עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

לאחרונה אני נתקל בהרבה זלזול ופקפוק מצד כמה אנשים (בורים!) באמינותה של AMD ובטענות וסטיגמות כמו: "המעבד נשרף מהר..." "אין אחריות על המעבד..." "צריך להוציא הרבה כסף על קירור..." "אינטל יותר טובים בביצועים..." וכ'ו... אנשים אלה מעלים את חמתי לכן אני פונה אליכם בעזרה - אני מעוניין בחומר הסברתי אשר יטהר את שמה של AMD (מצגות, סרטים, כתבות...) ויסביר לאנשים אחת ולתמיד שהם טועים לגביה... בתודה מראש, RnGKay

• 46 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by Liorde,

שלום לכולם, אני רציתי בבקשה לקבל הסבר קצר לגבי סוג זכרון DDR שבא בכל מיני דגמים: 2100,2700,3100 מה זה בדיוק הזכרון הזה? הבנתי שצריך לקנות לו לוח אם מיוחד אשר תומך בזכרון מסוג DDR אך האם לכל דגם של DDR יש לוח אם אחר? מהו ההבדל בין המודלים השונים של DDR זה...? תודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by asili,

זקוק לאתר או לאימייל

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by idrid,

שלום המעבד הישן p-2 300 נשרף קיבלתי מהיבואן מעבד חליפי חדש p-3 550MHz באריזה במיסגרת ה"אחריות לכל החיים" ! לוח ה-asus שלי תומך עד p-2 333. איזה לוח מומלץ ל - p-3 550 ה"חדיש" ? והיכן ניתן להשיגו ? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם ניתן לעבוד עם זכרונות בעלי מהירויות שונות - למשל DDR 300 ו - DDR400?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by oran87,

יש לי 128 זכרון פנימי RDRAM וזה תופס שני סלוטים של זיכרון על הלוח זאת אומרת פעמיים 64. ויש לי עוד שתי מקומות עם סתם חלקים ירוקים שאין עליהם שבב ולא נראה לי שיש להם תפקיד. האם אני יכול לשים במקומות האלה עוד שתי כרטיסי זכרונות של 64 כדי שיהיה לי 256 זיכרון פנימי RDRAM???????? HELP!!!!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by icy,

לאחי הקטן יש מערכת מבוססת PII 350 עם 256MB זכרון ו- geforce2 MX אשר שרתה אותו נאמנה. היות ואני אח נחמד והכל הייתי רוצה לצ'פר אותו עם מערכת מבוססת AMD שתשמש בעיקר למשחקים. התקציב, בגלל המיתון הנוכחי, עומד על 3000 ש"ח. במינימום זה אמור לכסות לוח+מעבד+זכרון ודיסק קשיח חדשים. לא רוצה להחליף כרגע את כרטיס המסך. אם אפשר גם הייתי רוצה להשאיר את המארז הנוכחי מטעמי חוסר תקציב בלבד. לאחר שבוע של בדיקות והשוואות שמתי עין על המוצרים הבאים: 673 שח - AMD ATHLON XP 1800 + FAN 752 שח - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 123 שח - Tsunami 350 Watt לגבי לוח אם אני עדיין מתלבט בין 701 שח - Epox 8K3A+ KT333 644 שח - Gigabyte GA-7VRXP 701 שח - Msi KT3 Ultra-ARU הסה"כ עומד בנת…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by someone,

האם כבר קיימים בשוק לוחות כאלה למכירה? ואם יש, האם הגיעו כבר לארץ ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by tomer_et,

ראיתי מספר פעמים באתר שאנשים ממליצים על זכרונות muskin האם muskin זה סוג הזכרונות או החברה שמייצרת אותם (סליחה על הבורות) וחוץ מזה על איזה זכרונות DDR אתם ממליצים - איזו מהירות - והאם כדאי לקנות עכשיו או להמתין עם זה קצת.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. Started by MONORAIL,

מישהו יכול לןהסביר לי מה זה זכרון ECC ומה זה נותן?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by captaincaveman,

למישהו יש מושג איך נקראים ה-STEPPINGS המוצלחים יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofir123,

שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by MDK,

האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by פבפ,

על איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD 1.9 אני מתלבט בין אסוס לג'יגבייט על מה אתם ממליצים?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by skyhawlk,

אהלן, יש ברשותי מחשב P4 1.4Ghz בן כמעט שנה. יש לו לוח אם "גאריבלדי" של Intel שעושה רק צרות (לא מסתדר עם כרטיס המסך, בקר USBמתנתק ועוד ועוד...) וכנראה שהגיע הזמן להחליף אותו בלוח אם "פנתר" שישרת אותי לפחות שלוש שנים . איזה לוח אם הייתם ממליצים לי? התקציב שלי הוא 120 דולרים ירקרקים.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by mikey,

האם הלוח הזה הוא לוח טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by none,

הזכרונות PC3200 של OCZ איך הם? הם יותר טובים מRDRAM 800 ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לחבר מחשב עם לוח אם של אסוס Cusle 2 c יש אפשרות לשים בו יותר מ512 זיכרון ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tomer_et,

מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by D.J.C,

ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  24. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DJ Avishay,

שלום אני הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב rdram או ddram לפנטיום 4 לא כי שמעתי שיש ddram שמישתווה לביצועים של rdram הייתי רוצה שגידו לי מה דעתכם

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים