עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RONEN1N,

שלום רציתי לדעת אם לוח DB75EN יתאים למעבד I5-3350P תודה

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  2. יש לי שני סלוטים של 256 וינבונד בduel ואני מחפש סוגי זיכרונות נוספים שמתאימים אני מעוניין להוסיף עוד שני סלוטים של 256 שלא יתנגשו לי עם הוינבונד

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  3. Started by Jack_g,

יש לי זיכרון 256mb Corsair pc3000 cas=2.0 אני מעוניין כרגע להוסיף עוד שבב 256 אבל העניין ש CORSAIR יותר מדי יקר אם אני יקנה למשל SAMSUNG PC333 או MUSHKIN PC3000 תהיה לי בעיה של תאימות בין השבבים? בזמנו ניתקלתי פעם בבעיה דומה של זיכרונות חברות שונות של SDRAM ו המחשב פשוט עשה RESET ו נתקע מסכים כחולים וכו' עד שהחלפתי לזיכרון מאותה חברה. תראו בפירוט של המחשב מה הלוח אם וכו' . תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by ElemenTal,

חייבים להתקין בזוגות או שפשוט הם צריכים להיות באותה מהירות ? יענו יש לי 2 סטיקים של ג'יגה, ואני רוצה להרחיב אז חשבתי להוסיף 2 ג'יגה או 4 אבל בסטיק אחד, אז זה יהיה בסדר שיהיו 2 סטיקים של ג'יגה ואחד של 2/4 ? כל עוד הם באותה מהירות ובאותה CL (צריך שהם יהיו באותו CL או שזה כבר לא חשוב ?) זה בסדר ?..

5. Started by kipod301,

יש לי זכרון DDR1 512 MB 333Mhz ואני רוצה להוסיף DDR2 1024 MB 667Mhz. האם הם יוכלו לעבוד ביחד? והאם הלוח-אם תואם DDR 2 בכלל? הדגם של הלוח-אם הוא: 848P Neo2-V, MS-7108 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. Started by freerider,

שלום אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, המפרט הוא: לוח ECS P4VMM2 זיכרון סטיק אחד של 256Mb - PC2100 המעבד הוא (P4 - 2.4Gh (133x18 האם אני יכול להיכנס לחנות הקרובה ולקנות 256Mb PC3200 לתקוע בסלוט הפנוי בלוח אם וגמרנו ? תודה

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  7. חיפשתי בפורום הזה את התשובה אך לא מצאתי.... יש לי עכשיו זכרונות KINGSTON 256X2 DC במחשב, ואני מוסיף זוג זכרונות של PQI 512X2 DC, השאלה שלי האם הזכרונות יתפקדו כ 1500MB, או שתהיה ירידה בגלל שהכרטיסים לא באותו הנפח???

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה לבדוק תאימות בין זכרונות מחברות שונות מישהו יכול להביא לי בבקשה

9. שלום לכולם ! ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N-SLI Deluxe, ברצוני לרכוש קיט זיכרונות 2GB מתוצרת G.skill דגם F1-3200USU2-2GBHS קישור http://gskill.de/product_sp01664.html 1) אשמח לקבל תגובות מאנשים שראו/שמעו על שילוב של הלוח והזיכרון הנ"ל. 2) באמצעות אילו תוכנות ניתן לבצע בדיקה לזיכרונות פרט ל- memtest ו- prime95 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. אני יודע שמדובר במקרה מוזר, אבל באתר של ג'יגה בייט, רשום שהלוח תומך במעבד מגרסת BIOS 5. הם זה אומר שכאשר אני קונה אותו מהחנות ומתקין עליו את המעבד הוא לא יזהה אותו? אם הוא לא יזהה, אז איך אני אמור לעדכן את הBIOS של הלוח לגרסה חדשה בלי האפשרות להתקין מערכת הפעלה / או להפעיל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב לוח אם למחשב חדש ולחבר אליו הארד דיסק בחיבור IDE. בגלל שההארד דיסק ישן והלוח חדש, יכולים להיות בעיות תאימות? הלוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H וההארד שאני אחבר אליו: WD WD400 WD Caviar SE IDE

