עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aviv00,

אותו מהירות אותו חברה DDR4 ודגם מקביל אפשרי ?כדאי ?

2. הי, יש לי לוח אם Z370M D3H-CF עם מעבד I5-8600K בדקתי את הזיכרון שיש במחשב וזה 16G עם הפרמטרים הבאים: NB 3800MHZ DRAM F 1200MHZ FSB:DRAM 1:18 CL 17 TRCD 17 TRP 17 TRAS 39 TRFC 313 עכשיו אני רוצה להוסיף 16G נוספים שיש לי בבית את cmr16gx4m2c3000c15 LATENCE 15-17-17-35 SPD 2133 TESTED SPEED 3000 האם זה יעבוד ביחד, אפילו בתדר הנמוך כי מה שחשוב לי זה הזיכרון ולא המהיאות שלו תודה

3. https://www.youtube.com/watch?v=S-LZkp428qo ברור שהכל בערבון מוגבל ....

4. לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה

5. דור מעבדי ה-Core ה-14 השולחני של אינטל לא צפוי להביא איתו תוספת לכמות הליבות הזמינות ברוב רמות המחיר, בניגוד לדיווחים מוקדמים אופטימיים מעט יותרלכתבה

6. מעבדי סדרת Hawk Point של AMD ינחתו בקרוב לתושבת AM5 וצפויים להביא איתם ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד - ריכזנו עבורכם את כל מה שכדאי לדעת לפני ההכרזה הרשמיתלכתבה

7. תושבת LGA1700 השולחנית של אינטל רואה סבב נוסף של מעבדים המבוססים על ארכיטקטורות Alder Lake ו-Raptor Lake. הנה כל הדגמים, המחירים ומה שצריך לדעת על המעבדים הזולים יותר של Core בדור 14לכתבה

8. בעוד אינטל מציגה חידושים טכנולוגיים עם עידן ה-Meteor Lake עבור מכשירים דלי מעטפת חום, אלו בעלי הביצועים הגבוהים ביותר מסתפקים ברענון למיתוג בדומה לסדרות המעבדים השולחניותלכתבה

9. חשבתם ש-AM4 סיימה את תפקידה? תחשבו שנית - AMD משיקה עוד דגמים לתושבת המזדקנת אשר יהוו אפשרויות נוספות לשדרוג עבור משתמשים קיימיםלכתבה

10. AMD מכריזה על סדרת מעבדים בעלת ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד עבור תושבת ה-AM5 המודרנית - האם זה הסיכוי להיפרד לשלום מעולם כרטיסי המסך הזולים?לכתבה

11. Started by iveco,

אני רוצה לקנות מעבד קצת יותר חזק מ 12400F חשבתי ללכת על ה i5 14600 ויש לי אפשרות להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת את ה I7 14700 אבל לפי ה PASSMARK ההבדל לא כזה גדול בביצועים לא חושב שזה שווה אולי ללכת על AMD ?

12. Started by iveco,

כמה שה 10400F ישן הוא נותן פייט ביצועים מרשימים עם RTX 4060 הוא מקבל 9790 נקודות , הבדל של 6% בביצועים מול 12400F . 12400F + 4060 מקבל 10354 נקודות R5 5600X + 4060 מקבל 10123 נקודות R5 5600 + 4060 מקבל 10095 נקודות I3 12100F + 4060 מקבל 9718 נקודות 10105F + 4060 מקבל 8965 נקודות

13. אני צריך מעבד חדש אבל עוד כמה חודשים יצא המעבדים החדשים של AMD 8XXX ZEN5 ולקראת סוף 2014 יצאו המעבדים של אינטל דור 15 שווה לחכות ? הביצועים יהיו מרשימים , הדור 14 ו ZEN4 הם כבר סחורה ישנה מתלבט מה לעשות , ה 14900 פשוט מעבד חם רותח האיי 9 החדש יהיה קריר מאוד בייצור 2NM

14. Started by iveco,

איך AMD הצליחה לשים במעבד IGP כל כך מרשים 780M שהוא ביכולות שלו חזק יותר ב 5% מ 1650GTX מישהו יכול להגיד לי ? כל הכבוד AMD , רק חבל שהמעבד קצת חלשלוש , עולה 1510 שקל לא זול והביצועים דלדלה הוא ברמה של i7 11700 וה 11700 עולה רק 960 שקל , ה IGP AMD מרשים מאוד

15. מעבד ה-Core i9 14900KS של אינטל מסמל יותר מהכל את צדדיה החזקים (אבל גם פחות יפים) של תושבת LGA1700 של אינטל, אשר נכנסת לישורת האחרונה של קיומה לפני החלפתה בדור חדש עם ארכיטקטורה חדשה - רטרוספקטיבה מהולה בלקחים לעתידלכתבה

16. הפרת הגדרות מעטפת החום הרשמית של אינטל הפכה בשנים האחרויות לפיצ'ר שמוטמע כברירת-מחדל בלוחות אם. לאחר דיווחים רבים על חוסר יציבות ומעבדים שנשלחים למימוש אחריות אנחנו מקבלים את היכולת להצמד באמת להגדרות היצרן, רק אם אנחנו ממש רוציםלכתבה

17. בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה

18. למי שרוצה להיות מעודכן לפני שבאתר (כאן) יביאו את הדברים ... https://www.youtube.com/watch?v=OGEdN2ahmBQ יש כמובן גרסאות מקוצרות . לידיעתכם !

19. רגע לפני שנפתחה תערוכת קומפיוטקס בטיוואן, אינטל חשפה לראשונה לעיתונאים את Lunar Lake - מעבד חדש למחשבים ניידים עם יכולות בינה מלאכותית יוצאות דופןלכתבה

20. אני משחק Metro 2033 Redux על גרפיקה LOW. אני משתמש בתוכנת Core Temp לניטור טמפ' התקנתי 4 מאווררים חדשים ובדקתי את כיווני האוויר (3 מכניסים אוויר ואחד מוציא + עוד אחד שמכניס אוויר לצלעות קירור של המעבד) ניקיתי את המעבד והחלפתי משחה טרמית, גודל אפונה. טבעי שהמעבד מגיע לטמפ' כאלה? אולי צריך להחליף? לשדרג?

21. לידיעתכם https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI

22. היום השקת מעבדי Ryzen 9000 לתושבת AM5 מתרחשת, לפחות לצמד המעבדים הראשונים, ה-Ryzen 7 9700X וה-Ryzen 5 9600X. לקחנו את האח הגדול מבניהם בעל 8 ליבות עיבוד וארכיטקטורת Zen 5 החדשה לבדיקת ביצועים בציפיה גבוהה והופתענו מהתוצאותלכתבה

23. לאלה שמודאגים האם המעבד שלהם בשלבי גסיסה מתקדמים או מתלוצץ עם טכנאיו, הנה סרטון שנותן כלים לבדיקת המצב - https://www.youtube.com/watch?v=P7Eyv5d2Rq8 כמובן שמדובר על הסיפור של מיקרוקוד וכו' וכו'.

24. שונאים כבלים? הנה פתרון יצירתי שמחביא אותם. לוח האם הזה מציג סטנדרט חדש של חיבוריות כדי להחביא כמה שיותר כבלים בשימוש מחברים שנמצאים דווקא בצד ההפוך של הלוחלכתבה

25. לאחר מעבדי Ryzen 9000 קיבלנו גם סדרות חדשות של לוחות אם עבור תושבת AM5 - הכירו את ערכות השבבים החדשות והמתקדמות של AMD - ה-X870 וה-X870E. בסקירה זאת אנו מביטים אל X870E AORUS PRO וה-X870 AORUS ELITE WIFI7לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.