מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר של ההורים טס לחו"ל ואני לקראת קניית מחשב שוב , רציתי המלצה לזכרונות DDR3 בסביבות ה300-400 דולר , איך הקיטים העליונים ? מה ההבדל בין הראשון לשני ? : http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+50002204+4019&name=%24300+-+%24400 ובכל מקרה תמליצו לי על קיט טוב , ועל איזה לוח ללכת ? חשבתי לכיוון הלוחות האלה : מה ההבדל בין ה ASUS ל XFX וEVGA שעולה עוד 100 דולר ? : http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=790i יאללה תודה על העזרה ...
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם.! כותרת.! במאמץ הוא מגיע ל 51 טמפ' תודה..!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי אני ממש לא סגור על מפרט.... אמורים בערך להיות החלקים הבאים amd 3700sd\3800x2 dfu nf4 ultra-d g.skill lc 550mhz 512*2 (תמליצו לי על דגמים של שתי ג'יגה) leadtek 7800gt עכשיו הבנתי שה3800X2 לא כל כך טוב בoc אז אם אני קונה אותו אני לא רואה שום טעם לקנות את הg.skill ולכן אני צריך המלצה לזיכרונות 2גי'גה במחיר של עד 1600 שקל (עדיף ורצוי פחות...) אבל עם תזמונים נמוכים... ואם ממש יהיה מורגש ההבדל בין 3700SD ל3800X2 משום שאם אני קונה את ה3700 אז הוא יעבור oc... אז בעצם מה עדיף???? 3800x2+2giga 3700sd+1giga+OC או כל משהו אחר שלדעתכם יהיה יותר טוב.... תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החברה האמריקאית לא מבזבזת אפילו דקה מיותרת - ומשיקה כבר עתה את הנייד היוקרתי הראשון שמציע מעבדי Ice Lake ב-10 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
חזרתי הרגע מחנות KSP בכפ"ס לאחר שרכשתי זיכרון של KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ להפתעתי גיליתי בעת חיבור הרכיב למחשב את השם NANYA על הצ'יפים השחורים וגם PC-WIZARD זיהה לי אותו כמוצר של Nanya Technology... התקשרתי למענה הארצי שלהם ושם הרגיע אותי הנציג שזה הכל בסדר ושזה סוג של חברה-בת של קינגסטון... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לראש התחום, למבינים ולעונים שלום אני מנסה לבחור לוח אם אופטימלי (יחס עלות/ביצועים) עבור מעבד Pentum 4 3.00GHZ C 800MHZ 512K לישומיי וידאו ואני נתקל בלוחות אם של החברות הנחשבות כמו ABIT , GIGABYTE , ASUS ב-3 סוגי CHIPSET כמו 865 הישן יותר, ה-SIS 655 והחדש ביותר 875 בכרטיסים היקרים יותר. והשאלה היא האם לצורך המרות וידאו וישומי וידיאו אחרים, מוצדק להשקיע מאות שקלים יותר?, או שאין הבדל משמעותי בין ה-CHIPSETS , והוא לא צריך לשמש פקטור(גורם) בבחירה?. בתודה לכל העונים מאיר
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חיפשתי תשובות ולא מצאתי אז אני פותח דיון חדש: יש לי Samsung NP-R580-JSB1US laptop זכרון מהיר של 2x2gb bus speed 1066mhz וחצי ג'יגה של זכרון מהיר בכרטיס מסך של ניווידיה. אני חייב לשדרג את הזכרון המהיר הבסיסי, אני ממלא אותו מהר, אחרי חפירה יסודית מצאתי שהזכרון המקסימלי למחשב זה הוא 8gb השאלה היא מה קורה אם אני מרכיב עליו 16gb 1066mhz או 8gb 1600mhz או 16gb 1600mhz מה קורה? יעבוד? יזהה רק חלק? יעבוד במהירות הנמוכה מבין השניים? יזהה רק 8 מתוך ה 16 ג'יגה אם בכלל? והאם אני יכול לשדרג את הכרטיס מסך בלפטופ, כי עם חצי ג'יגה זכרון אני לא יכול לעשות הרבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לאחר שהלך המעבד והלוח החלטתי להקצות תקציב של 2000 לרכישת לוח אם ומעבד , המעבד מיועד לעבור oc בינוני אשמח אם תיעצו לי עד לוח אם ומעבד ( הקירור כנראה יהיה MUGEN 4) . בברכה ,
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב לאחי, והמליצו לי על לוח האם הזה, הבעיה היא שלאחי יש גם צורב DVD, וגם שני כוננים קשיחים עם חיבור ישן (ATA/IDE/או איך שלא קוראים לזה), האם אפשרי לחבר את כל השלושה בלוח האם הזה? ואם לא, איזה לוחות מומלצים,בסביבה תקציבית דומה,יכולים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7855 או שעדיף להשקיע עוד כסף על NEO2 את שלי אני כבר מוכר חחח רק קניתי וכבר מוכר כדי לקנות סוקט 939 במקום 754 שהיה לי חח ולא לא צריך לשלוח לי הודעות בכמה אתה מוכר כי יש לי כבר קונה והוא שילם לי חצי על המחשב שישלם את החצי השני הוא יקבל את החלקים אני מוכר לו 3200+ NC אם לוח DFI LANPARTY UT וזיכרון 512 מגה DDR500 וקונה 3200+ 939 אם לוח (חייב להחליט) והסט של PQI שהוא לפי מה שראיתי בא אם ציפים TCCD וב-1700 ש"ח בלבד!! (רק הזיכרון) ואני מדבר על שני סטיקים של 512 כל אחד