא עשיתי OC אבל אולי עכשיו במחשב החדש אני יעשה קצת תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  12. המחשבים של אינטל שמאופיינים בגודל דומה לכונן USB חוזרים לסיבוב שני, הפעם עם מעבדי Core מתקדמים יותר וחלונות 10 ענקית השבבים הבטיחה לנו את זה בשנה שעברה, ועכשיו היא מקיימת: הכירו את הדור השני של מחשבי ה-Compute Stickשל אינטל, מחשבי PC מלאים שדומים בגודלם לכונן USB (או לאותם דונגלים מבוססי אנדרואיד שמיועדים להפוך את הטלוויזיה שלכם לחכמה), ומציעים כעת גם עיצוב משופר, מאפיינים משופרים ובעיקר מעבדי Core M מדור הסקיילייק החדש, בנוסף למעבדי האטום הפשוטים יותר. שני הדגמים המעניינים ביותר הם ללא צל של ספק אלה שקיבלו את שם הקוד Cedar City, ומציעים שבבי Core m3-6Y30 ו-Core m5-6Y57, עם זוג ליבות עיבוד מדור ה-Skylake, תמיכה ב-HyperThreading וליבות גראפיות מובנות מדגם HD Grap…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כצפוי, ענקית השבבים מתחילה לצמצם את פעילותה בתחומים בלתי רווחיים על ידי ביטול מיידי של משפחות שבבי האטום החדשות לעולם המובייל זה לא משהו שאנחנו רגילים לרשום בהקשר אליה, אך נראה שכעת אין מנוס – אינטל הרימה ידיים, לפחות לשנים הקרובות. אחרי כמה וכמה שנים ומיליארדי דולרים שהושקעובנסיון ליצור שבבים שיהוו תחרות אמיתית לקוואלקום, סמסונג, אפל, NVIDIA ו-Mediatek בשווקים החמים של המכשירים החכמים, נראה שבחברה משנים כיוון ומוותרים על הקטגוריה באופן מלא. במסגרת עדכון אשר מציג את הגישה והאסטרטגיה החדשה של אינטל (עם התמקדות בחמישה צירים מרכזיים שהם ענן ושרתי מידע, האינטרנט של הדברים, טכנולוגיות זכרון ו-FPGA, הדור החמישי של קישוריות הסלולר והמשך הפיתוח של חוק מור), לאחר …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Vioxx,

רוצה בבקשה ממכם חוות דעת על הלוח אם הזה.. איך הלוח הזה יחזיק ב-Overclocking, עם מעבד E6550? הנה הלינק ללוח עצמו באתר היצרנית: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2598&ProductName=GA-P35C-S3 תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  15. Started by integral,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2242&p=5

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX. בהתחלה חשבתי על ה Abit AV8, אבל מתברר שהוא אינו תומך בליבה של המעבד וצריך עידכון ביוס - בלאגן שאין לי ראש אליו. פנדס הציעו לי את הלוח הבא בתחליף; Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset. אני רק רוצה לדעת: - איך הביצועים שלו, ביחס ל Abit AV8 וביחס למחיר (בסביבות ה 850 ש"ח).? - האם הוא תומך במעבד? * לתשומת לבכם, אני לא מתעסק באוברקלוק. .תודה

17. Started by JUVE27,

צריך חוות דעת על לוח האם הנ"ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by f_b_i,

האם יש להשיג בארץ את הסדרה הזאת של הלוחות אם? שהסתכלתי במפרט יש דגם שתומך במעבד של אינטל ויש דגמים שיש להם מעבדים של VIA על הלוח,הבנתי נכון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Martok,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2350 מבט מוקדם על הצפוי בדור הקרוב של מעבדי AMD64.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  20. ראיתי שיצאו גירסאות ביוס חדשות ללוחות של איפוקס , שמעתי שהם ממש טובות.. אבל הם עדיין בגירסאת בטא , מישהו כבר ניסה אותם? (רצוי על הלוח +8rda) תגובות? הערות?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by inrock,

מהירות של 1.6 למרות שהוא כן כזה, מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by lipa,

anandtech עשו השוואה כמה משפיע סוגי הזכרון DDR ו-DDR2 על הביצועים http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2810

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  23. Started by SUBX2,

דגם הלוח GA-7DXE אני מחפש את הBIOS שיתן לי מתחים שניתן לשנות. אשמח אם יהיה באיוס שיאפשר לשנות מכפלות יש לי ברטון 2500 פתוח

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. זה הזיכרון: https://www.amazon.com/dp/B005T63BJM/ref=psdc_172500_t2_B0065HOT2W#customerReviews האופציה השנייה שלי הייתה זה, אבל הוא יקר ב-25% בערך אז הראשון יותר קורץ https://www.amazon.com/Kingston-HyperX-FURY-1600MHz-DDR3/dp/B00J8E92M6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1543786792&sr=8-3&keywords=HyperX%2BFURY%2B8GB%2BDDR3%2B1600Mhz&th=1 זה הלוח אם שלי (ישן, אני יודע) https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=532#specification כרגע יש לי 2X4GB ואני מגיע כל הזמן למקסימום (עובד עם הרבה טאבים של כרום במקביל) אז אני רוצה להחליף אחד מהם לRAM הנ"ל מה דעתכם? מחיר זול יחסית…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.