עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בקרוב אני אקנה מחשב חדש. את המעבד כבר יש לי, Pentium 4 - 2 A (512 L2 Cache). אני צריך לבחור לוח וסוג זיכרון (Rdram, DDR 266, DDR 333). מה יותר כדאי? מה יותר מהיר? ואיזה לוח-אם אתם חושבים שכדאי לי לקנות, בהתאם להצעת סוג הזיכרון שהצעתם. הבהרה: מצדי שלא יהיה כרטיס קול, כרטיס רשת, תמיכה בבאס 533 על הבורד. אבל אני רוצה תמיכה במהירות העברת נתונים גבוהה, ATA133 ותמיכה ב-USB 2. וגם רייד לא יזיק תודה לכל מי שינסה לעזור לי.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. GIGABYTE GA-vrx VIA KT333 Motherboard(AC 97 sound,ATA133)U כי אמרו לי שהמודל הזה עושה בעיות עם הגיפורס 4 -GIGABYTE GA-7VRXP ???????

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by shloosh,

shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard הוא טוב???

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  4. נושא השיחה התחממות אצל המעבדים: שמעתי שהמעבדים של AMD מתחממים מהר האם זה נכון, עדיף לקנות את הוולקני 7 איך שקוראים לזה ,וגם להוסיף מאווררים נוספים במארז, אני לא יודע מה כדי לעשות, מה אתם מציעים לעשות? ,מה אתם הייתם עושים? ,להחליף מארז.???? להוסיף מאוורים נוספים????. כיום הלוחות של AMD והמעבדים זולים בהרבה מאינטל והם מגיעים לביצועים בדיוק כמו אינטל השאלה הגדולה מה כדי? אז הינה עובדה לכולם: יש לי מחשב P2 לוח אם של ASUS ומעבד של P2, מצטער אני פשוט לא טוב בסוגים של מחשב, אבל בקיצור מה שאני רוצה להגיד שמעבדים של אינטל אחרי כמה שנים לא הרבה... המאוור של המעבד משמיע רעש היום ונורא אני סובל כל יום אם זה אפילו עכשיו, והמעבד פשוט מתחמם יותר מידי אבל למי איכפת לאינטל יש אחריות לכל…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Omri4u,

The whole idea behind SIMD execution is that if you're performing one operation on multiple types of data, why not perform that one operation on all the data simultaneously instead of waiting for the operation to be completed on one set of data before repeating the process. Therefore we get the basic definition of SIMD, or Single Instruction Multiple Data לא הבנתי בגרוש מה זה אומר מישהו מוכן להסביר לי זה מאוד חשוב תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Regev,

שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  7. שלום לכולם !!! אני עומד לשדרג את המשחב שלי והחלטתי לקנות : 1) ATHLON XP-1800 266 MHZ 2) GA07VTXE (AMD) DDR+AUDIO 3)256 DDR 4)RADEON 7500 64MB+TV DUAL המחיר הסופי יוצא לי 1900 שח (התקציב שלי הוא לא יותר מ2000 שח ) רציתי לדעת האם המחשב הוא טוב או שכדאי לשנות משהו ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. דיברתי היום עם איזה מתכנת (כנראה בעל "קשרים"), הוא אמר לי שיש איזה מעגל במעבדים של אינטל, שהפונקציה שלהם היא להוריד את המהירות של המעבד בטמפ' גבוהות, ולכן, הם לא מתחממים... נראה לי הדבר תמוהה, לכן אני שואל אתכם בתקווה למידע..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sambusak,

נמאס לי מהביצועים של המחשב שלי (ראו מפרט). קניתי כרטיס מסך מקצועי, וקראתי שהוא מותאם לעבודה עם שני מעבדים. כנראה שבשביל אנימציה צריך שני מעבדים. שאלותי: 1. האם שני מעבדים באמת יתנו מחשב הרבה יותר חזק? 2. אם כן, מה עדיף AMD או INTEL? האם ניתן בכלל להשיג בארץ מעבדים ולוחות P4 XEON? 3. האם AMD וINTEL מצריכים מעבדים מיוחדים בשביל לוחות עם יותר מעבד אחד? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shibby15,

תמליצו לי בבקשה על לוח ל XP 1800+ שישמור על עלות כמה שיותר נמוכה! זכרון DDR, כרטיס קול מובנה (עדיף משהוא יותר נורמלי מAC97)...אין כיוון של O/C תודה מראש רום

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

טוב אז ככה אני חדש פה אבל אולי יש פה כאלה שמכירים אותי בכל מקרה זה פורום טוב מאוד ויש פה מלא אנשים שאפשר לסמוך עליהם יש לי כמה שאלות: אני קונה בקרוב מחשב חדש אני רק צריךה את עזרתכם לקנות את הרכיבים הכי טובים ושאחר כך לא יהיהו בעיות,הפתעות,אכזבות 1)מה יותר טוב AMD או פנטיום4? אני מתכוון יותר למשחקים ותלת-מימד 2)האם מישהו יודע את ההבדל בסוגים של הזכרונות בין ORGINAL MEMORY לREGISTERED MEMROY ולHIGH PERFORMANCE? 3)איזה סיבה יכולה להיות שזיכרון 512MB DDR 2700 עולה הרבה פחות מאשר 256RAM DDR 2100?? 4)זה נכון שבפנטיום אפשר לעשות אובר קלוק ל500 מגה הרץ ואפילו יותר ולAMD אפשר רק איזה 50 מגה הרץ? 5)מה יותר טוב GEFORCE4 TI4200 128RAM DDR או ATI READON 8500 DUALHEAD 128M…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  15. *The maximum weight for a heatsink is specified as 180g by Intel CPU(Socket 370) and as 300g by AMD(Socket 462). Should a heatsink which exceeds the relevant weight limit be installed in a computer, special care should be taken when the computer is moved. שימו לב להגבלת המשקל של הHSF של היצרנים השונים. המלצה שלי אם משהו קרה למעבד - לשים את המקורי ואז לגשת להחליף. *** מידע מאיסטרוניקס (יבואני אינטל) שאכיפת ההגבלה הזאת תחל בתחילת החודש , אני מנסה לברר אצל אזטק . ל P4 כרגע ידוע לי על הגבלה של 220 גרם.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מתכוון שלא צריך כרטיס קול ואפשר לחבר את הרמקולים ללוח הזה! GIGABYTE GA-7VRXP VIA KT133 motherboard (creative Sound,LAN,ATA133 RAID,USB 2.0)a אל תתיחסו ל-a בסוף! יש אפשרות דומה למה שתארתי?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shloosh,

יש לי p3 800 mhz ו-256 sDRM אני רוצה לשפר את המחשב שלי ,בדקתי באינטרנט וראיתי שאני יכול לקנות: AMD Athlon XP 1800 פלוס- לוח אם-DFI AK75-EC Socket A FSB266 w/Audio Athlon XP שגם תומך בזיכרון SDRM !!!!!! דבר ראשון, האם ה- sdrm וה- AMD בסדר ביחד? ושנית, האם עדיף לי שני אלה על כרטיס מסך- G-FORCE 4 TI 4200 של SUMA ? ואני מתכוון מבחינת איך המשחקים ירוצו, יש לי g-force 2 32 mb!

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by orends,

הזמנתי לא מזמן מחשב מפנדה עם לוח אם EPOX 4G4A וזיכרון CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2. האם כדאי לי להחליף את הזיכרון הנ"ל לMushkin 256mb DDR 3000? שניהם מגיעים עם צלעות קירור, השאלה הגדולה היא- מי יותר טוב בביצועים ובOC??? נציג פנדה אמר לי שהקורסאייר יותר טוב. נ.ב אל תתיחסו לזה אבל בהפרש המחיר אני לוקח AC3...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by Thermo,

היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SubX,

הלכתי לאקסלנט להחליף מארז כי המארז שלי היה כל כך צר, קטן, ולוהט מחום... כמו הדגמים שצריך להוציא את הפאנל הקדמי של המארז, ואז להכניס את הסידירום ובאמת זה היה כך. טוב אז מה קרה ? פתחתי את המארז כדי לשים את ה AX7 וכשהוצתי את ההיטסינק הישן ראיתי את המעבד שלי (Athlon XP 1900) מכוסה כולו במשחה טרמית בערך שתי אריזות של משחה... ראיתי שהחליפו לי את הספק חשמל ל 300W לא נאמר להם כלום מאשר להחליף את המארז. שמתי את ה AX7 והפעלתי את המחשב, המעבד היה על 50 מעלות ב FULL LOAD אחרי רבע שעה של שימוש במחשב הוא נכבה ומאז לא נדלק כלום ! לפי דעתי נשרף הספק חשמל כי כשאני מדליק את המחשב אני שומע מהספק מן זמזום של שנייה כמו בזזז.. והמאווררים "זזים" מקסימום חצי סיבוב ומפסיקים. בקיצר 1. בהדלקה המנו…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by klingon,

כרטיסי PCI או ISA ? יש לי שני כרטיסי רשת, אחד PCI עם ציפ של REALTEK (כזה ב 57 שקל) וכרטיס של 3COM ETHERLINK ISA. אותו סיפור עם כרטיס קול. המחשב שלי לא כ"כ חזק (פנטיום 3 450) ואני רוצה להעיק על המעבד כמה פחות. יש עדיפות לכרטיס מסויים ? יש הסברים נוספים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by benor,

האם יש הבדל בין פנטיום 4 Willmete לבין Northwood??? אני לא מדבר נגיד על 0.13 או Cache..... אני מדבר בארכיטקטורה שינו אותה לגמרי? או שהמעבד נשאר אותו דבר? מהביחנה הזו!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים