עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  2. אפשר בבקשה תתוכנה שמראה אם הלוח שלי תומך בדואל צאנל

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by idofr,

הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

5. הכוונה לכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/news/138600 בדברי הסיכום (איך לא...) מוסיף הכתב: המממ.. אני שואל לאיזו תחרות הכתב מתכוון? למעבדי הfusion החדשים יש כוח עיבוד כולל גבוה יותר מכל i3 יהיה זה sandy או ivy. אין אף i3, גם כאלה שיקרים יותר ממעבדי fusion שיש להם כוח עיבוד גבוה יותר ממעבדי fusion מרובעים. יש גירסאות i5 (סאנדי וIVY) שכן מצליחות להראות ביצועי CPU עדיפים אבל הם לא באותו תקציב. יש מספר עומסים שבהם בליבה בודדת יש עדיפות לאינטלים i3 אבל זאת לא התמונה כולה. למעבדי A8-A10 יש יותר ליבות (שני מודולים עם ארבע תת-ליבות) שסה"כ מעניקים לו כוח עיבוד כולל גבוה יותר מאשר מעבדי אינטל עם שתי ליבות עם או בלי HT. באפליקציות שמשלבות CPU עם GPU מובנה (למשל תוכנות דחיסה,…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

ליאור,סחטן..נראה לי המלחמה הושיבה אותך לביצועים ומאמרים ברצף.כל הכבוד. בסה"כ לא הייתי מספיד את AMD,עוד יש לה מה להציע לפי הביקורת.אבל אין ספק שבחלק מהבנצ'ים היא נושפת ל-E6XXX בעורף. לגבי טבלת המחירים-נראה לי שזה צ"ל הפוך.כי מחירי היום של AMD גבוהים בטבלה ממחירי אוגוסט 2004. יש מצב שבלוחות אחרים יהיו הפרשי ביצועים משמעותיים יותר אפילו לטובת AMD?האם לא כדאי לעשות ביקורת כזאת אבל עם לוח אחר ולראות מה ההבדל? בכל-אופן,אחלה מאמר.ואתה "מרעיב" אותנו עם ביקורות.. מה בקנה עכשיו? עריכה:אגב,הכותרת של המאמר קצת עם קונוטציה שמזכירה משהו..הייתי משנה אותה.

• 54 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by integral,

שני מעבדי X2 על אותו לוח. קוראים לזה 4X4. אומרים שיכנס במחצית השניה של השנה. http://www.tgdaily.com/2006/06/01/amd_dual-socket_dual_core_platform/

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. קניתי את הזכרון הזה בעיקר לאוברקלוקינג האם עשיתי נכון גם תתחשבו ביחס עלות מחיר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=429&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773&

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  9. AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  10. מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חזבתי לקנות TWINMOS אבל אני לא בטוח שזה מתאים למעבד AMD... אז זה מתאים? מה הכי מתאים? מה הכי לא מתאים? ???

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  12. תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KMA12,

שלום הלכתי למס חנויות בו הציעו לי מחשבים(אני בניתי..) אבל המעבד תמיד היה בעיתי כי הבחור שאני בונה לו את המחשב לא רוצה AMD אז מן הסתם הלכתי לינטל.. בכל חנות המליצו לי על פרסקוט ופה באתר מציעים לי לא לקנות פרסקוט... אז מה הבעיה המעבד ואם הוא כל כך לא טוב אז איזה כדי???

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

Abit IC7 Max 3 איך הוא מומלץ למשחקים?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. יהיה לי שמה 6400 MB\S ? כי כל זיכרון אמור להיות 3200 אם אני לא טועה זה של A-DATA DDR 400 3200 הזיכרון ...הנה תמונה :

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OuTsIDe,

האים הוא תומך 45NM?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. קיבלתי את זה לפני 10 דקות: AMD ATLON XP 1700 TU3C JIUHB 0302 EPOX 8RDA+ AA5

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by HypertreXx,

כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. תגידו הלוח אם שלי טוב? יש לי : intel rock lake D865perl ושלום לכולם אני חדש פה...

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. כי כתוב XEON וזה לא למחשב אז המעבדים האלה http://hwzone.co.il/news/1194888913/44281/ הם למחשב או לא?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  22. שלום! תגידו האם זה תוצאה טובה ל: ATHLON XP 2200 PC2100 266MHZ CPU:5350 MEMORY:3420

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  23. כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.