עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hen1235,

בדואל צ'אנל לכל זוג יכול להיות תזמונים משלהם? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה להסביר עם המקרה שלי. יש לי שני סטיקים של 256 שעובדים בתזמונים 3-3-3-8 ועוד שני סטיקים של 256 שעובדים בתזמונים 2.5-3-3-8. חיברתי את ארבעתם ביחד. האוורסט מראה לי שלכל הסטיקים נשארו התזמונים המקוריים ולא ירדו הביצועים לתזמונים הנמוכים, כלומר הסטיקים עם של ה-CL2.5 לא הפכו ל-3. לפי מה שנאמר פה כל הזמן הדבר לא הגיוני, מישהו מוכן להסביר לי איך זה?

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by finish,

יש לי דואל צ'אנל של 2 זיכרונות שקניתי היום של aeneon של 512 ויש לי דואל צ'אנל הוצאתי מהמחשב את הזכרון הקודם A-DATA 512 ואני רוצה להחליף אותו עם 2 זכרונות של 256 שיש במחשב אחר בבית הזכרונות שקניתי הם CL3 ומהמחשב בבית CL2.5 ויש לי לוח k8nsc שיש לו מקום ל4 זיכרונות (2 צבעים) הם יכולו לעבוד ביחד? יהיה לי 2 דואל צ'אנל?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by Garbil,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  4. טוב אז קיבלתי מתנה (שמן הסתם אני לא יכול להחזיר או לשנות למשהו אחר) שני גיגה זיכרון ב-4 שבבי 512מגה. הדגם הוא Corsair Value Select 184-Pin PC3200 (DDR400) Non-ECC 2.5CAS זה עדיין סגור באריזה (עודף זיכרון מאיזשהו פרוייקט של מישהו שעזרתי לו לאחרונה). חשבתי למכור אבל אין לי --- להתעסק עם זה. אמרתי לעצמי "טוב! הגיע הזמן לשדרג" (משהו שאני דוחה כבר שנים) והתחלתי לחפש לוח-אם ומעבד. לאחר קריאת כמה מאמרים מרתקים ב-anandtech החלטתי שבא לי על ה-dual core הסקסיים של AMD. אוקיי כמעט וקניתי את ההמלצה שם ל-DFI LANParty UT nF4 Ultra-D ואז אני רואה שלוח-האם הזה לא אוהב זיכרון "זול" במיוחד של Corsair! ממה שראיתי יש שתי דרכים לעקוף ת'בעייה: לעשות underclock לזיכרון (בעסה) או להגביר voltag…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. כמו שכולם יודעים ב23.7 יצא הקונרו ואינטל תוריד מחירים היום כידוע המעבד המשתלם ביותר לקנייה הוא הD805 שמחירו כיום הוא 683 ש"ח!!!! האם גם המחיר של ה805 צפוי לרדת?!?!?......או שרק מעבדים 920 ו 930 ומעלה ..ירדו?!?!? האם ה805 צפוי להיעלם בקרוב מאוד?!? האם המעבד המשתלם ביותר לאחר הוצאת הקונרו יהיה ה920 או ה930?!?!? ומישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה סטפינג? וגם הבנתי שיש 3 תכונות שקיימות ב805 שלא קיימות בסדרת 9XX ....מישהו יכול להסביר?.....אז אם אני מתכנן OC ל805 אז אין לי שום יתרון בסדרה 9XX?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. עם התקרבותו של תקן ה-USB 3.1 אל ידיו של הצרכן הממוצע, משיקה חברת ASRock שני כרטיסי החברה עם חיבורי התקן השונים, בנוסף ללוחות אם התומכים בגרסה חדשה זו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-asrock-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95/

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by nec_000,

שעור חוזר לכולנו - מדוע רצוי להמתין מספר חודשים עד להצטיידות בפלטפורמה או טכנולוגיה חדשה, וזאת על מנת להימנע ככל הניתן, מכל אותם חבלי ילדות שמלווים אותה באצווה הראשונה: (וזה נכון בכל תחום באשר הוא עלי אדמות)

8. שלום לכולם חבר שלי ממש סגור על עצמו שהוא חייב לוח אם ב- 1600 שקל כדי שהוא יוכל לשדרג בעתיד את המחשב . אני בא להוכיח לו שאפשר להשיג את הדרישות שלו גם בהרבה פחות כסף ! : 1) תותח באוברקלוק 2) תומך במרובע ליבות 3) תומך ב- SLI התקציב הוא עד 800 , אני זקוק לזה מהר כדי שהוא יוכל לשנות את ההזמנה ! יש לציין כי התקציב הכולל שלו למפרט הוא 6000 ש"ח , וכי הלוח אם לוקח כמעט שליש מהתקציב !! תודה לכם !

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by arigo,

שלום, מה תחליף ראוי של לוח Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (שעולה 700 ש"ח) בלוח אחר שכולל כרטיס GT9400 לא איכפת לי לאינטל או ל AMD הם יהיו לצורכי HTPC (חשוב לי כרטיס NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EagleX2,

לצערי הרבה אני צריך להחליף אותם... החנות היא פנדה ואין שם זכורנות ocz. ההורים שלי כבר רוצים שאני יגמור עם זה והם לוחצים עליי לצערי הרבה ומאיימים עליי עם זכרונות של מושקין... בבקשה עזרה!

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by ooopsi,

ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Screw_Master,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 אני קונה בקרוב מחשב חדש, וצריך חלופה איכותית לזכרונות האלה שיכולה לעבור OC וכמובן במחיר דומה (כלומר, 100+-, כשהמחיר של ה-PK הוא בערך 1500 שקל)

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by misi,

היי, אני הולך לרכוש מחשב (ב-IQPC) וביקשתי זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ב-259. מהחנות אמרו שאין להם וגם לא ליבואן, והציעו לי זיכרון אחר. בסוף הלכתי על (באותו מחיר): OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK האם חברה זו היא אותו דבר מבחינת אמינות, ביצועים, איכות וכל מה שיהיה? אם לא, מה כדאי לי לקחת? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by elr3,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד P4 1.4 לוח אם: D850GB (קצת מיושן... מצטער) הסיפור הוא שיש לי זיכרון DDR 512MB חדש והוא לא מתאים ללוח אם הנ"ל. כיון שהתקציב שלי מוגבל, אני לא מתכוון להחליף מעבד כרגע. האם יש לוח אם שמתאים למעבד ולזיכרון הנ"ל???? במחיר סביר??? כרגע יש לי 256MB ב- 4 סימים של 64 RDRAM תודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ipp,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן שצריך להחזיק עוד כשנה בגלל תוכנות שמותקנות בו. לוח האם הקיים דגם: GA-7VTXE והוא גמר את הקרירה. האם יש למישהו רעיון היכן ניתן להשיג כזה היום? או לחלופין, איזה לוח אם יכול להוות תחליף ויאפשר להמשיך לעבוד עם המחשב בלא להזדקק להתקנות מחדש של התוכנות הקיימות. תודה מראש אילן

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  16. נשרף לי הלוח אם P4T533-C, אחרי שנסיתי לאתר לוח אם דומה ללא הצלחה, כרגע מצאתי את שני התחליפים : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 Motherboard DFI Infinity 875P Socket 478 Bulk Motherboard http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=intel478.h אשמח להמלצה על אחד מ-2 לוחות האם. ההתלבטות העיקרית שלי היא האם במקום לרכוש לוח + 1 גיגה זכרון שיעלו לי 1000 שקל או לרכוש חלקים הכוללים מעבד חדש+לוח+זכרונות בתקציב של עד 1500 שקל. הבעיה היא כי המחשב משמש גם לעבודות פוטושופ, ולכידת וידאו. אולם, אם לא תהיה ברירה אעביר את כרטיס הלכידה למחשב אחר? אם ללכת על חלקים אחרים - על איזה מפרט הייתם ממליצים? איך התקלות מגיעות בזמן לא מתאים

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by liran2001,

Workstations... אני מבין שהמחשבים החדשים כיום המשמשים כמחשב ראשי גדול בעל מספר גדול של מעבדים (לחברות גדולות שצריכות שימוש במחשב חזק), משתמשים במחשב מבוסס Intel Xeon או AMD Opteron. למי שמבין קצת - מה עדיף היום ביחס תמורה למחיר\ביצועים ? אולי אם יש קישור לטבלה של ביצועים\מחירים... ? ואולי פירוט לדגמים ספציפים למעבדים אלה שעדיף לקנותם כיום. תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לסדרת מוצרי הגיימינג של MSI הזוכה הוא sasha_sver! מזל טוב, זכית בלוח אם חדש של MSI! נא ליצור עימנו קשר בדוא"ל contest@hwzone.co.il לקבל הפרס

• 60 תגובות
    • 21.8k צפיות
  19. Started by djelectric,

HWzone גאה להכריז על תחרות "מהו לוח האם?" של MSI הזוכה בתחרות יקבל את לוח האם MSI Z87I Gaming AC (לביקורת שלנו על הלוח) מהו לוח האם? התחרות תכיל חמישה פאזלים בהם חלק מהתמונה יהיה חסר. עליכם לנחש מהפאזל איזה לוח מסתתר בתמונה. רמת הקושי תעלה מפאזל לפאזל התחרות תחל היום (ראשון) בשעה 18:00 ותסתיים ביום שישי (21.2.14) היום בשעה 18:00 נעלה את חידה הראשונה החל ממחר יפתח דיון בשעה 12:00 בצהריים עם חידה כאשר הקודמת לה תיסגר את הפתרון יש לשלוח כתגובה לדיון שיפתח לכל חידה הזוכה יוכרז ביום ראשון (23.2.14) בצהריים בדיון זה שימו לב, אתם יכולים לעקוב אחרי הדיון הזה על ידי לחיצה על כפתור המועדף () כדי להוסיף דיון זה למועדפים - כאשר יתווסף, יופיע הדיון כבעל ה…

• 20 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by YairZ,

ביום חמישי הקרוב, 7/2/13, בשעה 21:00 תתקיים בדיון זה תחרות בזק בשם SpeedTest. אחת לכמה דקות תפורסם כאן שאלה כלשהי הקשורה לתחום המחשבים. זה שיענה את התשובה הנכונה במהירות הרבה ביותר יזכה בנקודות. זה שיצבור את מירב הנקודות יהיה גם בר המזל שיזכה בפרס. מה הפרס? קיט זיכרונות DDR3 של חברת Kingston מסדרת HyperX Beast המצויינת, בנפח של 16 ג'יגה בייט (2 קיטים של 8 ג'יגה כל אחד, כלומר 4x4GB סה"כ) הפועלים בתדר גבוה במיוחד של 1866Mhz וכוללים צלעות קירור כמובן. שימו לב: - ההשתתפות פתוחה לכל משתמשי הפורומים. - ברגע ששלחתם תשובה לשאלה- אין לערוך את ההודעה. הודעות שנערכו לא יקבלו שום התייחסות, גם אם הייתם ראשונים. - בין שאלה לשאלה יפרידו דקות בודדות, אז תהיו עם היד על הדופק שלא תפ…

• 193 תגובות
    • 20.9k צפיות
  21. Started by djelectric,

ביום חמישי הקרוב, 17/10/13, בשעה 20:00 תתקיים בדיון זה תחרות בזק בשם SpeedTest. אחת לכמה דקות תפורסם כאן שאלה כלשהי הקשורה לתחום המחשבים. זה שיענה את התשובה הנכונה במהירות הרבה ביותר יזכה בנקודות. זה שיצבור את מירב הנקודות יהיה גם בר המזל שיזכה בפרס. מה הפרס? קיט זיכרונות DDR3 של חברת Patriot מסדרת Viper 3 המצויינת, בנפח של 8 ג'יגה בייט (2 מקלות של 4 ג'יגה כל אחד) הפועלים בתדר של 1600Mhz וכוללים צלעות קירור כמובן. שימו לב: - ההשתתפות פתוחה לכל משתמשי הפורומים. - ברגע ששלחתם תשובה לשאלה- אין לערוך את ההודעה. הודעות שנערכו לא יקבלו שום התייחסות, גם אם הייתם ראשונים. - בין שאלה לשאלה יפרידו דקות בודדות, אז תהיו עם היד על הדופק שלא תפספסו נקודות. - במקרה ש…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. ברוכים הבאים לתחרות SpeedTest השלישית שלנו בחסות חברת פטריוט! לאלו מכם שעדיין לא מכירים, מדובר על תחרות מהירה במיוחד שבודקת בעיקר את הזריזות שלכם. בתחרות זו, כל מספר דקות תוצג שאלה הקשורה לתחום המחשבים והטכנולוגיה (סה"כ 10 שאלות). השאלות יהיו ברמת קושי עולה, כאשר כל שאלה שווה נקודה אחת. משתמש אשר יענה בצורה המהירה ביותר וללא שגיאות כתיב - יזכה בנקודה. משתמש שיזכה במירב הנקודות, יזכה בסט זכרונות בנפח כולל של 8 ג'יגה-בייט מסדרת Viper המעולה של Patriot. במידה ויהיה שוויון, תהיה שאלה שוברת-שוויון. להלן חוקי התחרות - חובה לקרוא אותן ע"מ שלא יהיו אי הבנות. - ההשתתפות פתוחה לכל משתמשי הפורומים (הרשומים כמובן). - אין צורך לשאול מה מצב הנקודות בכל רגע נתון, שכן אחרי כל שאלה…

