מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…
-
ידיעה משמחת בהחלט תודה לHwzone על המקור, עכשיו יש סיבה טובה לחכות עם הכסף ולא לעשות הוצעה סתם ככה, מה אתם חושבים אתם תעברו למעבדים האלה עם יש לכם VIA KT333 ומעלה ? אני אישית יעבור !!! בטח יעבור זה יהיה תענוג אמיתי.
-
-
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין סוגי הזכרונות השונים? (SDRAM, RDRAM, DDR) וכו'? תודה עריכה של athlon: Joe_s, היות ואתה משתמש חדש הנושא שלך לא ננעל(אלא נערך), אך להבא תשתדל לבחור כותרת שתורמת להבנת השאלה שלך, והשתדל להמנע מכותרות מסוג זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לוח אם של OCTEK עם 693 chipset יעבוד עם מעבד אינטל סלרון 1000 ? תודה.
-
מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פה איך אני עושה CLEAR לCMOS ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי בעיה עם המחיר של הלוחות - כולם עולים עד 625 ש"ח. מה הכי כדאי לי לקנות יש לי את המפרט הזה: AMD Athlon XP 1800+ Kingston 256MB DDR PC-2100 Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI LITEON 40x12x48 Microtek 16x48 הלוחות: ECS ELITEGROUP K7VTA3 EPoX 8K3A Gigabyte 7VRX Soyo KT333 Dragon Lite MSI KT3 Ultra MSI 745 Ultra נ.ב: הלוח הנ"ל של ECS ELITEGROUP הוא לוח חדש אז אל תזלזלו לא סתם שמתי אותו ברשימה יש בו RAID ATA 133 והוא בצבע סגול
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה מקביל בביצועים ל- XP2000, EPOX 8K5A2 מקביל לו בINTEL גם לRDRAM וגם ל DDR
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם שעובד במאה מה"צ, ו 128 מגה בייט זיכרון עליו במהירות מאה מה"צ גם כן. שאלתי היא: האם אוכל להוסיף עליו זיכרון במהירות 133 (PC133)? אם כן, האם תהיה בעייה שהזכרונות לא יפעלו באותה מהירות? אמורה גם להיות בעיה עקב שוני בין החברות של הזכרונות? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום - אתם בטח זוכרים אותי עם המחשב עם ATHLON XP 1800 ולוח אם של SOLTEK מארה"ב... אז ככה - כנראה שההרכבה של אבא שלי הייתה קצת דפוקה וחדר דבק טרמי למעמד של המעבד בפנים אבל לא משנה, הלכתי לחנות פריבל מחשבים פה בשכונה למטה, והוא בדק לי את המחשב ואמר לי שאני צריך לוח אם חדש אז קניתי לוח אם, הוא המליץ לי על לוח של ELITEGROUP בצבע סגול עם 5 PCI 'עם ATA133 וכנראה עם RAID. אני שואל איך הלוח הזה??? הוא גם תומך ב-DDR 333, המוכר חבר של אבא שלי אז ככה שהוא לא יעבוד עליי. נ.ב: המוכר הופתע שיש לי לוח אם של SOLTEK, הוא אמר שהם (SOLTEK) שולחים לו כל יום הודעות שיתחיל לשווק אותם בארץ והוא לא רוצה כי הוא חושב שבארץ לא יקנו לוחות כאלו כי כולם הולכים על ASUS - GIGABYTE וכו'... אז אמרתי לו …
-
יש לי1.7 P4 עם לוח אינטל D850MV וזכרונות RDRAM PC800רציתי לדעת כמה דברים בבקשה א האם אני יכול להחליף לזכרונות DDR?? ב אם אני רוצה להוסיף זכרון אני חייב של אותה חברה?? והאם אני יכול לשדרג מעבר ל PC800 תודה.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום! עשיתי חיפוש פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי הרבה מידע על הזכרונות של Hyundai. אשמח אם מישהו יודע מה רמתם לעומת Corsair, Crucial וכו'... בכל ההשוואות של זיכרונות לא ראיתי שהם משתתפים. אני צריך לשני מחשבים - לראשון DDR 2100 ולשני 3000. תודה מראש על כל מידע!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שההאמר הוא על 64 ביט, והמעבדים הקודמים (AXP, P4) הם 32 ביט, אבל מה זה בעצם ביט? אחד אמר לי שזה הפעולות חישוב שהמעבד יכול לבצע, 2*2*2*2...ככה 64 פעמים...זה נכון? אם לא אז מה זה ?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אנחנו מכירים את סידרת ה B הידועה כל כך של P4, אבל יש דבר שמאוד מציק לי בקשר למחירים של הסידרה הזאת. המעבד החלש ביניהם הוא ה 2.26GHZ והוא עולה משהו כמו 1600 שח אבל מחירו של ה 2.53 GHZ הוא 4000 שח. אז למה ההפרש העצום הזה, כי אם מסתכלים על זה זה הפרש של פחות מ 300MHZ אז האם יש הבדל גם בארכיטקטורה של המעבד עצמו?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מה עדיף EPOX 8K35A2 או GIGABYTE 7VRXP REV2 ל GIGABYTE יש DUAL BIOS ו- כרטיס רשת מובנה!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי מחשב חדש ולאחר שהכל עובד כשורה אני מעוניין להביא אותו למצב אופטימלי (לא OC). הביוס מציג מהירות שעון (1529.5) הנמוכה מהמהירות הפוטנציאלית של המעבד (1800). שאלתי היא: כיצד להתקין את המהירות הנכונה ובאיזה אמצעים יש לעשות זאת (סוויצים, ביוס ו/או אחרים). אני זקוק למערכת מהירה אך יציבה מאוד ואוברקלוקיג לכשעצמו לא מעניין אותי. סוג המעבד +AMD 1800 סוג לוח: GA-7VRX-PLUS rev. 02 גירסת ביוס F9 זיכרון: 512MB PC266 DDR מערכת הפעלה: OS - Windows 2000 pro תודה מראש על כל עזרה עמיר וינשטיין
-
פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?
-
אני יודע שמהירויות המעבד כן משפיעות, למרות המכפלות הגבוהות, אבל איך למעשה זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות לוח שיש לו Onboard Raid controller. זאת מכיוון שיש לי ארבעה HDDs ושני Cd-R. אני לא הולך להשתמש באף פונקציונאליות של ה-Raid, מלבד האפשרות לחבר התקני IDE נוספים. אני יודע שעל רוב הבקרים אי אפשר לחבר התקני ATAPI, אבל האם אתם מכירים לוח שיעשה לי בעיות בחיבור דיסקים קשיחים (כמובן בלי אף תצורת Raid!)?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
http://www.silda.ro/forums/7vrxp_f9.zip גרסת M שלא קיימת באתר החברה משופרת בצועים טובים יותר מתוקנת מבגים ועם הרבה אפשרויות חדשות
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בעקבות כל מיני פרסומים של באנדלים בגל מיני חנויות אונליין, אני אשמח אם תוכלו להסביר כמה דברים: 1. האם ההבדלים ב- DDR הם רק במהירות הזכרונות? 2. באיזה מהירויות עובדים ה- pc2100, pc2700 וכו'...? 3. מה זה בדיוק FSB? אני שואל כי אני רואה (למשל ב- zigzag2000) פרסום של לוח שה-FSB שלו הוא 200/266, ומגיע עם זכרונות 333... איך זה עובד לעזאזל? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-