עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itzm,

שלום מה ההבדל ביחן מעבד AMD Athlon XP 2100 למעבד AMD ATHLON XP 2200 רק ה 100 הרץ או שיש יותר מזה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by aski,

הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב אני אומר לו שעדיף AMD על אינטל תגידו אתם מה עדיךף AMD או אינטל???????

3. Started by tusik,

nVIDIA התימרו מתישהו בזמנו להוציא לוח שיקרא k7n415 שיקבל את רוב התכונות של הצ'יפסט k7n420p רק שלא יהיה מובנה כ.מסך וכך נחסוך את ההתמודדות המעיקה עם geforce-mx2 וביצועיו הירודים . למישהו יש אולי מושג אם הדבר הזה יצא בקרוב ?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by Vortex,

יש לי לוח ECS P4VXASD2 הדרייברים של VIA שבאו על הדיסק לא מתאימים לווינדוס XP. מאיפה אני מוריד דרייברים טובים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אם אפשר גם לנמק, אז זה יהיה סבבה...

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. הם בעצמם לא הסבירו לי רק אמרו שהם לא אוהבים אותם

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by NOVA,

תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jean-paul,

מי שהוא מכיר את הלוח ,האם הוא נחשב סביר לישומי אינטרנט וסריקות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Delux,

???

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by david1977,

אני משדרג את המחשב ומתלבט בין לוח מבוסס 850E עם PC1066 ו :AGP? * 4 או לוח מבוסס DDR עם AGP * 8 אני אני מתכנן להתקין את הרדיאון 9700 מה יתן לי ביצועים יותר טובים? או במלים אחרות מה יותר משפיע זכרון המהיר או AGP מהיר? (לא מצאתי לוח שיש לו גם RDRAM וגם AGP * 8) תצורת המחשב אחרי השדרוג: p4 2.26 533fsb לוח ע"פ המלצתכם כנ"ל הזכרונות (512mb) 2 דיסקים wd 20g 7200 CDR CDRW נ.ב. האם יכולה להווצר לי בעיה עם הספק? האם צריך לכוון את הספק ללוח החדש? תודה

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! רציתי לדעת מתי כבר יגיעו לוחות מבוססים NFORCE 2 ומתי יגיע האפוקס KT400 לארץ? ואיזה מהם עדיף? אני רוצה להזמין את המחשב עד יום שלישי השבוע.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Killer-Storm,

אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  13. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם זה נורמאלי שכל כך כוח מנוצל מהמעבד שלי (ראה מפרט) בעת הפעלת DIVX?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי התלבטות בין שלושת לוחות האם הבאים: Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Gigabyte GA-7VRXP REV 2 EPOX 8K5A2 KT333 NEW קודם כל, למה כולם זה REV2 או NEW? מזה זה אומר? עכשיו להתלבטות, האם יש הבדלים משמעותיים ביניהם? ואיזה אחד מהם הכי כדאי ולמה? (אני לא עושה ולא עישה אוברקלוקינג) הMSI הכי יקר, הGIGABYTE הכי זול אבל לא בהפרש גדול. נ.ב חשוב שיהיה בלוח כרטיס קול ONBOARD, מכיוון שאני לא הולך לקנות מערכת רמקולים טובה בעתיד הקרוב. תודה מראש תומר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by asili,

יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asili,

?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  18. Started by idanpc,

1) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה 2) בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים 3) מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  19. Started by bah10,

אז אני מבין שהרוחב פס של זכרונות הRDRAM עלה מ16 ל32 ביט אבל זה אומר עוד משהו? שניתן לחבר כרטיס בודד של זכרון או שעדיין חובה בזוגות? אם עדיין צריך לחבר אותם בזוגות אז ללוח הנ"ל יש חסרון גדול בגלל שיש לו רק 2 סלוטים לזכרון כלומר אם יש לי 256 RAM נניח 128+128 ואני רוצה להוסיף עוד אני חייב לזרוק 2 כרטיס זכרון ולהכניס במקומם 2 אחרים או זכרון + מתאם. מישהו יכול להוסיף פרטים?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by R.W.P,

אני מעונין ב ddr 400 אבל כולם אומרים לי שהוא גרוע ויש לו מלא בעיות אז למה כל החברות ללחות אם אימצו אותו?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  21. בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idanpc,

בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה "CASE OPEN" זה מן חיבור כזה עם שני פינים

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  23. מה ההבדל בין ה 7VRXP הראשון ל7VRXP השני אבל אל תגידו לי משפר באגים ומוסיף דברים שלא היו אני רוצה לדעת בדיוק מה ההבדל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofir123,

בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פה איך אני עושה CLEAR לCMOS ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by thtking,

שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים