עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by S_pitts,

אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד שבועים ובגלל שלא הכי עונים לי בפורם מפרטים החלטתי לשאול את הפורם המתמחה בתקווה שיענו לי יותר וגם אנשים פה נראה לי לרוב יותר מבינים בתחום שהם נמצאים בו... אז קודם כל רציתי לשאול אם אני הולך על מעבד I7 זה בהכרח מעלה גם את המחיר של הלוח אם ? התקציב שלי לחלקים זה בערך ככה עם אפשרות לחריגות לפה ולפה: לוח אם 700 זכרונות 800 (אני רוצה 6G) מעבד 1000-1500 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשום מצב... לכרטיס מסך היה לי די פשוט לבחור כי אני די עוקב אחרי ההתפתחות בתחום אבל זכרונות ולוח אם , די אין לי מושג, אני מחפש חלקים שלא יתחממו מדי... בדרך כלל לוח אם אני מעדיף של אסוס אבל אני לא סגור ב-100 אחוז ותמיד שמח לשמוע דעות אחרות... וגם מבחינת דגמים אין לי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by שמנואל,

שלום ושנה טובה. כבר נהיה לי בלגן שלם: יש לי לוח אם asus p4c800 e deluxe שעל פי כל הבדיקות שעשיתי הוא תומך SOCKET 478. אבל יש לי צ'יפסט : I875P של אינטל - שאם הבנתי נכון (כנראה שלא...) אז הוא תומך :LGA775 האם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ? תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by deso,

יש לי שאלה.... אני על סף קניית מחשב, ואני רוצה לדעת על המעבדים של intel אני חושב שבשבילי עדיף 32 ביט מעבד, בגלל שעדיין 64 ביט זו חומרה חדשה, ויש תוכנות שלא רצות עליו, אולי אפילו DOS ועוד כמה.. אני חושב שאפילו אם אני מריץ Windows 98 ב64 ביט, המעבד מתפוצץ אז אני רוצה לדעת, אם הכי טוב לקנות כיום 64 ביט או 32 ביט?.. תודה אופסססססססססססססססססססססססס סליחה, נראה לי הטרד הזה יעבור, שכחתי שיש את הפורום של לוחות אם, מעבדים וזכרונות אני מוכן להעברה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אמרו לי בפורום אחר שהלוח הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3173&Pname=albatron בא עם כרטיס מסך מובנה .ואני לא רוצה לשלם כסף על הכרטיס המובנה אני רוצה לשלם נטו על האיכות של הלוח אז תציעו לי מפה עד 480 ש"ח ל amd am 2 x2 אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה שמאד מאד מומלץ לחרוג שיהיה מהאתר הזה בלבד> http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=618

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מישהו מוכן להמליץ לי על לוח אם של גיגהבייט למעבד הנ"ל?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Psycho17,

רציתי לגעת אילו באגים יש למעבד Prescott של אינטל חוץ מיזה שהוא מתחמם. מה קורה אם מוסיפים גוף קרור למעבד ומה אתם חושבים בכלליות על המעבד הזה?

• 43 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Plast,

שלום.. אני קונה מחשב חדש עם המעבד i7 - 4790 השאלה שלי היא לגבי הלוח אם.. אני לא מתכנן OC, אני צריך 4-6 יציאות USB 3 לכן אני מתלבט בין: ASRock H97-Pro4 GIGABYTE GA-H97-HD3 מה ההמלצות שלכם? והאם יש לי באמת צורך בצ'יפסט הזה? דיברתי עם נציג מחנות מחשבים , שבהתחלה רציתי לקחת H85 הוא אמר לי שזה לוח אם מהדור הישן לעומת המעבד או משהו כזה.. ושעדיף לי לשדרג... אשמח לעזרה.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אשמח עם תענו לי על השאלה דווקא בגיימר שמים הרוב מעבדי AMD

• 40 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. : :

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. בואו לקרוא אודות הסיבות העיקריות לכך שמעבדי הדור החדש מ-AMD יוצרים שינוי משמעותי בגישה של תעשיית המחשוב והמיקרו-שבבים למגבלות כוח העיבוד האפשריות לכתבה

14. Intel's new Core i7-CPUs start in mid-October. They will launched between 13rd and 16nd October. While the flagship named Core i7 900 Extreme Edition (3.2 GHz, $999), the others are named Core i7 900 (2.93 GHz, $562) and - speculation - Core i7 800 (2.66 GHz, $284). http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=312944 http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2294&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני צריך המלצה כדי לשדרג את המעבד ושאר החלקים שהוזכרו בכותרת לחדשניים יותר . אני מוכר אותם ואני מוכן להשקיע כ-2800 שקל לשלשת החלקים אז מה אתם ממליצים ? חשבתי על E6300, לוח אם לא ממש יודע וזכרונות 2GB 800MHZ מכיוון שקניתי את המה שיש לי עכשיו וחשבתי אשני לא יעשה אוברקלוק בחיים כי זה היה מספיק חזק אז ... אז עכשיו אני רוצה את החלקים עם יכולות לאוברקלוק. תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by gilka,

לא הבנתי מה הטכנולוגיה SSE 4.1 והאם היא בשימוש? אני רוצה ליקנות מחשב חדש עם מעבד Q6600 והוא לא תומך ב SSE 4.1. תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avi12641,

בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by King omri,

הזמנתי מחנות מוכרת מחשב מבוסס COREI7 בחרתי את גרסת ה TRAY והוספתי קרור משופר למעבד. התקשרו אלי מאותה חנות והציעו לי לקחת את ה BOX במקום ה TRAY אמרו שהוא מגיע רק עם 3 שנים אחריות ושהוא לא טוב לאוברקלוקינג. לא אכפת לי מעניין האחריות ואת המאורר המקורי אני לא צריך, העובדה שלא ניתן לעשות לו אוברקלוקיגנ מפריעה לי ואני כן מעוניין באוברקלוקינג (40%) מא אומרים שווה להוסיף 150 שקל ל BOX או שהם סתם מערבבים אותי. תודה ואודה עם תוכלו לענות בהקדם כי כרגע ההזמנה שלי ב HOLD. תודה שמוליק

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום יש לי מחשב נייד (Asus Zenbook ) יש לו כרטיס זיכרון אחד מולחם ואחד נשלף. אני מעוניין להחליף את ה4GB ל8GB (כרטיס טוב שיעשה תעבודה) אני לא משחק במחשב אבא חשוב לי שיחזיק תוכנות חזקות ואולי 2 מערכות הפעלה. הכרטיס המולחם שלי הוא CL11 , אם אני מכניס לו כרטיס שהוא CL9 זה מומלץ? או שכדאי שיהיה באותה מהירות ? ואני מתלבט בין שלושת הכטיסים האלו? מה מומלץ יותר? 1) http://www.amazon.com/Kingston-HyperX-Impact-1600MHz-HX316LS9IB/dp/B00KQCOTCM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448438951&sr=1-1&keywords=Kingston+HyperX+8GB+DDR3l 2) http://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448439300&sr=1-1…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם. הגיע הזמן לשדרג לוח+מעבד+זיכרון. המטרה העיקרית שלי היא לקנות לוח אם טוב וחדש שיחזיק מעמד זמן רב ויהיה מתאים לשדרוגים עתידיים של מעבד וזיכרון, לא רוצה לחסוך כאן (כמובן שלא צריך גם להגזים). כמו כן, מעוניין OnBoard בכרטיס מסך (אני לא גיימר אבל קצת משחק ורואה סרטים), כרטיס קול, כרטיס רשת ותמיכה ב-RAID. מבחינת מעבד, כמעט כל דבר יספק אותי עכשיו (אני משדרג מ-Pentium III). פה אני רוצה לחסוך קצת ולקנות מעבד בסיסי, אולי עוד איזה שנה שנתיים אוכל להשקיע במעבד רציני יותר (לכן חשוב שללוח תהיה תאימות עתידית גבוהה). לגבי הזיכרון, אני רוצה לקנות כמות נמוכה (1GB) אבל איכות טובה. כך כשארצה לשדרג אוכל להוסיף זיכרון ולא להחליף את הישן. או שאולי כדאי לקנות הרבה זיכרון זול ואם ארצה …

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by natanbs,

של P55 מול H67 ? השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Oranili,

שלום מישהו מהפורום אמר לי שמצב AHCI זה מצב שמאפשר SATA MODE מלא ! ואצלי הוא DISABLED אז הוא אמר לי שאני עובד על IDE133.. האם זה נכון???

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shlomom,

באירוע Supercomputing 2006 שנערך היום ב TAMPA פלורידה הוצגה רשימת 500 המחשבים החזקים בעולם. מעבדי ה Opteron של AMD חיזקו את אחיזתם ברשימה ו 3 מעשרת המחשבים הראשונים מבוססים על Opteron. כמו כן, הציגה AMD מעבד חדש stream processor המיועד למחשבים עתירי עיבוד כגון שרתים תחנות עבודה (וגם מחשבי על). המעבד מתוכנן לכרטיס PCI-E עם 1GB זכרון GDDR3 ומבוסס כנראה על ליבת ה R580 של ATI. הכרטיס משתמש בממשק חדש שפותח ע"י AMD בשם CTM - Close To Metal שאמור להקל על התוכנה שתשתמש בכרטיס ולתת שיפור של עד פי 8 מ APIs קיימים ל 3D. הכרטיס יאיץ מאוד חישובים מורכבים עתירי עיבוד כמו ניתוחים סייסמיים, חישובים מדעיים שונים, ניתוחים פיננסיים ביולוגיים, חישובים פיזיקליים, 3D, קידוד וידאו וכולי. המחיר…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים