מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן! הרצתי בדיקת זכרון בSANDRA וקיבלתי את הטיפ הבא: מסתבר שתזמוני הזכרון שלי לא נכונים ואני צריך להוריד אותם כדי לשפר ביצועים... איך אפשר לעשות את זה, ומה בדיוק אני צריך לשנות? מפרט: P3-800MHZ, לוח אם MSI-6309, עם ערכת שבבים של VIA, 256 MB SDRAM.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם שדרגתי לא מזמן כרטיס מסך כרגע הוא 280x vapor ויש לי סוג של צוואר בקבוק עם המעבד שלי שהוא intel i5 2320 2.8 GHZ אפשר לראות את הצוואר בקבוק בתמונה: http://postimg.org/image/d9ahgq8m5/ בדיקת של גרף ביצועים בבטלפילד 4 יש ספק כוח של seasonic 620W ו8GB RAM עכשיו השאלה אם אני יחליף למעבד חדש זה יפתור לי את הבעיה של ירידות FPS מ60 ל40 ואפילו פחות מזה.
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרגע סלרון 1700 לשימושי אינטרנט כמה ישפר אם אני אביא לו פנטיום 4 שווה ערך או סלרון 2.4?? מדובר על תושבת 478 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם יש שיפור משמעותי במשחקים בין שני ערכות השבבים ? כמה יהיה ההבדל למשל ב-3D MARK ? (עם אותו כרטיס מסך ואותו מעבד בבס של 800 )
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן ,יש לי מחשב AMD 3000 וחצי גיגה זכרון ADATA DDR 400. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512 ,גם בגלל המחיר הזול מאוד ,וגם כי אני רוצה תוספת ביצועים. אני רוצה לדעת ,כמה אחוזים של שיפור אני יקבל על ידי הוספת עוד 512 זכרון? תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם יש לי מפרט מיושן יחסית (לוח אם G45, מעבד E8500 וכרטיס מסך GTX470, זכרונות 4G 800H[שתי סטיקים של 2G]), ולכן אני חווה ביצועים חלשים במשחקים, האם שדרוג הזכרונות יעזור לי בשיפור הביצועים? עד כמה שאני יודע GTX470 הוא כרטיס לא יותר מסביר, שגם ממנו אני לא נהנה מספיק כיוון שיש לי מעבד ממש מיושן שגורם לי לצוואר בקבוק. העניין הוא שגם לוח האם יחסית מיושן, ובכל מקרה שדרוג אחד או יותר משלושת אלו זוהי כבר דרישת תקציב מוגזמת (גם כך הכרטיס מסך זה שדרוג שהרגע ביצעתי). מה שלא מוגזם מבחינה תקציבית זה להחליף את שתי הסטיקים שלי ל-2 סטיקים של 4G כל אחד, במהירות 1333 הרץ (המקסימלי שהלוח אם שלי מסוגל להריץ לפי האתר הרשמי של אינטל). השאלה היא האם השדרוג שווה את ה-300~ ש"ח, האם אכן …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 400 ש"ח ואני מעוניין לשפר את הביצועים במחשבי. מפרט: פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ. 256 זיכרון פנימי - R. GeForce4 Ti 4600 MB. לוח אם של אינטל - אין לי מושג איזה. איך אני יכול לשפר את הביצועים שלו?
-
- 10 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. אני אודה לכם מאד אם תגידו לי איפה יש מקום לשיפור במפרט שלי Intel 2.8 800 FSB 512 Cache 256 Mb Kingston ABIT IC-7 Radeon 9600XT Sapphire 80Gb WD 7200 RPM מחר (יום א') אני קונה עוד 256 מגה זיכרון, על איזה זיכרון אתם ממליצים במסגרת התקציב 300 שקל ? תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום,קניתי זכרון ocz 1024 (512 *2) gold coper 667mhz 4-4-4-8 אמרו לי באתר ש mhz יותר חשוב מתזמונים אע"פ שאין לי מושג למה זכרון שהוא פיזית יותר מהיר הוא עולה פחות(שקלתי לקנות 533mhz עם תזמונים של 3-3-3-8 ) ??? אז אני אודה לכם אם תגידו לי אם יש דרך להוריד את ה mhz ובכך לשפר את התזמונים כדי שאני ארגיש את המהירות בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשפר תזיכרון במחשב, כרגע יש לי 256 ddr (סלוט 1) וחשבתי להוסיף עוד 512 ddr (סלוט 1) השאלה האם זה טוב להוסיף בסלוט אחד 512 או שזה לא יהיה יעיל כל כך ועדיף להוסיף עוד אחד של 256? מידע על המפרט הרלוונטי של המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי האם כדאי לי לנסות לשפר את הזכרונות לטובת ביצועי גיימינג? אני יודע שהזכרונות שלי 1333MHz 8GB ואני תוהה האם שיפור זכרונות בכלל מתאים ללוח אם שלי ואם כן, העוד 300 שח האלו ל 16GB 3.2GHz יעזור לי משמעותית בביצועים של משחקים ? או שבמצב שלי כדאי לי כבר להחליף קומפלט מעבד ולוח אם (נגיד ל 3700x שעולה לא מעט אך בכל זאת לפי השוואות זה שיפור של 40% בביצועי ליבה בודדת שלהבנתי רוב המשחקים מסתמכים על זה) הזכרונות בני כמעט 10 שנים כך אני גם חושש לחייהם חחח המפרט שלי: מעבד i5 2500k 3.3GHz לוח האם p8p67-m מאוורר מעבד Noctua NH-U12S כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 1060…
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם המפרט הבא: intel i5 2400 3.3GHz Win10 64bit Nvidia gtx 560 Ti Ram : 4Gb אני רוצה להתחיל לשפר אותו ואתחיל בזכרונות RAM. המחשב לגיימינג והשימוש העיקרי הוא ל CRYENGINE 3 שהוא מנוע גרפי לפיתוח משחקים של CRYTEK ולכן רוצה לשים הרבה זיכרון RAM. כמה אתם חושבים שכדאי לי לשים?(אני חושב 16GB) במחשב יש 4 סלוטים(כניסות) של RAM שניים בצבע לבן ו - 2 בצבע כחול. כרגע יש עליו 2 סטיקים על 2 סלוטים לבנים כל אחד 2GB של KINGSTONE, ו - DDR3 1333. האם ניתן להשאיר אותם ולהוסיף או פשוט כדאי להוציא ולקנות חדש? קונה מ - KSP או אייבורי.(עדיפות ל - KSP) תודה !
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש ברשותי המפרט הבא: i3 2100 8GB RAM SAMSUNG 840 EVO המחשב שלי מאוד מהיר, אך במידה ואחליף מעבד, זה ישפר את המהירות הכללית של המחשב? או שהוא כבר הגיע למהירות המקסימלית האפשרית? אני גם משתמש ב-SSD ב-SATA2...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, מדובר בבן דוד שלי - הבחור גיימר צולע - משחק ברזולוציות הכי נמוכות יש לו 7600GT והוא מבסוט עד הגג - מבחינתו משחק שעולה זה משחק טוב לא מעניין אותו באיזה רזולוציה... עכשיו יש לו עודף של איזה 600-800 ש"ח. מדובר במחשב AMD3800+ עם לוח של ABIT K9 משהו... 2.5 גיגה זיכרון שהורחב כבר.. הוא מסתדר עם מה שיש אבל אני רוצה לשפר לו קצת את המחשב - איזה מעבד מומלץ לקנות לו כדי שיסחוב עוד איזה שנה עם המחשב הנוכחי?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי כרגע היא: לוח אמ: gigabyte ep45-ds3 מעבד: intel E8500 3.16ghz זיכרן g.skill 8192MB ספק כוח cool master 600W וכרטיס מסך nvidia gigabyte 275gtx 896mb רציתי לשחק בכמה משחקים ונתקלתי בבעית הפעלה בגלל זיכרון נמוך של הכרטיס מסך. חשבתי לחפש כרטיס תואם כמו שלי ולחבר אותו בsli או לקנות כרטיס מסך מתקדם יותר לפי המלצתכם. אז השתי שאלות שלי הם: א. האם זה ישנה הרבה אם אחבר כרטיס דומה בsli ואם כן האם זה משנה מי היצרן? ב. אם אחליט לקנות כרטיס חזק יותר האם הלוח אמ שלי יתמוך בו לדוגמה כרטיסים עם זיכרון בטכנולוגית DDR5? ואם לא תיווצר בעיה בעקבות זה. תודה רבה לעוזרים אשמח קצת לאור בנושא והמלצות.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חומרים חדשים שמספקים בסופו של דבר טרנזיסטור קטן יותר, ביצועים טובים יותר, צריכת חשמל נמוכה יותר בהפעלת הטרנזיסטור, 20% מהר יותר, זליגת חשמל קטנה יותר מהחלקים השונים. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37253 וידיעה דומה לגבי ה 45 ננו מטר של AMD-IBM ועד כמה חברות (Sony, Toshiba) http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5885 בקיצור, אתגרי הייצור ב 45 ננו מטר משותפים לכל מי שרוצה לייצר ב ... 45 ננו מטר.
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין השניים שמצדיקים את ההבדל של ה 100 ש"ח? מבחינת ביצועי ההקפיים כמו הארד דיסק ורשת. וביצועי OC? אני משיג אותם במחירים ש 550 ו 650 בהתאמה, יש לוח אחר במחירים האלה שעדיף לאובר קלוקינג? תודה מראש רום
-
- 18 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה דעתכם, האם אפשר לראות את הCPU מהסדרה החדשה של הE2XXX כחלופה טובה ל4300 ? בכולם המכפילים גבוהים בדומה ל4300, לא כן ? אז למה לא לחסוך כמה שקלים ? ...
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אפשר לקבל הסבר וכתבה לגבי לוח אם AMD שעובד ביחד עם כרטיס המסך ? אני לא סגור על זה עד הסוף, ואני רוצה לקנות מחשב חדש. הבנתי שלוקחים כרטיס מסך בינוני/נמוך והוא עובד בשיתוף עם ה מעבד הגרפי בלוח האם. אודה לקצת סדר בעובדות ודוגמא לשילוב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי ה-EPYC של מפתחת השבבים הופכים רשמית לחלק משירותי הרשת הנרחבים של האימפריה מבית ג׳ף בזוס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-