מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו יש מידע עליו או איפה אפשר לראות השוואות או גרפים או כל מיני דברים רק אני רוצה לדעת עליו יותר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו ורוצה תגובות עליו. בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי יש לי זיכרון rdram 1) זה משנה אם אני משתמש בזיכרון אחד של חברה מסוימת ואחד של אחד? 2) אני רוצה המלצה לזיכרון של 128 מגה 3)מה זה משנה נגיד זה בה בשני כרטיסים או אחד?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הלוח אם של asus p4t 533 ראיתי שיש 2 דגמים אחד עם "C"ואחד בלי שמתי לב שזה שבלי יש 256 זיכרון rdram שהוא מגיע איתו רציתי לדעת מה ההבדל בינהם??? אם למישהו יש סיקור עליהם זה יעזור לי ועוד דבר זה מגיע עם כרטיס זיכרון אחד או 2? כי הזיכרונות האלו חייסים לעבוד בזוגות! אז האם מקבלים מין כרטיס דמה כמן שיש לי היום שהמחשב יעבוד? ומה אתם אומרים על הלוח זהז הוא טוב? יש לי הצעה של הלוח עם הזיכרון ב 1900 שקל שווה????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל ולבטל את זה בביוס... מה זה עושה ואיך זה משפיע על המחשב, והאם להפעיל את זה או לבטל את זה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני רוצה להחליף למחשב שלי את לוח אם ואת המעבד אז איזה מעבד כדי לי לקחת AMD או ש intel איזה מהם הכי מהיר וחזק ואיזה הכי בטוח
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בויכוח קטן עם חבר עלתה אצלנו הסוגייה הבאה: אילו מן הלוחות הבאים (מבוססי KT333) הוא טוב יותר (מבחינת ביצועים, בעיות ידועות, יחס מחיר/תמורה): ASUS A7V333 או Gigabyte GA-7VRXP. העלו פה את דעתכם/טענותיכם. תודה מראש, וסליחה אם הדיון כבר היה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי הלוח שרשום בטופיק, מאחר ואני דיי חדש בכל העניין של הזכרונות, ואני דיי מתעצל להתחיל לחפש נושאים ישנים בנושא רציתי לדעת כמה פרטים על הלוח הזה- א. באיזה סוגי זכרונות הוא תומך, ובאיזה מהירויות? ב. האם ניתן פשוט לקנות סטיק זכרון אחד של 256MB DDR ולשים אותו במקום ה SD הקיים? ג.כנ"ל רק לגבי RDRAM, והאם יש חובה לקנות זוגות שלו? ד. אם אני קונה זוג RDRAM האם אני יכול לשים בזוג הסלוטים הנוסף זוג סטיקים של SDRAM? תודה מראש לכולם. :saint:
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
מה ההבדל בינו לבין מעבדים "רגילים" כמו XP או פנטיום 4...
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס AMD בתקציב של 5000 שקל כולל מסך תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מכיר את החברה הזאת?????? בקורות די טובות קראתי על הזכרונות שלהם, אני מחפש זכרון 256 DDR266 כנראה שאקח Dane-Elec ב-43 דולר. אני רק רוצה לשמוע את חוות דעתכם בקשר לקנייה. שאני לא יעשה שטויות איך שאומרים...
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ראיתי פורומים שלמים שמחולקים לצ'יפסטים ->חברות וכו'... וכך ניתן למצוא דעות משתמשים על כל הלוחות כיום. מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים כאלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האלן חברה, חבר שלי נטס לארות הברית (לציקגו) ואני רוצה להזמין ממנו זכרנות! עכשיו היתי רוצה DDR PC2700 333MHZ אשר יהיה מיועדים למערכת אינטל עם OC!!! אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256! אנא המליצו לי על 3 הסטיקים שהכי כדאי לקנות! (PC2700 333) תודה! ;) חוצמזה אם מישהו מכיר חנויות חומרה בציקגו ויתן לי פרטים עליהן , אני יודה מאוד מאוד!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך באיזה פורום לשים את זה, אז אם אחד מהמנהלים חושב שזה מתאים לפורום מסויים, שיעביר את זה לשם בבקשה.. אני רוצה לשדרג ת'מחשב בקרוב ושהוא יהיה מהיר, ויהיה לו אפשרות לאוברקלוק טוב, לא רצחני מידי, ולא חלש מידי מעבד אני כנראה הולך על ה2.0 או 2.26 (מה עדיף?, ל2.0 אין באס של 533?) לוח אני קצת מבולבל, אני רוצה אחד של אסוס, אבל אמרו לי שעדיף אפוקס או אביט, מה כדאי? (התקציב שלי לא בשמיים, קחו את זה בחשבון..) זיכרון: בגדול רציתי ללכת על הrdram 800 שהוא נראה לי הכי מהיר, אבל אמרו לי שאם אני רוצה אוברקלוק עדיף לי ddr 333, האם זה נכון? מה אתם אומרים? מצד אחד אני רוצה ת'מהירות של ה800 ומצד שני את האוברקלוק של ה333 ? אני לא יודע מה להחליט, אולי אני ילך על מה שיותר זול מבין השנ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מבין את כל הקטע הזה.... הRDRAM עובד במהירות של 800MHZ והDDR עובד ב333MHZ או 400 בלוחות החדשים.... והRDRAM לא יקר בהרבה (חוץ מהדגמים של ה 1066 שהם ממש יקרים) אז למה אנשים הולכים על DDR הRDRAM יותר מהיר לא??
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
נמאס לי מהדורון 800Mhz שלי והחלטתי להתקדם מעבר לליבת הספיט-פייר. קניתי וקיבלתי דורון 1.2Ghz ולפי מה שאני יודע סידור הגשרים שלו שונה מהאת'לונים, איפה אני מוצא מדריך לעשות לו את הגשרים? או שאני פשוט מאוד מוצא את הגשר ומעביר לו את אותו הטיפול עם החומר הלא מוליך ועל זה שכבת חומר מוליך? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי שנמצא כאן כרגע צריך עזרה בבחירת לוח אם לשידרוג שהוא מתכוון לעשות בקרוב. הוא מתכוון להשתמש במעבד AMD Athlon 2100+ ומוכן להשקיע בסביבות ה700 ש"ח על לוח האם (גמיש). הוא רוצה בערך 6 סלוטים של PCI, וארבעה סלוטים לRAM. הוא גם לא רוצה שום כרטיסי On Board. אילו לוחות אם תוכלו להמליצ עליהם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הת'רד הזה ב-OCWorkBench החלטתי לפתוח אחד אצלנו ולראות איזו ערכת שבבים לדעתכם ותיהיה הכי מהירה ולמה. האם זה יהיה ה-nForce2 של nVIDIA? ה-KT400 של VIA? ואולי ה-746 של SiS ?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-