עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gabbay,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בערך עוד חודשיים, התקציב שלי יהיה בסביבות 8K ללא ציוד הקיפי והוא ישמש בעיקר לגימינג. רציתי לדעת אם יהיה שווה לי לחכות לi9 החדש של אינטל? או שהוא מתכונן להיות יקר מאוד\לצאת בעוד הרבה מאוד זמן? ???

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס core2duo E6600 לשימושים רגילים (אינטרנט, matlab, sims וכו'). לא למשחקים כבדים ובלי OC. הוצע לי לקנות לוח intel westchester BLKDG965WHMKR שעל פניו נראה סביר (מכיל 6 SATA, כניסת 1394 וכו'). מה דעתכם על הלוח הזה? האם שווה לקנות אותו או להוסיף כמה מאות שקלים עבור לוחות של חברות אחרות (כמו ASUS, GIGABYTE וכו') תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. קניתי לפני כחודש את הI7 2600K ויש לי כמה בעיות איתו, קודם כל המעבד עובד בסטוק עם קירור הNH-D14 והטמפ' מגיע ל55-60 מעלות במנוחה, בנוסף האם הHT נחוץ לשימושים רגילים וקצת מעבר, ומה הליבה הגראפית עושה עם אין חיבור אליה. כעיקרון יש לי 3 שאלות בנושא ה2600K, אני מאוד השמח עם מישהו יוכל לענות לי אליהם. 1- יש לי את ה2600K ועליו מורכב הNH-D14, המעבד עובד על ההגדרות הרגילות ללא OC ומגיע ל55-60 מעלות במנוחה, אני דיי בטוח שמהו לא בסדר עם המעבד בגלל שהחלקים חדשים לגמרי והמעבד נקנה בתוצרת TRAY, עוד מי הרגע הראשון שהוא הופעל הוא הציג טמפרטורות כאלו ולפי הרבה ביקורות שראית על ה2600K ברוב המוחלט המעבד בזמן מנוחה מגיע ל35-40 מעלות ורק במאמץ מלא הוא מגיע ל60-65 מעלות ועוד בOC של 4.5GHZ ככה ש…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני יודע שזה נראה כמו חוסר שיותף פעולה בין צוות הפורומים לצות האתר, שמעלה חדשות - אבל זה פשוט דורש. בימים האחרונים כל החדשות שהועלו בנוגע למעבדים(הן אם זה אינטל והן אם זה AMD) מציגות את מעבדי הAXP באור שלילי ביותר כאילו AMD הולך לפשוט את הרגל, אין לה מכירות בכלל והמעבדים שלהם הם אוברקלוקרים גרועים שלא נתונים תמורה מלאה בשביל הכסף שלהם. דוגמא: אין כך הדבר, מעבדי הAthlon XP היום זוכים להערכה וחדווה מחודשת כמעט בכל אתר חומרה בחו"ל, מעבדים AXP של מהירויות 1600 ו1700 עם סטפינג של AGIOA וAROIA שמחירם בחו"ל הוא בין 50-60 דולר לאחד, וכשאפשר לעשות להם OC ממהירויות default של 1400 ו1466 מגה"צ למהירויות של 1700-1800 מגה"צ כמעט בלי כל בעיה ובלי העלאת מתח מרובה, שזה אמר XP RATING של …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by XMB,

http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml

7. Started by manenbu,

אפשר להשיג בארץ Q9550? איפה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by EK09,

אוקיי אני מתכנן לקנות AMD Athlon64 X2 4400+ Brisbane צריך המלצה ללוח אם טוב(אולי ASUS M2N-E nForce570) או משהוא יותר טוב? ויש לי גם שאלה לגבי זכרונות Corsair XMS(2x1GB)PC2-5400 675Mhz CL4 או Patriot 2GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL4

