מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קירור הסטוק במעבד זה מספיק טוב ושקט(ללא אוברקלוק) או שצריך להעדיף קירור אחר מבחינת הרעש?. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם? למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש רכיבים להרחבה ל - PCIe לשוק הביניים. אני מכיר שיש בשרתים הרחבות ללוח אם אבל עוד לא ראיתי כאלו למחשבי Desktop משהו מכיר אולי? תודה יבגני
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם כל מעבדי I5 עובדים עם Hyper-V? אשמח לדעת אם לא אילו מעבדים כן תומכים ..? תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
טוב אז השאלה נמצאת בכותרת . אני צריך לוח של AMD למשחקים בסיסיים ,המפרט שאני הולך להרכיב הוא בסביבות ה2K ואני צריך המלצה לגבי לוח אם. אני לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה של הלוח אלה לקנות כרטיס בנפרד. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן). המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה: 1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות שינצלו בצורה טוב את המעבד למחשב המיועד למשחקים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום שלום מה אתם אומרים על מעבד Core 2 Duo E4400 ולוח אם Asus P5B-V DDR2 הם יעבדו טוב ביחד? מתאימים? איך הלוח אם? ועוד שאלה לגבי המעבד, מה המהירות שלו ובאיזה מהירות הוא יעבוד כי ראיתי פה איזה אשכול שמישהו פתח שהוא עובד לו על 1200 במקום על 1800... אז אם אני לוקח את ה E4400, על כמה הוא יעבוד לי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אהלן הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra 939 ואני מעונין לעדכן את הביוס אז במה העדכון עוזר? ועוד דבר איזו גרסה להוריד ?? את הכי חדשה ?היא בטא? http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS%20Ultra-939_More.htm תוודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד החדש של אינטל E6750 רציתי לדעת אם הלוח שלי Motherboard Name MSI P965 Neo יתמוך ולא יהיה לי בעיה עם זה? תודה נתנאל.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הזכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4227 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2725 ההבדל הוא 100 שקל האם שווה לי להשקיע 100 שקל יותר? זה בכלל מורגש? המחשב רץ על ויסטה אולטימייט ומשמש בעיקר לעריכת סרטים וסאונד ומשחקים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו איזה מחיר יש למעבד הבא משהו בארץ רוצה לעשות קופה מחיר בחול 965 דולר רק בארץ רוצים לעשות מליונים על הלקוחות 7200 ש"ח יש קונים ?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5971
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה ההבדל בין opteron ו athlon 64,? האם לוחות האם שמתאימים לאחד יתאימו גם לשני?
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את המעבד ל AMD - AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT ? איך הוא? משום מה אני לא רואה אותו בכלל בשום פורום... ובכלל אני מחפש מחשב חדש, לגלישה באינטרנט ולסרטים לא למשחקים או עבודה מיוחדת, ויש דיל שראיתי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמח אם תוכלו להגיד מה אתם אומרים.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-