מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מפרט מחשב, הכולל גם מעבד intel i7 6700k החדש גרסת BOX. שמתי לב שמחירו בשתי הרשתות הגדולות בסביבות 2200 ש"ח, אך מצאתי 2 חנויות שמוכרות אותו בסביבות 1780 ש"ח שזה הבדל של 400 ש"ח בערך. מישהו יכול לומר לי מה הסיבה לפער מחירים זה ? זה מאוד מבעס אותי כי רציתי לרכוש ברשת גדולה ועכשיו כהראה ארכוש באחת החנויות האחרות, אלא אם יש סיבה מוצדקת שתאמר כאן למה לא כדאי. אשמח לשמוע תגובתכם.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח p5g41c-lm מתקין לו עוד כרטיס זיכרון הפעלה מחדש הלוח אינו מקבל את הזיכרון ניסתי על 2 כרטיסי זיכרון מה יכולה להיות הסיבה לאי קבלת הזיכרונות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האינטל עולה 1130 והאייאמדי 1190 שתיהם מקייאיספי מה יותר עדיף לקנות?
-
- 63 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד QUAD 9550 INTEL, וכרטיס מסך HD 4890 1GB. אני רוצה להתאים להם לוח אם טוב וזכרון. לגבי הלוח אם - האם יש לוח אם מומלץ שיתאים ל2 רכיבים אלה, או שכל לוח אם שמתאים ל775 יעבוד? לגבי הזכרון - האם נכון להגיד שכל עוד אין לי מעבד I7 ההבדל בין DDR2 לDDR3 הינו קטן? במחיר של 4 GB DDR 3 אני יכול לקנות הרבה 6 או אפילו 8 GB DDR2.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תוך חודש ידידה שלי חוזרת מארה"ב והיא יכולה להביא לי דברים למחשב, אני לא מעודכן בסצנת החומרה כבר הרבה זמן, ולכן אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 600$ +-. עדיפות לקנות מחברה גדולה כמו NEWEGG או COMPUSA וכו', הצעות נוספות יתקבלו בשמחה. המפרט מיועד למחשב לשילוב של משחקים וקידוד וידאו, שניהם בתדירות נמוכה יחסית. (כרטיס מסך אני דואג לו, מגיע בסלוט PCI E) הדרישות היחידות הן לפחות גיגה RAM, מעבד כפול ליבה. הצעות יתקבלו בשמחה, גם אינטל וגם AMD, אין לי מושג מה משתלם יותר היום. תודה תום
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי. שמתי במחשב 2 סטיקים של Crucial Ballistix Sport שאם אני לא טועה, אמורים לעבוד על 1600 MHz, אבל בCPUZ מופיע לי שהם עובדים על 800 MHz. האם זה תקין, או שעלי לשנות הגדרות ב-Bios או לשדרג firmware? לוח האם: B75M-D3H עריכה: בביוס מופיע שהתדירות 1600MHz. עכשיו זה ממש מבלבל אותי.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי שאלה מעצבנת... אני לא מבין למה בכל מיני חנויות מחשבים זיכרון 800MHZ CL4 עולים לפעמים 70% ויותר מזיכרונות CL5??? ומה בכלל משפיעים התזמונים? תודה. נ.ב: ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי חיפשתי ולא מצאתי משהו מתאים...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כבר השגתי מפרט התקציב הוא 6800 ואני עדיין מתלבט מה לקחת X: על מה אתם ממליצים? (ד"א המחשב מיועד למשחקים) הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 כונן אופטי: PIONEER DVR-115D…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן r9 290 ולדעתי הגיע הזמן גם לשדרג את המעבד והלוח אם. כרגע אני עם i5 2500k עם oc ל 4ghz לוח אם gigabyte z68x ud3h b3 קירור scythe mugen 2 השימוש העיקרי הוא בעיקר גיימינג, מבקש המלצה למעבד ולוח אם עם אופציה ל oc, ddr4, אופציה ל sli בעתיד. התקציב בסביבות ה 2000. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2x1 GB Kingston DDR 2 800mhz האם כדי לי להוסיף עוד שתי זכרונות כאלו שיהיה לי 4 GB ועם זה יוסיף?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה זה אומר שזה רושם במעלות צלזיוס core#0 core#1 package? מה זה כל האופציות האלה? בכל אחת מהן הוא מראה לי סוג אחר של מעלות
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש איזה מישהו שמוכן לעשות איתי טרייד עם הפרסקוט 2.8 שלי! הגירסה שיש לי היא C0 והיא הגירסה הכי חמה של הפרסקוטים, ועוד סוקט 478. קיצר 64 מעלות במאמץ עם זלמן 7000 בחודש אגוסט. בכ"א הבנאדם מוכן לתת לי נרטווד 3 ג'יגה (800 BUS+HT), אני אצטרך להוסיף לו 150 שקל. מה אתם אומרים שווה? אני אפסיד ביצועים בגלל הקאש הנמוך יותר? וההתיישנות הטכנלוגית? (SSE3 ותהליך יצור מתקדם יותר של הפרסקוט) לפני שנתיים אני זוכר שאמרו שהנרטווד פנינה לעומת הפרסקוט, אבל זה היה בגלל שעדיין כוחו של הפרסקוט לא מוצה, אבל אני מאמין שעבר קצת זמן מאז. האם כיום כוחו של פרסקוט 2.8 יכול להתעלות על נרטווד 3.0? מה אתם אומרים כדאי?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לפי ההיגיון התשובה היא לא, אך אשמח לדעת מה באמת המשמעות של זה... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=577
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי.. הייתי גולש ב HWZONE בתחילת השנה הזאת.. כשהמחשב שקניתי היה ההמלצה הכי טובה שקיבלת. קניתי EPOX 8RDA+ : עדיין NFORCE2 הציפסט הכי טוב ל AMD? ראיתי שיש REV2? במה זה יותר טוב משלי? AXP1700+ 0.13 : קודם כל ראיתי שיש עכשיו בארטון שאז דיברו עליו.. הוא בא עם 512K? באיזו ליטוגרפיה? אילו מהירויות? הוא המילה האחרונה של AMD? 512 DDR333 : באילו מהירויות עובדים עכשיו ה FSB? אילו תשובות יש לאינטל וחברות אחרות וכו.. אשמח לעדכון מהתקופה ההיא. סליחה אם אני נופל עליכם בבקשה גדולה מידי אבל פשוט אני חזרתי לגלוש בפורום ואני רואה שדברים השתנו..
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ג'יגה והמחשב לא סוחב... אז אני רוצה להרחיב ל2 ג'יגה. אבל השאלה אם זה כדאי, כי יכול להיות שאני אחליף מחשב בקרוב... אבל אפשר לקחת את הזיכרון גם למחשב החדש בעצם... קיצר איך אני יודעת איזה זיכרון לקנות, מה הלוח אם שלי וכו'?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי שידרגתי את המחשב למעבד Q8300 לוח אינטל ,וזכרון 2G בתקציב מכובד.ורק לאחר שגיליתי את הפורום הנפלא הזה הסכלתי והבנתי שהמוכר רוצה למכור מה שטוב לו ולא מה שיותר משתלם ללקוח.בתקציב יכלתי לקנות מערכת הרבה יותר טובה ומשלמת. כיום אני רוצה לעשות את הבכירה הנכונה שתתאים לצרכים שלי ופה אתם ידידי נכנסים לתפקיד מה שיעבור למחשב החדש זה: ספק של Enermax 450W (לא ג'ינארי) מארז-לא יודע אבל הוא איתי כבר 4 שנים וסה"כ סירקולציה טובה ורחב. דיסק קשיח wd 1tb (לא זוכר דגם) כרטיס מסך gts250 כעת אני רוצה לשדרג לוח אם,מעבד,וזיכרון כמובן. מעבד-עדיפות לסדרת ה-I בתושבת 1366. לוח-לא מבין גדול אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד חשוב שיתמוך,ו4 חריצים לזכרונות(אם נכנס לתקציב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-