עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by giloman,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3200 מה יותר טוב -מבחינת ביצועים!!! -ליבת קלוהאמר או ליבת ניוקסל ? ואם אני קונה את הלוח של EPOX דגם :8KDA3J השאלה על הלוח היא : יש לי מארז מידי טאוור טוב ומושקע מאוד (עם הרבה מודים ) שרשום ל הקופסא שלו P4\K7 והAMD 64 הוא K8 אז אני רוצה לדעת האם המארז יתאים ללוח ?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by dor700,

הפנתיום D הוא נגיד 2.8 והוא כפול ליבה אז זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 5.6GHZ או 1.4X2? ה CORE2DUE שווה באמת את מהירות השעון הנמוך יחסית? וכמו בשאלה הראשונה רק ל CORE2DUE....

3. Started by Merovingian,

1) מישהו מכיר את הזיכרון: LD-T1024-6400 1GB DDR2 - PC-6400 800Mhz (2x512MB) Memory kit CL5 - OEM אני יכול להשיג אותו ב- 754 ש"ח. שווה? 2) מה ההבדל בין CL5 ל- CL4? האם עדיף לקנות זיכרון במהירות 533 ו- CL4 או 667 ו- CL5?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by dark,

1.האם ECC זה זיכרון שרתים? 2.במה הוא יותר טוב מזיכרונות רגילים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SupeRnovA,

core speed מה זה? ובזיכרון שרשוםMax Bandwidth pc 3200(200mhz) זה אומר שהמהירות של הזיכרון 200? תודה.

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  6. Started by amit22,

קניתי היום זכרון מתוצרת geil אני מוציא אותו מהקופסה ואני רואה שהוא שיש עליו משהו בצבע כחול ובפנים כנראה נחושת לקירור כי הוא היה קר מאוד שהוא הגיע ok הכנסתי למקום של הזכרון זה עובד ובדקתי את ביצועו יחד אם ה256 שהיו לי כבר והביצועים השתפרו בצורה פנטסטית הפעלתי את gta vice city ועדיין לפעמיים יש לי תקיעות מעצבנות כאלו השאלה שלי האם זה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי ועוד שאלה למה הזכרון של geil שמצויד בקירור מתחמם יותר מהזכרון בלי קירור ? בתודה עמית פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 256 ddr 333 טרה בייט 256 ddr 333 geil אם קירור עלה 236 לוח אם asus p4533-e

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by iyehuda,

1. איך אני יכול לדעת מה גירסת הביוס שלו ? 2.איך אני בודק אם הUSB של המחשב הוא אכן USB 2.0

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by badtoyboy,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב, ואני רוצה לשאול שתי שאלות: 1. האם כדאי לקנות לוח G33,כי שמעתי עוד מעט יוצא G35.... מתי בדיוק ייצא ה G35, שאני אדע אם כדאי לחכות.. 2. יש לי אפשרות לקנות זכרונות של חברות KINGSTON ו CORSAIR, שניהם VALUE. איזה חברה עדיפה? תודה!!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  9. הלכתי היום לקנות מחשב חדש להורים שלי ובשיחה עם איש המכירות בקשר לרכיבי עלו לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה כרטיס מסך (PCIX16) למחשב האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך OB? והאם זה יוזיל את העוליות קנייה של לוח אם בלי כרטיס מסך OB? 2. האם לוח שהוא MICRO ATX הינו זול משמעותית מלוח בתצורה רגילה? והאם יש סיבה להעדיף את הלוח הקטן על פני לוח "רגיל" בהנחה שמארז המחשב הינו בגודל סטנדרתי? אשמח מאוד לשמוע לקבל תשובה לילה טוב לכולם!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by iyehuda,

1.איך עושים שהמעבד יבוד קבוע על 3G קבוע ( מעבד E8400 ) 2.איך יודעים כמה צורך הכרטיס המסך ה O.B זיכרון מהלוח ,או שהוא לא צורך מהלוח ?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. א. האם המעבד i7 930 דורש שהזכרונות יהיו בשלשות למשל : 3x2GB אם כן, זה אומר שהוא לא יודע לעבוד עם 2x2GB?. ב. מה ההבדל בגרסאות השונות של לוחות האם מסדרת GA-x58, למשל בין ה- x58a ud3r, x58a ud5 וה-ud7?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום לכם חברי היותר חדשים והיותר ותיקים בפורום. עבר זמן רב מאז שדנו בזה, גם כי בימים עברו נהגנו לדון הרבה בנושא. אז פתחתי דיון, נראה איך ולאן יתקדם. רציתי לחלוק עם שאריות חובבי החומרה הותיקים בפורום את הימים השמחים יותר של החומרה. פשוט ארוץ ונראה... זוכרים את ימי LGA775 העליזים של 2006-2009? אספר לילדים. ממש לא מזמן, לפני כ-5-6 שנים אוברקלוקינג עדיין היה תחום מאוד נישתי. הוא היה תחום מעניין, מבריק ומהנה לעיסוק. ב-LGA775 היה הרבה אקשן לגבי יכולות של לוחות אם לבצע המהרה למעבדים בתושבת. היה פילוח רחב של יצרניות, ערכות שבבים ויכולות המהרה. Back When overclocking mattered יכולות ההמהרה של לוחות אם נמדדו על פי קריטריון מאוד חשוב שהוא השגה של באס מקסימאלי. לוח אם שידע ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by explize,

שלום לחברי הפורום לאחר מעבר על עמודי מידע בפורומים בארץ ובעולם יצא לי להרחיב ידע במושגים בסיסים אבל לא לקשר בינהם כ"כ. אני עומד לקנות מחשב לאחר שעד עכשיו אני עובד עם P3 933MHZ ועד למעבד זה יש לי ידע די טוב במחשבים הרכבה ופרוק וכו' הבעיה שאני מפגר בשנתיים בחומר של החומרה החדשה. המחשב ישמש בעיקר לצורך עיבוד מוזיקלי(כרטיס של M AUDIO) וקצת מדיה של תמונות ועיבוד סרטים(פרמייר...אבל בקטנה) ההחלטה היתה ללכת על מעבד E6400 ועם לוח ג'יגהבייט 965P DS3 השאלה שלא הבנתי איך מתאמים זיכרון מתאים, מושגים כמו 1:1,CL,מוצרים שהומלצו ע"י היצרן, חוסר השפעה של הקונרו מול תזמונים, תזמונים אין לי נסיון בOC אבל הייתי שמח להשאיר את האופציה פתוחה בהתייחס לזה שהבנתי שאפשר להקפיץ את המעבד לביצועים של ה…

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by Anonymous1,

אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by waisor,

שלום ויום טוב.. ברשותי כרגע לוח אם של חברת אסוס סוג A8N-SLI עם שני סטיקים של 512MB כל אחד של חברת OCZ DDR מדגם gold adition. והשאלה שלי היא כזו, אתמול קניתי ב"נועה" .1GB OCZ DDR Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2 האם אני יכול לחבר אותם ושיהיה לי בעצם 3GB זיכרון ושיעבוד לי בתאימות?? הודה לכם על תשובתכם המהירה. אור.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Skipper,

היי, יש לי לפטופ Lenovo g570 עם מעבד Intel b940 ו - 4 גיגה זיכרון שתומך ע"פ האתר של Intel עד 16 גיגה זיכרון מסוג DDR3. אני מבקר בתאילנד בקרוב והמחירים של הזכרונות שם ממש נמוכים. יש טעם לרכוש 16 גיגה זיכרון? המעבד ינצל את כל הזכרון? או להסתפק ב8? תודה רבה על העונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, לחבר טוב שלי הלך הלוח אם P35-ds3l ונגמרה לו האחריות, העיניין הוא שיש לו זכרונות קצת לא מוכרים שיש להם בעיות תאימות עם חלק מהלוחות. ניסיתי לחפש בגוגל אך לא מצאתי משהו קנקרטי, האם ידוע למישהו בעיות תאימות בין הזכרונות הנ"ל. Adata 1066+ 2X2gbוהלוח הזה. Gigabyte GAEP45UD3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719724 ומה ההבדל בינו לבין זה? Gigabyte GAEP45DS3L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715911 והאם שווה לדעתכם להשקיע קצת יותר ולקחת את הAsus P5Q SE2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719871 תודה רבה, בשם החבר. יום טוב

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום, יש לי 2GB זכרונות של G.Skill 800MHz CL4 PK יהיה בעייתי להוסיף עליהם עוד 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6690&perur=1&t=8 פשוט יש לי זיכוי שם

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by zvika04,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב לשילוש לוח+מעבד+זכרונות כיום יש לי מעבד פנטיום D805 הלוח החדש יהיה GIGABYTE GA-P35C-DS3R , והכוונה לקנות במרץ את E8400 לפי נתוני הלוח באתר היצרן, הוא תומך במעבדי פנטיום D האם אני יכול להיות שקט שהוא יתמוך ב D805 ? בתודה מראש צביקה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. שלום שאלתי בעוד פורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית אולי כאן תעזרו לי. אני מתכוון לקנות את הלוח NF7 של ABIT (עולה 450 שח) יחד עם בארטון 2500. הזכרונות שיש לי כיום הם 2*256 במהירות 266. א. האם אפשרי לנעול את הזכרונות ל266 ועדיין להריץ את המעבד על 333. ב. האם עדיף במקרה שלי לקנות אטלון 2400 שפועל על 266?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף לוח אם+מעבד כיום אני עם זכרונות 32GB DDR4 1066Mhz השאלה שלי האם הם יתאימו ללוח הזה אני יודע שה 1066 Mhz לא כתוב פה כנתמך, אך האם באמת יש לזה משמעות? תודה מראש

22. Started by gt2,

שלום, ג'יסקיל הוציאה את סדרה X שכביכול מתאימה לסנדי בריג' השאלה אם אני יכול להרכיב אותם על לוח P55? זה הזכרונות http://www.amazon.com/G-Skill-PC3-10666-RipjawsX-7-7-7-21-Channel/dp/B004I789CM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320656336&sr=8-1 שאלה שניה יש לי כרגע 4 ג'יגה ב2 סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 8(המחיר באיביי שואף לכלום!) השאלה אם המחשב יקבל את ארבעת הכרטיסים כ4 ערוצים? כי זה שני סטיקים של 2 ושני סטיקים של 4... אני צריך את זה קצת דחוף

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by gal.w,

האם כל לוח סוקט A הוא תואם T-bred? אם לא, A7V266-E תואם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

שלום. לא מזמן חבר שלי קנה שני סטיקים של 256 למחשב שלו (400MHZ EA) יש לו חברה לא מוכרת בשני הסטיקים הקיימים והוא ניסה לצרף את טווינמוס החדשים שהוא קנה, המחשב התחיל לצפצף לו והלכנו לחנות שממנה הוא קנה והוא אמר שהם לא יוכלו לעבוד ביחד עם הסטיקים הקיימים הם לא מסתדרים או משהו כזה. אז השאלה שלי פה היא אם אני אקנה סטיקים של חברה ויש לי מגוון אפשרויות יש סיכוי שהם לא יעבדו אצלי? יש לי שני סטיקים של 512MB של טווינמוס בתדר 667.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. דגם הזיכרון: VS2GBKIT667D2 האם יתאימו זה לזה? באתר של CORSAIR ראיתי את ההערה הבאה: NOTE: Must use F4 BIOS or newer for optimal RAM compatability מה הכוונה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים