עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sza,

האם אפשרי לשים על cfx כרטיסי מסך של nvidia? והפוך, האם ניתן לחבר לsli 2 כרטיסי מסך של ati? המטרה היא לא ביצועים, אלא עבודה מרובת מוניטורים.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by uziliv,

שלום יש לי מחשב dell latitude d630 ואני רוצה להוסיף לו זיכרונות - 2X2gb. ראיתי שבעיקרון הזיכרון שלו הוא pc2-5300 אבל אפשר להוסיף לו גם pc2-6400. להבנתי ה-6400 בכל מקרה ירוץ במהירות של ה-5300, ולא אמור לשפר את המצב. שאלתי היא האם ה-6400 יכול להיות בעייתי במחשב הזה? הסיבה שאני שואל היא שיש מקומות (כמו בלינק למטה) שאומרים שהם ישלחו 5300 או 6400, לפי מה שיהיה להם במלאי. http://www.ebay.com/itm/New-4GB-2X-2GB-Memory-DDR2-SODIMM-RAM-for-Laptop-DELL-LATITUDE-D630-/370579166853?pt=US_Memory_RAM_&hash=item56483d5685#ht_3769wt_936 תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Frequency,

אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיות כגון אוטוקד. הבנתי שבאופן כללי, יותר ליבות יותר טוב מכיוון שהאוטוקד מנצלת טוב את הליבות. מכאן בא לי הרעיון אולי לקנות מעבד AMD עם 6 ליבות למשל: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX שמחירו באזור ה 720 שקל. הבנתי שיש הפרשים דיי משמעותיים בין המעבדים של אינטל ו AMD, אבל מעבד כזה הוא לא תמורה טובה יותר למחיר? בנוסף, על איזה לוח אם אתם ממליצים? (באזור ה 350 שקל) אני מניח שכבר בהתחלה אני אשים 8GB. יכול להיות שכדאי לשים כרטיס אחד של 8 ולקנות לוח אם רק עם 2 חריצים? תודה רבה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by ghreg,

יש לי לוח asus p8z68 vpro עים כרטיס nvidia 680 gigabyte OC הכרטיס או הלוח גורמים לדרייבר לשחזר את עצמו עדכנתי ביוס ללוח דרייברים כיוונתי מערכת על ביצועים גבוהים יש מישו הלוח הזה עשה לו בעיות כי גם עים GTX 560TI הוא עשה לי את זה המלצות לפני אני מסיים ללוח את חייו הלוח PCI2.0 הכרטיס 3.0

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אני לוקח את הרזולוציה נה"ל בתור המקרה הכי כבד - אין לי צורך ב 3D או 4K. האם זה משנה אם אני מוסיף למערך גם כרטיס מסך 8800GT? בכמה זה יכול להוזיל?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by HingedEmu2,

מה ההבדל בין התקן 4gb שעולה 150 שקל לאחד כזה שעולה 500? איפה אני מרגיש את זה? באמת יש צורך לקנות את האחד ב500? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by arel508,

כותרת.. אני רוצה לוח אם טוב ל-OC, כולל USB 3, שיתמוך ב-SLI בתקציב של בערך עד 700 שקל (מ-TMS) האם זה הלוח הכי משתלם שאני יכול להשיג: http://www.tms.co.il/product/11284 ? אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by swisaman,

היי,ברשותי כרגע שילוש מבוסס AMD שברצוני להעביר לאחי הקטן וחשבתי על לקנות שילוש חדש מבוסס INTEL ועל הדרך לקבל עוד קצת ביצועים. חובה שתיהיה תמיכה בSATA 3 ובUSB3. בכ"מ,ברשותי 1600 ש"י לשדירוג השילוש,ניתן לחרוג בעוד כ200 ש"ח,במידה ואפשר להכניס OC זה יהיה מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by Trilandian,

הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by בזיק2,

היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by inrock,

מהירות של 1.6 למרות שהוא כן כזה, מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. אני מעוניין לשאול שאלות מה ההבדל בין 4 ערוצי זכרון כמו למעבד 3960K לבין 2 ערוצי זכרון כמו למעבד 3770K 1. איך אני יודע אם 2 ערוצי זכרונות מספיקים לי ??? או אני צריך 4 ערוצי זכרונות ??? 2. במעבד 3960K [table][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][/tr][/table]51.2 GB/s[/t][/t]מה כאן הכוונה ??? אני כיום משתמש במעבד עם 2 ערוצי זכרון שמגיעים עד לתפוסה של 4.5GB מתוך 8GB האם זה אומר שאני לא צריך 51.2 GB ??? 3. האם 4 ערוצים נותנים מהירות עבודה של זכרון גבוהה יותר מ- 2 זכרונות ??? ואיך זה יתבטא ??? למשל משחק גוזל לי 1,000,000 BIT מהזכרון , האם עם 4 ערוצים של זכרון הוא ירד ב- 30% לדוגמא ??? תודה לעונים נכונה ,אנא לעונים תכתבו לאיזה שאלה אתם עונים ותסבירו ,כך שאני יוכל להבין

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by itaysp,

שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם אני מרכיב שילוב עבור מכונת שתחזיק לי בעיקר VM's ואיחסון מהיר. מדובר על מכונה שתחזיק לפחות 8 מכונות בו זמנית. מה אומרים על השילוב הבא: G.SKILL Ripjaws X 32GB (4x8GB) DDR3-1866 FX-8150 לגביי הלוח אם אני מתלבט מעט: Gigabyte GA-990XA-UD3 Gigabyte GA-970A-D3 השאלה האם לשימושים שלי יש הבדל או שאני יכול לחסוך מעט? ובכלל מה אומרים על המעבד? תודה יבגני

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. שלום אם מסתכלים בעמוד הזה, http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Core_i5_microprocessors#.22Ivy_Bridge.22_.28quad-core.2C_22_nm.29 רואים שכמעט על כל סדרה של מעבדים, יש: Standard Power Low Power Ultra Low Power בחצי התחתון של העמוד, מוזכרים גם "Mobile processors": והשאלה: מתי בעצם(או באיזה מחשבים) משתמשים ב-ULV CPUs ומתי ב-Mobile CPUs? ULV בד"כ נפוצים ב-Ultrabooks. אז איפה יהיו Mobile CPUs? תודה card

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. יש לי I7920 שנתיים וקצת, הוא עגלה ברנדרינג. אופציית שדרוג אחת היא שני מעבדי XEONX5890 שאמורים לתת לי הבדל של 400% מהמעבד שיש לי עכשיו. והאופציה השניה היא לחכות ל I7 החדשים. אופציה שלישית היא אולי לקנות 2600K ולעשות לו אוברקלוק מאוד רציני? כמה אחוזים נוספים זה יתן להפרש של בערך 30% שכבר קיים ? שני XEONS זה בסביבות ה 20 אלף שקל עם לוח וזיכרון, בעוד שהמעבדי I7 החדשים יהיו במחיר סטנדרטי כמו שתמיד היה, 1500 פחות או יותר. החודש בזבזתי 4 יממות עבודה בגלל רנדרינג של רצף פיימים, אם הייתי מבזבז רק יממה אחת זה הבדל משמעותי. אבל נניח יגיעו I7 חדשים מהירים פי לא יודע כמה ממה שיש לי כרגע, אולי לא שווה לי ללכת על ה XEONS. מה ידוע על המעבדים החדשים של אינטל ? כמו מתי הם יצאו, מה הבד…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by s.cheetah,

שלום בבקשה עזרו לי לבחור זיכרון למקבוק פרו שלי: http://store.apple.com/us/product/FD318LL/A חשבתי על שתי אופציות: http://www.amazon.com/CORSAIR-Vengeance-204-Pin-1600MHz-CMSX8GX3M2A1600C9/dp/B006EWUOL8 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233264 האם הסלוטים האלו מתאימים בכלל למק? מה עדיף סלוט אחד של 8 או 2X4? אשמח לשמוע על עוד המלצות לזכרונות... תודה איתמר

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. שלום במסגרת חיפושיי אחרי לוח אם הגעתי לשלושת הדגמים הבאים. טווח המחירים שלהם די קרוב. ניסיתי להבין מהם ההבדלים ביניהם אולם לא מצאתי יותר מדי הבדלים מהותיים. ברור לי שלוחות אלו הם, כנראה, מעל ומעבר לצורך שלי-מחשב רב תכליתי המיועד למעט משחקים, הרבה אינטרנט והורדות ויכולת לתמוך בכ 4 הארד דיסקים וכונן אופטי אחד. מקסימום כניסות USB3 ו USB2 וכרטיס קול און-בורד ברמה מספקת הן למוסיקה והן לסרטים. בכל אופן-הייתי שמח לקבל את עזרתכם במהם ההבדלים העיקריים בין לוחות האם הללו ועל מה אתם הייתם הולכים: 1. maximus-V-gene 2. P8Z77-V-pro 3/SABRATOOTH Z77 כל השלושה הם לוחות של אסוס תודה שרון

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? באיזור חדרה והסביבה Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED או: מעבד AMD A6-3500 Box ASRock A75 Pro4-M A75 Chipset Socket FM1 Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.