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ynets14,

יש לי התלבטות בין השלושה האלו. 1. Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 2.לוח אם ASRock H81 Pro BTC LGA1150, Intel H81, DDR3 1600Mhz, PCI-E, VGA, HDMI Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI .3 ברמת העיקרון זה למפרט הזה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 מחיר החבילה: 2435 שקל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Cupid Me,

היי האם לדעתכם תהיה בעיה להשתמש בכרטיס מתאם בלוח זה עם כונן NVME? תודה

11. Started by No-One,

שלום לכולם, בתוכנית כרגע לקנות בימים הקרובים שילוש מעבד 2600X לוח אם ככל הנראה אם אמצא לו זכרונות B450 AORUS PRO זכרונות? הכיוון הוא 3200MHZ CL16, זה לפחות מה שמפורסם כמעט בכל אתר ותיק שאופטימלי למעבד הזה. תזמונים קצרים יותר עולים יקר יותר... באתר של לוח האם מופיעה הרשימה הבאה: אף אחד מהקודים של ג'י סקייל או קורסיאר לא מופיע בניו אגג חוץ מאחד שגם באתר של הזכרונות עצמם מציון שהם מתאימים לאינטל, ללא אזכור לAMD. זכרונות שמציון עליהם באתר ניו אגג שהם תואמים לAMD לא מופיעים ברשימה הזו. שורה תחתונה, אם הלוח תומך עד 3200MHZ, כל זכרון שהוא 288 פינים יתאים ללוח והרשימה הזו היא המלצה גרידא, או שצריך לבחור דווקא מתוך זה ונסיון לקח…

12. Started by shus2000,

שלום חברים, אני מחפש לוח אם שיכול לעמוד בטמפרטורה גבוהה בזמן עבודה.. מדובר שטמפרטורת חדר תהיה 45-50 מעלות... בכך שבתוך המארז הרבה יותר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by julles,

שלום, אני בעיצומה של הרכבת המפרט למחשב החדש שלי. קראתי על המעבד שבחרתי, intel core i7 4790k @4.0 GHz, ועל אחיו הקטן, ה 4770k, והבנתי שהם מתחממים מאוד. (בעיקר ה 4770k). השאלה היא, האם צריך לשאוף לטמפרטורות כמה שיותר נמוכות? זאת המטרה? להוסיף מאווררים וקירור נוזלי ולשפוך חנקן נוזלי על המערכת? (סתם) האם שווה להשקיע יותר מ 190 ש"ח בקירור למעבד? לא מתכנן לעשות OC (אל תרדו עלי ). מתלבט בין Scythe Kabuto II SCKBT-2000 CPU Cooler ל Noctua NH-D9L CPU Cooler.ההמלצות לדגמים אחרים כמובן תתקבלנה בברכה. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by King omri,

הזמנתי מחנות מוכרת מחשב מבוסס COREI7 בחרתי את גרסת ה TRAY והוספתי קרור משופר למעבד. התקשרו אלי מאותה חנות והציעו לי לקחת את ה BOX במקום ה TRAY אמרו שהוא מגיע רק עם 3 שנים אחריות ושהוא לא טוב לאוברקלוקינג. לא אכפת לי מעניין האחריות ואת המאורר המקורי אני לא צריך, העובדה שלא ניתן לעשות לו אוברקלוקיגנ מפריעה לי ואני כן מעוניין באוברקלוקינג (40%) מא אומרים שווה להוסיף 150 שקל ל BOX או שהם סתם מערבבים אותי. תודה ואודה עם תוכלו לענות בהקדם כי כרגע ההזמנה שלי ב HOLD. תודה שמוליק

