עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את הלוח הנ"ל והוא כותב לי שיש לו בעיה C3, אז אם יש מישהו שיודע מה זה אומר. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

כל פעם איך שאני מדליק את המחשב כל ארבעת הPHASE LEDS שעל הלוח אם דולקים, עד שמגיע הLOADIND של הוינדוס ורק אז הם נכבים. זה בסדר שישר כולם דולקים?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. קניתי לא מזמן זכרונותDDR II 800MHZ ושבדקתי אותם עכשיו עם תוכנה נפלאה בשם HWINFO כדי לקבל פרטים ונתונים עליהם הופתעתי לגלות שה CLOCKTIME שלהם מופיע כ 400MHZ.... מדובר על זכרונות OCZ GOLD 800 PC6400 מישהו יכול לעעזור לי בבקשה בדחיפות?! איךזה?! דפקו אותי?! נתנו לי זבל? מה אני עושה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by MONORAIL,

מישהו יכול לןהסביר לי מה זה זכרון ECC ומה זה נותן?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by mystikal,

שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזל ככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתיים יהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורד ולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץ והאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוג תודה! נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  6. היי לכולם! התלבטות קשה בין שני לוחות: 1. ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 ו- 2. Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 למפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK HIS ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 VIVO 256 mb Retail Dual DVI או LEADTEK nVIDIA Geforce PX7900GS 256MB PCIe Enermax Liberty 400W Active PFC Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS Plextor DVD-ROM X16 Plextor PX-760SA/T3 Dual Layer DVD±R/RW X18 SATA ל-OC חזק

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by IG,

האים זה אפשרי להרכיב מערכת לOC שהבוססת על P-M וכמה היא תעלה? אם התוצאות של הבאנצ' שיש בחדשה על זה שP-Mמומהר עובר A64 4000 נכונה, ומערכת כזו זולה יותר, אז אני רוצה לדעת מזה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  8. יש לי DDR2 של קינגסטון תיזמונים CL4 512X2 533MHZ ראיתי שעומד לצאת PC2-6400 EL Platinum Edition XTC רציתי לדעת האם שווה לקנות אותו ואיזה תמורה אני אמור לראות ממנו בביצועים ב OC?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אוקיי אז כרגע יש לי משהו ממש עלוב סלרון 666 וזיכרון 396 sdram משהו כזה.. כרטיס מסך בסדר mx 440. אני רוצה בעקרון בתקציב של מקס' 750 שקל לקנות לוח אם ומעבד של amd.. אני לא כל כך מבין במעבדים ובכוח שלהם ועד כמה זה שונה מintel אבל כן הומלץ לי על לוח אם abit nf7 v2.0 ונאמר לי כי הוא זול ומחירו לא עולה על 360,בנוגע למהירות המעבד הייתי מסתפק במעבד בכוח של 1.2 לעבודות ומשחקים קלים וכמובן לעבודה ברשת. שאלה נוספת אשר מטרידה אותי היא לגבי הזיכרון האם הזיכרון הקיים שיש לי 3 סטיקים של sdram יתאימו ללוח אם החדש? אשמח לשמוע הצעות למפרטים שונים,הערות,הארות. תודה לכולכם מראש נ.ב אני יודע שמסגרת התקציב היא מאוד זעומה אבל אני ממש במגבלת ה750 אז בלי הצעות הרפתקניות העוברות את ה800 ש"…

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  10. יש לי לוח GIGABYTES 945GZ GA-8I945GZME-RH בספר כתוב 2DDR II DIMM memory slots (Supports up to 2GB memory) does it mean that it supports 2 GB for each memory slot or for the two of them together ? Can I put 2 GB memory in each slot and get 4GB in my system. ? Another question my board supports 533 can I put 667 OR 800 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בחנו את ביצועי Core i9 12900KS החדש בגרסה המוגבלת של אינטל - כיצד נראים הביצועים של מעבד אינטל המהיר ביותר לגיימנג עד כה?לכתבה

12. Started by ShakurX,

http://rotter.name/User_files/nor/4b549c71443c22f7.jpg הגיוני שאין דבר כזה 12MB BOX?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by eqeqeq,

אהלן, יש לי שאלה שמעתי שבינואר (עוד שלושה שבועות) יוצאים דגמים חדשים של מעבדי INTEL סדרת QUAD האם אתם צופים שבעקבות כך תיהיה נפילת מחירים של הכפולי ליבה ושל AMD או שהמחירים של סדרת ה QUAD החדשה יהיו גבוהים וכל השאר ישארו באותו מחיר ועוד דבר אם אתם חושבים שהמחיר של המעבדים לא ירדו אז עוד כמה זמן נראה לכם שמעבדים החדשיםירדו וכך גם כל השאר לדוגמא מעבד של INTEL E6750 עולה כ 1000 ש"ח היום האם בעוד שלושה שבועות בעקבות היציאה של כמה דגמי QUAD המחיר של E6750 ירד משמעותי(אם בכלל) או שלא ירד וה QUAD יהיה פשוט יקר? או שירידה תתקיים רק לאחר כמה חודשים? אשמח לקבל תגובות לגבי הצפי של האנשים כאן תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  14. Started by arield,

רציתי לשאול , אני רוצה לקנות לוח אם חדש(אני גיימר כבד יש לציין), יש לי 2500K i5 וכן 8GB DDR3 1600 , מערך כרטיסים gtx560 ואני מתכנן לעשות OC בינוני עד כבד. אני רוצה שללוח יהיה את כל היציאות החדשות(,USB3,sata3,BT וכ"ד) ,שיתמוך בraid וכמובן שיהיה יכולות OC טובות ומתח טוב.התקציב שלי עומד על כ1000 שקלים,בלי חריגה,וניתן להשתמש בכל הכסף. אני ראיתי המלצות באתר הזה על כמה לוחות אבל לא הבנתי מה ההבדלים בינהם אז הנה השאלה עצמה, מה ההבדלים בין הלוחות הבאים: ASROCK Z68 Extreme4 Gen3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme 4 B3 Z68 CHIPSET ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 Z68 CHIPSET ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset Asus P8Z68-V Pro Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 Asus P8Z68-V/…

15. Started by puuma,

שלום אני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב בביצועים.. פנטיום 4 3 גיגה 2 מגה קש או פנטים 4 2.66 גיגה כפול ליבה תודה

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avi2014,

טוב מאז שקניתי את המחשב לפני שנה וחצי חכיתי לרגע שהמעבדים האלה יצאו...והנה אני רואה שהם הגיעו לנועה. כיום אני עם 3800 חד ליבה, מישהו יכוללספר פרטים על הפנום(ללא מעודכנים כמוני) המעבד שווה את ה1300 שקל..? ***אל תדברו על אינטל כי אני לא הולך להחליף לוח..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. אחד החידושים המשמעותיים שראינו בעולם החומרה בכנס CES 2024 קשור דווקא למראה של מחשבים נייחים. MSI שמה לעצמה מטרה אחת פשוטה - להחביא כמה שיותר מהכבלים בגב לוח האם על ידי הטמעת מחברים אחורייםלכתבה

19. יתרון ברור ל AMD במבחני ביצועים למשחקים. לכתבה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-ee-965_11.html

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. היי, אז ככה- כשאני מנסה לעשות OC למעבד הלוח מאפשר לי מהירות באס של מקסימום 333MHz (כמובן שזה נמוך מאוד).. עכשיו, כשאני מסתכל באתר של MSI אני רואה משהו שקשור למהירות של הבאס (לא ברור לי מה זה) שאומר 800/1066MHz.. אני יכול איכשהו לסדר את זה? כי 333MHz זה מאוד נמוך.. הינה קישור לטבלת מאפייני הלוח שלי מהאתר של MSI: http://us.msi.com/index.php?func=prodmbspec&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=265#menu בקשר לזיכרונות, מדובר בזכרונות חדשים של OCZ מסדרת הפלטיניום בתדירות של 800MHz, כאשר המתחים באתר (לפי מה שהבנתי הם 2.1V). מדובר במתחים גבוהים מאוד ביחס לזכרונות נכון? איך זה יכול להשפיע? שאלה אחרונה, כשאני מסתכל בCPU-Z אני רואה שהזכרונות עובדים בתדירות נמוכה …

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם מעבד סמפרון הוא מעבד מקביל פחות או יותר למעבדי דורון או סלרון ודבר נוסף מעבד sempron יכול להריץ סרטי divx עם רוזולוציה גבוהה וקצבי נתונים גבוהים ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by FuZuL,

יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by Pleomax,

Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB + ABIT IP-95 האם שווה? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1312 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2998 היתרון בשבילי הלוח תומך גם DDR ו גם DDR2. שאלה נוספת האם ההבדל במחיר בין ה intel 915 ו 820 שווה את המחיר כמעט הבדל של 100 שקל. וכן מתוכן OC.

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by zedisdead,

מה זה NON ECC האם זה משהו שצריך לעניין אותי?

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  25. שבת שלום, ברשותי לוח של ג'גיגה בייט p35-ds3l אני מעוניין לעדכן את הביוס, בעבר הייתי משתמש עם הדיסק שקיבלתי יחד עם הלוח, אך זה היה כאשר המערכת הייתה של xp כרגע מותקן win7 אין סיכוי שזה יעבוד עם המערכת כרגע. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.