עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by htpc,

לא מציע לקנות את לוחות GIGABYTE הם בעיקרון עולים זול ויש להם להם תפריט יותר מלא בלוח, אך למדתי על בשרי שמה שעולה זול עולה ביוקר, יש לי לוח ששלחתי לתיקון הלוח לא עבד ובמקום זה הוצע לי לוח שעבר תיקון של GIGABYTE כנראה במעבדות החברה כך סופר לי במור לוי משווקי GIGABYTE בישראל, שיש אחריות לשנה ולכן לא אקבל חדש, כמו"כ ראיתי במגזין PC PLUS שהגיגה בייט אמנם זול מכיוון שהאחריות רק לשנה. קחו זאת בחשבון לפני הקניה הבאה שלא תצטרכו לשבור ת'ראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מעבד: E8400 לוח: אסוס ‏P5KPL-CM ,הבנתי שהוא לא הכי טוב...איזה מומלץ במחיר דומה?(300+-) הוא כולל בקר RAID? זכרון: ‏2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 800MHZ‎

• 16 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by SuperStyle,

??

4. מעניינת אותי השאלה הזאת ??? אז ככה: איזה מעבד הכי חלש שיכול לנגן סרט כזה עם 1/2 גיגה RAM בלי עזרת כרטיס מסך? איזה מעבד הכי חלש יכול לנגן HD גם עם 1/2 גיגה RAM, תוך כדי עזרה של כרטיס מסך כמו gf 8400? תציינו בבקשה כמה RAM נדרש. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. המעבד הנל מגיע במהירות של 2.5GHz, זכרון מרמה שנייה של 2MB ותדר BUS של 800MHz, שזה אומר מכפלה של 12.5! כל החבילה הזו במחיר שפוי של 385 ש"ח, צפו לחיית OC במחיר סימלי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי במחשב ג'יגה ראם בכרטיס אחד והיום קניתי עוד אחד גם כן בכרטיס אחד עכשיו השאלה שלי אם משנה באיזה מהסטיקים האלה לשים כדי שיעבדו בדואל צ'אנל? ואולי יש איזה דרך לדעת אם הם עובדים בדואל?

• 16 תגובות
    • 870 צפיות
  7. מה ההבדל בין מעבד 3.0 P4 לבין הסידרה החדשה של אינטל האם ההבדל בניהם גדול

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 Ghz (הכי רגיל בלי ליבה כפולה) כרטיס מסך: GeForce 6600 GT 256 TV,DVI לוח-אם: Asus P4S800D-X ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ראם: 1024 RAM מסך: LG FLATRON L1932TQ 19 Inch 4 ms יש לי שאלה ... איזה כרטיס זכרון מבין שני כרטיסי הזכרון הבאים הוא הטוב ביותר ? Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 האם הכרטיס הטוב ביותר מבין שניהם מתאים למחשב שלי ? אני מתכוון ללוח אם ... הוא בטוח יקבל אותו ?.. תודה מראש, משה עריכה: טוב אפשר לנעול עשיתי הזמנה =]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lipa,

סטפיניג B3 ציון ב-3D MARK 06 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2636829 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Vidati,

מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מחפש לוח למעבד E4400 בעל כרטיס מסך מובנה שיהיה מומלץ.. מחיר סביבות 500 ש"ח לא לאוברקלוק בהכרח. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה הכותרת אומרת הכל.. החופש לקראת סיום.. קיבלתי משכורת.. קניתי אוטו אהה וכן נשאר לי קצת כסף וחשבתי על מעבר לDDR3 אז הסכום הכולל הוא 2.5k אממ וזה כולל לוח אם+ זיכרונות המפרט הקיים הוא C2D E6600 2.4@3.8 x1950 xtx p5b deluxe WD sata2 250gb X2 השאר נמצא במפרט בצד.. בתודה מראש לעוזרים, דור

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני לא תומך ב AMD או משהו, ולא אני לא urib אבל, התוצאות שפורסמו כאן נראות לי מאוד מפוקפקות. אם תסתכלו על הלוגו שב CPU-Z רואים בבירור שהוא חתוך.. אפילו בלי הלוגו "הרשמי" שפורסם פה בפורום. http://hwzone.co.il/view-image/newspics/RnGKay/Phenom657656.jpg עומרי לא מעניין אותי אם הא אמינים או לא...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ייעצתם לי מה לקנות ואכן הקשבתי לכם. התקשרתי לSPYPC אבל אין להם במלאי אז התקשרתי לחנות אחרת וגם שם אין במלאי אז התקשרתי לחנות שלישית-wellcom, ושם הופתעתי לשמוע שהמחירים זולים. אפשר לומר זולים מדי. אין להם מעבד 3600 שהמלצתם, לכן אני אקח 3800. וזה עדיין זול יותר ממעבד 3600 מהחנות הכי זולה בזאפ. בקיצור הזמנתי לוח אם ומעבד (כמו שציינתי בכותרת). בנוסף החנות הזאת היא במקרה גם הכי קרובה אליי כך שבאמת יוצא משתלם. רציתי לשאול האם יש כאן משהו מוזר? איך זה שהם הכי זולים אבל לא מופיעים במקום הראשון בזאפ? איך הם מוכרים בכאלה מחירים? מה אתם אומרים? אני מצרף צילום מסך של הרכיבים אותם הזמנתי. הנה השרשור הקודם שלי כאן-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285486.0 [attachment dele…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by מר מקלדת,

יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by flos,

שלום, יש לי לוח אם שתומך ב800FSB אבל יכול להכיל מעבדים מסידרת 6XXX אבל ב800FSB, ואני רוצה מחשב ליעלה לי את קריסיס טוב(יש לי X1950PRO 1GB RAM וP4 3GHz) אז מה שווה לי ליקנות E6600 (שניתמך בצורה חלקית, אבל אני מחליף לוח אם עוד שנה) או E4500 שאין לי מושג עליו ואשמך שתביאו לי איזו המלצה או REVIEW. תודה רבה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אהלן חברים, אני מחפש לוח למפרט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=293154.msg2576987#msg2576987 אפשר לראות שם את הDS3L שהוא אחלה, אבל אני מנסה לחסוך בכל המפרט הזה, אז אני נפטר מהזכרונות הטובים, עובר לקינגסטון שזולים ב100 ש"ח ואני גם חושב לקחת Abit IB9 - חיסכון של 60 ש"ח. התכנון הוא 400X9 = 3.6GHZ מה שגם האביט יכול לתת לי ואני רק מפסיד קצת ביצועים על צ'יפסט "מיושן". הבחור שאליו המפרט מיועד לא חושב שישדרג, אני מעריך לפחות שנתיים. אז מה אתם אומרים? אין שידרוג, בקושי הפסד ביצועים לא?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ כנראה שמחר אני קונה מחשב חדש, עם הלוח Gigabyte GA P35-DS3L .. אחרי שקראתי את הכתבה אני בספק... מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Pinhas7000,

שלום, יש לי מערכת ישנה יחסית שנה פלוס או שנתיים אם לוח אם של Gigabyte בעל תושבת 775ואני רוצה לשדרג לP- D . אני לא מעוניין להלחיף את הלוח הנ"ל כי הוא עושה אחלה עבודה עבור היעוד של (גרפיקה ועריכת ווידאו). ישל לי 3 שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך בפנטים D כי באתר של החברה כתוב Intel Pentium 4 ובSupport List כתוב את כל הסידרה של פנטיוםD כנתמכים בצורה הבאה: P4 (820) , P4 (840) וכו'.... 2. האם המעבד הנ"ל ייתן לי ביצועם יותר טובים ותועלת. המעבד שלי הוא Pentium 4 531 3 Ghz 1 MB 800 Mhz LGA 775 64 bit ואם כן איזה מעבד כדאי לי לקנות.(מבחינות רינדור והמרה בין פורמטים). 3. האם הליבה הכפולה של Pentium D יכולה לחלק אפלקציה כבדה אחת כגון רינדור בין שני הליבות של המעבד וכך יתקבלו ביצועים י…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by deyv,

יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yanivchik,

שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by motogt,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מוקדם מדי לבקש מפקט סופי בפורום מפרטים, לכן אני אפתח עם הזכרון. איזה זכרון מומלץ? אני חשבתי על http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=3511 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3006 מה אתם אומרים? הדבר המוזר שבIQPC המחיר גבוה כמעט ב200 שקלים, יש לכך הסבר? מה ההמלצות שלכם? נ.ב לא מתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני קונה מארז ומתכוון לתת את המחשב הישן שלי (לוח אם+מעבד+זכרון+דיסק) לקרוב משפחה. אבל אני רוצה לקחת לעצמי את המארז החדש כי יש בו פתחי איוורור ויש לי ספק עם אור אז חשבתי שזה יהיה נחמד. אני פשוט צריך להוציא את הברגים שמחברים את הלוח למארז וזהו? זה משהו מסובך או שכל אדם פשוט יכול להעביר לוח אם למארז חדש? ומה עושים עם הספק? הכל עובר ביחד או שצריך לפרק ולהרכיב הכל מחדש? אל תשביזו אותייייי :-[

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.