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הסופי (מה דעתכם על לוח האם?): בנוסף רציתי לדעת איזה מארז כדאי לקנות בהנחה שבקרוב אצרף צורב, כמו כן יש לי כרטיס קול נוסף שמשמש להקלטת מוסיקה (כלומר, אני זקוק למקום לשני כרטיסי קול). אגב, האם כדאי לקנות גם ספק מיוחד? מאוררים? * מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478. * לוח אם: ASUS P4T-E. * זיכרון: 512MB RDRAM. * דיסק קשיח: 60GB 7200RPM Maxtor DiamondMax Plus D740X. * DVD-ROM דגם: ASUS E616. * כ. קול: +Sound Blaster Audigy MP3. * כ. מסך: ASUS V8440/TD : GeForce4 Ti VGA, 128M DDR Memory, TV-out, DVI. * מודם: US Robotics - 56K Internal Faxmodem PCI. * כונן דיסקטים 1.44MB. אם הייתם משנים משהו, אנא כתבו... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Oranili,

שלום מישהו מהפורום אמר לי שמצב AHCI זה מצב שמאפשר SATA MODE מלא ! ואצלי הוא DISABLED אז הוא אמר לי שאני עובד על IDE133.. האם זה נכון???

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אשמח עם תענו לי על השאלה דווקא בגיימר שמים הרוב מעבדי AMD

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. האם בקר הRAID שמובנה בלוח האם אמין? האם הוא משפיע על ביצועי המערכת ומעביר לטיפול המעבד את העבודה או שהוא באמת בקר שעושה את כל העבודה בחומרה? אלי

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by subzero08,

ההתלבטות הסופית היא: i7 4790K עם לוח זול (עד 600+- שקל) i5 4690K עם לוח יקר וטוב יותר (עד 900+- שקל) אני רוצה לוח Z97 ומפוצ'ר ככל האפשר כמחשבה לעתיד אז בגדול זה לשים את הכסף על מעבד או על הלוח... השימושים פחות חשובים, רוצה את ההכי טוב במסגרת התקציב, ומחשב שיחזיק כמה שיותר זמן אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים והסבר שאלה נוספת, כמה זה קריטי BOX לעומת TRAY? פעם שמעתי שמעבדי BOX יותר איכותיים.. זה נכון? המון תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. התקציב שלי מאפשר לי לבחור את אחת הלוחות האלו : GIGABYTE GA-H81M-D2V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5131#sp ASUS H81M-PLUS http://www.asus.com/Motherboards/H81MPLUS/specifications/ על אחד מהם אני יתקין מעבד I5. חוץ מיציאת HDMI שיש ב ASUS, מה ההבדל ביניהם ? מה מומלץ יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. סטיב כהרגלו בעבודה מצוינת ואיכותית:

23. Started by S_pitts,

אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by bd,

PENTIUM 4 3 giga 800mhz 1mb 1180 ¤ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1100 ¤ 1 כמעט אותו מחיר רק הבדל ב MHZ והבדל ב BIT מיועד להרבה מטרות..משחקים קידוד וכל מיני דברים.. לא משהו ספציצי..

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Yotam_,

אז ככה.. (מה שבכוכבית זה מה שאני רוצה לשדרג) כרגע יש לי: AMD Athlon 1400mhz (די ברור.. לא הXP) * ASUS A7M (לוח אם) * DDR 256mb, אני לא זוכר כמה זה במה"צ, אבל זה אמור להיות 2100, 166 אם אני לא טועה? * ATI Radeon 9800 pro די בזבוז על כזה מחשב, ובגלל זה אני רוצה לשדרג. אני לא רוצה ולא צריך איזה 3 ג'יגה הרץ, וגם לא ג'יגה ראם. אני מחפש משהו בסביבות ה2500 מה"צ, לוח אם שתומך בAGP 8X (זאת הבעיה העיקרית עם הנוחכי), ואין לי ממש מושג לגבי זיכרון, אבל 256 לא יחזיק עוד הרבה כנראה. כמובן.. בעית התקציב, כמה פחות ככה טוב. אני לא מעוניין בהצעות\רעיונות להכי-הכי, כי את זה עם כל הכבוד גם אני יכול לעשות כרגע אני -חושב- שזה אמור לעלות בסביבות האלף-אלף חמש מאות, אבל זה לא אומר שא…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.