עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. UltraX-XL Edition PC3200 400MHz FSB CAS 1.5-2-2-2 @ 2.6V 3.6V. הערה: מענין איך זה ישפיע על ביצועים של מערוכת מבוססת אתלון 64, כמה הרכיב הזה יעלה, והאם חברות נוספות יוציאו מוצרים דומים. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117732#117732 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by asaf_azar,

שווה לי לקנות עכשיו E6600 ב1000 ש"ח או חכות ליולי ולקנותב Q6600 1600 ש"ח? כיא אני גם לא רוצה להוציא יותר מידי וגם אמרו כאן שהמשחקים היום עדיין לא מנצלים לגמרי את הליבה הכפולה ועד שהליבה המרובעת תנוצל ייקח פוווווללללל זמן. אז לקנות עכשיו קונרו והאם זה יהיה יחזיק לי לשנתיים-שלוש הבאות? גם קראתי שביצעוים במשחקים דורשים בעיקר כרטיס מסך ופחות מעבד?(השימוש למשחקים בלבד) תודה לעונים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. לבסוף אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את השילוש הנ"ל: מעבד E6300 לוח DFI 975X זכרון 2גיגה של מושקין במהירות 800 מה"צ חוץ מזה יש ספק 400W ליברטי. האם החלקים הנ"ל יאפשרו לי לעשות OC (בינוני ומטה) למעבד? כך שיגיע לפחות לרמה של E6400? והאם כדאי לקנות קירור אחר מהמקורי? אם כן אשמח לקבל המלצה ל קירור ב 150 - 160 ש"ח... יום טוב.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shirNoshe,

כאשר הם באריזה רשומים 4-4-4-12? וגם התדר במקום 400MHZ מזוהה כ-387MHZ. האם צריך לשנות את יחס הזכרונות מעבד או משהו אחר בביוס?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard ואיך אני גם יודע אם יש אופציה לשדרוג? זתומרת 2 כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by ifs2003,

אני רוצה להזמין זכרונות DDR2 800 ואני מעוניין לדעת מה התזמונים הכי טובים שיש עבור זכרונות אלו ? תודה. הזכרונות שכרגע אני חושב עליהם זה CORSAIR

7. אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  8. בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by Pinhas700,

שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by (G),

מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by jbgood,

שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by wiretap,

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. Started by laviko1,

שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by Oprapc,

מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם? למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש רכיבים להרחבה ל - PCIe לשוק הביניים. אני מכיר שיש בשרתים הרחבות ללוח אם אבל עוד לא ראיתי כאלו למחשבי Desktop משהו מכיר אולי? תודה יבגני

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לדעת האם כל מעבדי I5 עובדים עם Hyper-V? אשמח לדעת אם לא אילו מעבדים כן תומכים ..? תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by scimtar,

שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by schiller,

יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. טוב אז השאלה נמצאת בכותרת . אני צריך לוח של AMD למשחקים בסיסיים ,המפרט שאני הולך להרכיב הוא בסביבות ה2K ואני צריך המלצה לגבי לוח אם. אני לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה של הלוח אלה לקנות כרטיס בנפרד. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. שלום, אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן). המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה: 1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  21. אני מחפש זכרונות שינצלו בצורה טוב את המעבד למחשב המיועד למשחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by -Tal-,

שלום שלום מה אתם אומרים על מעבד Core 2 Duo E4400 ולוח אם Asus P5B-V DDR2 הם יעבדו טוב ביחד? מתאימים? איך הלוח אם? ועוד שאלה לגבי המעבד, מה המהירות שלו ובאיזה מהירות הוא יעבוד כי ראיתי פה איזה אשכול שמישהו פתח שהוא עובד לו על 1200 במקום על 1800... אז אם אני לוקח את ה E4400, על כמה הוא יעבוד לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by tom123,

השאלה בכותרת...

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by bv500,

אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  25. Started by dids22,

אהלן הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra 939 ואני מעונין לעדכן את הביוס אז במה העדכון עוזר? ועוד דבר איזו גרסה להוריד ?? את הכי חדשה ?היא בטא? http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS%20Ultra-939_More.htm תוודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.