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  12. שלום, בדף הזה: http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=33869&familyID=1&culture=en-US מצויין שהמעבד E8400 שאני מתכוון לקנות לא תומך בצ'יפסט P45, שזה בדיוק הצ'יפסט של הלוח P5Q שאני מתכוון לקנות... ברור לי שזה לא תומך אבל אני בכל זאת רוצה לברר פה... פשוט לא העליתי על הדעת שאם כתוב באתר של הלוח אם שהוא תומך במעבדי C2D אז הוא לא יתמוך בחלקם... סתם מסקרנות, מה יקרה אם אני אחבר את המעבד הזה ללוח הזה? יעבוד? יעבוד גרוע? יישרף?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by yotamavi,

קניתי זכרונות PK של G.SKILL ולוח אם S3-965P יהיו ביניהם בעיות תאימות או משהו?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by ABCD,

האם רצוי שהצ'יפים בלוח האם ובכרטיס מסך יהיו של אותה חברה?או שזה לא משנה לדוגמא כרטיס מסך Sapphir Radeon X800XL 256 mb ולוח אם MSI- k8n neo4 platinum עובדים טוב ביחד? האם ידוע על תופעת התנפחות קבלים בלוח האם הנ"ל? האם עדיף את אחד מהלוחות אם הבאים: Asus A8n- E Asus A8M SCI Asus A8n CLI delux ואם כן איזה מהם?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by navk2,

תקשיבו יש שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן... יש לי לוח אם : Intel Cherry Creek D915PCY , סוקט 775 . איזה מעבדים אני יכול להתקין בו ? כי אני יודע שהקנטספילד הוא 775 וניראה לי קצת מוזר לשים מעבד כזה חדש על לוח אם מלפני שנתיים וחצי... וגם יש סיכוי שבעתיד אני אחליף מעבד (כרגע יש לי 3 GHZ עם HT בתוצורת proscott ) למשהו עם 2 ליבות כי אני יודע שבעוד שנה משחקים יהיהיו חייבים את זה, אז אני אוכל להחליף מעבד בלי להחליף לוח אם ? כמה אתם אומרים שיעלה מעבד 2.6 DUEL CORE בעוד כשנה - חצי שנה ? ושווה לי בכלל להחליף כי כרגע אני כיתה ח' ואני יודע שביכתה י' כבר לא ייצא לי לשחק כזה הרבה...

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  16. שלום ברשותי לוח האם הבא: Intel Maryville D850MV וכרגע יש עליו סטיק יחיד של 256MB RDRAM של Samsung. ברצוני לדעת אם יהיה אפשר להוסיף סטיק של זיכרון DDR - 256 מ"ב והאם הם יפעלו כ-512 כמו שצריך או שתהיינה בעיות? האם בכלל הלוח אם תומך בDDR?

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר שלי ביקש ממני לברר לו בקשר לתאימות בין מעבד ללוח כיוון שהוא בעבודה ללא אינטרנט . אני מעתיק לכם את ההודעה ככה שאולי תהיה איזו דיסאינפורמציה(מקווה שתבינו). האם מעבד S9550 מתאים ללוח P5Q של אסוס, אני רואה באתר של אסוס ובאינטרנט שהוא מתאים ל-S9550 אבל לא רואה את הדגם עם ה-S. לא מוצא על זה כלום באינטרנט למעט שרושמים שזה בדיוק אותו מעבד רק עם מעטפת תרמית נמוכה יותר-65W ב-Q לעומת 90W ברגיל. רוצה לקנות מ-EBAY וחייב לדעת אם זה יעבוד אצלי.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by אור ויסמן,

שלום , רכשתי מעבד ולוח אם. השאלה היא האם שניהם יכולים לעבוד יחד ביחד עם זכרונות DDR4? לוח אם : Gigabyte X99 mATX Motherboatd Micro ATX DDR4 2133 LGA 2011-3 GA-X99M-Gaming 5' mother board. מעבד: Core i7-4930K Processor לשניהם אותו סוקט 2011 העיניין הוא שראיתי שהמעבד הוא דיי ישן, ולא תומך בזיכרונות DDR4 , האם זה צריך להפריע במשהו??

19. Started by שרול,

היי לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד שיש לי כעת למעבד מתקדם יותר (ליבה כפולה או יותר) ואני לא יודע במה תומך הלוח אם שלי ??? ??? יש לי לוח אם msi neo2 ms-7028 אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב אני יכול לשים על הלוח אם שלי ושתהיה לי תמיכה ושיעבוד תקין הfsb שלי הוא 800MHZ תודה לכל מי שיוכל לעזור לי כי זה די חשוב אני כרגע משתמש בפנטיום 4 530j

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. האם המעבד amd athlon ii x3 435 מתאים ללוח אם MA770 UD3?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. מעבד i7 K3939 לוח asus p9x79 תושבת 2011 זיכרונות CORSAIR Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) X 2 (כלומר 32 gb בסך הכל) וברצוני לדעת 1. האם המעבד תומך ב32 gb 1866 (אני יודע שמדובר בכמות חריגה ולא זה מה שהתכוונתי לשאול..) 2. האם המעבד תומך בעיקרון ב8 חריצי זיכרון. 3. האם הלוח מתאים מכל בחינה למעבד והזיכרונות (אם פיספסתי משהו) 4.האם מישהו יוכל לומר לי מה ההבדלים בין התתי דגמים בp9x79 (הרגיל,le,pro) ואם זה משמעותי כפי שכתבתי זה אמור להיקנות בחו"ל ולא יהיה מעשי להחזיר לכן חשוב לי המידע מראש. עוד משהו שאולי אין זה כאן מקומו: אם תשלח אליי חבילה מחבר כשהמוצרים אינם באריזתם יש מצב שייגבו מכס? [h=1][/h]

22. האם זה נכון שזכרונות של 400 לא עובדים עם סוקט A של מעבדי AMD, או לא עובדים כשורה, ושהמעבד הזה עובד בצורה הכי טובה עם זכרונות של 333? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  23. מה נשמע? יש לי שאלה אני רוצה לשדרג כמה מחשבים ואני רוצה לדעת 1.) אם כרטיס מסך החדש יעבוד עם הלוח אם של המחשבים הישנים יותר 2.) אם אני יכול להכניס מעבד חדש על לוח אם ישן (לדוגמה P4 על לוח שיש עליו P3). 3.) האם HD SATA יכול להתחבר ללוח אם ישן או שצריך מתאם או משהו כזה? 4.) אם אני מחליף זיכרון במחשב ישן אני יכול להכניס DDR למקום שבו היה SDRAM? 5.) בכלל מה ההבדל בין DDR ל SD? 6.) בכללי איך אני יכול לדעת אם חומרה חדשה תתאים במקום של חומרה ישנה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה יש לי זכרונות: CORSAIR TWIN2X1024-6400C4 DDR2 1GB (512MBX2) 800MHZ CL4 אני רוצה להוסיף שני ג'יגה נוספים של הזכרונות האלה: G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 רציתי לדעת אם תיהיה בניהם תאימות מלאה וניצול מירבי? :s05: אם לא אנא תמליצו על זכרונות אחרים בתדר של 800 מגה הרץ עם CL4 קיט של שתי ג'יגה ובטווח של עד 600 שקל לכל היותר ושיהיו תואמים.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by yarin153,

שאלתי פה כבר בעבר אבל לא קבלתי תשובה אני רוצה לקנות את הלוח הזה ( אני עקשן קצת על ASUS ואני מודע לזה שאני מוסיף סתם בשביל השם לעומת GIGABYTE) Asus P8H77-V LE עכשיו .. במידע על הזכרון כתוב לי ככה: 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz Non-ECC בדגש על זכרון 1600 ... שעליו רשום (OC) מה זה בדיוק אומר OC ? אני חייב OC כדי להשתמש במהירות הזאת?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים