מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
"הרכבתי מפרט - בטוח לגבי כמעט הכל חוץ מהזכרון והמארז. אבל תביעו דעתכם. Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח S.B LIVE 5.1 306 ש"ח " זהו מפרט שהרכבתי. המליצו לי על המעבד הזה והלוח, אבל אמרו לי לא להסתמך רק עליהם. אני מתכנן OC, להשאר ככה, או לשנות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי Athlon XP1700 כשAMD יעבירו את הXP לעבוד בליבת Thoroughbred אני אוכל לשים מעבד 2200 של Thoroughbred על הלוח הקיים כמו הPlamero ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה מבין המפרטים הבאים יהיה יותר טוב לOC אני מתכנן להעלות את הבאס ל133 : מפרט 1 מבוסס DDR Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache ABIT IT7 DDR 2700 256 לא סגור על חברה אבל נראה לי CROSAIR מפרט 2 מבוסס RD : Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache GIGABYTE 8IHXP 2 סטיקים של RDARAM 1066 של קינגסטון 128 מגה כ"א איזה מהם יותר כדאי, שניהם יוצאים אותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה תסבירו לי מה זה CTL, DTL, ומה ההבדל ביניהם... נ.ב. מה זה EDO ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ftp://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socka/kt333/a7v333/av33311.zip תהנו
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב בזמן אחרון אני ממש לא מעודכן בהתפתחות הטכנולוגית והמהירויות\סטנדרטים מעבדים\ליבות וזיכרונות וכו'... במיוחד בכל מה שקשור לערכות שבבים זיכרונות ומעבדי פנטיום 4. מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור לי? או שנתחיל בכך שאשאל מהיא ערכת השבבים האידיאלית כרגע, אני לא מעוניין בRDRAM אז אני מניח שזה סוג של I854 אבל זכרונות לערכה זו לפי מה שאני זוכר הינם רק 2100\1600 ולא 2700 החדשים... גם כן אין לי מושג מה ההבדל בין northwood ל williamate או מי מהם הוא עובד בFSB של 400MHZ או 533MHZ או מי בכלל 13 מיקרון, ואיזה סטפינג או מהירויות עדיף לקנות. גם כן איזה לוחות ממולצים בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן אני מקווה שהשם איכשהוא יהלום את החוויה שאני כותב כאן . אז ככה , במקום עבודתי , קנו 5 שרתים ! בסכום של אלפי דולרים ! , ואני במקרה לגמרי קניתי מחשב , רגיל לגמרי , בכמה מאות דולרים משהוא סטנדרטי וטיפוסי - Gigabyte 7vrxp עם זכרונות של DDR 333 256Mbyte וכמובן מעבד Athon XP 1800 . בעוד אנחנו מרכיבים את המחשב הראשון להתקנת Microsoft windows 2000 advance server , המחשב לא הגיב ולא הצליח לעלות . בעודי פותח את המחשב , אני מגלה שם לוח ע נ ק י - מכיל שני מעבדים של פנטיום 2Ghz בומבסטיים עם קירור מוזר (אנכי ) . שני זיכרונות של 512Mbyte מותקנים ..... וכמובן אני חוזר שוב - לוח גדול , אני חושב גדול פי- 2 מהלוח של gigabyte 7Vrxp . (אין מקום להשוואה בביצועים פשוט להבין מה הוא מכיל !) …
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לכל זיכרון יש CAS שנותנים לו כמו 2-2-3 או דברים כאלה, למה זה נחוץ? איך זה אמור לעבוד? אי אפשר פשוט לשנות רק את הFSB?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזאת מזמן, לא קיבלתי תשובה ברורה (הרוב נטו לצד הסלרון 500) אבל מכיון שזה שוב רלוונטי (סבב של מחשבים בבית..) אני שואל שוב. מה עדיף, מעבד P2 350, שאני משתמש בו כרגע (3.5X112) - רץ יציב מאוד על 390, אי אפשר לעשות יותר מזה. יחד עם לוח של אסוס P2B עם הציפסט iBX440. או מעבד סלרון 500 (66*7.5) עם לוח לא ברור, כתוב על החוברת ATX FORM BOARD.. בכל מקרה זו השאלה. אני הייתי דיי בטוח ששלי יותר טוב.. כי נדמה לי שיש לו יותר CACHE ואולי גם טכנולוגיות שאין בסלרון? וחוץ מזה הבאס שלי משמעותית יותר גבוה גם מה שעושה את הזכרונות יותר מהירים.. אבל מכיון שאנשים כאן אמרו ההיפך לפני מספר חודשים ששאלתי אני שואל שוב, תשובה ללא נימוק לא תתקבל ( :-* ). ובבקשה לחסוך תגובות כמו: תחליף מח…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע OC לP4 יש לי תקציב של בערך 3200 ש"ח מה כדאי לקחת מעבד + לוח + זכרונות, אני רוצה להעלות את הבאס ל133
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה בriva tuner ורצאיתי לדעת מזה וגם האם כדי להפעיל אותו
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כבר חודש וחצי אני פה וזה המחשב שהרכבתי עד עכשיו INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache 1,275 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 Leadtek GF4 Ti 4400 128MB DDR + TV OUT Retail 1,576 ASUS CD X 52 164 PLEXTOR CDRW 40X12X40 808 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 72 Hercules Game Theater xp 6.1 652 Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + window 551 5844 ש"ח כמו שאתם רואים אני צריך מחשב קומפלט.........התקציב של ההורים זה 8000 (כלומר נישאר בערך 2150 שקל)...וחסר לי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רואה הרבה מאוד סוגים לציפסטים של אינטל , כמו 845 ועוד כל מיני מספרים דומים מה ההבדלים בניהם?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח שחזר מRMA, ועדיין יש לי בעיות איתו, אז אני רוצה לבקש שABIT טייואן ישלחו את זה אליהם/דרכם כך שתיחסך ממני הטרחה (המרובה) של להתעסק עם המכס, ולבזבז המון זמן בלשחרר את המוצר, ולהוכיח להם שזה מוצר מתוקן, ולשלם על איחסון.. השאלה אם הנציגים בארץ אמינים, ואם יש עם מי לדבר שם?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי.. יש לי כרגע פנטיום אבל אני רוצה לעבור ל-AMD (ATHLON).. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב של Asus/Gigabyte/Chaintech/etc? חיפשתי הרבה מאוד ולא מצאתי.. ה-Abit KX7-333 מצא חן בעיניי.. אבל אף אחד לא מוכר את זה בארץ :-( .. אני רוצה לוח טוב שיחזיק להרבה זמן.. RDR או DDR ראם.. --Vega
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני קונה זכרונות SAMSUNG DDR, איך אני יודע שזה סמסונג מקורי ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי זכרונות DDR של CORSAIR והם מגיעים עם מעין 'כיסוי' שחור על הציפים של הזכרון עצמו שנראה כאילו יש לו קשר לקירור. לא כתוב עליו שצריך להוריד אותו לפני ההתקנה. האם צריך להוריד אותו? או קי אחרי שצחקתם, בבקשה תחזירו תשובה. עד עכשיו היה לי פנטיום 3...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-