עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם ;D האם מישהו יודע היכן ניתן לאתר צב"ד כנ"ל ו/או האם ניתן להסתייע במתאם PCI to PCIe לשימוש בצב"ד (קיים) בממשק PCI במערכת PCIe-only ? בתודה ג'ו נ.ב. : השאילתא צצה בעקבות הרכבת מערכת ה-Sandy Bridge החדשה שלי - שאיננה כוללת תושבות PCI כלשהן (מערכת שלמרבה השמחה איננה זקוקה לצב"ד כנ"ל ;D ). נ.ב. II : מתאם PCI to PCIe לדוגמה (מבוסס PLX 8112) :

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  2. http://www.hardocp.com/article/2011/07/12/gigabyte_990fxaud7_motherboard_review תקראו סיכום : They say everyone makes mistakes. When I think of the Gigabyte 990FXA-UD7 I realize that truer words were never spoken. From start to finish my time with the 990FXA-UD7 was miserable. I just wanted the experience to end but with all the problems, working with the board took far longer than it should have

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. שידרגתי ל-1090T וכתבתי ביקורת בפורום ביקורות. אתם מוזמנים להציץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507839.0 תיהנו,

4. שלום, לפני זמן מה שדרגתי את המחשב (ראו מפרט). כמו במחשב הקודם, גם כאן כשאני לא משתמש במחשב אני מעביר אותו לשינה במצב S3, שמכבה מאווררים, דיסקים וכו'. הבעיה היא זמן ההתעוררות ממצב השינה הנ"ל. במחשב הקודם, קליק מקלדת או עכבר היו מעירים את המחשב תוך שנייה או שתיים. אבל עם המחשב החדש זה לוקח כ-10 שניות. זמן ארוך ומעיק. אני חושד שזה קשור ללוח האם החדש: Gigabyte P67A-UD3-B3. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by elioz.edri,

הודיעו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות שלהם?? ואולי גם סדרות של לוחות אם חדשים?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by shar00750,

נפל בחלקי לוח של אסוס P8P67LE (במחיר של 90 דולר כולל משלוח) האם זהו לוח טוב לאוברקלוק ? לא מצאתי עליו מספיק נתונים לאוברקלוק , אשמח לדעת שלא קניתי לחינם. זה הקישור ללוח. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/#specifications

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by arikm,

יש לי לוח אם ASRock Z68 Pro3 עם intel IGP. קניתי מתאם VGA ל-RCA ו-S-Video. בחיבור ל-RCA לא רואים דבר ובחיבור ל-S-Video התמונה לא תקינה, כהה ובשחור לבן. 1. אפשר להשמיש את זה? 2. יש עוד כרטיסי מסך עם יציאה אנאלוגית?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by erezb84,

שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב סלוני, והייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם + מעבד שיכולים להתאים ולתפקד כראוי. ראיתי שקיימים לוחות אם עם WIFI מובנה, לדעתי זה יתרון. כמו כן, חשוב לי יציאת HDMI כדי להתחבר ל LCD. כרגע אין לי מערכת סאונד, אני מתכוון לחבר את הסאונד לטלויזיה בעזרת ה HDMI, אבל הייתי שמח אם ללוח אם תהיה אופציה לחיבור למערכת סאונד טובה יותר בעתיד (או שזה מצריך קניית כרטיס קול?) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by norm,

היי לכולם, אני מחליף את חלקי הליבה במחשב שלי והחלטתי על המעבד שבכותרת. הייתי רוצה לקבל המלצות ללוח אם שיענה על הדרישות הבאות: USB3 שיתחבר לחיבור הקדמי של המארז, ESATA כנ"ל (פחות קריטי), לא מתכנן OC בכלל (ולכן בחירת המעבד), הכרטיס מסך שיש כרגע זה HD4870 (ישן אבל כרגע מספיק לי, בטח ישודרג עוד איזה חצי שנה), לא ככ חשוב לי חריצי PCI, אבל נראה לי שיהיה לפחות אחד למקרה שהכרטיס רשת המובנה יחליט שהוא מת (כבר קרה לי פעם). תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by captaincaveman,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110907203542_Intel_s_Next_Gen_Sandy_Bridge_E_Extreme_Chip_to_Boost_Performance_by_Up_to_65_Estimates.html

11. 1) GA-H61M-USB3-B3 הסבירו לי שיש ללוח הנ"ל מגבלה לגבי כמות חיבורי usb3 שניתן להפעיל במקביל - 2 חיבורים של usb2 ו 2 חיבורים של usb3. האם זה נכון? אם כן היכן זה כתוב באתר היצרן? 2) במידה וזה נכון (-מאוד חשוב לי שיהיו לי כמה שיותר חיבורי USB- וגם שיתמוך בUSB3): מה לגבי הלוח אם הנ"ל- GA-HA65M-D2H-B3 הוא תומך בUSB3 נכון? האם יש לו מגבלה של מספר חיבורים במקביל? 3) עוד דבר שהסבירו לי הוא שצריך צ'יפסט 67/68 בכדי שיתמוך בUSB3. אז איך יכול להיות ששני הלוחות הקודמים שאינם 67/68 נראה שכן תומכים..? ואגב גם רואים על הלוח אם עצמו את החיבורים הכחולים של הUSB3..?! 4) הבנתי שישנו סימון בשם הלוח, המסמל שהלוח תומך בUSB3- אות כלשהי- אולי A? אשמח לדעת באמת מהו הסימון הנ"ל.. תוד…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

מתי השחרור הרישמי,מתי באצנו,מה הדגמים ומה המחירים? בוא נרכז את כל המידע הזה בת'רד אחד? זה אני או שזה קצת מתחיל להזכיר את COD?-כל שנה מעבד....

13. Started by tal_be,

שלום לכולם, פירקתי לפני כמה ימים את המחשב, מפני שהוא עשה רעש נוראי. לאחר מכן החזרתי הכל למקום והפעלתי את המחשב. היה פס לבן מהבהב כשהפעלתי אותו (לפני שהוינדוס עלה) ולא עלה המחשב, ואחרי ריסטרטים הוא עלה, אז פירקתי שוב והחזרתי, אבל עדיין זה לפעמים קורה. השימוש נהיה מאוד איטי במחשב, ה CPU כל הזמן גבוה גם במנוחה הוא קופץ ל 60% ול 90% ויורד חזרה הוא כל הזמן לא יציב. החלטתי לפרמט את המחשב (גם ככה הוא היה עמוס). לאחר פרמוט ואפילו מעבר למערכת הפעלה של 64 ביט, מהרגע הראשון שהמחשב עלה, ה CPU לא יציב ונמצא ב 75% ממוצע. לגבי התהליכים שתופסים אותו, זה משתנה כל הזמן, פעם זה אפילו ה TASKMANAGER כשפועל, ה IEXPLORER וכו'. אני מניח שיש בעיה בחומרה, לדעתי במעבד. השאלה שלי היא אם זה נכון ומה …

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. http://hwzone.co.il/news/136224 בכתבה שלכם לפי תמונה ימין מצויין CORE I3 יש תוספות למעבד CVT-HD QSV / INTR 3D ולמעבד הבכיר CORE I7 לא נוסף דבר ? ביכולת עיבוד ?

15. שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: pentium 4 630 3.0ghz 800mhz fsb לוח: gigabyte 8i915pl זיכרון: 1gb ddr 400mhz + 512mb ddr 400mhz שמתי לב שמהירות הבאס מכוונת על 100 עם מכפלה 15 > 1.5ghz המעבד אמור לעבוד ב 200 עם מכפלה של 15 > 3.0ghz כשאני מנסה לשנות בביוס את המהירות ושומר את ההגדרות, כשהמחשב עולה אני רואה שוב שהוא חוזר ל100mhz ניסיתי לתת מספר נמוך יותר מ200 והצלחתי לשים אותו על 120mhz ואז החלטתי לבדוק את המכפלה של הזיכרון - ראיתי שהיא מכוונת על 2.5. במהירות באס של 200 הזיכרון עובד במהירות 500 וכנראה זה מה שגורם לבעיה. באפשרויות מכפלה של הזיכרון יש auto/2.5/3/4. בחוברת של הלוח מופיע שעבור מעבד בעל באס 533 ניתן לכוון 2.5/3/4 ועבור מעבד בעל מהירות באס 800 ניתן לכוון…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. מדובר במעבד E5-2687W, זה אותו מעבד כמו I7 3930/60 רק בגרסה המלאה עם כל 8 ליבות ו20MB קאש והוא מאפשר עבודה עם שני מעבדים על לוח. http://guru3d.com/news/intel-8core-sandy-bridgeep-benchmarks/ התוצאות מORB ונעשו על לוח X79 רגיל. http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=34292

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by benyben,

למי שמתעניין http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-CPU-LGA-1155,14106.html#xtor=RSS-1811

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by arigo,

אפשר לקבל המלצה על לוח אם ל HTPC עם כרטיס NVIDIA פנימי ??? הגודל של הלוח לא כ"כ חשוב למרות שעדיף שיהיה מינימאלי

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  19. איפה ניתן לקנות GA-990FXA-UD7 או Crosshair V Formula-Z

20. Started by Xylene,

יש לי לוח אם GIGABYTE P55A-UD3 מבחינת זכרון עדיף לי 2 סטיקים או 3? בעיקרון יש הבדל מבחינת הלוח אם שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by preachers,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים שאין הרבה הבדלים ביניהם חוץ מהמעבדים. אולי תוכלו לעזור לי להכריע לפי המעבד. המעבד הראשון הוא 3317U והשני 3210M כמובן ששניהם i5 של intel. אשמח לתשובה ועצות מכם המומחים.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by PizzaDT,

אוקיי אז זה הסיפור: זה היה מזמן. כשניסיתי להדליק את המחשב היה נראה כאילו הוא נדלק אבל במסך לא הייתה תמונה, ואז צפצופים. אחרי כמה נסיונות ומשחק בכבלים הוא היה נדלק בדרך כלל. ואז זה פשוט הפסיק, הוא הפסיק להדלק לא משנה כמה פעמים הדלקתי וכיביתי. אז הלכתי לטכנאי, שבדק ואמר שזה הכרטיס מסך, אז החליף לי לקחת 9500GT כשהיה לי 2900XT. והמחשב פעל דיי הרבה זמן עד ששוב...אותו דבר, שום תמונה במסך. קניתי לפטופ וזרקתי את המחשב לארון, היום החלטתי לתקן אותו, והטכנאי שבדק אמר שזה הלוח אם. (הבאתי לו את המחשב עם ה2900XT). שאלתי אותו בקשר לכרטיס מסך והוא אמר שהוא דווקא בסדר. אז ככה. המפרט של המחשב: Q6600 הלוח אם שלא עובד הוא P5n-sli או וואריינט של זה...לא זוכר בדיוק, זה לא משנה הוא לא עובד. 290…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by BeBest,

שלום, יש לי 4 סטיקים של זכרונות DDR2 במתחים שונים: 2x1.8-1.9v 2x2.1-2.2v מה הסיכון שבחיבור כל ה-4 ללוח אם? האם יכול לשרוף את הסטיקים / סלוטים? האם כדאי לשנות את המתח ידנית ל"ממוצע" ביניהם (2.0v)? תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by ido2309,

שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.