מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מעבד סלרון 633 שהלוח שלו נשרף מה דעתכם לגבי הלוח הזה??? מבחינת יציבות OC ופיצרים ויחסית למחיר??
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר ללוח האם הזה. הוא טוב לסלרון טואלטין? כי אני מתכנן UPGRADE קטן למערכת שלי. ורציתי לקנות מעבד סלרון 1100 (עם ליבת ה טואלטין), ואניט מחפש לוח אם טוב בשביל זה. תודה על העזרה. נ.ב המעבד 1.1 הוא טוב לאובקלוק, אותה שאלה בקשר ללוח אם. שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.באיזו טמפ' ישרף לדוגמא : P4 1.8A? 2.ומה הטמפ' הכי טובה שכדאי להשאיר אותו בה? האם זה בדרך כלל 10 מעלות פחות מן הטמפ' ההכי גבוהה? 3.ובדרך כלל שהוא בא עם המאורר הרגיל של אינטל באיזו מהירות הוא מגיע? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה לוח עבור מעבד P4 1800A מיועד לO/c fsb בסביבות ה150 משהו כזה עד 145. ורק לוחות מבוססי I845G נ.ב אין סיכוי שאני יקח את ה Epox 4G4A+ תקציב: עד 1000 שח. חשבתי יותר על האסוס אביט GigaByte נו מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי שום ניסיון (ניסיון ומושג) בתחום - יש לי לוח דפוק של אינטל d845hv שאלה: (בעצם עמה) האם אני צריך לעדכן? זה יעזור באופן כלשהו? מה הסיכונים בדבר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P3V133 ( ומעבד intel pentium 733 Mhz כרגע ) עכשיו עלה לי לראש שאולי אני ירצה להחליף מעבד ל AMD Athlon XP 1600 + או יותר מהיר ! העם ההתאמה הזאת אפשרית עם הלוח אם שלי וה AMD אפשרית ? ? ? לי אישית לא נראה ( אבל אני לא בטוח ! ) תודה בכל אופן ! :-\
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב מPCHARDWARE עם מעבד Athlon XP 1800 , ולוח אם Gigabyte VRX , הוא סיפר לי שהטמפ' של המעבד במנוחה היא 58, עם מזגן 52 ועם מארז פתוח, 48 . הוא אמר שלמאורר ששמו לו, קוראים Green משהו... ושהוא עולה בערך 15$ ... נראה לכם שהטמפ' בסדר? ???
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
איך אני יודע כמה זיכרון יש למעבד שלי p-4 , 256K או 512K, רשום עליו? או שיש תוכנה לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה בפנדה, וכמובן אין פירוט על המוצר, מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוש אופציות עומדות בפני! המחיר הוא לא פונקציה!!! שלושת הפיינליסטים הם: 1. MSI KT3-ARU 2. Epox 8K3A+ KT333 3. Gigabyte GA-7VRXP אני חייב להחליט! ומ ה ר ! ! עכשיו, קראתי בפורום על הלוחות והמלצות, אבל הן היו שטחיות. לא יעזור לי "תקנה את 1 הוא הכי טוב" או "אני הייתי הולך רק על 3" אני צריך סיבה! (איזה פיצ'רים יש לאחד ואין לשני, מה היתרון של א' על ב' וכו') אז תעשו טובה ותנמקו (פרט ונמק ;D) אגב זה מתוכנן לעבוד עם: xp 1800, DDR 3000', Radeon 8500 le אין תוכניות לO/C !! יאללה! תתחילו לנמק! דרור :smoke:
-
- 57 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.7 .כאשר אני מריץ ישומים שונים אני רואה בwindows task manager שאחוז העבודה של המעבד מגיע לפעמים ל100 אחוז ,האם זה טבעי למעבד כזה שעל ישומים שונים קלים ככבדים יהיה ניצול מקסימלי
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באופן עקרוני ברור שASUS עדיף אבל יש הבדל של 150ש"ח , האם זה שווה את ההבדל ? בנוגע לMSI האם ידוע על בעיות עם הKT3Ultra ... יש לי הצעה של ZIGZAG 2000 : יש בעיות עם DDR333 של סמסונג ?
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, יש לי שאלה קטנה.. בו נגיד שברשותי מעבד P4 כלשהו מסוקט 423 (הראשונים).. הרי אינטל הפסיקה לייצר את אלו מזמן, בו נניח לרגע שהוא לא מתפקד והוא עדיין תחת אחריות (כי הוא הגיע מאיסטרוניקס כמובן), איזה מעבד חלופי יציעו לי? הרי הם בטוח לא מחזיקים מלאי של מעבדים ישנים.. נכון? אז איך שלא יהיה זה יהיה Socket478 מסוג כלשהו (בהנחה ש-1.6 הכי קרוב אבל גם לא במלאי - 1.7). או שהם יוכלים להציע לי סלרון במקום? מה שהם לא יציעו לא יהיה מועיל כי הוא ידרוש קנייה של לוח אם חדש גם כן... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
איזה אחד פה אמר לי לאחר שכתבתי איזה מחשב יש לי הוא אמר "יש לך מערכת דרעק ואני רואה שאתה לא מבין בזה הרבה בטח יש לך מעבד WILLIAMTTE" מה זה לכל הרוחות ??? ??? ??? ראיתי כמה כתבות על זה אבל איך אני יודע איזה יש לי ? ואיך נקרה המעבד הטוב של פנטיום 4? בבקשה תענו לי כי כי יכול להיות שזה היה הגורם לבעיות לפני כמה זמן (עכשיו אין אחרי שהתקנתי WINDOWS XP)
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-