• 145 תגובות
    • 19.6k צפיות
  23. דיווח חדש מצהיר כי שתי החברות הגיעו להסכם גדול, לפיו גם המעבדים וגם הליבות הגראפיות של השחקנית האדומה ייוצרו בהתבסס על תהליך ה-LPP ב-14 ננומטר חדשות משמעותיות בהחלט אשר מגיעות אלינומהאתר הקוריאני הוותיק etnews טוענות כי ב-AMD חתמו סופית על הסכם אל מול זרוע ייצור השבבים של סמסונג, שבמסגרתו יחל ייצור של ליבות גראפיות ומעבדים מהדורות החדשים – כבר בחודש הבא, לכאורה, עם ליבות ה-Arctic Islands שישמשו עבור משפחת כרטיסי ה-Radeon R400. לפי הפרטים המובאים, ב-AMD החליטו להתנתק סופית מהשותפה הטאיוואנית הוותיקה TSMC, ולנצל את שיתוף הפעולה הצמוד בין סמסונג ל-Globalfoundries (אשר מתבססות שתיהן על אותו תהליך וטכנולוגיית ייצור ב-14 ננומטר) בכדי להתחיל לייצר את מוצריהם אצל שתיהן …

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  24. לחבר'ה ב-ASUS יש רעיון מקורי מאוד להגדיל את המוניטין שלהם בקרב ציבור העלית של משתמשי המחשב. הם פתחו בתחרות של DIY (ראשי תיבות של Do It Yourself) שלפי החוקים שלה עליכם: 1) לבנות מערכת מחשב המבוססת של לוח אם של ASUS אשר עושה שימוש בערכות השבבים i915/i925 החדשות של אינטל ולעשות לה אוברקלוק באמצעות הכלים ש-ASUS מספקת עם הלוחות שלה. 2) הריצו מבחנים עם אחת מהתוכנות המפורטות באתר התחרות ורשמו לעצמכם את התוצאות. 3) התוצאות חייבות לעמוד בסטנדרטים שהגדירו מהנדסי ASUS ומצויינים באתר התחרות. 4) שתפו את חבריכם באחד מהפורומים המועדפים עליכם ברשת בתוצאות שקבלתם. 5) שלחו את התוצאות שקבלתם, תמונות של חלקי המערכת עם הקופסאות המקוריות והמספרים הסידוריים שלהם ולינק לאשכול שפתחתם באחד מהפורומ…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  25. חודש OCtober הגדול קרב ובא ואנחנו מחממים את הסביבה. צוות HWzone גאה להכריז על תחרות זהה את לוח האם של MSI במסגרתה יזכה זוכה מאושר אחד בלוח האם: MSI Z87-G45 Gaming התחרות מתחילה היום ובכל יום עד ה-27 לחודש אנו נעלה תמונה לניחוש בדיון חדש בפורום מעבדים, לוחות אם וזכרונות. הדיון יפתח בשעה 12:00 (פרט להיום) ויסגר בחצות. אסורה על בעלי האתר ובני משפחתם ההשתתפות בתחרות. שמו של הזוכה יפורסם בתאריך 29.9, יום ראשון הקרוב. בסוף כל יום בסגירת הדיון היומי יפורסם דגם לוח האם. חוקי התחרות 1 - לכל גולש יש אפשרות לענות פעם אחת בלבד בכל יום תחרות. תשובה נכונה תזכה בנקודה על אותו היום. 2 - אין לערוך הודעות, הודעות שתערכנא יפסלו ויפסלו את המשתמש. חשבו טוב לפני שליחת תגובה 3 …

• 157 תגובות
    • 18.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים