עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando. אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק. עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים? מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600) תודה מראש Install

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by moshemanov,

ברשותי לוח אם gigabyte 880gm-ud2h, והייתי מעוניין לדעת איך מפעילים את הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח שלי. נכנסתי ל-Device Manager, אך הוא לא מופיע שם. תמונה: http://i47.tinypic.com/2i6td1.jpg נכנסתי לתוכנה AIDA64 כדי לוודאות שיש לי באמת כרטיס מובנה בלוח, והנה: http://i45.tinypic.com/14930y0.jpg ניסיתי גם דרך הביוס, אבל לא מצאתי שם אפשרות כזאת. תמונה: http://i46.tinypic.com/5x05e1.jpg (נכנסתי ל-Integrated Peripherals) ולמי שחשב שאני רוצה להוסיף אותו לכרטיס מסך שלי אז לא, אני רוצה להפעיל אותו במקום. אז מישהו יודע איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מדובר ביישום שנקרא Panorama Factory, זה יישום שלוקח מספר צילומים שצולמו אחד אחר השני תוך הזזת המצלמה מספר מעלות (לצד או למעלה או שניהם) בכל תמונה וחיבור התמונות הללו יחידו לתמונה אחת גדולה באופן אוטומטי לחלוטין. להמחשה, זה: נהפך לזה: זהו יישום כבד שמוריד את המחשב על ברכיו למשך זמן רב בשלב העיבוד המרכזי שלו וגורם לו לכאורה להיתקע ולא להגיב אפילו לבקשה להפעיל את ה Task Manager, כמובן שככל שמספר התמונות שמחברים גדול יותר נדרשת כמות זכרון גדולה יותר (ומשאבי מחשוב גדולים יותר), 2 גיגה בייט נגמרים בקלות (ומרכת ההפעלה משתמשת בכונן הקשיח כתחליף זכרון) כאשר מדובר במספר תמונות ברזולוציה גבוהה. קישור לאתר המוצר: http://www.panoramafactory.com/ בקיצור, יישום כבד שי…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מישהו מוכן להמליץ לי על לוח אם של גיגהבייט למעבד הנ"ל?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. *The maximum weight for a heatsink is specified as 180g by Intel CPU(Socket 370) and as 300g by AMD(Socket 462). Should a heatsink which exceeds the relevant weight limit be installed in a computer, special care should be taken when the computer is moved. שימו לב להגבלת המשקל של הHSF של היצרנים השונים. המלצה שלי אם משהו קרה למעבד - לשים את המקורי ואז לגשת להחליף. *** מידע מאיסטרוניקס (יבואני אינטל) שאכיפת ההגבלה הזאת תחל בתחילת החודש , אני מנסה לברר אצל אזטק . ל P4 כרגע ידוע לי על הגבלה של 220 גרם.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yousux,

עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. סימנתי בתמונה שלושה מעבדים, רציתי לשאול האם ייתכן שהמעבד העליון אכן חזק יותר משני התחתונים? אני מניח שאני לא מבין את ההשוואה של האתר...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם האם לוח האם של B150M-PLUS - ASUS זה הלינק - https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PLUS/ מתאים או כולל חיבור ל- SSD עם חיבור NVMe ואם לא אז מה כן אפשר לחבר אליו ? אם אפשר לתת דוגמא של SSD שמתאים לחיבור של לוח האם הזה . תודה

9. Started by manenbu,

אפשר להשיג בארץ Q9550? איפה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by avid,

שלום, קיבלתי מעבד חדש 3770K ואני רוצה להרכיב מחשב חדש. ראיתי שכמעט לא נשארו לוחות עם תושבת 1155. איזה לוח מומלץ לקנות? תודה רבה

11. חוות דעת על היצרן. וחוות דעת על הלוח הספציפי הזה...עלות 88$ ====> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB044# הבאסה שאין עליו PCIE OB . והכרטיס הכי זבל עולה 400 - 500 ש"ח עוד הוצאה מעצבנת.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by lipa,

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אוקי אז ככה יש לי כמה סוגים של ריבועים שהכנתי אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם הראשון dfi lanparty ultra-d (אין לי אפשרות להשיג 146) amd opteron 148 leadtek 6800gs gail one 1gb bh-5 השני dfi lanparty ultra-d amd 3200+ e6 (שיהיה זמני עד שיוחלף ל opteron כפול ליבה,בעתיד הקרוב) leadtek 7800gt gail one 1gb bh-5 השלישי והאחרון dfi lanparty ultra-d amd 3200+ e6 (שיהיה זמני עד שיוחלף ל opteron כפול ליבה,בעתיד הקרוב) leadtek 7800gt gail value 2gb לסיכום: שלושת המערכות הנ"ל עולות מינוס פלוס אותו דבר (לי אישית) המחשב הולך להיות לאובר קלוק ומשחקים כמובן במה כדאי לבחור? תודה לעוזרים cupra וליאור אני יעריך אם תתנו תגובה

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by asili,

אני מחפש לוח אם כרגע ויש לי זכרונות PC2100 עכשיו חשבתי ללכת על EPOX EP-8K3A שמכירו כ 700 שקל אולי אני אצליח להשיג בפחות מה אתם אומרים? על איזה לוח ללכת? עד 700 שקל

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, אני משחק במשחק League of Legends. ה requirements של המשחק הם: Minimum: [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]CPU Speed:[/TH] [TD=width: 380]2 GHz processor[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]RAM:[/TH] [TD=width: 380]1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]OS:[/TH] [TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]Video Card:[/TH] [TD=width: 380]DirectX 9.0 capable video card suppor…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by askme,

אינטל מוציאה דרייבר חדש שאמור להפיח רוח חדשה בכל הכרטיסים הגרפיים שמובנים במעבדי החברה החל מהדור השישי ומעלה, כן, עבור המישחקים דווקא ! https://www.geektime.co.il/intel-graphics-optimizing-gaming/amp/ https://downloadcenter.intel.com/download/27484/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-65- מעניין.

18. Started by DarkenHero,

אהלן חברה, לפני בערך שנתיים קניתי מחשב ממפרט שאתם הרכבתם לי (תודה על העזרה אז) ורציתי לשאול משהו. לי יש מעבד AMD Phenom II 955 x4 Black Edition. המהירות שלו אמורה להיות 3.2Ghz אבל למעשה הוא תמיד פועל לי על 800Mhz. (המכפלה יורדת מx16 ל x4). קראתי שזה כביכול מנגנון שלו כדי שהוא לא יפעל סתם, אבל גם שביטלתי את הC1E וגם את הCool'n'quite הוא עדיין ממשיך לרדת ל800Mhz. זה מפריע לי במשחקים בעיקר כי כל הזמן יש לי לאגים מטורפים בחלק מהמשחקים בגלל זה. ד"א זה לא בגלל הכרטיס מסך כי הוא nVidia Geforce GTX 470. ניסיתי גם לעשות שהמתח קבוע, וגם לשנות את ההגדרות צריכת חשמל המינימאליות למקסימאליות וזה לא עוזר.. תודה רבה על העזרה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by yotamavi,

הציעו לי 2 לוחות אם .. ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? ואחד של אינטל לא בדיוק הבנתי איזה אבל רשמו לי 965 INTEL אז איך הלוח אם הראשון? הוא יתאים לאוברקלוק? ויש בו כרטיס קול? ואתם מצליחים אולי במקרה לזהות מהזה הלוח השני?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by NTT,

שלום, יש לי את המפרט הבא: 1.מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 3.זכרונות: 2x(OCZ 2GB DDR2 800MHz CL4) 4.כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB TypeB 5.כונן קשיח: 2x(Western Digital WD2500AAKS) - 250GB,7200RPM,16MB Cache 6.כונן DVD: LiteOn DH-20A3S 7.מארז: NZXT AirFlow King Tempest 8.ספק כוח: Corsair VX450W ואני לא יודע איזה מעבד לבחור,הQ9450 או הE8400, המחשב הזה הולך להיות אצלי ב4-5 שנים הבאות,ואין לי מושג איזה מהמעבדים לבחור. יש כאלה שאומרים שהביצועים של ה8400 יותר טובים,כי אין היום מספיק תוכנות שתומכות בקוואד. אך עם המחשבה לטווח הארוך,ככל הנראה שהתוכנות בעוד שנתיים לא יתמכו ב4 ליבות,אלא ב16...(אני מקווה ) אז איזה מהם לבחור? *לא…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by אוריפ,

הנה קישור למעבד 3200 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120422&Category_Code=NA_2 הנה קישור ל300 בסוקט 939 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120421&Category_Code=NA_2 ה3200+ עולה 208$ וה3000+ עולה 173$. סוף-סוף מעבדים בסוקט 939 שלא עולים הון תועפות, וגם מיוצרים ב90 ננו-מטר - קרירים וזולים (כפי שראינו) יותר!

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בואו לקרוא אודות הסיבות העיקריות לכך שמעבדי הדור החדש מ-AMD יוצרים שינוי משמעותי בגישה של תעשיית המחשוב והמיקרו-שבבים למגבלות כוח העיבוד האפשריות לכתבה

23. אנחנו עדיין לא יודעים מתי נזכה לראות את דור ה-Cannon Lake בפעולה, אבל בענקית השבבים מבהירים כי אין להם שום עיכובים במסגרת התוכנית הנוכחית לכתבה

24. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני יודע שזה נראה כמו חוסר שיותף פעולה בין צוות הפורומים לצות האתר, שמעלה חדשות - אבל זה פשוט דורש. בימים האחרונים כל החדשות שהועלו בנוגע למעבדים(הן אם זה אינטל והן אם זה AMD) מציגות את מעבדי הAXP באור שלילי ביותר כאילו AMD הולך לפשוט את הרגל, אין לה מכירות בכלל והמעבדים שלהם הם אוברקלוקרים גרועים שלא נתונים תמורה מלאה בשביל הכסף שלהם. דוגמא: אין כך הדבר, מעבדי הAthlon XP היום זוכים להערכה וחדווה מחודשת כמעט בכל אתר חומרה בחו"ל, מעבדים AXP של מהירויות 1600 ו1700 עם סטפינג של AGIOA וAROIA שמחירם בחו"ל הוא בין 50-60 דולר לאחד, וכשאפשר לעשות להם OC ממהירויות default של 1400 ו1466 מגה"צ למהירויות של 1700-1800 מגה"צ כמעט בלי כל בעיה ובלי העלאת מתח מרובה, שזה אמר XP RATING של …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים