עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vissor,

היי רציתי המלצה ללוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860, חברה gigabyte או asus מחיר רצוי 500 שח... עוד שאלה אם מישהו יודע איזה זכרון מתאים למעבד הזה DUAL CHANEL או TRIPLE CHANEL ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. דגם ה-XPS 13 הפופולרי ממשיך להתפתח, ויהיה זמין מעתה גם בגירסה היברידית יפה וקומפקטית לכתבה

3. Started by mj23,

היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אוקי אז ככה יש לי כמה סוגים של ריבועים שהכנתי אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם הראשון dfi lanparty ultra-d (אין לי אפשרות להשיג 146) amd opteron 148 leadtek 6800gs gail one 1gb bh-5 השני dfi lanparty ultra-d amd 3200+ e6 (שיהיה זמני עד שיוחלף ל opteron כפול ליבה,בעתיד הקרוב) leadtek 7800gt gail one 1gb bh-5 השלישי והאחרון dfi lanparty ultra-d amd 3200+ e6 (שיהיה זמני עד שיוחלף ל opteron כפול ליבה,בעתיד הקרוב) leadtek 7800gt gail value 2gb לסיכום: שלושת המערכות הנ"ל עולות מינוס פלוס אותו דבר (לי אישית) המחשב הולך להיות לאובר קלוק ומשחקים כמובן במה כדאי לבחור? תודה לעוזרים cupra וליאור אני יעריך אם תתנו תגובה

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?

6. Started by Oranili,

שלום מישהו מהפורום אמר לי שמצב AHCI זה מצב שמאפשר SATA MODE מלא ! ואצלי הוא DISABLED אז הוא אמר לי שאני עובד על IDE133.. האם זה נכון???

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הנציג אמר לי שלמעבד QUADRO וספציפית לMSI בדגם G41M4-F יש צלעות קירור שמאוד ייחודיות ושעוזרות לו. האם הדבר נכון והאם עדיף לקחת של אסוס במקום (P5QPL-AM G41)? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Intel's new Core i7-CPUs start in mid-October. They will launched between 13rd and 16nd October. While the flagship named Core i7 900 Extreme Edition (3.2 GHz, $999), the others are named Core i7 900 (2.93 GHz, $562) and - speculation - Core i7 800 (2.66 GHz, $284). http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=312944 http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2294&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם. הגיע הזמן לשדרג לוח+מעבד+זיכרון. המטרה העיקרית שלי היא לקנות לוח אם טוב וחדש שיחזיק מעמד זמן רב ויהיה מתאים לשדרוגים עתידיים של מעבד וזיכרון, לא רוצה לחסוך כאן (כמובן שלא צריך גם להגזים). כמו כן, מעוניין OnBoard בכרטיס מסך (אני לא גיימר אבל קצת משחק ורואה סרטים), כרטיס קול, כרטיס רשת ותמיכה ב-RAID. מבחינת מעבד, כמעט כל דבר יספק אותי עכשיו (אני משדרג מ-Pentium III). פה אני רוצה לחסוך קצת ולקנות מעבד בסיסי, אולי עוד איזה שנה שנתיים אוכל להשקיע במעבד רציני יותר (לכן חשוב שללוח תהיה תאימות עתידית גבוהה). לגבי הזיכרון, אני רוצה לקנות כמות נמוכה (1GB) אבל איכות טובה. כך כשארצה לשדרג אוכל להוסיף זיכרון ולא להחליף את הישן. או שאולי כדאי לקנות הרבה זיכרון זול ואם ארצה …

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by reuven61,

יש לי לוח אם של אינטל 946GZ והמעבד הכי גבוה שנתמך זה הנ״ל. המחשב עובד בסה״כ יפה אך נתקע תחת מאמץ תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני יודע שזה נראה כמו חוסר שיותף פעולה בין צוות הפורומים לצות האתר, שמעלה חדשות - אבל זה פשוט דורש. בימים האחרונים כל החדשות שהועלו בנוגע למעבדים(הן אם זה אינטל והן אם זה AMD) מציגות את מעבדי הAXP באור שלילי ביותר כאילו AMD הולך לפשוט את הרגל, אין לה מכירות בכלל והמעבדים שלהם הם אוברקלוקרים גרועים שלא נתונים תמורה מלאה בשביל הכסף שלהם. דוגמא: אין כך הדבר, מעבדי הAthlon XP היום זוכים להערכה וחדווה מחודשת כמעט בכל אתר חומרה בחו"ל, מעבדים AXP של מהירויות 1600 ו1700 עם סטפינג של AGIOA וAROIA שמחירם בחו"ל הוא בין 50-60 דולר לאחד, וכשאפשר לעשות להם OC ממהירויות default של 1400 ו1466 מגה"צ למהירויות של 1700-1800 מגה"צ כמעט בלי כל בעיה ובלי העלאת מתח מרובה, שזה אמר XP RATING של …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by manenbu,

אפשר להשיג בארץ Q9550? איפה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yotamavi,

הציעו לי 2 לוחות אם .. ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? ואחד של אינטל לא בדיוק הבנתי איזה אבל רשמו לי 965 INTEL אז איך הלוח אם הראשון? הוא יתאים לאוברקלוק? ויש בו כרטיס קול? ואתם מצליחים אולי במקרה לזהות מהזה הלוח השני?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by elikh,

היי, אחרי חפירה עמוקה בפורומים בחו"ל עדיין לא הצלחתי להבין משהו: ניקח לדוגמה 6700K + Z170. הבנתי שיש חיבור ישיר בין המעבד לpcie X16 lanes. ובנוסף לזה יש עוד 20 קווים של PCIE שמגיעים מהצ'יפסט. 1) איפה אותם קווים? אם מחברים SLI שתופס 2 קווים של 8, למה נשארים רק עוד 4 קווים? איפה ה16 הנותרים מהצ'יפסט? 2) האם הלוחות אם שעומדים לנחות עלינו z270, הולכים לתמוך ב24 קווים מהצ'יפסט? 3) אם אנחנו מדברים על 6850k עם 40 קווים, אז כל הPCIE יישבו על המעבד הזה? בלי תוספת מהצ'יפסט? 4) השאלה נובעת מהעובדה שאני רוצה לקנות kaby lake + 1080 sli + ssd m.2. האם לא יישאר לי יותר שום מקום לכרטיס הרחבה נוסף? עם הZ270 אפשר שני SSD? 5) אול…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. עם תושבת חדשה ויותר ליבות בכל רמת מחיר - אינטל מכריזה על הדור העשירי של מעבדי Core שולחניים והתחרות בשוק הופכת ללוהטת במיוחד לכתבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by lipa,

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by WinInc.dll,

היי מה אתם אומרים על זיכרונות של אליקסיר(ELIXIR) אני רוצה חוות דעת טובה לגבי הזיכרונות האלה אם הם טובים חזקים עמידים ואמינים זה דחוף להיום תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by eli_lub,

יש לי מחשב כרגע עם 6 GB זכרון, ובתקופה האחרונה מעט קשה לי לעבוד אז אני רוצה להוסיף עוד זכרון המפרט שלי זה לוח אם : GA-X58A-UD7 מעבד : i7-950 3.06 GHz כרטיס מסך : sapphire radeon hd 5850 vapor-x 1gb זכרון : 6GB hyperx 1600 Mhz cl7 (הזכרון בנוי מ3 סטיקים של 2 ג"ב ) הבנתי שאני לא יכול לשים סטיקים של 8 ג"ב ושאני מוגבל עד ל 24 ג"ב סה"כ בגלל הלוח אםחשבתי על לקנות Kingston HyperX Fury 4GB עכשיו השאלה שלי האם הזכרון מתאים בכלל ללוח אם שלי או שיש בחירה יותר נכונה בשבילי ובנוסף האם אני צריך לקנות 3 סטיקים ולהשאיר את ה3 שיש לי או לקנות 4 ולהשאיר 2 מהאחרים תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ady,

שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…

21. קניתי את המפרט הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 שמתי לב כאשר הלכתי ל"מחשב שלי" ואז ל"הגדרות" שרשום שאכן יש 2 גיגה זיכרון אך בסוגריים רשום שהמחשב מנצל רק 1.75. מה הסיבה? האם יש משהו לא בסדר במחשב? אגב, על המחשב מותקן WIN 7 ULTIMATE SP1

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אמרו לי בפורום אחר שהלוח הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3173&Pname=albatron בא עם כרטיס מסך מובנה .ואני לא רוצה לשלם כסף על הכרטיס המובנה אני רוצה לשלם נטו על האיכות של הלוח אז תציעו לי מפה עד 480 ש"ח ל amd am 2 x2 אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה שמאד מאד מומלץ לחרוג שיהיה מהאתר הזה בלבד> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=618

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, לפי מידע שאספתי, ב-20 לחודש הזה מחירי המעבדים של AMD ירדו בכ-200/300 שקל. ככה שמי שקונה מחשב כדאי לו לחכות עוד שבועיים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום, אני משחק במשחק League of Legends. ה requirements של המשחק הם: Minimum: [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]CPU Speed:[/TH] [TD=width: 380]2 GHz processor[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]RAM:[/TH] [TD=width: 380]1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]OS:[/TH] [TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]Video Card:[/TH] [TD=width: 380]DirectX 9.0 capable video card suppor…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. לרגל השחרור הבא עליי לטובה והסגר הקרב ובא, החלטתי שיש לשדרג את המערכת המיושנת שלי בשביל הכותרים החדשים לאחר היעדרות של כ 5 שנים מעולם הגיימינג. כרטיס מסך אני אשדרג בהמשך אבל עכשיו אני מרגיש שהמעבד והזיכרון מהווים לי צוואר בקבוק. אני מבין ש"מעבד AMD "זוהי כבר לא מילה גסה, אך עדיין, אחרי שנים על גבי שנים עם מעבדים 'כחולים' אני מקשה אישית לערוק לצד האדום. מפרט: 3570k @4.0Ghz GIGABYTE Z77X UD3H 8GB RAM MSI R9 290 GAMING 4G התקציב הוא עד 1500 ש"ח. כבר מודה אישית לכל מגיב ועוזר

דיונים חדשים בפורומים