מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי זאב עתדואי בן 20 אני ממש לא מבין את המחשבים היום באופן פנמי אני זקוק לעזרה בקניית חלקים למחשב: - לוח אם - מעבד - זיכרון השאלה היא מה הכי טוב היום בשוק מה הכי כדאי. ??? התקציב שלי בערך בין 1000 - 2500 משהו כזה אם יש לכם המלצאות יותר מהמחיר הנ"ל בבקשה רשמו לי עוד סוגים וחלקים טובים שיש היום בשוק ששווה לקנות. בבקשה תעזרו לי בתודה רבה זאב. נ.ב: אנא אם אפשר ציינו לי את השם של החלק הסוג ומספר הסידורי שלו ( אם אפשר) בתודה זאב.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם תהיה נחיתות בביצועים עם CROSAIR 256DDRAM PC2700+ אינטל 1.6A עם O\C ל2.0+ הלוח של אפוקס. אם כן, כמה, והאם זה יהיה מאוד מורגש. אם יש לכם הצעות, אנא רשמו. בתודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. בתודה מראש, פני
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני יומיים נשרף לי הלוח אם (עם עשן). הלכתי לאחריות והחליפו לי מעבד זיכרון ולוח אם. אתמול הרכבתי את הכל, וכשניסיתי להדליק כלום לא עבד, לא צליל לא כלום רק הלד הכתום בלוח אם דלק. אחרי כמה נסיונות נדלק והרחתי ריח שרוף. מהר סגרתי את הכל ואם הלוח אם לא ניזוק אז הCPU כנראה כי אחת הקצוות שלו ב... צבע וגימור לא קונבנציאונלי עכשיו צריך שוב ללכת לאחריות (אזטק)... אז ככה, עכשיו זה עושה לי מה שגם קרה לי כמה פעמים בעבר, הכל עובד אבל אין תמונה במסך. כמו כן זה עושה אותו דבר אם יש מעבד או אין מעבד (=מעבד מת?) זה גם עושה תיקתוקים בSPEAKER. נ.ב. - אני שוקל לקנות NANOTHERM במקום AS3, כי הNANO לא מוליך, רק ליתר ביטחון (נראה לי שעם עודף המזל שלי אני צריך מקדמי הגנה) נ.ב.2 - מתי מגיע SL…
-
העניין הזה עבר ממש כל גבול, הבחירה העיוורת של טום בלוחות ג'יגה בייט כטובים ביותר, משהו מסריח כאן... דבר ראשון, בסקירת לוחות מבוססי הI845E יש פתאום התייחסות לאפשרויות OC..דבר שלא ראינו בסקירה על לוחות הKT333 למשל, וגם לא בסקירה על לוחות הRDR (בסקירות האלה משום מה לג'יגה בייט היו אפשרויות OC גרועות יחסית)..בסקירת הI845E הנוכחית כמה דברים לא מובנים לי: 1. איך הג'יגה בייט זוכה כשברוב הבנצ'מרקים הוא משתרך במקומות האחרונים? 2. למה הג'יגה בייט מוכרז כ'לוח הפיצ'רים' כאשר לאביט IT7 יש פיצ'רים שעולים על אלה של הג'יגה בייט בכמה וכמה דרגות? 3. ממתי בוחרים לוח כטוב ביותר בגלל פיצ'רים? וגם אם הבחירה היא לפי פיצ'רים..הIT7 עדיף על פניו. אני אישית לא סומך (לא שסמכתי) יותר על האתר של טום (…
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כל הזמן שאני בפורום פה אני רואה איך שכל הזמן מעבדים שיותר חלשים במפנטיום 4 במהירות , גוברים עליו. פעם אחת IIB הסביר שזה בגלל הפיפלין הארוך שיש לפנטיום 4 וכך גורם להאטה בביצועים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=802;start=0 אבל האם זאת רק הסיבה? הרי לפנטיום 4 לא רק שיש מהירויות יותר גבוהות , אלא גם באס הרבה יותר גבוה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם שח ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. עקב חוסר איוורור, קניתי מאוורר חדש. ההחלפה עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך.עשיתי בדיוק כמו שהיה רשום במאמר שהתפרסם פה. סגרתי את המחשב, הפעלתי - וכלום !!! כל המאווררים עובדים כמו שצריך, הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. המחשב לא "עולה" - ולא יוצא שום סיגנל החוצה מכרטיס המסך (למרות שהמאוורר שעליו - עובד). המוניטור נשאר שחור. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שדפקתי משהו שמעבד עם כל ההחלפה הזו. אז ניסיתי עם מעבד אחר, זהה. שום דבר. מה קרה? נדפק הלוח-אם? איך קורה דבר כזה??? ??? ??? מחכה לתשובה מהירה, cKb
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על הלוח החדש הזה שאמור להיות הצלחה ענקית אני רוצה לכלול אותו במפרט הבא שלי ואני מאוד רוצה לדעת את דעתכם עליו אשמח לשמוע בעיקר מאנשים שיש להם את הלוח הזה (למרות שאני בספק שלמישהו כבר יש) אני אישית מאוד מתרגש מהלוח הזה כי הוא נראה פצצה - אבל מה איתכם? ;D http://www.gigabyte.com.tw/products/8ihxp.htm
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח לפנטיום 4 של גיגהבייט, מדגם 8SRX. http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm הוא קצת התקלקל לי אז הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו, והם שלחו לי אותו חזרה לחברה. היום באתי לאסוף את הלוח מהחנות, ולתדהמתי קבלתי לוח אחר - 8SR533. זהו לוח חדש שלהם, אפילו בדקתי ב GOOLE ולא מצאתי עליו כלום. אם זאת, באתר שלהם יש את מפרט שלו : http://www.gigabyte.com.tw/products/8sr533.htm ההבדלים העקרוניים שמצאתי בינו לבין הלוח הישן שלי הם: תמיכה ב ATA133 (למרות שלא מצאתי לזה איזכור בביוס, זה רשום במפרט..) תמיכה בבאס 533 מה"צ - תמיד דבר טוב, ואפילו מעולה למי שעושה אוברקלוקינג. 5 חריצי PCI במקום 6 בקודם.. אין לי CNR יותר... (ממש שביזות). כרטיס קול אונבורד של realtek עם 6…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בקרוב אני אקנה מחשב חדש. את המעבד כבר יש לי, Pentium 4 - 2 A (512 L2 Cache). אני צריך לבחור לוח וסוג זיכרון (Rdram, DDR 266, DDR 333). מה יותר כדאי? מה יותר מהיר? ואיזה לוח-אם אתם חושבים שכדאי לי לקנות, בהתאם להצעת סוג הזיכרון שהצעתם. הבהרה: מצדי שלא יהיה כרטיס קול, כרטיס רשת, תמיכה בבאס 533 על הבורד. אבל אני רוצה תמיכה במהירות העברת נתונים גבוהה, ATA133 ותמיכה ב-USB 2. וגם רייד לא יזיק תודה לכל מי שינסה לעזור לי.
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום בנים ובנות רציתי לדעת כמה מעניין אותכם מעבד הדור הבא של AMD הידוע כ Hammer. והאם הייתם מעונים לדעת עליו יותר ולקבל Review טכנולוגי עליו ועל נושאים קשורים כגון מה זה אומר מעבד 64bit, מה השינוי שמביאה לנו ארכיטקטורת ה Hammer, איך הHammer עומד (טכנולוגית) מול מעבדים אחרים כגון ה Athlon וה Pentium 4, לקבל הבנה קצת יותר מעמיקה של ארכיטקטורה וביצועי מעבד (ופלטפורמה). וכו' וכו' כמו כן האם מערכות ריבוי מעבדים מעניינות אותכם, כי פה חלק גדול מהשינוי שמביאה ארכיטקטורת ה Hammer. היו כנים, אני אשמח מאוד לקבל תגובות בנושא. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
P4 - 1.5 423 לוח אינטל d845hv 128 ram תודה ;D
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הרגע התקנתי XP עם הלוח החדש ושתי דברים מציקים לי. 1. אין דרייבר לUSB2 ואני גם לא מוצא מאיפה להוריד , אפילו באתר שלהם אין. 2. משום מה לוח כל כך מכובד לאוברקלוק והוא לא מגיע עם תוכנת ניטור לווינדוס לטמפרטורות והמאווררים אלא רק דרך הביוס האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדרייברים האלה ? ,או תוכנת ניטור שמתאימה ללוח בסגנון intel active monitor ? כל התשובות ייתקבלו בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק שפועל על ATA33.... לפי האתר של גיגה: 4 x UDMA ATA133/100/66 Bus Master IDE ports מה??? ההרד דיסק שלי לא יעבוד בלוח אם הזה??? זה ההרד דיסק היחיד שלי...
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב ;D והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה דעתכם על EPOX 4SDA .. הוא מתכונן לעבוד עם P4 1.6A ועם זכרונות DDR 333 ומתוכנן עליו גם אוברקלוקיג!!! אנא התמקדו רק בלוח הזה ותנו דעות ספיציפיות רק על הלוח הזה בלבד!!! כהאם הוא טוב?? יש הבדל גדול בינו לבין מתחריו? חלק אומרים שלוחות מבוססים SiS זה חרא! אבל חלק לא! אז מה דעתכם?? אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-