עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by slavikme,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה: אם אני קונה מעבד Q6600 מחנות כלשהי איך אני יודע שהסטפינג של אותו מעבד הוא G0 ולא B3? כמו כן אני מודע לגבי קוד המעבד (G0) שהוא SLACR, אבל הוא לא רשום באף חנות, וגם לא רשום הסטפינג. לפי אילו סימני זיהוי אני מזהה שזהו באמת דגם של הסטפינג G0? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

איך המעבד הזה בעבור גיימינג של היום? לא חובה בהגדרות מקסימליות. אני מתכוון לקנות מחשב די זול: http://www.tms.co.il/product/14342 ולהוסיף אליו כרטיס מסך חיצוני שיש לי GT430 שהוא אמור להספיק בשביל אח שלי. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. כמו גם בדור הקודם שהמעבד החזק ביותר לשוק הנמוך היה G-860. הG-870 גם לא נמכר בארץ... אגב בדור הנוכחי, האסוול יש סידרה מקבילה??

4. G31 של אינטל ו VIA K8M890 של AMD זה ציפסט מבחינתם ביצועים ופיצרים דומה לגמרי ! מבדיקה שעשיתי + מפרט זהה תסתכלו על החזית של הלוח מבחינת יציאות : 4 יציאות USB יציאה COM יציאה VGA יציאה מדפסת יציאה עכבר / מקלדת . יציאה של כרטיס קול 3 צבעים - 6 ערוצים . אותו דבר לחלוטין לוח מבוסס ציפסט אינטל G31 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2693&ProductName=GA-G31M-S2L לוח מבוסס ציפסט VIA K8M890 : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1418&modelmenu=1 תראו ולא תאמינו אותו דבר לחלוטין רק שם של ציפסט אחר וחברות שונות .

5. E5200 ו8800GT? הלכתי לחנות מחשבים, והטכנאי שם אמר משהו לגבי זה שהלוח לא ינצל את הכרטיס מסך במלואו. ושאני צריך לקנות משהו יותר טוב. הוא זיין ת'שכל נכון? אם הוא תומך בpsi express X16 אז הוא מנצל אותו במלואו לא? הוא ינצל גם את המעבד במלואו נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by sPoiled,

אני בונה מפרט ואני מתלבט איזה צ'יפסט לקחת.. G31 או P-31? הינה, G31 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2961 P-31 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2779 תודה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by troG,

שלום לכולם ! צריך עזרה במציאת השוואה בין שתי ערכות השבבים הנ"ל כל המבחנים מתייחסים לP35, אבל אני בכלל לא הולך לשחק....ומעדיף שיהיה גם כרטיס מובנה, אך לא במחיר בצועים ! חג שמח troG

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Yosafe,

Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sambusak,

שלום לכולם. זה כבר הרבה זמן שאני מרבה לקטר על ביצועי התלת מימד של המחשב שלי (ראו מפרט). בקיצור, דיברתי עם מכר שעובד בתחום הסאונד. הוא ניסה כל מיני מחשבים (כיום עובד עם ATHLON כמובן). אבל הוא סיפר לי שבשלב מסויים הוא עבד עם אמולטור WINDOWS98 עם מקינטוש G4. המפתיע הוא שהמקינטוש הציג ביצועים עד פי 4 ממעבד ATHLON הכי חזק שהיה בתקופה (לפני חצי שנה בערך). ההסבר שניתן הוא העובדה שG4 הוא מעבד 128BIT. כלומר אם הוא מרנדר תמונה של 24BIT, יש לו מנוע מיוחד שמאפשר לו לחשב כמה חישובים כאלו במקביל, בעוד שמעבדי 32BIT, יזדקקו ליותר מחישוב אחד. בתור מי שמתעניין באנימציה ורוצה מחשב חזק, רציתי לדעת אם מישהו פה עובד או עבד על מקינטוש לאפליקציות תלת מימד. האם מישהו עובד על MAC ואמולטור WIN98? א…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי לוח g41m-es2l ניסיתי לשים עליו מעבד pentium d 930 WINDOWS 7 64BIT לא עולה WINDOWS XP כן עולה *הניחוש שלי שזה קורה כי לא קיים למעבד E.I.S.T והלוח ללא אפשרות ה E.I.S.T במעבד לא יכול להעלות את WINDOWS 7 ---------------------------------------------------------------------- *במעבד הקודם שכן תומך באפשרות ה E.I.S.T רציתי לעשות אוברקלוק, אז ביטלתי כמובן את אפשרות ה E.I.S.T בשביל יציבות ואז שמתי לב ש WINDOWS 7 לא עולה, אז החזרתי את ה E.I.S.T למצבו הטבעי (עובד) ככה גיליתי שלמעבד חייב להיות E.I.S.T כדי ש WINDOWS 7 יעלה ---------------------------------------------------------- אני יודע שזה נשמע הזוי אבל, אם למישהו יש פיתרון, אני אשמח לשמוע

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by גד :),

מי מהשניים נותן ביצועים עדיפים במשחקים (בכוונה לא ציינתי איזה כרטיס מסך אני מתכוון לשים) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI נחמד שיש גם כרטיס מסך מובנה למקרה חירום...אבל ביצועים עדיפים. (אין הבדל במחיר)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, שוקל לרכוש אחד מהם, לא כחלק ממחשב כי יש לי ספק ושואף להכניס את השילוש [לוח+מעבד+זכרון] החדש לתוך המארז הקיים [גם אם ישן!] אני רואה שההבדל במחיר הוא נניח כ220 ש"ח [אני מסתכל על אתר אייבורי שקרובה אלי יחסית, מעדיף מKSP שמשמעתי עליה פחות דברים טובים או בכלל...] אייבורי מוכרת את הG4400 רק בTRAY כחלק מרכישת מחשב, ולכן רק משער את ההפרש בינו לבין הi3-6100 שבא גם בBOX וגם בTRAY... [ככל שהדגם עולה הם לוקחים פחות כסף על דגם הBOX, מבחינת הפרש מTRAY] לענייננו: ההבדל הטכני בין המעבדים למיטב הבנתי הוא ב400 מגה-הרץ מהירות שעון, לא כ"כ קריטי... מה שכן אולי משמעותי יותר הוא נתון ה #THREADS 4 למול 2 , תמיכה בIntel® Hyper-Threading Technology ‡ --- לטובת ה6100! ויש …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by mlunker,

האם יש הבדל משמעותי בין G43 לG45? אני מבין שההבדל הוא X4500 בG43 מול X4500HD בG45 - האם יש לזה משמעות מוחשית? אני דווקא כן מעוניין להריץ FHD אבל השאלה היא האם המעבד מפצה על ההבדל הנ"ל? האם יש באיזושהוא מקום השוואה מקצועית בין כרטיסים אלו? תודה, mlunker

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by יקירn95,

לא מבין מה ההבדל בין שני המעבדים האלו (g640 vsg840( שניהם בעלי 2 ליבות שרצות באותו תדר 2.8Ghz עם 3M CACHE חיפשתי באינטרנט הסבר כלשהו ולא מצאתי יש הבדל כלשהו במשחקים כבדים או בביצועי מעבד ? ואם כן למה אם המפרטים שלהם זהים? תודה רבה לעוזרים כמובן!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PriStol,

כותרת, כבר הזמנתי את המחשב ככה שזה דחוף מאוד !! תודה לעוזרים!!!

16. Started by rafik,

התקנתי XP2 וגם את הדרייברים שבאים עם הלוח אבל ללא הצלחה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מ GIGABYTE ולעשות Driver update אבל לא עבד לי. הקובץ ההורדתי הוא .exe מה לניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by Omega81,

שלום, האם זה נכון שהלוח אם הנ"ל אינו תומך ב-Dual Channel? באתר של Gigabyte זה באמת לא מצויין אבל העדפתי לשאול כדי להיות בטוח. כמו כן, האם ישנו לוח אם באותו תקציב עם יציאות DVI ו\או HDMI שכן תומך ב-Dual Channel מכיוון ששמתי לב שלוחות עם צ'יפסט של אינטל באותו טווח מחירים באים עם VGA בלבד. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. קיבלתי מחבר לוח GA-7DX_PLUS של ג'יגהבייט יחד עם 2 זכרונות שונים כ"א 256MB ומעבד XP1.6 1.)משום מה הזכרונות כאשר כל אחד מוכנס בנפרד אכן מראים 256MB אבל כאשר שניהם ביחד על הלוח, יש רק 393MB או משהו כזה, חבר שלי אמר שזה ככה מהיום שקנה והאמת הוא לא ניסה יותר מדי לפתור את זה, הנה כמה פרטים על שני הזכרונות השונים(אנסה לשחזר מה כתוב על הזכרונות): DIMM1 DDR256MB 266MHZ 4-2 0304 MT 46V32M8 TG - 75 B DIMM2 CRUICIAL MT01323 CT3264Z265.16T MT16VPPT3264AG-265A1 SG PC2100-25330-B1 CBNAR69000 200146 256MB, DDR, 266MHZ, CL2.5 זהו, זה פחות או יותר כל שכתוב על…

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  19. מה ההבדל בלוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-7N400 Pro לעומת ה PRO 2? ההבדל היחיד שאני רואה הוא ה MCP לעומת MCP-T ב לא פרו. מה ההבדל בין השניים? רק קידוד 5.1 בחומרה? והאם ישנם עוד הבדלים שלא קלטתי? אחרי הכל בשביל דבר שכזה לא מוציאים דגם חדש... אנא, רק תשובות מדויקות ומבוססות.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp

21. Started by Loki,

יש לי כרגע את הGigabyte GA-7VA, וקיבלתי את הASUS A7V8X-X. אני צריך לבחור באחד מהם וממש אין לי מושג איזה מהם עדיף... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by itaysk,

הלוח הזה בא גם בשתי גרסאות? כי ראיתי באתר של GIGABYTE ( כאן) שהוא בא עם KT400 ו AGPX8 ובאתר של זיגזג ( כאן) שהוא עם KT333 ו AGPX4 ועוד משהו הוא בא עם כ.קול מובנה נכון? איך הוא? כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by guyyug,

יש לי את ה333 ורציתי לדעת אם החדש טוב כמו הישן שהיה לוח מעולה הפיצרים החדשים לא ממש מענינים אותי (הזיכרון והX8) מענין אותי היציבות והמהירות

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by DXT,

- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לידיד שלי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-7ZXE Rev 2.1 אבל אין לו מעבד, השאלה היא איזה מעבד מתאים לו? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.