עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bluz,

אהלן, יש לי 3GB של DDR2. כרגע המחשב שלי עובד במצב מנוחה אפשר לומר, ז"א - הזכרון לא אמור להיות מאוד פעיל. ובכ"ז המצב כרגע הוא - 20% זכרון פיזי (623MB) ו-15% זכרון וירטואלי (1202MB). לדעתי זה מיותר להוריד מביצועי המחשב משמעותית ולתפוס ג'יגה מההארד דיסק בזמן שיש כ"כ הרבה זכרון פנוי. יש דרך להעביר 100% שימוש לזכרון הפיזי ולהשתמש בוירטואלי רק כשהראשון בקרוב ל100% שימוש? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by b1g,

היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by dennis14,

אני מרכיב מפרט לחבר אשר ישמש לרינדור תלת מימד ב - 3DMAX ולמשחקים. בחרתי כבר מעבד וזכרונות ונשאר לי רק הלוח, המטרה היא לחסוך כמה שיותר ולפצות על זה ב - OC. המעבד הוא E2140 - ב - 355 ש"ח. הזכרונות הם PQI 2X1GB DDR2 667MHZ - ב - 285 ש"ח. כמו כן יש כבר קירור TUNIQ TOWER 120 למעבד בשביל ה - OC, המטרה היא 2.8-3.2GHZ. הלוחות שביניהם אני מתלבט הם: 1) ALBATRON 650I ULTRA, לינק - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PX-650i-Ultra&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0 2) DFI INFINITY NF650 ULTRA-T2, לינק - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=482 3) Asus P5N-E 650I SLI, לינק - http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6015 4) Gigabyte GA-N650S…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום רב, בשעה טובה רכשתי מחשב חדש הכל עובד מצויין חוץ מנושא אחד מעצבן במיוחד. כהמחשב במצב מנוחה ואני פותח לדוגמא דפדפן או מבצע פעולה פשוטה נוצרת קפיצה בטמפרטורת המעבד לשניה או שתיים ואז חוזר לנורמה (הבנתי שזאת פעולה נורמלית של המעבד). הבעיה היא שכתוצאה מהקפיצה בטמפרטורה, המאורר מעלה סל"ד בכל קפיצה כזאת מה שיוצר רעש מעצבן בכל פעם שיש קפיצה כזאת בטמפרטורה. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד, הקירור מחזיק אותו יפה סביבות 70 מעלות, כך שהבעיה היא לא בהתקנה. לא מצאתי פיתרון ממשי לעניין הזה, פונה אליכם לעזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by Magic,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה שתעזרו לי לבחור איזה מעבד כדאי לי לקנות.תודה

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. שלום, ברשותי הזיכרון: G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 F3-10600CL8D-4GBHK (לוח אם Asrock p45r2000 ומעבד Q6700) כדי שאוכל להפעיל את הזיכרון בתדר 1333MHZ, עשיתי OC למעבד (אני מעוניין ב- OC) והעלתי את תדר ה BUS ל 333MHz. בשלב הראשון נתתי ללוח האם לבחור את תדר הזיכרון, ונבחר תדר זיכרון של 533 (יחס של 5:8 - 1066 אפקטיבי). במצב הזה לאחר מספר בדיקות עם OCCT והעלאת מתחים למעבד הגעתי למערכת יציבה. בשלב הבא בחרתי בביוס תדר זיכרון 666 (יחס של 1:2 - 1333 אפקטיבי), שזהו התדר שבו מוגדר הזיכרון לעבוד - אין OC לזיכרון. אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות המערכת. הזיכרון מוגדר לעבוד עם תזמונים של 8-8-8-21 ועם מתח של 1.5-1.6V - ניסיתי לבחור את הפרמטרים ידנית בביוס, ניסיתי עם…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri44,

נראה לי שזה הכי מתאים לפה אם לא אז תעבירו סורי http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=13&XLID=0&UID=11669610 זו התוצאה שיצאה לי..זה המפרט שלי 7600GT 256 MB 256 BIT E6300 CORE 2 DUE 2GB RAM 533 MHZ האם זה טוב?{התוצאה למפרט}

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש ... AMD Athlon 3500+ 64bit 939 + TT BIG TYPHOON Gigabyte GA-K8N Pro-SLI 1G RAM (512X2 CORSAIR cl2.5) NVIDIA GeForce 6800 GS 256MB 256BIT מארז TT SHARK. ספק HEC 480V הכל עובד חלק וטוב במחשב ... רק שפתחתי את האברסט ... הטמפרטורה של המעבד השתגעה (אני חושב) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  9. מה עדיף פנטיום 3 או סלרון?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by iveco,

יש לי בלוח האם ליד המעבד מקום ל 8 פינים מתח ואצלי מחובר רק 4 השאלה אם צריך לחבר את כל ה 8 פינים ? ומה ההבדל בעצם בין 8/4 פינים ? זה רק ל OC ?

11. Started by BedBoy,

האם יש גירסאות נוספות של מעבדי AMD שתומכות ב- DC ? תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by SinMaker,

היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Bose,

האם via נחשבים לצ'יפסטים עלובים? זה נכון שnforce הרבה יותר טוב ממנו?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by gigabot,

שלום, כמו בכותרת, הכי טוב לOC עם הצ'יפ הכי טוב, עם אפשרויות המתחים הגבוהים ביותר תודה, אגב הציעו לי IC7 מה דעתכם? יש יותר טוב? אני מעוניין בהכי הכי טוב ואחד מתחתיו שוב תודה.

15. הזמנתי לפני כמה ימים מעבד T1100 ואת הלוח הזה http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A88V_EVO/#specifications מתוך הנחה שהוא יתמוך במעבדי הבולדוזר הבאים עלינו לטובה (שאני מתכוון לקנות בעתיד הרחוק). אבל אתמול קראתי שהדור השני של מעבדי הבולדוזר ישתמש בדבר שנקרא FM2. עוד לא הבנתי אם מדובר בסוקט חדש ושונה או שהוא יתאים ללוח שאני קונה עם AM3+. אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  16. הכי משתלם

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by idox,

שלום לכולם ! שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by עילאי,

שלום רב מעוניין במידע למעבד מחברת PQI האם תומך באינטל? בברכה שנה טובה ,חג שמח וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  19. Started by klingon,

כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Nihility,

מחפש בנצ'ים או מידע מועיל. האם המעבד הזה יותר מהיר מה P-D930 שיש לי בדסקטופ? הוא הוא יותר מהיר מהפנטיום D שלי אחרי OC על הD ל4000?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Y.k,

העלתי לפני כמה זמן את הזיכרון של ה AGP ל 256 מ 64 .. זה משנה משהו והאם זה בכלל ישנה משהו ? לידעתכם יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 se 128 ddr ועוד דבר קטן .. אם אני משנה את המיקום של הזיכרונות על הלוח אם זה משנה משהו ? למשל אם אני שם אותם מ 1 ו 2 ל 3 ו 4 ? 10x 4 the helpers

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני צריך לדעת נגיד ורשום בלוח אם הדבר הבא 2 x sata 6 gb/s connector האם בחיבורים הפנימיים האם זה אומר שגם סאטא 2 וסאטא 3 אפשר לשים על הלוח האם? תודה לכל שיענה.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. כרגע יש לי 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz שדי טובים לOC ואני רוצה להוסיף עוד 2GB, רציתי לדעת האם אני צריך לקנות מאותו סוג בדיוק (כרגע בערך 990 שח בזיגזג) או שניתן לקנות סוג אחר זול יותר ואם כן איזה סוג, כך שלא יפגע בביצועים של הזיכרון שכרגע יש לי.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by KusHniR,

זה המחשב שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Maryville 2 D850EMV2 (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Tehama i850E System Memory 256 MB (RDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) מי שרוצה לדעת הליבה של המעבד היא B *אם אני לא טועה* Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 2400 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512…

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  25. חבר של המשפחה שמתעסק ברינדור פנה אלי, המשרד שלהם עובד עם MAYA ו-Maxwell, והוא טוען שהעבודה איטית גם עם מחשבים מבוססי Q6600. בדקתי קצת באתר של התוכנה והגעתי לבנצ'מארק הזה, והתוצאות שהשיגו משתמשים שונים: http://www.benchwell.com/index.php כמו שניתן לראות בראש הרשימה יש שרת מטורף עם 4 מעבדי XEON מרובעי ליבה (כלומר 16 ליבות) ו-32GB זיכרון והוא הציג זמן מרשים בהרצת הבנצ'מארק הזה. איזה לוח תומך ב-4 מעבדי Xeon? ב-PCRush לדוגמא לא ראיתי. ניסיתי להסתכל קצת במחירוני יבואנים, וראיתי שיש מחשבים עם 2 מעבדים כאלו ו-24GB באיזה 8000 דולר. כמו כן איזה סוג של זיכרון צריך לזה במקרה וחושבים להרכיב כזה דבר לבד? ECC Registered? נתתי לו קישור שיריץ את הבנצ'מארק שנראה מה התוצאה שהוא מקבל, אולי י…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.