עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by enter,

.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. שלום לכולם האם ישנה אפשרות בלוחות לפנטיום 3 מבוססי via 694X להפעיל את אופציית fast writes חיפשתי ולא מצאתי, יש לי שני לוחות: asus cuv4x e ו msi 6309 שניהם מבוססים על 694X ובשניהם אני לא מוצא בביוס את האופציה בברכה.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by pc student,

אתם מכירים את הזכרון הזה עם הצ'יפים האדומים?שווה לי לכנות אותו?למה הוא רגיש?האם הוא טוב לאובר קלוק?המחיר הוא 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by ofer_shm,

איך המפרט הה? הזכרונות האלה טובים? המארז והספק יחזיקו לי את המערכת? אתם ממליצים לשנות משהו? בעקרון אף פעם לא עשיתי OC אבל אולי עכשיו במחשב החדש אני יעשה קצת תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  5. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. לאחר שלושה דורות בהם הסתפקה AMD בדגמים תקציביים בלבד לשוק הנייח אשר כוללים ליבה גראפית מובנית - דור ה-Ryzen הרביעי אמור להביא את הבשורה שתציב אתגר משמעותי לאינטל באחד המעוזים העיקריים שנותרו לה לכתבה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by alexxela,

המחשב הואlenovo  thinkstation p500 אשר תומך במעבדים הבאים Up to 1 x 145W Intel Xeon E5-2600 v3 family processor Or up to 1 x 140W Intel Xeon E5-1600 v3 family processor אני רוצה להזמין את המעבד הבא מ ALIEXPRESS Intel Xeon Processor E5 2678 V3 CPU 2.5G Serve CPU LGA 2011-3 e5-2678 V3 2678V3 PC Desktop processor CPU For X99 motherboard האם הוא מתאים למחשב (X99) לאומת לוח אם של XEON תודה רבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by nec_000,

אז אחרי שטרם נרגענו מכל ההשוואות והסקירות ברשת, ואחרי שחשבנו בתחילה, כי ההשוואה הנכונה היא המשושה ליבות החדש של אינטל (הלא נעול K) אל מול המשושה ליבות של AMD, עתה כבר די ברור, כי במחיר לצרכן של סביבות 300$ למעבד 10600K (ללא מאוורר בקיט שיש לקנותו בנוסף) אל מול מעבד ryzen 3700x במחיר לצרכן של 270$ (כולל מאוור של AMD כלול בקיט) , כי זו היא התחרות הנכונה. AMD מציבה מעבד 8 ליבות לא נעול עם HT, במחיר מקביל פלוס מינוס (בעצם אפילו זול יותר) מזה שבו אינטל מציעה 6 ליבות לא נעול עם HT . ולכן זו התחרות הנכונה. בהצלחה:

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  10. תוספת של בין 200MHz ל-300MHz לתדרי הבסיס ותדרי ההמהרה המירביים לצד מחירים מומלצים נמוכים יותר תעשה את העבודה אל מול משפחת המעבדים החדשה מבית אינטל? לכתבה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. גרסה מוקדמת של דגם משושה אשר אמור להיות חלק מדור ה-Core האחד עשר של יצרנית השבבים נצפתה ברשת לכתבה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. שמועות עסיסיות חדשות מתיימרות לספק לנו פרטים ראשוניים אודות התוכניות של החברה בעולם המעבדים מעבר ל-Ryzen 4000 לכתבה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  13. מפת דרכים מודלפת חדשה מצביעה על כך שכדאי לנו למתן מחשבות על משפחת מעבדי Core-X חדשה בתקופה הקרובה - וגם על דור ה-Rocket Lake לכתבה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. לקחנו לסיבוב את אחת הבחירות השפויות והמאופקות ביותר בעולם של תושבת ה-LGA1200 וערכת השבבים Z490 לכתבה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  15. בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. AMD משחררת ריפרש לסידרת 3XXX עם הסיומת XT. השינוי היחיד הוא תוספת של כ 100-200 מגהרץ לתדר המקסימלי. יגיע ב 7/7: https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-xt-3000-processors-3900xt-499-3800xt-399-3600xt-249

17. כנס עיתונאים מספק לנו הצהרה מפי רוברט האלוק של AMD כי אנו נראה את מעבדי Zen 3 החדשים בקרוב מאוד, בניגוד לשמועות מהתקופה האחרונה לכתבה

18. להריץ את Battlefield V ב-FullHD, בהגדרות גבוהות ובקצב תצוגה שפוי בהתבסס על ליבה גראפית מובנית בתוך מחשב נייד קומפקטי? באינטל מאותתים לנו שבקרוב זה כבר לא יהיה חלום מוזר לכתבה

19. AMD ממשיקה בעדכון קווי המוצרים הקיימים שלה, לפני בואו של עידן ה-Zen 3 החדש לכתבה

20. Started by aviv00,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103341&search=4000+cl18 הוא זול מאוד יחסית למפרט שלו

21. https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. לצד עיכובים נוספים ושיאי הכנסות נוספים - יצרנית השבבים מספקת לנו פרטים חדשים אודות דור ה-Alder Lake המסקרן במיוחד לכתבה

23. לאחר דיווח כלכלי משובח שלקח את שווי השוק שלה לשיא ענקי חדש - מפתחת השבבים האדומה מבטיחה שהטוב ביותר עדיין לפנינו (וגם לפניה) לכתבה

24. במקביל לשינויים משמעותיים במערך ההנדסה של חברת הענק - אנו מקבלים עדויות עבור שינוי מראה נוסף במראה מעבדי ה-Core העתידיים עם תוספת של המותג Evo לכתבה

25. דור המעבדים הנייד החדש עם מקצה שיפורים נרחב יוצג לעולם מחר - עם השקה מסחרית מעשית בתחילת החודש הבא לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.