עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bck,

לא משנה מצאתי את זה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by maphisto,

תגידו נכון אני מטורף אבל הייתי חייב לבדוק אם זה עובד. פרקתי את המאורר מה AX7 שלי והדלקתי את המחשב ונכנסתי לביוס לראות מה קורה. כיוונתי את ההגנה ל 80 מעלות , וחיכיתי ........................ עברו 180 שניות 79 מעלות והלוח מצפצף והופ !!! נכבה המחשב ללא פגיעה בשום דבר. אז אני יכול להיות שקט מקשר למעבד. בלוח הקודם שלי MSI KT333 ARU הלוח "רק" ציפצף ולא נכבה המחשב.

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by Regev,

איך הלוח הזה: ECS K7S5A SiS® 735 SOCKET A הוא מומלץ פה באתר אבל אני שואל אתכם כדי להיות בטוח. אני רוצה לקנות אותו מארה"ב, שווה ב200 שקל??????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Silverblade,

יש ליAXP 1800 והוא מתחמם בצורה אדירה הוא מגיע ל 60 מעלות והלוח מגיע ל41 מעלות יש לי דרגון אורב ומארז אנרמקס עם ספק אנרמקס ,הצד שלו גם פתוח כל המאווררים עובדים ואין שום שינוי המעבד מרוח הארטיק סילבר 2 מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by udicol,

חבר שלי , משווק מחשבים באיזור נתקל בתקלה ארוכה , והחליף את לוח האם , זכרונות , ואפילו מעבדים . מכיוון שהוא מומחה בעיניין הוא קיבל מעבד מהיבואן שנראה כמו בתמונה : לפי התמונה ניתן לראות כי מישהוא (או היבואן או בחו"ל ) ביצע מכפלה למעבד .... זהירות לפני שאתם קונים תסתכלו היטב !

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by udicol,

עכשיו כשמציעים חבילות של אינטל במחירים מדהימים וממש לא יקרים והשיקול Amd או אינטל הופך להיות קשה מפעם . Amd נשארו עם ה-XP הישנים , ועדיין אני לא מרגיש אותם בשוק ... כמו כן הביקורות לא משתגעות מהמעבד.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by vsync,

זוכרים שלפני שבועיים אמרתי פה שנשרף לי המעבד והלוח אם ? אז קיבלתי חדש מקודם, ועדיין המחשב נתקע כאשר הוא פועל במהירות הרגילה שלו ב FBS 133MHz. נתקע, כלומר עוד לפני שהוא מעלה את ה windows או דקה אחרי.. זה מאוד חשוד, כי גם הלוח וגם המעבד חדשים. אני חושב שהזיכרון DDR 2100 שלי עושה בעיות כאשר הוא עובד ב 266 כאשר ה FBS ב 133. בבקשה תחוו את דעתם כאן, אני ישמח מאוד.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ofir123,

שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Omri4u,

מה זה הדבר הזה מהבוקר אני מנסה להבין בבקשה תסבירו לי ואל תשלחו אותי לאתרים נמאס לי לחפש בגוגל מצאתי רק הסבר אחד טוב וגם אותו לא ממש הבנתי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז לאחר חודשים של המתנה לכל הרכיבים שרציתי, אין סוף ביטולים וניג'וסים (חבל על המוכרים..בעיקר מני מסימפלטק שסופג ממני בזמן האחרון- סורי) הגיע המפרט הסופי של המחשב שלי, חלק מהחלקים כבר הוזמנו: לוח אם: Abit IT7, נבחר בגלל המתחים הגבוהים יחסית שהוא מספק בניגוד לאחיו הBD7-II שהייתה לי אפשרות להשיגו רק בגרסא נטולת הרייד שאני רוצה וצריך- הלוח מגיע מפוצץ בפיצ'רים כמו שאביט יודעת לשלב בסדרת המקס ויצטרף אליו ככל הנראה פאנל MEDIAXP. מעבד: 1.6A, אין צורך להכביד במילים..פרטי המעבד שלי: pack date: 11.6.02 in Costa-Rica version: A82110-003 Prod Code :BX80532PC1600DSL668 S code SL668 FPO/Batch 3216A171 זיכרון:256mb Mushkin pc3000 256MB\Corsair XMS3000 256mb כרטיס מסך- Leadtek G…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אני מתכוון לבעיית האי תאימות עם GF4. האם זה מתקן את זה?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by bck,

נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by someone,

באיזה מהירות הPENTIUM 4 עוקף בביצועים את הATHLON XP ?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by none,

INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ido,

תהיתי עם כדאי לי לקנות מעבד AthlonMP 1ghz. האם הוא יכול לפעול לבד בלי מעבד נוסף ? (קראתי איפהשהו שלא..) מה המהירות שלו ביחס לפנטיום 3 1 גיגההרץ ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לא הבנתי, הRDR יותר מהיר, אבל למה הוא PC 800 והDDR PC 2700 , מישהו יסביר לי? כי אני מתחיל להתחרט שיש לי 382 RDRAM ולא DDRAM...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by none,

עם מעבד של פנטיום 4 2.53 MHZ אבל מפרט מלא, לא חשוב המחיר אני צריך מפרט של מחשב טוב

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by GamePad,

יש לי לוח procomp האם משהו מכיר דרכים לאבחן/לשפר את הביצועים שלו (אגב אף תוכנה לא הצליחה לזהות אותו) והאתר של החברה נראה כאילו כבר לא קיים מה עושים? (חוסכים ללוח חדש?)

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by TeaTime,

איפה אפשר לבדוק עד כמה תומך הלוח שלי? אני לא מוצא אותו בשום אתר הוא של PCPARTNER או משהו כזה (זה מה שכתוב בBIOS) יש לו גם SLOT 370 וגם SLOT1 מיהו מיכיר את זה?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  22. אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Regev,

לכל בעלי המעבד הנ"ל עם WINDOWS XP כמה שאלות: א) המחשב נתקע הרבה? ב) איך עובדים משחקים? ג) האם בעיית התחמות כה חמורה? ד) איך השילוב עם XP??

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by 6kwar,

מה אתם אומרים על המחשב הזה AMD XP 1800+ VOLCANO 7+ GA 7VRXP GIGA BYTE 8500XT 512 COSAIR DDR W.D 80G 8M BUFFER SOUND AND LAN ON BOARD אני מעדיף AMD כי אני עובד אם אחד ואני מרוצה מאוד!!!!!! ויש לי גם את הלוח הזה ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by none,

לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים