מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!
-
-
בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לקחת איתו? איזה הינסטינק כדאי לקנות איתו? אני קונה אותו ולא את הAMD רק בגלל יכולת האוברקלוקינג שלו אני עושה צעד נכון? (אטלון XP)
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ממה שאני ראיתי לא מזמן, אחד ה"מכאובים" של הלוח הזה יכולים לנבוע מהסיבה הפשוטה שכאשר הגדרות הIRQ של הלוח נמצאות על DEF כרטיס הרשת במונה ללוח, כרטיס הקול יושבים על אותו IRQ שכרטיס הAGP יושב עליהם, זה דבר שיכול להזיק להרבה כרטיסים. במקרים כאלה, זה ממש תלוי בכל כרטיס ספציפי(לא הצ'יפ אלא הכרטיס עצמו כמו למשל MSI, לידטק אסוס וכו') אם הוא יהיה מסוגל "לסבול" את שיתוף הIRQ או לא. לפני שאנשים יקפצו פה עם האופציות שכל הכרטיסים תומכים היום בIRQ Sharing, הריני מתכבד לומר לכם שהעניין הזה עדיין בחיתוליו, והחיתולים האלה לא מספיק נקיים. יש עדיין הרבה כרטיסים שפשוט אי אפשר לשתף ביניהם IRQים.
-
איך הלוח אם של GIGABTE 7VTX-E PLUS הוא לוח אם טוב ויציב? היה לי לוח אם של EPOX 8KHA PLUS שנהרס לי ואני מחפש לוח אם יציב ואמין איך יכולות האוברקלוק שלו?
-
-
איך מבטלים בביוס את האפשרות שהוא לא יחפש RAID.. כי הוא כל פעם מופיע לי עם ה - Detecting הזה שהוא מחפש ואז לא מוצא אותו ורק אז מפעיל. אין לי RAID במחשב (של אחי יותר נכון) ויש שם הארד דיסק יחיד. האפשרות היחידה שמצאתי בביוס היא ש Scsi / Promise כלומר שהסקאזי יפעל לפני ה - RAID , זה לא בדיוק עזר.. למישהו יש פתרון !?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
A7V266-E האם זכרונות של DDR333 יכול להתאים ללוח של 266A ???
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות לי מעבד אינטל שעובד ב-533 FSB ולוח שתומך בו. בינתיים ראיתי רק לוחות של 533 FSB שתומכים ב-RDRAM בלי שום התייחסות לתאימות שלו עם DDR, רציתי לשאול אם אני יוכל לקנות את המעבד הזה, לוח שתומך ב 533 FSB ולקנות זיכרון DDR ? פשוט הזכרונות RDRAM קצת יותר מדי יקרים.. יהיו בעיות תאימות או משהו, כי אני ממש ממש לא מבין בלוחות.. ?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ביקורת נהדרת על הלוח . בקיצור ניראה לי הבחירה הכי טובה למערכת מבוססת P4 וזכרונות DDR ,הוא עולה 500 ש"ח !!!. ובעל אופציות OverClock מדהימות ,שליטה של FSB מ 100Mhz-200MHz קפיצה של 1MHZ כל פעם ... שליטה על AGP/PCI כדי להוריד את ה Bus שלהם ... וכמובן Vcore עד של 1.85 . מה אתם אומרים ? וגם שווה לקחת P4 1.7GHz איתו ? או עדיף כבר את ה 1.6Ghz כמובן שהם על 400MHz . וגם איזה זכרון כדי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לסכם באמת באופן מלא ונרחב. היום לאחר מספר שיחות לא מבוטל עם כמה וכמה גורמים שאני מכיר בחברות שונות בעולם הגעתי למסכנה אחת שתסכם הכל . אם לפני כמה זמן אנשים שרצו קנו כריס מסך בחנות א ולוח אם בחנות ב היו מרוצים , אין זה המצב היום ! לא ניתן להתיחס בזילזול או בעיורות לבעיית התאימות של חלק\כל כרטיסי G4 MX AND TI לחלק\כל לוחות האם המבוססים KT333 אן KT266A (למרות שזה הרבה יותר נדיר). אני ממליץ בחום לקנות את הרכיבים הנ"ל באותה חנות כך שאם תיוצר בעיה מסוימת יחליפו לכם את הרכיב. אם תקנו בשתי חניות יכול להיוצר מצב שכל חנות "תאשים" את הרכיב של החנות השניה. מצד שני אם תקבלו הבטחה שהחומרה תתאים לכם (לחומרה הקימת ) אז אין חשש. שורה תחתונה - בעית האי תאימות קימת בכל הלוחות ללא אפשרות…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהוא beta אבל עדיין לכל מי שרוצה לנסות אותו שיצור איתי קשר! 127680243 אני עובד איתו עכשיו!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם של גיגהבייט GA-7VTHE PLUS משהו הצליח לבצע אוברקלוק עם הלוח הזה או דומה לו? אם כן כמה?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היה לי לוח של EPOX 8KHA+ לפני כמה ימים הלוח הלך לי עכשיו אני צריך לחשוב על לוח אחר שיהייה טוב ויציב ובמחיר סביר אז אני פתוח להמלצות שלכם ד.א תסתכלו בחתימה שלי לקבלת פרטי המערכת שלי
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם הזה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו אז למי שיש אותו או לוח אם של גיגהבייט מבוסס 266A שיכתוב לי מה הוא חושב עליו והאם הוא יציב אמין? ואיך הוא לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הלוח הנ"ל , לגבי הפיצ'רים שלו , ומה שאפשר לעשות איתו ??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ללא כרטיס מסך(יש לי Geforce2 MX400) וללא מסך, תמליצו לי בבקשה על מפרט (Intel או AMD). תקציב - 3200 ש"ח. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי לוח זה ואני יודע שקיים בו כרטיס קול 2 ערוצים שמשנים משהו הוא 6 ערוצים כיצד עושים זאת??? האם כדאי להחליף לוח זה ל VRXP בגלל הRAID וLAN OB אך איני רוצה שהיציבות תיפגע
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1x ASUS P4T-533-C INTEL P4 2.26GHZ 0.13 128MB X2 PC800 1x Tsunami Virgo bLUE for P4 350W אה והמעבד תומך ב-533 סך הכל:3,614ש"ח את כל שאר החלקי יש לי כבר זה כדאי? והלוח אם הזה טוב? והאם הוא מהיר? המארז מספיק בשביל הלוח אם? והאם הוא טוב? והוא בא עם ספק של 350W?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מבקש את עצתכם בבחירה בין שני בורדים 1.gigaByte 8srx http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm יתרון: סאונד creative 2.Asus p4s 333vm http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm יתרון:lan אשמח לשמוע את עצתכם בתודה מראש רספיוטין
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-