מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אותו אבל אני עדיין לא יודע של איזה חברה מישהו יכול להמצליץ לי? ואני גם רוצה שהוא יעבוד במהירות DDR 400 אז אני גם צריך זכרונות מסויימים, כי הצי'פסט הזה לא תומך בכל סוגי הזכרון (החברות) של DDR 400 אז אני צריך זכרונות מסויימים ואני רוצה לקנות את הכל מפנדה אז אני צריך זכרון משם מישהו יכול המליץ לי על חברה ועל סוג זכרון של DDR 400 שהלוח אם יתמוך בו? תודה על כל עזרה שתנתן
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הלינק הבא שימושי מאוד לכל מי שרוצה ללכת על בטוח(כי יש מצב טוב שתבואו לחנות עם בעייה ויגידו לכם שהאשמה עליכם והאחריות לא תקפה כי לא שמתם לוח מתאים).: http://www2.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/1,,30_182_869_9460%5e9461,00.html?1093996448 אגב זה מהאתר הרשמי של AMD ומיועד גם לקימעונאים וגם לצרכנים כך שהוא אינו מסחרי. מ"המבחר" שיש כרגע בארץ ל-סוקט 939: Asus A8V-E Deluxe 1.03 ATX VIA K8T890 Cool'n'Quiet PCIe Gigabyte GA-K8NF-9 1.0 ATX nVidia nForce4 Cool'n'Quiet PCIe GA-K8NXP-9 1.0 ATX nVidia nForce4 Cool'n'Quiet PCIe GA-K8NXP-SLI 1.0 ATX nVidia nForce4 SLI Cool'n'Quiet PCIe כמה סיבות טובות לא לקנות את ה-ASUS A8N SLI . מת…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה חשבתי ללכת לכיוון הפלטפורמה של AMD PHENOM II . עכשיו מה שנשאר לי הוא לוח אם . ההתלבטות שלי היא בין שתיים , בין GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 , ובין UD4 גם של GIGABYTE. לפי מה שראיתי הלוח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 לא כ"כ יציב ב OC , ויש לו CF מלא . והלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD4 הוא ללא CF מלא , ולא יודע מה היכולות שלו ב OC (אבל לפי מה שהבנתי מכמה מקומות הם ממש טובים). עכשיו השאלה שלי היא , איך הלוח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ל Overclock ? וגם לפי מה שהבנתי זה לא אמורה ליהיות כ"כ בעיה כי ב 940 מה שמשחק שם זה המכפלה ולא התדר . אז מה דעתכם ? GIGABYTE GA-MA790X-UD4 / GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ושאלת סיכום : עכשיו התושבת של לוחות אלו הם AM2+ , אבל כשיתחילו לצאת ל…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עדיין לא השגתם לעצמכם מחשב חלונות מלא בעל מימדים דומים לכונן USB נייד? עוד ועוד אפשרויות מעניינות עבורכם נוספות לשוק עם כל יום שעובר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזכרונות אמורים להיות בתזמונים של 2-3-3-6 אבל באתרי החברות שלהם יש * שכתוב בה cas 2.5 on amd platform משהו כזה... http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Rev+3 http://corsairmemory.com/corsair/products/specs/twinx512-3200c2.pdf השני בPDF למי שאין acrobat reader שפשוט יכנס לאתר ויחפש twinxpc3200c2 אני מתכוון לקנות אותם אבל אני צריך לדעת היום אם הם ב2.5 או 2 כי אם הם ב2.5 אז אני פשוט אקנה VALUE ואם לא אז אני קונה אותם המערכת שתהיה לי מבוססת AMD 3200 VENICE S939 על לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מקווה לתשובה מהירה תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיסי הרחבה ללוח אם של ASUS. כרטיסים כמו: DVI-ADD2 S/PDIF iPanel WiFi-g B&W PCI Cards שאפשר למצוא כאן. מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ? (אם בכלל)
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ויש לי בו 2 כ.זיכרון של 1GB ראם 800MHZ של החברה KINGSTON יש לי מקום בלוח להכניס עוד 2 כ.זיכרון כאלה בלוח שיהיה לי 4 ג'יגה ראם? תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום חברים , שאלה קטנה ופשוטה לגבי 2 סוגי זיכרונות של OCZ 2x1GB רציתי להזמין את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7040 זה 5-5-5-15 אבל לא היה במלאי אז נתנו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 זה 5-5-5-12 ההבדל שראיתי זה ה-CAS שלהם: 5-5-5-12 אבל מה שמוזר שהזיכרון השני , יותר זול , עולה 495 ש"ח עם 5-5-5-12 והיותר יקר עולה 520 עם 5-5-5-15 ... אני מפספס פה משהו ???? מה עדיף מביניהם? תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שיתחבר למגבר ולהעביר אודיו באיכות HD נאמר לי שרק דרך HDMI ניתן לקבל זאת בבקשה את עזרתכם בנוגע ללוח רם 1333MHZעם HDMI לאודיו .ראיתי לוחות עם HDMI header מה זה אומר והאם זה מה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איזה מן הלוחות שבכותרת הוא אוברקלוקר יותר טוב ? בעל קירור יותר טוב ? ובכלל מי מבניהם מפגין משהו יותר טוב מן האחר ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקבל מידע על לוח האם GIGABYTE GA-965P-DS3. האם הוא נחשב לוח טוב, האם למישהו יש לינק לביקורת עליו, איך כרטיס הקול המובנה בו ועוד..... תודה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש המלצה ללוח אם בתקציב של עד 550 ש"ח, הלוח צריך להתאים למעבדי אינטל (c2d - תושבת 775), הוא חייב להיות עם כרטיס מסך מובנה ואם אפשר אז שתהיה לו יציאת DVI או כרטיס DVI שמגיע עם הלוח . בעבר השתמשתי בלוח של ASROCK והייתי מרוצה, אבל ראיתי שיש עכשיו את ה- G31/33 וחשבתי ללכת עליהם. המלצות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שבוע שאלתי שאלה בנוגע לזכרון במחשבי. תשובות משתתפי הפורום היו מצויינות ומהירות וענו לי על כל הבעיות ופתרו אותם. מצד שני פניתי ליצרן לוח האם שלי ותשובתו היתה ללא ספק פחות מקצועית. פחות טובה ופחות אמינה. הרי היא פרוסה לפניכם להתרשמות. Dear Sir, Thank you for supporting GIGABYTE products and contacting GBT Tech Support. As to the problem you mentioned, because there are too many kinds of memory modules available in the retail market, it is very difficult to test all of the modules with our MB products especially the quality various. If possible, we also recommend you choosing the modules with famous brand and test the modules with your system before you …
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הלוח אם הזה: GA-6VXE+ של ג'יגה בייט תומך סוג אחר של זיכרונות חוץ מ SDRAM? תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש זיכרונות DDR2 לאוברקלוק (סביר, לא גבוה מדי), חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 האם תוספת 100 ומשהו ש"ח כדי לעבוד לCL4 יתנו לי שיפור כלשהו בביצועים, במשחקים, ובאוברקלוק? כי אני יכול לקחת את אלה ב639: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=379 בתודה רבה, אור כהן.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?MenuID=132&LanID=10&DetailID=654&DetailName=%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98 חוות דעת על הלוח 68$ תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לאחר עצירת ביניים עם דגמים מרובעים בהספק מוגדל - האם דור ה-Tiger Lake יהיה מוכן בקרוב לספק תחרות ישירה עדכנית גם עבור המעבדים הניידים המתקדמים ביותר מבית AMD?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לנעול את ה AGP/PCI/IDE ? האם אפשר להוסיף מתח לזיכרונות ? האם אפשר להוסיף מתח לצ'יפ סט ? כל זה כמובן דרך הביוס ... ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה את המפרט אפשר לראות.... מה שאני חשבתי זה Intel Core Duo 2 E6320 1.86GHZ 4MB Cache Abit Fatal1ty F-I90HD Kreton 1X2GB DDR2 PC5300 667MHZ CL-5 מה שחשוב זה שהמערכת הולכת להיות HTPC וצריך לחבר אותה לLCD 32... אז הלוח חייב להיות uATX...ובנוסף על הלוח הספציפי הזה יש HDMI זה יתרון גדול וגם כניסות SPDIF קיצור מה אתם אומרים?... יש מצב שהמעבד יהיה 6420...כי בשביל 100 שקל שווה להשקיע...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני לא יכול ליצור עוד ת'רדים ום מה שאני יותר לא מופיע. למה?????
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שימו לב! זה לא התמונה של המעבד שלי אבל הרעיון אותו הדבר. איפה שיש 2 ברגים באמצע יש תופסן (וו) שכזה שתופס את צלעות הקירור של המעבד. אחד הווים נשבר והמעבד לא עובד קשורה בגלל זה. חבל לי לקנות מעבד חדש בגלל חתיכת פלסטיק קטנה. צריך עזרה דחופה מה לעשות עכשיו? המעבד שלי הוא: AMD3500 קניתי אותו בערך לפני קצת פחות מ-3 שנים. עוד תקלה שאולי תוכלו לעזור בא היא: הכרטיס מסך שלי GEFORCE 6800GT. הפסיק לעבוד בדיוק אתמול (איזה מזל יש לי) גם כן קניתי אותו באותו זמן עם המעבד. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי פליקרים כאלה במסך בממוצע כל 5 יום , ומתי שזה קרה זה תמיד התרחש בעת ההרצת משחק על המחשב (COMPANY OF HEROES). אין לי עוד משחקים אז... בזמן הפליקרים האלה המחשב לא מגיב וצריך לכבות א…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-